Grattis alla Elin!

2010-07-31 22:27:15
Allmänt
Måste bara uppmärksamma att det är min (och alla andra som heter Elin och alla som heter Helen) namnsdag idag!
Trodde några på jobbet skulle nämna något om det, men nej, sådan koll på namnsdagar hade de inte (fast jag kollar väl i och för sig inte heller vad det är för namnsdag innan jag knallar iväg (läs: springer-så-fort-jag-kan-till-bussen eller sätter-mig-halvklar-i-bilen-utan-frukost) till jobbet.

Åt svartvinbärspaj dagen till ära som vart väldigt mumsig!

Så grattis alla Elin:ar och Helen:or på denna dag (hihi)!




Lördagskväll

2010-07-31 22:19:26
Min Dag
Godkväll på er!
Har tagit lite bilder idag som jag kanske lägger in imorgon. Har varken lust eller tid just nu att lägga in bilderna från kameran till datorn och snabbredigera dem för att sedan kunna lägga in de i ett inlägg.
Ska hoppa in i duschen och sedan blir det sängen; är lite trött.

Imorgon ska jag hälsa på en vän som jag knappt har hört ifrån på över ett år! Ska bli jätte kul! Kommer ha massor att uppdatera varandra om.
Dock är det lite tråkigt att det blir så, att man inte hör av varandra på länge (båda två hade mycket i skolan och i  privatlivet) . Men så himla roligt att vi äntligen ska ses!
Tror jag åker vid tio eller elva på morgonen och stannar där tills mami slutar vid fem. Eller så åker jag hem senare. Kan ju inte sova över eftersom jag jobbar på måndag igen, annars hade jag nog gjort det!

Men som sagt, nu är det duschen som väntar tror jag!
Ha en fortsatt fin lördag och en underbar söndag!

Har kikat på Ugly Betty i över fyra timmar (tror jag) tillsammans med pojkvännen och Emelie.
Den serien är verkligen hur bra som helst!


Polly Summer Berries

2010-07-30 19:54:20
Min Dag
Hej igen!
Det blev inte att vi gick ner till Kungälv och marknaden. Misstänkte nästan att det skulle bli så.
Men vi gick ner till Willys för Patrik skulle vara snäll och köpa kaffe åt sin mamma och jag följde med. Köpte Polly, och inte vilken Polly som helst utan "sommarsmaken".

Det är fyra olika "sorter" i påsen, varav två smakar jordgubb (mjölkchoklad och mörk choklad) och två smakar smultron (båda med vit choklad men den ena är vit och den andra är rosa).
Tycker det är en sån typisk konstgjord smak som det nästan alltld blir när de som gör produkterna ska få något att smaka jordgubb.
Det smakar inte ens jordgubb egentligen! Jordgubbar är inte söta (det är ju därför man oftast har socker till). Usch för konstgjorda smaker!

Men det går att äta skumdragéerna i vart fall, haha, och det är väl det bästa ändå.

Åt middag själv för en timma sedan och ska väl gå och lägga mig i sängen snart. Patrik har redan somnat, men han har i och för sig bara sovit en timma under den tiden han har lanat så jag förstår om han är trött..
Tänkte se på "Hemma hos Kalle Moreus" på svt1 också. Så det är vad jag kommer göra ikväll: se hur Kalle har det där han bor och äta Polly Summer Berries.

Ha en underbar fredagskväll!

De borde stoppa i riktiga jordgubbar i godisarna istället för massa smakämnen.

Fredag 30 juli

2010-07-30 17:23:23
Min Dag
Hej på er!
Slutade jobbet för ungefär en timma sedan och äntligen är det fredag!
Har åkt hem till Patrik så det är där jag befinner mig just nu alltså. Ska se om jag kan få med honom ner till Kungälv för det är visst Vikingamarknaden. Fast den håller bara på i ungefär en trekvart till och på grund av vädret skulle jag kunna tänka mig att några redan har packat ihop. Tror inte Patrik är helt pepp på att gå iväg någonstans (kan sammanfatta det med att han har haft lan och var irriterad på spelet) så i värsta fall får jag väl åka ner själv om jag inte struntar i det vill säga.

Åh, blev så irriterad på vissa kunder idag. De bara ställer både sig och sina kundvagnar mitt i vägen och så kommer jag med mitt stora lass efter mig (jobbar i en mataffär) och behöver det utrymmet mitt i vägen. Och nej, det går inte att flytta på mig för JAG ska stå här. Och hoppsan jag råkade visst ställa min kundvagn mitt i vägen så den är ivägen för både andra kunder och personalen, men jag bryr mig inte egentligen.

Och förutom dessa irriterande kunder som inte verkar ha något vett i skallen alls, så körde jag på min högra häl med palllyftaren, skulle inte förvåna mig alls om jag har ett blåmärke där imorgon. Och hade det inte stått kundvagnar mitt i vägen så hade jag inte kört på mig själv med palllyftaren. Så så går det!

Nu ska jag avverka några inlägg på bloglovin (ligger säkert över 200) innan Patrik kommer tillbaka från duschen.
Ha en finfin fredagskväll!

Skulle kunna gissa mig till att Eskil sitter såhär när det är uppehåll.

