Fredagen

2010-06-25 12:16:52
Min Dag


Var i Göteborg igår med min Elsa. Detta var vad jag fick med mig hem; present till min pojkvän och lite trosor till mig. Var på jakt efter något fint till midsommar men det gick inte så himla bra faktiskt.
Först tänkte jag att en klänning kunde vara fint, men så hittade jag ingen klänning som jag tyckte passade (dessutom har jag en inte-ha-så-mycket-klänning-på-mig-period), så då tänkte jag att jag kunde hitta ett par snygga jeansshorts.
MEN det hittade jag såklart inte heller, så då tänkte jag att jag tar de shortsen jag hade på skolavslutningen och köper något fint att ha upptill. Men Elsa behövde åka hem så vi åkte hem och jag hittade alltså inget fint  till midsommar i Göteborg.
Men så tänkte jag att jag ger Kungälv en chans. Och jajemän!

Hittade det här fina linnet inne på JC efter att ha träffat min klasskompis Anna som följde med mig in i affärerna. Tack för hjälpen! (:
Sedan åkte jag hemåt och bara tog det lugnt ute i solen. Hade inte sovit så himla bra så jag var väldigt trött och ville helst bara ligga och sova.

Men så hade min moster skvallrat för min mormor att jag ville att mormor skulle göra min midsommarkrans, så mormor ringde och sa att vi måste börja plocka blommor. (Jag hade för övrigt trott att min mormor skulle komma till oss idag för min mami hade sagt det och därför hade jag inte ringt och frågat min mormor. Bara så ni vet.)
Och jag och Eme begav oss ut.


Humle tycker jag är så himla fina! Speciellt innan de har slagit ut och blivit som taggbollar.




Finfina lupiner!



Eme ville också ta kort^.

Min bukett.

Emelies.



Men så sa mormor
att det vi hade plockat inte räckte till, så vi fick sätta oss i bilen och åka iväg till Kringeldammen i Kareby.

Där fanns det massa prästkragar.

Mamma och Emelie blev så glada av att se så många prästkragar att de började ta massa skutt.



Min finfina bukett.

Och nu ska ni få höra (framförallt Britt-Marie och andra släktingar) vad min mami sa om dessa fina lila blommor: "Men de här blommorna är faktiskt ganska så fina."

Efter att ha plockat massa blommor sa vi hej då til Kringeldammen och åkte hem.


Mormor gjorde iordning våra kransar (som ni får se senare) och sedan gick vi och lade oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0