Galet , galet !

2008-11-30 20:24:52
Tankar Och Funderingar

Det är helt galet ! Min familj sitter i rummet bredvid mitt just nu och ser på tv. Gissa vad de tittar på ?! Ni skulle aldrig kunna gissa !

Så jag säger det, de tittar på hästhoppning. Jag menar, det är ju helt galet för att vara min familj! De tittar aldrig på hästhoppning. Tror jag borde gå ut till de och fråga hur de mår egentligen.


Söndag

2008-11-30 18:54:05
Min Dag

När jag vaknade i morse, skulle familjen åka iväg till min faster på adventsfika/middag. Men jag har no-prov nästa vecka, så jag stannade kvar hemma för att öva på det. Känner mig riktigt duktig, för jag gjorde det också. Eller, man kommer väl inte så långt på 4 timmar, ungefär, om man ska sammanfatta texten och svara på frågor. Men en bit i vart fall.

Jag fick göra min egen middag idag också, eftersom famijen åt hos fastern. Det fick bli spaghetti med kötbullar, lite ketchup och ost som smälter. Gott var det.

Ingen träning, då min mami är lite sjuk och inte orkar träna, och jag kände inte heller för att åka in.

Nu ska resten av kvällen tillägnas mig, jag tänkte jag ska fixa naglarna och ta hand om mig, hoppas ni inte misstolkar.

Ha en fin kväll och natt <3

Helgen i helhet

2008-11-30 18:44:57
Min Dag
 Ojoj, nu har ja inte skirvit på ett tag igen.
Inte för att det är många som läser , eller det märks inte i vart fall, för folk är dåliga på att kommentera, tycker jag allt.

Men nu kände jag att jag skulle skriva av mig lite, nu såhär i slutet av helgen.

I fredags hade vi matteprovet, gick galant tycker jag. Tyckte jag direkt efter i vart fall, sedan när alla andra börjar bli klara, och kommer ut, och man frågar hur det gick osv. Sedan frågar man de hur de svarade på en viss fråga, och då kommer det fram att man har svarat fel. Det är irriterande om något ! Men det gick väl bra ändå, tror jag. Mvg, helt klart , :) .

Sedan drog jag hem till Jannike, efter maten. Vi satte igång och bakade mjuk pepparkaka, så god var den. Åt ju nästan upp halva själv (a. Utan att överdriva.
Hemåt fort efter åt, för att somna vid 21.00.
Upp för att åka till jobbet, och dagen gick jättefort. Träffade min moster och min kusin när jag skulle gå hem. Pratade lite med de innan jag sprang iväg till bussen.

Kvällen hade jag bokat med Rickard, min söta lilla vän. Vi gick till Ch, med Therese och stannade där. Ch var helt galen, typ. Vi skyller på att han hade ätit för mycket godis, haha.

Sedan hem runt 01-tiden. Alla var trötta, och skulle sova. Jag med.

Matten och franskaboken

2008-11-25 22:26:14
Min Dag



Kände för att göra det lite mysigt när jag skulle plugga, så jag tände en massa värmeljus. Riktigt trevligt. Men det gick inte så bra, fick gjort något tal. Kom på att jag hade glömt min franska bok i skolan. Så det blir itne så mycket franska gjort för mig idag. Ska väl se om jag hinner göra det innan franskan.

Nej, nu blir det sängen.
Puss

Tisdagsmorgon

2008-11-25 09:10:23
Min Dag

Lång sovmorgon idag, jätte skönt. Hade tänkt gå upp halv åtta, men det sket sig för jag somnade om när alarmet ringde. Istället blev jag väckt runt 8 av sms. In i duschen, och så hamnde jag här.

  Blev klar med so:n igår, tack vare Edvard i klassen. Tack för hjälpen! :)

Nu blire till att äta frukost, och sedan slänga ner gympakläderna och sedan kanske kanske jag hinner göra lite matte. Fast å andra sidan är matte den första lektionen av 2 vi har idag. Efter spelningen efter skolan blir det nog mer plugg. Just nu är väl det mitt liv består av, tror jag. Plugg. Men det ska bli skönt när alla prov är avklarade, och det lär de vara om typ 4 veckor. Då är det jullov, gött gött.

Ha en fin dag :)



Måndagen

2008-11-25 09:06:25
Min Dag

Vaknade 04.55 igår, fast jag hade ställt alarmet på den tiden. Jag var så jättetrött i söndags, så jag somnade runt 21, så jag tänkte att då kan ja lika gärna gå upp 5 och plugga lite Har hört att det är bättre att plugga på morgonen, man lär sig mera d tror jag det var.
   Men så hade mitt internet lagt av, så jag kunde inte göra någon NO i vart fall, så det fick bli lite SO istället. Om jag inte minns fel så fick jag inte så mycket gjort ändå.

