Relativt lugn dag

2011-07-14 00:20:34
Min Dag
Lugn dag idag på jobbet jämfört med igår. Skönt! Och vi behövde inte jobba över, också skönt. Fast jag hann inte med 19:05-bussen ändå, utan fick ta bussen som gick en timma senare. Å andra sidan behövde jag ju inte stresscykla (i motvind, dessutom) till bussen eftersom jag hade gott om tid på mig, vilket är att föredra faktiskt.

Det var en fransman på cafét, så jag passade på att prata lite franska. Tror inte riktigt att han märkte det eller reagerade på det, haha. Han svarade mig på franska vilket var kul! Bra att kunna öva ibland så att det inte försvinner (Wille, vi får åka till Frankrike snart!).

Nu kommer jag vara ledig i två dagar. Fastän mitt jobb är kul (eller helt okej) så är det ändå skönt att få vara ledig ibland och vakna när man vaknar och göra vad man känner för.
Imorgon ska jag först åka hem till Patrik, sedan åka in till Göteborg och träffa fina Elsa och sedan blir det nog Sticky. Tror inte det blir någon springtur imorgon, det blir lite knapert, kanske att det blir av på fredag. Annars tror jag mina ben bara blir glada av att få vila lite efter att ha behövt anstränga sig så många dagar i sträck.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa en stund innan jag somnar.

Hoppas ni hade en finfin dag! :)


Cyklade så snabbt (hade nog medvind) från bussen till jobbet att jag hann sätta mig på en bänk en stund och beundra utsikten. Tänkte att jag skulle visa er hur fint det ser ut där jag och Anna cyklar för att ta oss fram och tillbaka, någon gång. Ska lyckas ta tillräckligt många fina bilder först. Ni ser ju lite hur det ser ut i bakgrunden.
Och som ni ser så blåser det en del. Förbannar alltid motvinden när jag lyckas hamna i den samtidigt som jag ber den försvinna (hade nog kunnat gå ner på mina bara knän om det hade hjälpt).


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0