Torsdagskväll

2010-07-29 18:36:08
Min Dag
Go'kväll på er!
Min vän åkte för ungefär två timmar sedan. Hjälpte henne med att skaffa en blogg som hon ska ha att skriva i när hon åker ner till Afrika för att gå i skola där i tio månader! Säger till när hon börjar skriva, för just nu är det bara ett testinlägg där och inte så himla innehållsrik alltså. Men hon börjar blogg någon gång när hon ska åka ner (antingen innan eller efter) och då säger jag till som sagt.

Annars satt vi mest och pratade om Afrika, fransmän och italienerare, om att åka iväg och pojkvänner. Jag tror inte att jag har insett att hon kommer att åka iväg än, att hon ska vara borta. Och när jag väl kommer att inse det på riktigt tror jag att jag kommer att gråta och sakna henne väldigt mycket. Om jag känner mig själv rätt vill säga.

Vi åt rabarberpaj också som mami hade gjort. Mumsigt!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska jobba imorgon så det blir att hoppa i säng någon gång runt klockan 21. Tänkte lägga in några nya låtar på mobilen också för jag har några låtar som jag alltid klickar förbi när de kommer, så det betyder att de borde bytas ut helt enkelt.

Ha en finfin torsdagskväll!

Grillkvällar i juli

2010-07-29 18:28:52
Tillbakablickar
Har grillat mer än vad dessa bilder visar, men jag har inte tagit kort varje gång. Men dessa två dagar jag tog kort får liksom representera hur mysiga sommarkvällar med grillning, solnedgång och sitta ute och spela spel tills det börjar bli mörkt kan vara.
(23 juli)

Farmor och farfar har fått kycklingar.
Och vi hade grillkväll hos dem.






Millan festade till det i sin lilla korg (som hon med nöd och näppe fick plats i).














(24 Juli)




















Godmorgon, godmorgon, godmorgon på er! Ä...

2010-07-29 09:23:38
Min Dag

Godmorgon, godmorgon, godmorgon på er! Är på väg och möter min vän E<3. Tror hon kommer att gå av bussen innan jag har hunnit till busshållplatsen och det för att jag behövde duscha men mami var i duschrummet och grejade så jag fick vänta tills hon var klar. Men nu är jag alltså på väg till sist. Igår var min kusin och hennes son hos oss, så det blev väl inte jätte mycket vila för mig. Men istället fick jag god mat som min kusin och Emelie hade gjort. Men jag kom i säng i hyfsad tid ändå, hihi. Känns som att förkylningen har släppt litegrann (: . Kan vara tack vare att jag åt vitlök igår eftersom det låg i de rörorna vi åt till maten, och att jag sov minst nio timmar i natt (inte gjort det på ett tag...). Men nu ska jag skynda mig, ha en finfin torsdag fastän det regnar (:


Mitt sällskap just nu (:

2010-07-28 16:27:44
Min Dag

dsc00259 (MMS)

Mitt sällskap just nu (:


Har slutat jobbet nu och sitter ute i sole...

2010-07-28 16:26:52
Min Dag

Har slutat jobbet nu och sitter ute i solen på en parkbänk någonstans i Ytterby. Är hur varmt och skönt som helst! Synd att jag behövde jobba en sånhär dag... Ska sitta här tills mami slutar om en halvtimma ungefär och sedan åker jag med henne hem. Ska försöka att bara vila när jag kommer hem. Har känt mig sådär hängig som man är när man är förkyld och så har jag nyst massa gånger också. Ska alltså försöka vila bort förkylningen :-P Nu ska jag fortsätta njuta av solen. Ha det finfint!


Glass med kärleksmums

2010-07-27 19:41:30
Min Dag
Har kommit tillbaka efter cykelturen. Fast det blev inte så himla mycket cykeltur för Patriks inlines var mycket snabbare än mig, så då tyckte jag inte det var lika kul och cyklade hem igen.

Sitter framför datorn medan Patrik sitter framför teven och spelar tv-spel (verkar vara så i andra förhållanden med att den ene sitter framför datorn och den andre framför teven, haha) och mumsar på glass och kärleksmums som jag och pojkvännen bakade i lördags. Glass tillsammans med kaka är verkligen hur gott som helst!
Avverkar några inlägg på bloglovin också, har 147 inlägg att ta mig igenom... Tror inte jag gör det ikväll dock.

Senare blir det "Morden i Midsomer" och imorgon blir det att ta mig till jobbet igen.
Är ledig på torsdag (wiiho!) och då ska jag vara lite med min vän E<3. Superkul!

Just det, drömde att en av mina vänner var gravid och skulle behålla barnet.
Jag kan förstå varför jag drömde just den drömmen för innan jag somnade läste jag en bok och där handlade det om en tjej (14-årig för övrigt!) som var gravid och skulle behålla barnet. Men att det var just den personen som jag drömde om förstår jag dock inte.

Ha en finfin onsdagskväll!

Old pic.



Tisdag

2010-07-27 18:16:47
Min Dag
Hej hej!
Slänger in ett mycket snabbt inlägg!
Ska ut och cykla med pojkvännen. Eller jag ska cykla och han ska åka inlines. Det blir nog skönt att få röra lite på mig efter att ha jobbat hela dagen. Eller tja, jag rör ju på mig när jag jobbar för jag går hela tiden, men jag menade röra lite på mi efter jobbet.