I skolan hände det väl inget speciellt, förutom att skolan har fått någon plusmeny i matsalen, eller vad de kallade det. Förutom maten som var ätbar och faktiskt godare än den såg ut, fick vi ett stort salladsbord, och några som underhöll. Det var jätte mysigt och fint gjort. Tycker vi borde få ha det så varje vecka. Jag tror faktiskt alla på hela skolan gick och åt. Sedan fick vi betygsätta det också. Satte mvg (masor väldigt gott, för jag tyckte faktiskt det.

Efter skolan hade jag tänkt att träna på friskis, men i omklädningsrummet upptäckte jag att jag inte hade tagit med mig någon tröja, utan bara en tjockare tröja jag skulle tagit på mig efter passet. Så typiskt ! Men jag bestämde mig för att åka hem istället. Men jag har inte tränat sedan i fredags(?) nu. Det känns.
  Dessutom har jag sagt att jag skulle träna 5 gånger denna vecka, men det sket sig nu.

Puss

En trött söndag

2008-11-23 18:14:15
Min Dag

Hamnade i säng runt 00.30 - 01 igår kväll. Upp runt 8 idag. Jag är massa trött. Bara velat ligga i sängen hela dagen. Men nu var det så att först skulle jag spela, vi skulle samlas 8.45 , så jag fick  stressa jätte mycket i morse. Mami var snäll och erbjös sig att göra två smörgåsar till mig, så jag fick i mig något till frukost. Sedan på spelningen fick vi en festis, och en frukt. Men jag tog aldrig någon frukt.
   Det var slut runt 11, klockan 13 skulle vi åka iväg till mina kusiner, för att fira att de ska fylla år. Mysigt, mysigt. Men jag var trött, så jag orkade knappt lyssna på när de andra pratade.

   Hem till plugget, får hoppa över träningen på friskis idag. För mami är inte riktigt pepp på att åka in, hon är tröttare än tröttast. Hon följde inte med till kusinerna heller, och jag känner att jag lika gärna kan sitta hemma och plugga lite, istället för att försöka passa med bussar, eller åka med grannen.
Istället ska jag försöka träna 5 gånger nästa vecka. Vet inte om jag kommer att hålla det, med alla prov och sådant vi har nästa vecka. Men man kan ju alltid plugga där ?

Ciao<3

Plugget

2008-11-22 19:35:11
Min Dag

Ja, det går ju inte så bra med mitt pluggande. Men nu ska jag gå ifrån datorn, helt sant !
Önska mig Lycka till, och jag kan nås på mobilen.

ha en fin lördagskväll.

Aloe Vera

2008-11-22 19:33:00
Konsumtion
Äntligen så har jag hittat krämen som funkar för min hud. Eller jag inbillar mig själv det i vart fall. Jag har haft typ röda, fula blemmor i ansiktet, och neråt halsen, ni vet sådana där "tonårs"-blemmor typ. Nej, inte finnar. Äh.
   I vart fall, så hittade jag några små testpåsar hemma, som jag tagit någon gång bara för att det var gratis. Och sedan jag har börjat använda de, har blemmorna gått ner och blivit färre. Eller jag själv tycker det. Fast jag blev lagom sur i morse när mami kommenterade att jag hade "röda saker" i ansiktet. Jag muttrade något om att de var färre nu, och sedan bytte vi samtalsämne.

Men sådana gratispåsar tar ju snart slut, så jag försökte kolla upp var man kunde köpa krämen någonstans, men jag hittade det inte. Så en dag kom mami och sa att hon visste en affär där man kunde köpa, som hon dessutom hade tio kronors rabatt till. Och den låg i Stenungsund.
Härligt ! Så nu har ja en hel tub här hemma hos mig. Ska lägga på den senare ikväll, efter att ja duschat.

Den heter i vart fall Avivir Aloe Vera, Dry Skin. Verkligen bäst !

Mössor

2008-11-22 19:08:18
Konsumtion

Förra hösten/vintern köpte jag en mössa. Bara en. En sådan svart, som hänger som en påse lite längre bak mot huvudet, som alla sprang runt med. Och som en hel del, jag med ibland, springer runt med denna hösten/vintern med.

