Födelsedagsbarn, tårta och hiphop

2013-06-30 11:00:00
Kalas och festligheter
I fredags gick jag ut i Göteborg med mestadels dessa tre glada damer (några andra kom och gick). Hängde ett tag på Andra lång innan vi åkte till Nefertitis sommarklubb "Cake".
Och de levde upp till sitt namn och delade ut minimuffinsar och tårtor. Och såklart tyckte vi att Anna skulle ha en tårta eftersom det var hennes födelsedag vi firade. Vi sjöng medan hon åt och några andra hängde på. Himla fint!
Efter ett tag shottade vi tequila. Sedan fortsatte vi att dansa till de allra bästa hiphoplåtarna som jag lyssnade på när jag gick på högstadiet. Åh, nostalgin som kommer över mig. Helt otroligt superbäst.
Och någon gång efter midnatt gick vi för att komma med sista bussen hem. Så galet himla bra kväll!
 
 
 
 

Willeonsdag

2013-06-28 11:00:00
Min Dag
I onsdags var jag ledig från jobbet och passade på att träffa bästa Wille. Vi promenerade runt i ett regnigt Kungälv, fikade och promenerade lite till trots att vi blev blöta.
Och sedan cyklade jag hem i regnet. Med regnkläder på, det är bäst så. Himla fin onsdagsförmiddag.
 

16-årskalas

2013-06-26 12:00:00
Kalas och festligheter
I söndags avslutades hela midsommar- och kalashelgen med ett släktkalas för min syster. Jag och Patrik hade ätit upp varsin pizza och sedan blivit hämtade av mormor i Romelanda.
Jag hade blommor på kragen men kom dock senare på att de gjorde sig bättre mellan knapparna.
Sköldpaddan och Patrik var också med.
 Vi åt några potatisar med gräddfil (bara för att det är gott, i övrigt var vi mätta), såg på när Eme öppnade presenter och åt chokladkaka.
 

Tuesday Art

2013-06-25 10:00:00
Konsumtion
Om jag och Patrik redan hade en egen lägenhet att inreda, med exempelvis ypperligt fina illustrationer hade jag klart promotat för dessa. Klicka på bilden för källa och köpställe. Älskar för övrigt Society6 (ej smygreklam, bara tyckande).
Onward!
 Howard
 Sloth Astronaut
Hur en gör djurskuggor
 Zhu II
Heel Kick
 

Unlocking the truth

2013-06-24 19:06:00
Filmer

Unlocking The Truth - Malcolm Brickhouse & Jarad Dawkins from The Avant/Garde Diaries on Vimeo.

Två barn med drömmar om ett metalband. Med förhoppningar om att få leva sin dröm, trots mobbing och folk i omgivningen som säger att det inte går. Himla bra. Alldeles jättegrymma.

 

Midsommarhelgen

2013-06-24 18:00:00
Kalas och festligheter Min Dag
Min midsommarafton började med att jag fick trevligt frukostsällskap. Väldigt fjäskigt sådant.
Och det här var min frukost, det vanliga: a-fil, hemmagjord müsli och ett glas juice (så ekologiskt som möjligt, såklart). Det var himla kvavt och varmt i luften så jag gick runt i shorts trots saknande av sol. Hade midsommarfika hos min farbror, plockade gräslök tillsammans med pappa, fick blåklint av farfar och fixade midsommarlunch till mig och min far.
Sedan gjorde jag mig iordning och åkte till Patrik. Missade spöregnet precis. Hade för övrigt himla flax med regn då jag alltid lyckades ha tak över huvudet på ett eller annat sätt när det väl föll ner från skyn.
Jag hade satt blåklint i håret och på klänningen isället för en midsommarkrans.
Vi tog bussen ut till Kärna där vi skulle fira midsommarafton. Vi grillade, fick potatissallad, dansade, pratade och hade det allmänt bra. Glömde ta kort. Runt midnatt gick jag och Patrik nästan en mil hem eftersom det ändå skulle gå fortare än att vänta på nästa buss.
Och på midsommardagen blev vi hämtade av Patriks kompis, tidigare än vi hade räknat med, för att fira midsommar en gång till, men med ett annat kompisgäng. Vi grillade igen, lekte lekar, klapapde en kelig hund och jag badade för första gången i år i älven. Bra midsommarhelg!
 
 
 
 

Midsommarafton

2013-06-21 15:55:09
Min Dag
Glad midsommar på er. Hoppas ni får en strålande afton.
(Och ska ni vara utomhus är regnkläder alldeles fenomenalt.)
 
 

Söker och försöker

2013-06-19 20:41:00
Min Dag
Idag har vi tagit ett steg framåt. Vi har "samlat vuxenpoäng", som folk säger.
Vi har förhoppningar. Som likväl skulle kunna grusas med bara ett litet mail, med ett enda telefonsamtal.
 
Vi har varit och tittat på en lägenhet. En lägenhet som vi kanske får hyra till hösten men likväl skulle kunna bli uthyrd till någon annan. Vi har pratat med hen som funderar på att hyra ut den till oss. Vi har försökt göra ett gott intryck. Vi har gjort så mycket vi kan. Förutom att bevisa att Patrik är antagen vid Chalmers och att jag har sökt in till universitet/högskola och är behöriga att få bo där. Men det är inte långt kvar tills vi kan det.
 