Så nu vet ni det!
Ha en finfin tisdagskväll (: .

Spelade lite Geni förut med Patrik.
Jag vann! :D

Godmorgon Godmorgon (: Strålande solsken ...

2010-07-26 06:31:21
Min Dag

Godmorgon Godmorgon (: Strålande solsken idag, och jag ska jobba... Så typiskt. Har ont i svanskotan och höger arm, har nog sovit konstigt. Ha en finfin måndag (:


Kommissarie Späck

2010-07-25 16:00:36
Min Dag
Hej!
Är hemma hos Patrik nu och väntar på att han ska komma tillbaka från Willys där han är och handlar vår middag: hamburgare och pommes frites. Eller han är rättare sagt och köper hamburgebröd och gurka.

Vi var och såg Kommissarie Späck förut på bio. Den var väl... värd de 50 kronor vi fick betala för den (eftersom jag är medlem i bioklubben och hade fått ett sånt erbjudande), men den kunde varit roligare eftersom det ändå var en parodi på svenska polisfilmer. Det var min recension, haha.

Är för övrigt "min och Patriks helg" nu, för igår hade vi varit tillsammans i ett år och två månader, så vi "firar" det på lite olika sätt. Köpte presenter till varandra idag, inga direkt speciella grejer utan han fick ett gulligt örngott av mig (han kanske får något mer senare, får se).

Nu kom han hem, så jag ska väl gå härifrån nu :P .
Men ha en finfin söndagskväll!


Mumsar på lite chips som jag hittade, hihi.

Slutade jobbet för lite mer än en timma ...

2010-07-23 17:09:29
Min Dag

Slutade jobbet för lite mer än en timma sedan och sitter nu i en bil på väg hem till mig tillsammans med Patrik. Om ungefär en timma ska vi ner till farmor och farfar för att ha den årliga grillkvällen, kommer bli kul! Ha en finfin fredagskväll (:


Onsdagskväll

2010-07-21 19:32:14
Min Dag
Wille åkte hem för ungefär två timmar sedan. Oj, det har redan gått två timmar...
I vart fall så både orkade vi och hann med att göra lite projektarbete. Vi har faktiskt lite mer att göra och bestämma än vad jag hade tänkt mig, så det var nog väldigt bra att vi fixade lite idag.

Är för övrigt trött och känner att jag vill gå och lägga mig och sova. Men det ska jag inte göra. För jag ska se litegrann på Miss Marple tills klockan blir nio, för ska jag hoppa i säng så att jag förhoppningsvis får sovit mina åtta timmar innan det är dags att gå upp klockan sex.

Ha en fin kväll!



Tog kort på Elsa-Sara förut när hon lekte i gräset. (:

Onsdagsmorgon

2010-07-21 10:53:17
Min Dag
Godmorgon på er!
Är ledig idag vilket nog faktiskt var något som jag behövde för att låta kroppen vila lite. Jag går så himla mycket när jag jobbar att musklerna nästan värker när jag kommer hem.

Har hunnit äta frukost, duscha och dammsuga lite och nu målar jag naglarna litegrann medan jag väntar på att Wille ska komma hit. Wiie!
Får se om vi jobbar med projektarbetet (som vi kanske borde göra...) eller om vi inte har lust till det och gör något annat istället.

När jag vaknade imorse var det lite mulet, men nu börjar det klarna upp. Det skulle bli uppmot 25 grader idag har jag hört. Får väl hoppas att det blir så med! Vore ju himla typiskt om det blev dåligt väder när jag är ledig...

Ha en finfin dag!


Elsa-Sara vill nog också att det blir såhär fint väder idag.

Tisdagen ; jag, dansken och köttbullarna

2010-07-20 20:33:30
Min Dag
Idag började dagen med att jag försov mig. Eller jag vaknade av att alarmet ringde, och så tänkte jag att jag stänger av det och ligger kvar i sängen i fem minuter till (hade faktiskt funkat i måndags), men så blev visst de fem minutrarna till en halvtimma och av någon (men bra) anledning vaknade jag och tänkte att om jag skyndar mig riktigt mycket så hinner jag med den bussen jag brukar ta. Men nej, jag kunde inte skynda mig så mycket så jag fick ta en senare buss.
Men trots det missödet kom jag bara fyrtio sekunder försent.

Fick visa mina danska språkkunskaper idag också, för det kom en dansk (verkar som om vi har en dansk om dagen i affären för övrigt, men frågan är vad danskar gör i Ytterby?) och började prata med mig när jag packade upp köttbullar (eller ja, han ställde en fråga):

"Vhad spiser man till dem här?" (Tänk er att det är en dansk som säger det, alltså på danska.)

Och jag var tvungen att ställa om min hjärna till danska (nu låter det ju som att jag kan danska flytande, vilket jag inte kan, men jag menar ställa om till hjärnan så att den så gott den kunde förstod danska) men ville inte att dansken skulle märka det så jag bad honom ställa frågan igen medan min hjärna ställde om sig.
Spisa, spisa.. Är det inte äta på danska?