Men denna hösten/vintern, har jag införskaffat mig minst 4 mössor! Ser ni vilken skillnad? bara idag köpte jag två till. Min mami blir nästan helt galen på mig, för att jag tar sådan tid på mig på morgonen när jag ska välja mössa/halsduk/vantar.
Dessutom hade jag tänkt att köpa en jacka till idag, en fuskpäls. Men mami skakade på huvudet och sa att jag har redan så många jackor. Det var inte priset det var på tal om, det var antalet! Eller, jag har tre som jag använder och kanske två som bara hänger och inte används. Men bara den pälsjackan? Snälla :) . Jag ska nog smyga och köpa den ändå, hittade den på Cubus dessutom. Som ligger i Stenungsund, en kvart med buss. Nära och bra. Efter skolan, någon dag. Troligen.

Men det jag vile komma fram till var, att denna terminen, har jag shoppat oerhört mycket mer än vad jag någonsin gjort under samma tidsperiod. Jag vet inte heller vart pengarna kommer ifrån, egentligen. Men de finns där, skönt det.
   Min mami blir snart galen på mina skor dessutom. Hon säger att hon ska ta ner de till källaren, så jag kan ha n skogarderob där, visst. Vi får se när det blir. Haha.

RHCP & ABBA

2008-11-22 19:01:07
Musik

En pojke i klassen, skickade en länk på youtube, som ledde till en låt med RHCP. Fatta vad längesedan det var man lyssnade på de ? Typ sedan deras "Dani California" blev lite väl uttjatad. Men minnen väcktes till liv igen, så jag har lyssnat på de mest hela dagen.

Och ABBA. Vet inte varför, men jag kände att nu ska ja lyssna på Abba. Så jag gör det.
Växlar mellan RHCP & Abba. Gött e det i vart fall.

Pluggisens lördagskväll

2008-11-22 18:51:41
Min Dag

Denna lördagen, blir pluggkväll, tänkte jag. Vi har matteprov, so-inlämning, engelskaläxa, franskaprov  och no-inlämning. Det är nog bara torsdagen som vi inte har någon läxa, prov eller annat. Fast det kommer säkert det med. Dessutom ska man läsa bok på svenskan. Men det är mysigt, att läsa bok.

Veckan har gått så där äckligt snabbt, så man knappt hinner andas. Men det kan man göra på helgen. Nästan. Egentligen inte, jag vet. Men snart är det jullov, då ska här banne mig andas !

Hoppas eran lördagskväll blir roligare, puss puss

Godmorgon

2008-11-16 12:40:45
Min Dag
Godmorgon

Jag vaknade för kanske en kvart sedan. Kan knappt minnas hur länge sedan det var som ja sov så långt på morgonen. Men skönt var det, lite förvånad över att inte min mami kom in och väckte mig, men det har väl sina orsaker antar jag. Men skönt var det  i vart fall.

Idag blir det en såndär slapp söndag. Lite läxor,  lite film kanske, om det inte händer något annat speciellt roligt.
Ikväll blir det medel/station passet på frisiks med mami. Vi har inte varit på det passet på två veckor nu! Vi kommer vara helt döda sedan. Jag kände det på spinningen, när jag inte hade varit där på en vecka, att det var jobbigt. Önska mig lycka till och att jag lever imorgon.

Imorgon är jag förresten ledig, för att jag var på öppet hus i en och en halv timma. Men det är skönt. För då känns inte denna söndagen lika hemskt. Annars är söndagar helt värdelösa, tycker jag.

Men nu ska jag gå runt i mina mjukisbyxor och linne, och äta lite frukost kanske.

Godmorgon



Öppet hus

2008-11-15 15:03:51
Min Dag

Skolan hade öppet hus idag, från 10-14. Jag behövde bara var där från 12-14. Min mami kom och väckte mig runt 9, och frågade vilken kjol/klänning det var som jag skulle ha idag, för att se att den var torr, för den blev tvättad igår i en tvättmaskin. Haha.
I vart fall, jag somnade om lite halvt, och runt 10 kom hon in igen och sa att gröten var färdig. Jag bara, okej okej. Somnade om, och runt 11 igen kom hon in och sa att klockan var just elva.
Jag hoppa upp ur sängen (bokstavligt talat!) och började göra mig iordning. Jag hade tänkt att vi skulle åka runt halv tolv, för det var något program so vi skulle behöva till datorn om man tog med sig sin egna.
Men min mami sa att hon skulle åka och slänga skräp först, och kom inte iväg förrän 11.17. Och det tar ju kanske fem minuter att åka dit, runt tio minuter att slänga skräpet, och fem minuter hem igen. Så när hon kom tillbaka, var vi tvungna att åka direkt. Fast jag var inte riktigt klar, utan slängde ner datorn i väskan och gjorde iordning mig det sista. Men hade mami inte åkt till Kode, hade vi ju hunnit i tid, det tror jag det.
Var framme runt 12 i vart fall, och då hade min grupp redan börjat genomgången av labben. Jag hade inte ens behövt ha med mig datorn, men jag plockade upp den i vart fall, så den slapp stå i väskan på golvet.

