Garderobsrensning

2012-01-23 14:10:44
Min Dag
Igår kväll fick jag oväntat ett städryck. Jag får det ibland och börjar städa och rensa grundligt - oftast bara i någon slags del av mitt rum (ibland till och med i någon annan del av huset).
Den här gången överraskade det mig riktigt, som att det hade legat i ett bakhåll och bara väntade på att få rätt tillfälle till att anfalla mig.
Det började med att jag ville rensa lite bland mina strumpor som låg i en enda röra längst ner i garderoben tillsammans med strumpbyxor och knästrumpor. Anledningen till denna rensning låg i att jag inte visste om jag skulle kunna hitta några rena strumpor att ha på mig dagen efter, och därför att det var lika bra att försöka ta reda på det.

Sedan växte det till att jag plötsligt stod och rensade i min garderob. Eller den delen med hyllor. Jag hittade gamla byxor som jag använt som långkalsonger när jag gick i högstadiet (varför sparat dessa när jag inte ens får på mig dem längre?) och t-shirtar som var minst lika gamla (och trånga) som långkalsongerna.
Lyckades till och med skärpa till mig och rensa ut sådant som fortfarande passade mig men som jag vet att jag aldrig kommer att använda något mer.

När jag till slut blev klar efter ungefär två timmar fick jag ett litet, litet städryck på den andra garderoben också och slängde ned några tröjor i second-hand-kassen. Men den delen är ett större projekt och dessutom måste jag vara mycket hårdare mot mig själv när jag går igenom den för där finns så många plagg som jag känner att jag kanske får användning för någon gång senare.

Nu har jag en luftigare och mer utrensad garderob i vart fall. Dessutom hittade jag min senast köpta träningströja som jag trodde försvunnit.
Känns bra!




Högen till vänster i bild (på båda bilderna) är sådant som jag ska skicka till second hand eller slänga.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0