3 februari 2010

2010-02-03 16:55:19
Min Dag
Hej

Nu är slutprovet över. Eller det har varit det ett tag, men ändå. Ingen mer kemi den här terminen. Om jag ska vara ärlig gick det väl sådär på provet. Har kommit på en massa fel efteråt när jag har pratat med klasskamraterna, men jag hoppas att det inte var så många att jag fick vg. Vill helst ha mvg i kemi (vill helst ha mvg i alla ämnen om jag ska vara ärlig, men om jag ska vara så pass ärlig så vet jag att jag inte kan få det..), men jag hade en illamående känsla när jag kom till skolan som övergick till huvudvärk under provet vilket gjorde att jag inte orkade kolla igenom alla uppgifter ordentligt utan ville ut från klassrummet så fort som möjligt istället.
Men nog om kemiprov.

Fick sluta tidigare idag! Inte ofta jag hinner med tvåbussen hem, så det är riktigt skönt när man väl kan göra det. De som slutar 14 minst två gånger i veckan borde vara riktigt lyckliga; de förstår nog inte hur bra de har det ;)
När jag kom hem lade jag mig en stund och läste och somnade en stund, och nu är huvudvärken mestadels borta. Ska försöka hamna i säng i tid ikväll (säger jag varje dag, men gör det aldrig ändå..) så att jag klarar av morgondagen då jag går från 07.50 till 15.50!

Nu ska jag göra lite läxor och kanske öva inför nästa prov som är svenska-provet. Dock känns det som att det är en bagatell jämfört med kemiprovet, haha. Så jag kanske inte behöver lägga lika mycket krut på det.

Kommentarer
Postat av: aleeekz - tävling pågår.

Hallå hallå :)

haft en bra kväll? :)

tänkte berätta att jag har en tävling om ett underbart smycke på min blogg, länk : http://voffsen.blogg.se/2010/february/-tavling-fran-lovebeproud.html

om du inte vill vara med så ber jag om ursäkt för denna kommentar .



ha det bra <3

2010-02-06 @ 13:06:47
URL: http://voffsen.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0