Jag och en kille i klassen blev klara ganska fort, eller det blev väl alla så att säga.
Sedan gick jag runt med en flicka i klassen, för att leta efter maten som de hade lovat (korv med bröd och en festis). Fast jag tog bara en festis.
Våra lärare sa att vi kunde gå hem, för det lärde inte komma några fler och besöka oss. Dessutom hade de valt en sal högst upp längst bort. Och inga stora skyltar, inte konstigt att det inte kom många.

Gick bort till några kompisar, vid barn&fritid, för jag ville inte gå bort till min mami och hjälpa henne handla. Det är så tråkigt.

Men de skulle åka, så då gick jag bort till mami.

Hamnade här hemma, med en nyinköpt mjölklchoklad.
Ska väl se på en film nu tänkte jag, för det blåser utomhus så jag vill inte gå ut. Sedan ikväll hoppas jag att någon vill umgås.

Puss puss


Dåligt, sämre, Elin

2008-11-13 23:00:44
Min Dag

Jag hade tänkt att jag denna kväll skulle:
  • Se Andra Avenyn , på datorn, och kanske på teven, om jag hade hunnit se klart till dagens avsnitt.
  • Läsa igenom So:n, sådär äckligt noggrant så att allt sitter som ett smäck.
  • Ta en dusch
  • Öva på flöjten
  • Läsa i en bok
  • Umgås med någon trevlig person
  • Städa mitt rum
  • Rensa garderoben
  • Fixa naglarna ?
  • Mysa med katten/katterna
  • Äta något trevligt
  • Packa ner kläder till morgondagens spinningpass

Hann inte med någonting! Jag skäms över mig själv. So-läxan är klar, det är den. Men jag kan den inte sådär äckligt noggrant. Duschen får jag ta imorgon på morgonen.
Kläderna måste packas ner, annars blir det ingen spinning för mig, och jag tror min mami slänger ut datorn. För det är den som är problemet till att jag inte "hunnit" med det jag hade tänkt.
Allvarligt, jag måste göra något åt problemet. Vill inte slänga ut den, för den innehåller för mycket av mitt liv, som bilder och musik. Men att inte sitta mer än 2 timmar framför den per dag ?

Nu ska jag i vart fall packa ner kläderna, sedan blir det sova för min del.

Godnatt

Vinrött

2008-11-13 22:24:45
Konsumtion

Vad tror ni om denna vinröda kappa ifrån H&M?
Har letat efter en färgad kappa till mig i stort sett hela hösten. Har en svart, och en lite grå/svart aktig, så en färgad skulle inte sitta fel.
Dessutom sa min mami att hon ville ha en kappa, ungefär en sådan svart som jag har, men hon har inte hittat någon. Vi har ungefär samma storlek, så om vi köper den tillsammans? Inte för att den är dyr, utan för att jag ska ha bra anledning till att köpa den, istället för att jag bara vill ha den.
Fast å andra sidan är hon nog inte så pigg på en vinröd ...

Men jag kan ju försöka hoppas...

Eller den här ?

Också ifrån H&M, fast kanske inte, den såg snyggare ut på modellen, än när den hängde sådär fritt. Men som sagt, jag får se. Lutar mer åt den första i fall jag köper någon.

Rosetter

2008-11-13 22:19:23
Mode

Jag är helt galen i rosetter, har jag kommit fram till.
Kolla bara dessa sööta små saker

Bild tagen ifrån Lebelles blogg.

Så sött, samtidigt så rätt, så jag. Vart köper man halsbandet ?

Paris Katie & I

2008-11-13 22:14:12
Mode

MQ har fått in ett nytt varumärke, kallat Paris Katie & I. De har väl haft det ett tag nu, men jag har inte hunnit skriva något om det än. Så jag tänkte att jag skriver några rader om det nu.

Det är inga vardagskläder kollektionen består utav, utan mer festkläder. Jag och min kompis brukar fantisera om hur vi går på galor, och få ha de där så otroligt vackra klänningarna, de söta skorna och de underbaraste accessoarerna. Bli bjudna på de festligaste tillställningarna, komma i den snyggaste limousinen. Ja, jag tror ni hänger med

Men det är ju bara drömmar, och tankar. Men det hade varit kul ändå, kan ni tänka er va?
Dessutom är jag sugen på den där söta väskan med rosetten, som ni ser på bilden.

Så gratis, så gratis.

2008-11-13 21:37:24
Allmänt

Nu har det kommit upp ännu en gratissida, där man samlar poäng för att få presentkort, och prylar, helt gratis. Eller man samlar ju poäng, där man bl.a. ska registrera sig på vissa sidor, eller bara besöka sidor. Om man värvar vänner får man också poäng.

