Måndag

2011-07-18 22:27:31
Min Dag
Jag lyckades ta mig hem med en tidigare buss idag (tack vare att Martina körde mig och jag lämnade kvar cykeln på jobbet). Hade tänkt att ta en timme tidigare tåg än vad jag brukar, men det visade sig att det tåget bara går på söndagar. Jaha, ja. Så där satt jag och väntade förgäves på ett tåg som jag trodde skulle komma (igen, gjorde ju det igår med). Typiskt. Som tur var gick det en röd express efter en stunds väntan, så jag kom hem en halvtimma tidigare än vad jag brukar. Helt okej ändå.

Men är trött som bara den. Imorgon jobbar jag och sedan är jag ledig på onsdag och torsdag. Ska bli skönt. Patrik kommer hit imorgon och så ska vi bara ta det lugnt. Jag behöver det känner jag. Det är lite stressigt på jobbet (igår blev det speciellt stressigt det sista) så jag sover inte jätte bra vilket resulterar i att jag är trött på dagarna och blir lite mindre effektiv vilket leder till att det blir stressigt. Ond cirkel det där. Därför behöver man lite ledigt för att bryta den.

Nej, usch vad jag klagar. Kan berätta om något roligare och trevligare. Som att mami bakade bröd i dag så när jag kom hem fanns det nybakat bröd (inte direkt från ugnen eftersom hon bakade det imorse, men det duger helt klart!). Inte helt fel.

Nu ska jag ta och fixa iordning inför imorgon (lunchlåda) och göra mig iordning för läggdags. Ska bli skönt att få sova lite.
Men jag hoppas att er dag har varit alldeles förträfflig! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0