Ont i tänderna

2011-07-20 16:54:38
Min Dag
Idag är jag ledig vilket är skönt. Jag var hos tandläkaren förut idag och nu gör det riktigt ont i tänderna! Kommer inte kunna tugga på några dagar, får leva på yoghurt och flytande föda ett tag. Just nu vill jag bara rycka ut hela tandställningen och stampa lite på den och sedan slänga den så långt bort det går och aldrig mer behöva se den. Synd bara att det inte går (undrar lite över hur tandläkarna skulle reagera, det är ju trots allt mina tänder så jag får väl göra lite vad jag vill, men samtidigt inte ...). Får försöka stå ut!

Annars har jag varit sur, irriterad och arg på västtrafik och deras reseplanerare som kanske stämmer i teorin, men aldrig i praktiken. Om man ska kunna byta från en buss till en annan ska väl de vänta in varandra i så fall?
Först när jag skulle åka in till Stenungsund missade jag en röd med fem minuter och fick sitta i en halvtimma och vänta på nästa (inte så länge kanske, men det är så irriterande att behöva lägga tid på att sitta och vänta när man kunde lagt den på något annat). På hemvägen skulle jag byta från röd till 319 som aldrig kom. Satt i busskuren i tjugo minuter innan jag ringde mormor och bad henne hämta mig. Men var tog den bussen vägen som skulle komma?

Nu är jag i vart fall hemma igen och Patrik är här. Wiie. Jag ska hitta på något att göra medan han lånar min dator en stund och sedan kanske vi ser på Ugly Betty.

Ha en finfin onsdagkväll!






Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0