Så jag chansade på det och sa att man kan äta både potatis och makaroner till. Han nickade och började sedan fråga sin fru om de skulle köpa köttbullar eller inte.
Jag funderade istället på om spisa verkligen betyder äta på danska eller om det betyder tillaga. Men eftersom dansken inte hade tittat på mig som om jag var helt dum i huvudet bestämde jag mig för att det nog var korrekt.

I vart fall så åkte jag hem till Patrik efter jobbet och var där en stund tills jag fick bråttom till 17:26-bussen, och sedan hämtade mami mig och jag är alltså hemma på mitt rum just nu.
Och äter glass. Som jag ska fortsätta att äta på, mums.


Hörde att det var fint väder i dag (min syster har fått rejäla, ehm, bikiniränder (eller ränder från linne och shorts)). Typiskt när man jobbar inomhus! Men imorgon är jag ledig. Kan ju alltid hoppas...

Tidig Fredag

2010-07-16 13:01:04
Min Dag
Hej!
Fredag idag fast det känns mer som en lördag eller ingen dag alls. Men skönt att det ändå "bara" är fredag för då har man hela helgen kvar (: .

Gick upp klockan halv sju idag! Bara för att jag skulle till tandläkaren och efter det besöket hjälpte jag mami och Emelie att handla.
Emelie ska ha kalas idag, så jag tänker fly hem till Patrik. Haha, skojar bara ;) . Men jag ska till Patrik på middag i vart fall och sedan får jag se hur länge jag stannar där.

Ha en toppendag i det fina vädret!

Somnade en stund förut på sängen, och nere vid mina fötter låg världens underbaraste och finaste Eskil.

Forever

2010-07-15 14:56:52
Konsumtion


Åh, visst är de här ringarna jätte söta? De kommer härifrån.
Om jag hade haft 27 400 kronor att lägga på en rosettring hade jag inte tvekat att köpa minst en av dem.
Älskling...? *blink*blink*

Utan dina andetag

2010-07-15 14:14:46
Dagens låt

Den här låten är så otroligt fin.
Känns inte som en låt som Kent skulle göra, men de har gjort den och de har gjort den så otroligt bra! Jag kan lyssna på den om och om igen.
När jag lyssnar på den här låten tänker jag på en viss person och känner att lite så är det.
Det är inte förrän du kommer in i ett rum som jag känner att jag inte vill vara någonannastans.
Jag kan inte le ordentligt förrän jag ser dig. Ditt fina leende, dina vackra ögon.
Jag vill egentligen inte vara där du inte är. Jag känner mig hel tillsammans med dig.
Jag älskar dig.
Du är så fin.

Kent - Utan Dina Andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig
allting du pekar på
Men när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och genomskinlig kropp
blir jag utan dina andeta
g

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit
och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och färglös som en tår
blir jag utan dina andetag

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och genomskinlig grå
vore jag utan dina andetag

 


< E+P 3

2010-07-15 13:23:03
Kärlek

När min syster, mami och mormor var ute på en liten roadtrip i Sverige (jag följde inte med) hittade de det här fina hjärtat på en strand någonstans ute i Sverige.
Kunde ha varit gjort av mig eller Patrik, men det var det inte. Det var ett annat kärlekspar som har de bästa intialerna.

Je t'aime, mon amour.


Jordegubbs

2010-07-15 13:10:48
Allmänt

Häromdagen köpte min mormor hem rysligt många jordgubbar. Femton eller tretton lådor, kommer inte riktigt ihåg, men nu ligger de flesta i frysen och väntar på att få ätas!


Och jag provsmakade några och mums så goda! Men min farbrors jordgubbar som finns på hans tomt är nog de godaste ändå!




Vid havet fotografier

2010-07-15 12:56:38
Foto








































Sunny day pics.

2010-07-15 11:13:48
Foto




























Torsdagsmorgon

2010-07-15 09:47:14
Min Dag
Godmorgon!
Imorse när jag vaknade låg Eskil nere vid fötterna. Så min dörr måste ha varit öppen eller öppnats av någon. Dock är jag ganska så säker på att jag stängde dörren innan jag gick och lade mig, men Eskil skulle väl inte kunna öppna en dörr själv, eller?
Men det får jag väl aldrig reda på.

I vart fall så ösregnar det ute. Tror inte det kommer börja åska, men man vet aldrig med det svenska vädret.

Har nog inget mer vettigt att säga för tillfället, så ha en bra dag!


Godnatt!

2010-07-15 00:04:27
Min Dag
Nu tänker jag gå och lägga mig efter att ha redigerat hundra bilder (nåja, det kändes som det i vart fall..) och gjort en ny design som väl kommer upp imorgon någon gång eftersom det jag ändrar inte visas förrän ett dygn efter (nåja, lite överdrivet kanske).

Det har varit hur varmt som helst idag! Klagar inte bara konstaterar.
Om det är lika varmt imorgon (tyckte någon sa att det skulle bli åska) så blir det havet! Eller det blir det nog även om det bara är soligt i och för sig.

Men, läggdags som sagt.
Godnatt och sov gott!

