Lördag

2011-03-19 17:29:36
Min Dag

Hej!

Jag har pluggat ungefär hela dagen. Har läst igenom biologin, gjort lite av matteläxan och gjort lite fysik. Tänkte att jag ska läsa igenom mina svar på SO-läxan också innan jag lämar in den idag så att det är gjort.

Var ute och gick en liten sväng förut mitt på dagen. Kände att jag behövde komma ut och röra lite på mig och få lite solljus. Så underbart när solen är framme! Det var inte ett enda moln på himlen heller.
Lyssnade på p3 dokumentär under tiden om Palme-mordet, mest för att jag ville lyssna på något medan jag gick, men det blev rätt intressant att höra om hur olika personer hade reagerat under den natten och hur svenska folket reagerade dagen därpå (hörde en kort intervju med en kille som tyckte att gärningsmannen skulle få dödsstraff). Dock strulade min mobil när det började närma sig slutet så jag fick inte höra den sista delen av programmet men det borde jag kunna göra någon annan gång.

Patrik kommer hit snart. Jag vet inte när men han sa att han skulle det i vart fall så vi får väl se när han kommer. Han åkte härifrån tidigt imorse (klockan åtta!) för att han skulle åka och träna. Jag låg dock och sov då eller höll på att somna om för att vakna en timma senare.

Jahopp, men medan jag väntar på att Patrik ska komma hit ska jag plugga lite mer fysik tänkte jag och sedan får det nog räcka för idag!

Ha en finfin lördag allesammans!









Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0