Poly-styren 2015

2015-11-29 21:15:00
Kalas och festligheter Skolan
Jag har nästan precis kommit hem från en helg i Lund. Där har jag hängt med andra kemi - och bioteknik-styren från Linköping, KTH och såklart Lund på en konferens som kallas Poly-styren. Vi har utbytt en hel del erfarenheter och tankar med varandra om hur det är att sitta i ett Styre och vad vi kan göra för att utveckla arbetet på vårt egna lärosäte.
Jag tog bara kort under lördagen efter och innan vi hade haft sittning. Men har som sagt även haft diskussioner och så himla, himla kul! Samt lärt känna ett stort gäng härliga personer. Så himla glad över att jag får vara med och göra sådant här! Tack till alla som var med under helgen, och speciellt stort tack till Lunds Kemisektions-styre som anordnat allt för oss!
Men nu tar vi en kik på de få bilder jag ändå tog.
Från vårt styre var det Katta, jag, Amanda och Bagge som åkte. Vi fick byta om till overaller, eftersom Kemistyret gärna ville att alla skulle ha på sig detta plagg. Och vips var vi redo för sittning som innehöll en hel del sång, t-rex-armar och slow claps. Mycket bra.
Efter sittningen blev det dags för dans. Jag och Katta dansade i princip non-stop ända tills det blev dags att gå vidare.
Kadar från KTH hade fått Anna Untz autograf på sin overall, vilket vi blev väldigt impade av.
Amanda fick låna K-styrets mantel en stund. Sedan blev det dags att dra vidare till Gasquen efter ett stopp vid sjönsjön och målande på önön.
På gasquen dansade vi, träffade på Kudde, pratade om symmetriska ansikten och gungade till sist till Stad i ljus. Sedan blev det dags att åka hem till Alexandra som vi sov hos.
Söndagsförmiddagen innehöll packande, äta brunch på Västgöta nation, ha en mysig kramring och sedan tacka för oss och åka tillbaka till Göteborg. Avslutar med denna bild på mig och Katta och tackar för oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0