Miljöprojekt, sköna skor och pizza

2015-04-28 18:49:00
Min Dag
Jag och Mäds  var ambitiösa och sågs klockan åtta idag. Och vid lunchdags var vi i princip klara med vårt miljöprojekt. Vi blev väldigt förvånade själva över att det tog så kort tid, men nu kan vi i princip hålla ett fem minuters föredrag om hur en kan minska klimatpåverkan inom äldrevården (i Australien) om en månad.
Mina föräldrar våldgästade mig nästan i söndags. De förvarnade dock (därav "nästan" i föregående mening) så jag bad dem ta med sig mina sommarskor. Mamma hade packat ner de här gråa skorna som jag nästan hade glömt bort att jag hade. Hade dem på mig idag och de är typ de skönaste skor jag någonsin haft. Så mjuka att jag liksom flyger fram. Mina nya (fast gamla) favoritskor, helt klart.
Har ätit mozzarella till middag i flera dagar nu, nästan. Men det är ju så gott! Bestämde mig för att äta pizza till middag med massa göttigt på, och det blev så otroligt gott. Tog lite vad jag hade hemma, vilket ungefär var ketcup, gul paprika, schalottenlök, rödlök, mozzarella, tomat, sockerärter, ruccola, riven ost, oregano och solrosfrön. Nomnomnom.
 
Och så har jag cyklat fram och tillbaka genom stan, upp- och nerför backar. Är på jakt efter något att speciellt att konsumera, men hittade inte vad jag sökte. Den här gången heller.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0