Denna sidan heter gratismode, och man kan få ett superpresentkort som gäller på bl.a. Bianco, Siba, H&M, Kicks och Br.
Man får 50 poäng när man registrerar sig vilket du kan göra här.
Om man skriver något om sidan på sin blogg eller bilddagbok, får man 20 p för vardera, sammanlagt 40 poäng.

Superlätt, och helt gratis.

Läsa Böcker

2008-11-13 19:24:13
Böcker

Jag vet inte var det är ifrån, eller om jag har skrivit om det tidigare, men saker tål att upprepas.
Jag har börjat läsa böcker igen. Så mysigt när det regnar utomhus. Inte för att jag har sådär mycket tid över till att läsa böcker, men det är skönt innan man ska gå och lägga sig, avsluta dagen med ett kapitel eller två.
Brukar sitta i min fotölj i hörnet, med en liten bordslampa som ljus, och i resten av rummet lyser värmeljus i små värmeljushållare, och ljuslyktor. Mycket mysigt.

Just nu läser jag
Pojken som inte fanns skriven av Dave Pelzer.
En fortsättning på Pojken som kallades Det. Den är verklighetsbaserad och handlar om Dave som blir misshandlad av sin mamma, och då menar jag verkligen misshandlad! Eller i denna andra boken, handlar det mer om hur han får flytta mellan olika fosterhem. Läs den, verkligen!

Sedan har jag införskaffat en annan bok, som är skriven av min så kallade favoritförfattrare Denise Rudberg, som heter Väninnan. Tänkte se om ja kan hitta alla böcker hon skrivit. Tycker hon skrivet jättebra, man vill verkligen inte sluta. Men jag har inte börjat på den än, då jag läser Daves bok först. Men den ligger och väntar på mig.

Något Boktips ? :)

Torsdagseftermiddag

2008-11-13 17:34:04
Min Dag

Denna vecka har gått sjukt fort. Fattar knappt att det är fredag imorgon igen. Men skolan är kul, och det går ju fort när man har roligt, så det måste vara på grund av skolan.

Dessutom har jag pluggat, så jag har inte hunnit skriva några inlägg.

Nu ska ja fortsätta till min so, önska mig lycka till, för det går inget bra.

Puss

Måndag morgon

2008-11-10 07:39:26
Min Dag

Då var det
en ny måndag igen, och en ny vecka. Dagarna går riktigt fort nu. Nästan äckligt fort. Hinner inte med att andas, känns det som. Och snart är det väl jullov, julafton, mellandagarna (rea, rea!), nyår och skolan börjar igen. Jag vill inte att det ska gå så fort! Fast det skulle ju inte sitta fel med ett jullov nu, även fast ja inte har hunnit bli sådär riktigt skoltrött efter höstlovet.

Denna vecka händer det inte så mycket, ska väl ta mina träningspass på friskis. Knappt några läxor, underbart skönt.
Sedan har ja fått fixa Photoshop till min dator, så nu kommer jag väl sitta en del framför det. Fast det går inge bra nu i början, fattar ingenting om vad allt är till för.

Men nu ska jag gå och äta lite frukost, och göra iordning några smörgåsar att ha till skolan, så klassen slipper höra på min kurrande mage under lektionen.

Pusshey

Lördagen...

2008-11-08 18:08:18
Min Dag

...började med att jag vaknade 06.30, och gick upp. Eller jag låg väl kvar en stund, och dröjde mig som jag brukar göra, bara för att det är skönt.
Kände inte för att äta någonting, ingenting alls. Vet inte om jag är deprimerad eller har en omedveten anorexia. Vill inte ha något utav det. Men jag tog ett glas mjölk i vart fall.
Sedan körde mami mig till jobbet, runt 6.30.
Gick runt där och tyckte att dagen segade sig fram, tills klockan var 13, då en timma gick hur fort som helst. Slutade, när jag tyckte att jag var klar, fastän jag kanske egentligen inte var det. Men det var påfyllt nästan överallt, så jag kände mig klar.
Tog bussen till från Ytterby, till Kungälvsmotet. Tog en buss därifrån till Kodemotet, sedan gick jag den långa vägen hem. Eller Linda körde förbi med sin moped, så hon körde mig och Kristoffer som hon redan hämtat upp till Kristoffer. Rickard var inte hemma, så jag gick hemåt. Mötte honom och Simon på vägen hem. Pratade en stund med de, innan jag fortsatte hemåt, Rickard lovade att ringa.
När jag nästan var hemma körde Rickard och Simon förbi mig, och när de stannade exploderade något. Vet inte vad det var, för jag kan inte mopeder, men de sa att de behövde vatten i var fall, så de fick det när vi kommit till mig.

