Godnatt

2010-11-13 00:56:25
Min Dag

Åh, nu ska jag slänga mig i sängen. Sov en stund förut, har ju varit så rackarns trött hela dagen så nästan det första jag gjorde när jag till slut kom hem (det var en massa bussar som var försenade) var att lägga mig i sängen och sova. Vaknade av att mami kom in i rummet någon gång vid sju-tiden och sa att det var middag. Det jag skulle komma till med detta var att eftersom jag sov förut idag så är jag inte jätte trött nu, men jag tänker vara duktig och lägga mig inte alltför sent! Inte bra att ändra på dygnsrytmen alltför mycket.

Imorgon kommer Patrik hit och det blir lite pluggande för min del skulle jag tro (franska).
Appropå franska så skrev vi på en lapp om "vilka vi var" på franskan för att de lättare ska kunna matcha i hop en med en fransos som har liknande intressen som en själv. Så nu är det alltså på gång! De kommer hit den sjunde december!
De valde verkligen rätt månad för i december är det ändå jul-mysigt och (förhoppningsvis) ligger det snö på marken. När italienarna var här var det mellan sommar och höst, för kallt för shorts men för varmt för vinterjacka ungefär. Allmänt halvtrist också.

Well, sängen var det. Spårar alltid iväg.
Sov gott och ha en fin lördagmorgon! :)


(Ser lite ut som Amy Diamond på den här bilden tycker jag)

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0