P.S. Är visst Kronprinsessans födelsedag idag eller igår blir det nog faktiskt, men grattis Victoria! D.S.
P.S.2. Tycker för övrigt att det är så in i norden konstigt att de inte kan få vara själva på sin smekmånad? Det är väl ingen som vill ha kameror och paparazzis överallt då? Låt dem vara! D.S.2.






<3

2010-07-14 23:38:00
Kärlek

Mon amour,
je t'aime.

Tu es mon cœur,
ma vie,
mon tout.

Onsdag 14 juli

2010-07-14 14:30:01
Min Dag
Hejsan hejsan!
Blev dåligt med sömn den här natten också, lite på grund av att pojkvännen sätter alarmet på klockan sju (när han egentligen bara behöver gå upp åtta) och snoozar fram till klockan åtta. Det dåliga med snoozing är att jag bara blir tröttare än piggare av det, tror jag i vart fall.
Så när jag kom hem någon gång vid tio-tiden imorse somnade jag i soffan i vardagsrummet. Tror jag såg fram till elva då jag vaknade av att pappa svor "jävla kärring" i telefon (upprepade gånger dessutom).

Sitter ute i skuggan för att annars speglas datorskärmen och jag ser ingenting. Det är lite ljummet i skuggan, som att sitta inomhus ungefär, om man tar bort de små vindpustarna som kommer ibland.
Är ledig fram till måndag, vilket faktiskt är skönt då jag av olika anledningar inte fått så mycket sömn så jag ska försöka vila litegrann de här dagarna (låter tråkigare än vad jag menar).

Men, men. Ha en toppen dag! (:
Datorn vägrar lägga in en bild, så det får bli utan.








Min trötta tisdag

2010-07-13 20:06:45
Min Dag
Idag skulle jag ha vaknat när alarmet gick igång klockan fem över sex. Men! Såklart blir det inte så utan jag vaknar istället halv sex på grund av att det åskade så att fönsterrutorna skakade (åhja, nästan då, men det var inte långt ifrån!).
Och på grund av att det åskat lika mycket när jag skulle lägga mig igår somnade jag inte förrän sent (vilket betyder efter tolv) hade jag inte fått så himla mycket sömn och kände mig mer eller mindre som en zombie när jag gick upp.
Men jag kom upp och iväg till jobbet i vart fall.

Fick jobba över lite bara för att jag inte hann med allt och min kollega (för hon är väl det, även om jag bara är sommarjobbare?) sa olika saker jag skulle hinna med innan jag gick (vilket hon dessutom sa när jag mer eller mindre redan hade slutat, men men, jag kom ju försent av misstag igår så jag jobbade ikapp i vart fall ikapp den halvtimman).

Efter att ha ringt min syster och kollat läget och lärt mig hur man säger jag heter Elin på spanska åkte jag hem till Patrik.
Och där är jag nu. Väldigt trött, men ändå lite piggare efter att fått i mig mat. Hade inte ätit mer än havregrynsgröt och tre tekakor på hela dagen.

Är ledig tills på måndag igen. Lite skönt att ha lite semester, hehe.
Är helt slut och trött i musklerna och fötterna när jag kommer hem bara för att jag går så himla mycket när jag jobbar och jag är inte van vid att göra det. Än.

Men, nu ska jag gå och vara lite social.
Ha en fin kväll!

Random bild egentligen, men jag älskar havet. Ska nog försöka vara där så mycket jag hinner den här veckan för nästa vecka blir det hela jobbveckor.

12 juli 2010

2010-07-12 21:15:08
Min Dag
Och så kom den. Måndagen den tolfte juli. Dagen då jag enligt mitt jobbschema skulle börja jobba över sommaren. Vilket jag ju också gjorde. (Låter som ett utdrag ur en romanbok, haha.)

Men så hände ju en pinsam sak också! Eller jag visste inte att det var pinsamt förrän jag kom hem.
Jag hade helt klart fått för mig att jag började klockan halv nio. Så jag tänkte att tåget som går från Kode 07:57 skulle vara bra att ta, för då hade jag marginaler, och dessutom gick det inget annat bättre tåg jag kunde ta.
När jag gått på perrongen var det någon röst från en högtalare att mitt tåg var försenat och inte skulle komma förrän tio över åtta istället. Ingen fara tänkte jag, då hade jag ju ändå tio minuter på mig att ta mig från tåget till jobbet.

När jag väl kom till jobbet och skulle logga in sa apparaten ifrån att jag skulle ange en orsak till varför jag ville logga in. Jag förstod inte alls, och skrev upp mig i pärmen att jag varit på jobbet halv nio som jag skulle men att apparaten inte vill logga in mig.

När jag kom hem tittade jag av någon anledning på schemat. Och vet ni vad jag såg? Att jag skulle börja klockan åtta och inte halv nio! Inte konstigt att apparaten ville ha en anledning till att jag kom försent... Så det här missförståndet får jag väl på något smidigt sätt försöka förklara för den som har ansvar för lönen.

Detta betyder också att jag måste gå upp klockan sex imorgon. ZzzZzz.
Kanske dags att lägga sig.. Men först en dusch!

Ha en fin fin kväll.



