Provsitts

2015-08-27 10:23:00
Kalas och festligheter
Förra fredagen arrade vi i KfKb-styret provsitts för n0llan, alltså deras första sittning med gückel, sång och urgod mat (som KK lagade). Vi tar oss en liten kik, vettja!
Jag och Katta ställde iordning alla borden och sedan fick de andra hjälpa till att duka.
Fast jag smet iväg och fixade med bordsplaceringen, vilket var ett himla pussel och tog några timmar men det gick till slut!
Dukat och klart med tända ljus.
Så kom till sist n0llan och vi serverade fördrink. Utomhus i solskenet. Agge, Båtsman och Len puffade (alltså hjälpte oss); tack, tack och grymt bra jobbat! :)
F-spexet kom och fördrinksgücklade. (Alltså sjöng några låtar som underhållning.)
Båtsman, Dimman, Brumm och Anton. Antar att de alla tittar på något mycket intressant, men vet inte vad.
Anzie och Pigge var såklart med och finfina i sina flugor. (Obs! De drack alkoholfritt, såklart.)
Nästan alla bØf:are varmed. Flugorna <3.
Så blev det dags för sittningen att börja och vi ledde in n0llan i lokalen. Under sittningens gång var det gückel från spexen, alliancen, sångkören och baletten, massor av god mat och toastmasters som lärde n0llan hur en beter sig och hur sångerna sjungs. Vi hoppas n0llan hade det finfint under sittningen, vi i Styret hade det i vart fall roligt och fint bakom kulisserna.
När sittningen var slut och n0llan begett sig till gasquen var det städning och dans kvar för oss. Jag lyckades tappa ett bord på min vad (vilket resulterade i ett stort blåmärke) och dansa till mig fler blåmärken. En alldeles finfin och bra fredagskväll, alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0