Potatissallad med brie

2016-07-15 03:49:53
Välkommen till dagens matlagningsinlägg från Indonesien, där vi hittar på egna rätter från vad vi hittar i affärerna här, och som är inom ramen glutenfritt, nötfritt, laktosfritt och vegetariskt. Häromdagen lyxade vi till det med att köpa potatis och brieost och göra potatissallad. Blev själva förvånade över hur sjukt gott det blev, så ville bara dela med oss receptet (har tyvärr inte så många pedagogiska bilder den här gången, men ni klarar er nog ändå).
 
För två hungriga magar och en middag och en lunch, behövs:
 - Ett kilogram potatis
 - Kanske 200 gram brieost
 - En stor klick smör
 - Några nävar sockerärter
 - Salt och peppar
 
Skär potatisen till så stora bitar önskas i potatissalladen. Koka upp i lättsaltat vatten i kanske 20 minuter. Skär brieosten i mindre bitar och skölj ärterna (om ni inte befinner er i ett land där kranvattnet ej bör användas; då går det bra att slänga i ärterna de sista minutrarna av potatisarnas koktid). Häll av vattnet. Rör ner smör, brieost och sockerärter. Salta och peppra.
 
Voilà. Ät och var glad.
 

Kommentarer
Postat av: josephine Asplund

Verkligen en fin blogg och hoppas du får en bra helg, kram <3

Svar: Tackar. :) Hoppas du får en finfin helg du med! Kram.
ElinHaraldsson

2016-07-15 @ 09:37:27
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0