Bloggpaus

2010-07-12 21:06:35
Allmänt
Hej!
Har varit en del saker som gjort att jag inte känt för att blogga. Olika orsaker, bland annat har jag känt mig trött och allmänt rastlös. Men nu är väl det mer eller mindre ordnat igen.
Dessutom är det ju sommar och det betyder sol och (förhoppningsvis mer) badande i havet och annat som hör sommaren till och som gör att man inte vill sitta inne framför datorn (eller jag vet väl en del som kan göra det ändå, men nu skriver jag ju om mig, så att ni inte missförstår).
Så det blir nog en del pauser här och där under sommaren just för att jag inte vill vara inomhus. Och mobilbloggandet kommer väl gå sådär, för jag har knappt några pengar på mobilen och kan inte ladda den förrän min mami kommer hem igen (Gud vet när!).

Sådär, då vär det här inlägget avklarat.




Onsdag morgon

2010-07-07 10:34:34
Min Dag
Godmorgon!
Jag tror jag har ätit något som innehåller gluten för jag har så himlans ont i magen. Eller, jag överlever men det känns liksom. Gissar att det var den där baddaren jag åt igår, och att det låg massa kexsmulor i skummet. Tusan också, baddare som är så gott!

Imorgon bär det av, då åker vi iväg. Vi har bestämt att ta med en dator och ska kolla på mobila bredband idag. Har hört från min moster att hon använder Telia när de är ute och reser, och det verkar vara det bästa så vi ska försöka få tag i ett mobilt bredband från Telia.
Efter att vi har kollat på det ska vi handla lite mat och sånt och sedan hämta min pojkvän som följer med hem.

Tills dess vet jag inte vad jag ska göra, men jag tror jag sitter kvar här. Så tråkigt väder ute för det blåser kallt och där det är lä är det skugga ( = kallt).

Ha en toppen dag!


Sängdags

2010-07-06 23:02:28
Min Dag
Ska hoppa i säng med Barack Obamas bok efter att jag har ätit något. Det är så konstigt för jag blir alltid hungrig när jag sitter vid datorn.. Förstår inte riktigt vad det är, haha.

Var ju på marknad förut idag, men jag känner att jag skriver mer om det imorgon istället.

Så godnatt och sov gott! (:


Godmorgon!

2010-07-06 10:24:35
Min Dag
Har precis tagit mig hem från pojkvännen såhär tidigt eftersom han jobbar i dag. Dessutom ville mami att vi skulle åka till Stenungsund idag för det var visst marknad där. Ska passa på att gå till Bokia då tänkte jag och fråga vad som hände med de där 20 % och köpa flour på apoteket.

Egentligen hade jag velat titta på fler avsnitt av Ugly Betty för den serien är så himla bra!!! Förstår inte hur de kunde sluta med den (eller har de gjort det?)! Men det är lite finare väder ute idag än vad det var idag, blåser dock litegrann, så jag tror jag sätter mig utomhus med en bok. Har precis läst ut en bok så nu kommer problemet: Vilken bok ska jag läsa? Tror det blir Barack Obamas självbiografi för den har jag velat läsa länge men av någon anledning inte gjort. Äsch, får se hur det blir.

I vart fall, ha en super duper fin dag!


Ska se Ugly Betty med Eme nu (:

2010-07-05 13:55:06
Min Dag

dsc00258 (MMS)

Ska se Ugly Betty med Eme nu (:


Måndag morgon

2010-07-05 11:46:32
Min Dag
Min sista lediga måndag på hela sommarlovet för nästa vecka börjar jag jobba!
Grått och trist är det ute så jag känner inte för att åka till Bokia i Stenungsund idag. Kanske avverkar några avsnitt Ugly Betty istället.
Har planer att ta mig till pojkvännen senare idag när han har kommit hem från ett mini-lan, eller vad han kallade det...

Så det lär väl inte hända så där himlans mycket just idag. Och jag har nog inget mer vettigt att skriva för tillfället.
Ha en finfin måndag!


Random bild, bara.



Så himla typiskt!

2010-07-04 19:53:54
Tankar Och Funderingar
Imorse när vi vaknade så regnade det och var grått och trist. Jag och pojkvännen hade haft planer på att åka ner till havet i dag för första gången tillsammans det här året (!), men vi fick ju flytta på de planerna.
Men nu, när pojkvännen har åkt hem (eller åkt iväg i vart fall) så lyser solen och man skulle säkert kunna åka ner till havet.
Varför gör vädret såhär? Buhu.


Söndag

2010-07-04 19:02:20
Min Dag
Hej på er!
Vid klockan tre idag kom farmor, farfar, min farbror, faster och kusin för att äta lunch/middag hos oss för det hade blivit en massa potatis över som behövdes ätas upp^.
Men jag fick bara ner en köttbulle och lite cider (eller pärondryck med ciderkaraktär...) innan jag kände att jag behövde springa på toa. Och upp kom köttbullen igen och lite scones som jag hade ätit och bakat till frukost. Så jag satt kvar på toan nästan ända tills de andra hade gått hem igen i fall att det skulle komma mer, men det gjorde det inte.

Nu mår jag bättre, har lite huvudvärk bara men den går nog bort om jag dricker lite vatten.