Sedan väntade jag på att Rickard skulle ringa, som han gjorde när jag hade påmint honom. Så efter jag har ätit ska ja gå till andra sidan och umgås. Kommer bli superkul.

Puss puss.

My name is bond, James Bond.

2008-11-08 17:59:05
Filmer

Såg på Bond-filmen med min älskade Elsa. Underbart och mysigt att få dela några timmar med henne igen, känns som om vi aldrig ses numer. Kanske beror på att vi inte går i samma klass längre.
I vart fall, så tycker jag inte filmen var så dålig som alla tidningar och några kompisar har beskrivit den som. Den var väl inte bland de bästa bondfilmerna, men den var ändå helt klart sevärd. Fast om man jämför med Casion Royale, så var det ju helt klart mer spänning i den än quantum of solance. Dessutom var den lite för kort, kanske. Men som sagt, helt klart sevärd.
Förresten, kom jag och tänka på en sak, att den kände bond-repliken inte var med. "My name is Bond, James Bond." Inte en enda gång, alla andra fick presentera honom bakom ryggen istället. Tråkigt, tråkigt. Den ska ju vara med !

Spinning

2008-11-06 21:45:31
Träningen

Jag har kommit på
, att spinning är sättet för mig som ja ska träna på. Tycker det är jätte kul, och trampar på ännu mer när det är som jobbigast. Att jag inte förstått det förrän nu, egentligen ?

Idag , på träningen var en flicka i klassen med på samma pass. Visste inte ens om att hon spann, men nu vet jag det. Hoppas vi har fler pass som vi träffas på.

Så sött.

2008-11-06 08:53:07
Konsumtion

Kikade runt lite på rut m.fl., en av mina favoritaffärer. Och jag hittade detta söta. Funderar på att gå dit på fredag och shoppa loss lite. Sött, men ändå vanligt. Jag är kanske inte så mycket för de riktigt utstickande sakerna, och brunt är min favoritfärg på kläder. Nog därför jag gillar hösten med, för att den innehåller så mycket brunt.

Sedan kikade jag lite på nümphs hemsida med, och hittade detta som lite insipration

Ursött !
Nümph finns för övrigt hos Rut m.fl..

Härliga torsdag

2008-11-06 08:44:31
Min Dag

Tycker om dess torsdagar, då vi börjar 10.45. En buss från min går perfekt kl. 10.06, så jag kan sova till 9 om jag vill.Men jag vaknade självmant runt 8 idag. Alltid lika skönt att få vakna själv. Man blir bara mest deprimerad av väckarklokans upprepande signal.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för dagen.
Ska till friskis sedan på ett spinnpass med mami. Underbart!

Ha en finfin dag.

Historisk dag för USA

2008-11-05 16:47:56
Tankar Och Funderingar
Barack Obama vann USA-valet. Vilket alla redan vet vid det här laget.
Tänk att han står där nu, och har nästan världen i sin hand, lite tryggt att det är hans hand. Historisk dag, då det är USA:s första färgade president. Hoppas att han gör världen lite bättre.


Bild från aftonbladet.

Hade tänkt att ladda upp ett klipp med hans segertal, som jag bara har lyssnat lite halvt på ännu. Men det vill inte funka, se. Så jag lägger en länk istället här, så får ni se om ni vill.
Jag satt inte uppe i natt och tittade på valvakan, för jag kände att jag behövde sova istället. Men vet att några i klassen gjorde det i vart fall. Förstår inte hur de orkade med skoldagen, när de knappt sovit.

Nu ska jag i vart fall lyssna på hans tal, som sägs vara vackert.
Kram

Usa-Valet

2008-11-04 20:58:10
Tankar Och Funderingar

Idag är det val
i Usa. Funderar på om jag ska följa valvakan, eller om jag ska sova istället. Det lutar mer mot att sova, då jag inte fick sovit så mycket föregående natt.

Men om jag hade fått rösta, skulle jag rösta på Barrack Obama, för han verkar ha ungefär samma åsikter som mig. Och det är väl det som amerikanerna ska utgå ifrån? Vad representanterna står för, och verkligen tror på att de kan göra det bättre. Det finns väl säkert de som kommer att rösta för att representanten är svart resp. vit. Vilket är sjukt, egentligen. Det är hur man är som person, som man kan påverka och styra, inte p.g.a. sin hudfärg.

Sedan vill jag tillägga, att John McCain, är han inte för gammal egentligen ? Jag menar, han är ju över 70  år för guds skull ! Sedan står han för det mesta för det som George W Bush stod för, som Irak-kriget.