Håll tummarna!
 

16 år

2013-06-17 20:00:00
Kalas och festligheter Min Dag
Idag fick jag ge presenten jag införskaffade i lördags.
 Idag är det min systers 16-åriga födelsedag.
Idag åt vi grillad mat (och jag fick be Patrik köpa med sig halloumi och champinjoner eftersom det är typ det enda grillat jag kommer äta i sommar, så gott!).
Och idag, efter att presnter blivit öppnade åt vi efterrätt. Grattis, Eme!
 

Shopping- och kalaslördag

2013-06-16 12:00:00
Kalas och festligheter Min Dag
Igår åkte jag och Patrik in till Göteborg igen för att köpa presenter och byta byxor. Det var soligt.
Patrik köpte den här mappen inne på Lagerhaus. Jag frågade vad han skulle ha den till och han svarade att det ju står på. Smart.
Sedan åkte jag hem och bytte om till kalaskläder.
 Ett armband som jag fick av ett förskolebarn (med föräldrar) eftersom det snart är sommarstängt. Har fått en del choklad och ett glasspresentkort också. Så himla snällt och gulligt!
På kalaset gick vi en tipspromenad med frågor om min kusin och farbror, vilken Emelie rätt otippat vann. Bra lördag.
 

Fredag 14 juni

2013-06-15 12:00:00
Ett foto i timmen
08. Vaknar strax innan nio och släpper in sköldpaddan.
09. Äter frukost denna fredag som jag var ledig eftersom förskolorna hade studiedag.
10. Löste japanska bildkryss. Är rätt så insnöad på det för tillfället.
11. Bytte mina mjukisbyxor till andra byxor.
12. Mamma kom hem, vi åt någon macka och satte sedan upp cykeln på bilen och körde in till Göteborg för att få den trasiga kedjan bytt.
13 till 15. Köpte goda saker (chokladen till höger är kanske den godaste i världen), gjorde något så omöjligt som att gå igenom hela IKEA utan att köpa något och köpte presenter medan cykeln blev fixad.
16. Kom hem till en trött pojkvän.
17. Åt god middag.
 18 till 21. Åkte med och köpte säng till Patriks farmor samt hjälpte till att montera den. Det var min lediga fredag.
 

Sandaler

2013-06-09 12:00:00
Konsumtion
Igår innan Håkankonserten köpte jag ett par nya sandaler.
Ett par som är både snygga och bekväma, vilket inte är en så vanlig kombination, så efter tips från Wille köpte jag likadana som hon. Eftersom de var lite dyrare tänker jag att jag inte ska köpa fler par skor på ett tag. Och inte för att jag behöver något mer par heller, för den delen.
 
 

Det kommer aldrig va över för mig

2013-06-08 16:00:00
Dagens låt
 Idag, klockan åtta på Slottskogsvallen. Där kommer jag förhoppningsvis stå längst fram vid scenen och bara må gudomligt bra. För jag ska få Håkan Hellström uppträda där. Tillsammans med fina Anna och tusen andra fina människor.
Detta är inte min bästa låt på den nya skivan; jag tycker mest om "När lyktorna tänds", men den hade ingen video så det fick bli den här låten idag. Åh, bästa, bästa Håkan.
Gillar dock raden "jag är tjufofyra, bara en gnista, bara ett ord kan tända eld på en skog". PRECIS så det känns för mig just nu. Så himla på pricken.
Pst, dålig uppdateing på grund av att jag har skaffat ny dator och ännu inte installerat alla program (ps och så) eller lagt över alla bilder än. Maskeradbilder och liknande kommer när det är gjort.
 Håkan Hellström - Det kommer aldrig va över för mig
 

Överraskning för Anton

2013-06-02 16:00:00
Kalas och festligheter
Igår bad jag Eme blåsa upp en ballong åt mig, vilken jag sedan själv pyntade och tog med mig in till Göteborg.
Där mötte jag upp de andra och sedan kom bästa Wille tillsammans med Anton som blev överraskad av oss. Han hade fyllt år och fick bestämma vart vi skulle gå efter att vi ätit pizza.
Han bestämde att vi skulle gå in på Liseberg. Så det gjorde vi.
Där åt vi sockervadd, tittade på när folk blev blöta av flume ride-åkturen, åkte kållerado och blev lagom blöta och jag och Wille försvann ett tag spårlöst från de andra. Vi bestämde oss för att äta glass, gå på rockkonsert och bugga medan de andra headbangade, skutta runt i vackra trädgårdar och låtsas att vi var med i en film.
Men så bestämde vi att Wille skulle göra ett vackert hopp och sedan leta upp de andra. Som det visade sig också åt glass. Sedan åkte jag hem till Patrik. Superbra lördag!
 
 
 
 

Odlade apelsiner och brännässlor

2013-06-01 11:00:00
Min Dag
Det har börjat att gro i krukorna nu. Små apelsinträd gror i några av krukorna.
Och i en gror det lite oväntat en brännässla. Men det är ju fint det med.
 

hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0