I vart fall så såg jag och Patrik på Guldkompassen imorse medan vi åt våra scones vi hade bakat. Alltid lika gott med nybakat bröd till frukost!
Och hade jag känt mig bättre så hade jag nog sett på några avsnitt Ugly Betty. Har inte ens öppnat boxen som jag fick av min pojkvän i julklapp...

Och nu har jag
inget mer vettigt att skriva, känner jag. Eller rättare sagt; jag orkar inte skriva något mer vettigt.
Ha en fin söndagskväll!


Mmm, scones!

Kalasdags

2010-07-04 18:53:34
Min Dag
Igår hade vi kalas här hemma.


En himla massa potatis skalades och kokades. Tror vi hade två eller tre kastruller till med potatis!



Gurka skars.


Det var årets hittills
varmaste dag så Elsa-Sara passade på att bara ligga ute i skuggan och inte göra någonting.


Jag fick dammsuga i det huset där vi skulle vara tills jag blev alldeles svettig för att det var så varmt och tyckte att det räckte.


Vi hittade denna fluga i fönstret som inte rörde på sig när man petade på den. Så vi antog att den var död. Konstig ställning att dö i förresten...


Vi fick ställa iordning alla bord och duka dem, men det tog ett himla tag innan vi fick borden på plats för det var lite begränsad yta och omöbleringar som behövdes göras.

Jag och Patrik fick cykla iväg till affären i värmen, för att han skulle ha coca-cola till fotbolls-VM, för att mami skulle ha jordgubbar (som vi ändå inte köpte..) och för att jag skulle köpa en liten glass och en annan sak. Var varmare än varmast när jag kom hem igen!



Klockan sex kom gästerna utan att vi (jag och Patrik) ens märkte det (för vi satt och tittade på Tysklands match tror jag).
Såhär såg jag ut. Det ser ut som om t-shirten får mig att se uppblåst ut, men det gjorde den inte i verkligheten (försäkrade Patrik...).



Emelie dukade såhär fint med blommor.



Och såhär fin var hon i håret. Det är en äkta blomma som hon har plockat från trädgården. Kommer inte på vad blomman heter bara, clematis kanske?


När alla hade ätit sill, potatis, köttbullar, prinskorv, gräddfil, sallad och gräslök tills vi inte orkade mer gick vi ut i solen där vi hittade katterna.
Eskil fick fnatt och började jaga Elsa-Sara.

Det var underbart väder! Varken för kallt eller för varmt och man kunde sitta i skuggan utan att frysa, och i solen utan att svettas.

Min farbror bjöd på egnaodlade jordgubbar. De var supergoda! Mycket godare än dem man köper i affären.

Kvällsolen var såhär underbart vacker, och hade vi inte haft kalas så hade jag säkert suttit vid havet och tittat på solnedgången tillsammans med Patrik.

Några fick för sig att spela kubb.

Men jag och Patrik satt och kollade på istället för vi ville inte vara med.


När Emelies lag hade vunnit gick vi in och åt tårta...
(det blev inte den tårtan som mami gjorde häromdagen, för hon tyckrte att den var lite jobbig att göra. Synd tycker jag för den var så himlans god! Fast den här var ju såklart inte äcklig...^^)


...åt chips...


...och kollade på när det öppnades presenter.


Emelies rosett som jag fick knyta^.
När gästerna sedan åkte hem gick vi in och såg på fotbolls-VM och såg Paraguay (?) bli utslaget.
Och det var det kalaset!

Sundanattashopping

2010-07-04 17:28:33
Konsumtion
Tänkte slänga upp bilder på det jag fick med mig hem från Stenungsund i fredags då det var Sundanatta.

Den här t-shirten från Gina Tricot. Den har blivit min nya favorit-t-shirt!
(Det är mörkblå ränder och inte svarta! Mami köpte i svart för övrigt^.)


Söta hårspännen från Lindex.



Rosettskärpet kommer också ifrån Lindex.


Fyra pocketböcker från Bokia. Fast jag ska åka in och kolla en sak med dem imorgon, för det stod att det var 20 % på allt i butiken förutom postens artiklar, bläckpatroner och något mer som jag inte kommer ihåg, Men jag fick inte 20 % avdrag, så jag ska åka in och kolla det imorgon. Rätt ska vara rätt ^^.

Fredagen / Sundanatta

2010-07-03 13:23:04
Min Dag

Igår satt jag mest utomhus precis som Eskil och Elsa-Sara.


Och väntade mest på att klockan skulle bli fyra så att Patrik skulle sluta jobbet.


Efter lite om och men åkte vi till Stenungsund där det var Sundanatta.
Mami släppte av mig på en busshållplats på väg dit, för Patrik åkte buss och det var enklare att åka med honom och gå av där han skulle gå av än att försöka förklara^^.


Efter shopping, glassköp (träffade en klasskompis som sålde glass, kul!) åkte vi hem. Slänger upp ett inlägg om vad jag köpt senare.



Fredag morgon

2010-07-02 09:33:13
Min Dag
Tja!
Inatt hade jag en jättte konstig dröm om Ica Maxi, bilar, fyrverkerier, en kompis som heter Linda, en bebis, Patrik och något konstigt hus som min moster visst hade renoverat till bland annat en frisörsalong (?). Hel knasig i vart fall, så jag orkar inte gå in på detaljerna ;) .