Det sista jag vill säga, är bara att jag hoppas det blir en bra president för USA, och han får som sagt gärna vara färgad.

Kram

Utkast: Godkväll bloggen ...

2008-11-04 20:49:59
Skolan
Godkväll bloggen :)

Höll nästan på att missa skolbussen idag med, men som tur var märkte jag den rätta klockan i tid. Ingen bra start efter lovet det här, med att missa bussen. Jag hade en period i nian, att jag missade bussen varje dag, så jag fick säga att jag skulle ta nästa istället, och missade ofta då dagens första lektion. Och när jag väl hade börjat missa en buss, så bara fortsatte det. Inte bra alls. Får verkligen skärpa mig med det där !
  På No-labben var jag och AnnaK ett bra team igen. Mycket bra gick det. :) Fastän filtreringen var så seg och tog så lång tid så man blev rastlös.


 AnnaK på dagens No lektion. :)

  
Vi kör med rosa sugrör :)                              - Min sööta halvklass. Behöver jag ens
                                                                             skriva att jag tycker om de?



Sedan flöt skoldagen på. Som jag nämnt tidigare, skoldagarna går alldeles för fort. Jag har lovat en klasskompis att prata mer med denna i skolan, men jag hinner knappt ses för att allt går så fort. Men jag ska skärpa mig där med !
På matten gick det inte så effektivt, då Wille är väldigt bra på att störa mig. Även om jag försöker försvinna med hörlurar i öronen, så lyckas hon ändå. Men hon är så söt så det går inte att bli arg på henne. På ea:n läste jag igenom idrottsbokens första kapitel, och försökte göra lite matte. Än en gång var Wille där, så jag satte mig längst fram, och försökte fly. Sedan skrämde Bea mig, fy skäms !
Usch på att jag har städvecka i skolan. Det är hemskt ! Fast jag har den med söta människor, så det gör det väl lite bättre. Skönt ändå att man är så högt upp på klasslistan, så att man får det överstökat snabbt och för det mesta smärtfritt.

På idrotten hade vi salsa, vilket var ganska lätt. Inte för att vi gjorde så avancerade steg, men ändå. Dansade med EL-2:orna, lite intressant att lära känna de. Helt sjukt vad liten klass de var. 18 stycken (i hel klass, alla var inte där), mot min klass med 34 elever. El verkar inte vara så poppis?
Vi ska i vart fall fortsätta dansa med de, senare. Verkar vara en rolig klass, dessutom. Men Nv1d är bäst ändå :)<3

Kram

Sovar dags

2008-11-03 23:56:40
Min Dag

Då var det dags för mig att krypa till sängs. Känner hur ögonlocken åker allt längre, och längre ner över ögonen, och hur det blir jobbigare att blinka.

Hade tänkt och hinna med så mycket idag, bl.a. några mattetal. Vi ska vara klara med kapitlet imorgon, vilket jag är långt ifrån. Pratade med en kille i klassen, som sa att inte ens den personen som brukar ligga längst fram, var klar med kapitlet. Då känner man bara hur man inte kommer att klara betinget.
Min dator tar för stor plats av mitt liv. Borde kanske sätta upp en klocka bredvid, som ringer när jag borde gå ifrån. Sedan skulle jag kunna komma tillbaka efter en stund, och sätta om klockan på nytt.
Fast jag tror inte det skulle funka i längden.

Nä, nu blir det sängen, som sagt.
Ha det fint.

Bröstcancerfonden

2008-11-03 23:51:02
Tankar Och Funderingar
Godkväll bloggen.
Nu känner jag mig lite stolt nu igen.
För att ha gjort en insats för att stödja bröstcancerfonden.
Jag gick in på CG innan mitt träningspass för att köpa en sax, så såg jag filmen jag vill se för ynka 99 SEK, jag menar, kanppt någonting för en film!
Dessutom går 3 SEK till bröstcancerfonden.



Det här med andra insamlingar och fonder. Om varenda en i Sverige gav 1 ynka krona till en fond, så skulle den få minst 9 miljoner SEK. Det är nästan sjukt vad mycket pengar. Tänk vad så många kan göra med så lite. Dessutom är bröstcancer, prostatacancer och hjärt-och lungsjukdomar så allvarliga och viktigt att vi kan få botemedel mot, så att vi i framtiden bara kan tänka tillbaka när det varje halvtimma dog en person p.g.a. cancer eller hjärt-och lungsjukdom. Jag vill i vart fall kunna göra det.
På Åhléns där jag köpte mitt rosabandet-band, sa expiditen:
"Det är bra att du köper ett sådant, så att du och jag slipper att få bröstcancer när vi blir runt 40, för det är oftast i den åldern man får bröstcancer."
Tycker det var oerhört klokt sagt utav henne.