Igår kväll satt jag och min syster och fullkomligt nördade ett spel som jag hade hittat där man skulle släppa över människor över gatan utan att de blev överkörda. Tror jag kom i säng vid halv tolv (för mig är det början till sent^).

Jaja, idag ska jag försöka städa mitt rum innan Patrik kommer hit. Sedan ska vi åka till Stenungsund därde har något som kallas Sundanatta (längst ner vid evenemang står det vad sundanatta är). Orkar inte riktigt förklara vad det är (vet nog inte riktigt själv) men affärerna har i vart fall öppet till 22 och det är en massa rea ^^.

Ha en toppen fin dag!

Såhär svart blir man om man cyklar på min cykel som inte har skydd för cykelnavet (kommer inte på vad själva "hjulet" heter som kedjan går i) och jämt är jätte oljig.

Min torsdag

2010-07-01 21:22:55
Min Dag

Från klockan tio till ett ungefär, så satt jag utomhus med datorn och spelade lite dataspel medan jag väntade på att mami och Emelie skulle komma hem efter deras långa shoppingtur på Ica Maxi (de kan förklara sig varför det tog så lång tid, de tycker nog inte att det är så himla kul att vara på Maxi att de är där i flera timmar, haha).
Och bara för att jag satt i solen så länge brände jag mig på min högra sida av överkroppen. Mest armen som svider som bara den! Det ser lite roligt ut i ansiktet där jag är jätte röd på ena sidan och kritvit på andra, haha.

Istället för att åka ner till havet så spelade vi lite UNO istället. Det blåste så mycket så att vi fick lägga korten i skorna, haha.

Elsa-Sara göttar sig i solen.


Fast efter ett tag tröttnar man ju på att bara ligga still så då börjar man tugga på stoldynornas snören. Verkar ju roligt...


HAHAH! Eskils svans! Ser så fult ut!


Katten Eskil.
Har väl inte gjort så himla mycket intressanta saker idag annars, men vi har i vart fall bestämt att vi ska åka iväg på en liten road trip nästa vecka. Med "vi" menar jag mami, mormor, Eme och jag^^. Låter som att vi ska åka till Norge och i den västra delen av Sverige. Ska bli kul! Det har pratats om att vi kanske ska ta med en dator, men vi får se hur det blir med det. Annars blir det väl mobilbloggning under de dagarna^.



Till middag åt vi sommarens första egenodlade potatis! Pappa var jätte glad och skulle visa upp hur mycket han hade plockat och "titta här, titta här!". "Mmm..."
Men de var såklart jätte goda (säger potatisälskaren, haha)! Och till det åt vi nyplockad spenat och lax. Mumsigt!
Till efterrätt fick vi den här goda tårtan som mami hade gjort. Den var supergod! Vi ska ha den tårtan på kalaset på lördag och mami hade aldrig bakat den innan så hon ville testa efter hur den var att göra och hur den smakade. Lite söt kanske, men tog man lagom (och inte som jag som tog för tre personer!) så var det gott.

Det var väl min torsdag det, för jag tror inte det lär hända så mycket mer den här dagen^.
Imorgon kommer min finfina pojkvän hit och stannar till på söndag, tror och hoppas jag (: .
Ha en fin kväll.



Cdon

2010-07-01 11:04:36
Konsumtion
Just det, har beställt hem lite saker från cdon för första gången ;) .
Inte så märkvärdiga saker egentligen, bara en film (var någon kampanj med nelly som gjorde att man kunde få den för nio kronor, så varför inte passa på?) och en cd-skiva (gillar att ha materiella saker istället för nedladdat^^). Har redan Absolute Love Song 1, så jag tänkte att varför inte skaffa tvåan? ^^

Hade tänkt att beställa det någon gång i början av veckan, men när jag skulle bli medlem sa de att jag var minderårig och att jag inte fick bli medlem. Buhu.
Så jag fick Patrik att bli medlem där istället eftersom han är över arton, hihi. Funderar på att beställa pocketböcker också när jag ändå är i farten^.

Godmorgon!

2010-07-01 09:45:01
Min Dag
Godmorgon på er!
Har varit vaken/halvvaken sedan halv åtta i morse, för då ringde Patriks alarm, och ingen av oss orkade gå upp och stänga av det så det ringde med nio minuters mellanrum fram till kvart över åtta då jag gick och stängde av det.
Eskil var jätte kelig imorse så jag fick sitta och klappa och klia och kela i minst en kvart tills han tyckte att det räckte. Han är inte så himla kelig av sig så man får liksom "passa på" när han väl är det^.

Patrik har åkt iväg till jobbet, mami och Emelie är och handlar och mormor ligger i stugan på en spikmatta. Så man skulle kunna säga att jag är ensam hemma. Lite skönt att få vara ensam ibland.
Sitter ute i skuggan (solen har inte kommit till vår balkong än) och väntar på att solen ska komma till balkongen. Lär väl göra det runt elva/tolv. Så tills dess får jag sitta i skuggan för det är inte lika skönt att sitta med datorn på altanen^.

Har tankar på att försöka få med någon/några ner till havet (hoppas på att det blir en varm dag). Men vi får se hur det blir med det.^^

Ha en toppen dag!


hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0