 Min morfar dog själv i en hjärtsjukdom, så jag borde snart åka in och testa mig, för ibland känner jag att mitt hjärta slår konstigt. Även om jag inte har ansträngt mig. Jag känner även några som har eller har haft bröstcancer. Jag vet även några som kommer att få det, p.g.a. ärftlighet.
Dessa personer vill jag ska få leva klart sina liv, och inte ge upp. Jag ger de mitt stöd
Gör du?

Måndagsmorgonen efter höstlovet

2008-11-03 23:38:53
Min Dag
Min måndagsmorgon, började med att jag vaknade runt 6.40, för jag skulle ta en dusch.
Bussen skulle gå 08.25, och det tar ungefär 5 minuter för mig att ta mig till bussen, så jag räknade med att gå hemifrån runt kvart över, bara för att vara på den säkra sidan.

Dum som jag var, tittade jag på en klocka som gick några minuter efter. När jag tittade på den klockan, och såg att den var runt tio över tänkte jag att jag hade lite tid till att plocka ner småsaker i väskan.
När jag efter bara någon minut tittade på en klocka som gick lite mer precis, såg jag att den redan var tjugo över !
Sprang runt i huset och slängde ner det sista. Tvekade på om jag skulle packa ner kläder för att kunna gympa senare, men jag struntade i det då jag inte kunde hitta mina gympaskor.

Sprang ut i huset, ner mot bussen. När jag kommit typ halvvägs ser jag hur bussen åker ifrån mig. Jag bara tittar efter den. Ändå fortsätter jag att gå, när jag tänker att jag kan ta bussen från Tunge Skolan som går därfifrån halv. Hade ju aldrig hunnit det, kommer jag på och vänder.
Dessutom frös jag som bara den, smarta jag hade tagit de tunnaste strumpbyxorna jag hade.

Går in i huset igen, och tar på mig ett par tjockare strumpbyxor över de tunna, och letar efter gympaskorna för jag beslöt mig för att träna ändå.

Går den mycket långa vägen till motet, för att ta Röd Express, istället. Det tog mig runt 40 min att komma dit.
Visste att jag skulle komma försent, så jag sms:ade nästan alla i klassen jag hade numret till, och be de att säga till lärarn att jag kom försent.
Dessutom var expressbussen försenad med minst fem minuter !

Fick springa från Kungälvsmotet till skolan. Någon, vet inte vem, hade sagt till lärarn. Det hade varit kul om hela klassen hade sagt det på en gång. Bara en tanke jag fick. För det vet jag att de inte gjorde. Eller?

Puss

Äntligen

2008-11-03 23:25:47
Allmänt
, nu funkar ju designen som jag vill.
Jag ska byta den bruna färgen med, funderar på svart som jag tycker passar väldigt bra till just lila.
Kanske några finjusteringar med.

Kom gärna med förslag.

Pusspuss

Det är såhär..

2008-11-02 22:19:06
Min Dag

..jag tänkt att min blogg ska se ut.
Ska ändra de andra färgerna på headern och så med, men en grund.
Så ni ser.
Och det är inte så den ser ut nu.
Bad en kompis titta, och han sa att det var brun bakgrund, och inte något kort på mig.
Suck alltså.

Galen !

2008-11-02 22:15:00
Min Dag
Hej bloggen.

Jag blir nästan Galen. Jag har försökt att ändra utseendet till min blogg, med bl.a. textstil osv.
Men det går inte alls bra.
Man kan ju klicka på en "förhandsgranska-knapp", och då är det precis så som jag vill ha det.
Men sedan när andra går inte på bloggen , blir det inte alls så.
Och ja, jag har tryckt på spara stilmall.

Jätte fult att min blogg ser "halvfärdig" ut.

Om det inte ändrats sig tills imorn, får jag dra till drastiska åtgärder.
Inte för att jag har några än, men jag ska försöka komma på.

Nu ska jag springa in i duschen.
Skolan imorn igen.

Ha det fint.
Puss

Gratisgenerationen

2008-11-01 23:04:09
Allmänt
Hallå

Tack vare en annan bloggare upptäckte jag Gratisgenerationen.
Man behöver inte samla lika många poäng som t ex Gratistvspel eller gratisbio.

Här behövs t ex bara 10 poäng, eller 7 nya värvda vänner för att få ett presentkort på 500 kronor, till MQ och Kicks.
Mer än presentkort, kan man få ett Playstation Portable/3 eller 2, för några ynka poäng/värvningar.

Vill ni bli medlemmar, klicka här.
Allt från mig nu, tänkte göra om designen på bloggen, när jag ändå inte har något vettigt för mig.

Ciao.

hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0