Första och andra december

2022-12-02 11:10:00
Min Dag
 
First and second December
 
 
 
Tog en längre promenad igår under dagen för att spana efter sänglampor i secondhand-affärer, men utan lycka. Blev överbudad å det grövsta på ett par jag hade spanat in (de slutade på 1 200 kr 😬), så är fortfarande på jakt. Peppigt ändå att det var soligt och inte så blåsigt. Fick dock ont i mina höfter och knän när jag promenerade hemåt - misstänker för tunt klädd - och fick ta små små steg. Blir dubbla lager från och med nu!
 
 
När sambon kom hem ifrån jobbet tittade vi på första avsnittet av årets julkalender (verkar helt okej hittills) och tände kalenderljuset (vilket jag för övrigt glömde släcka efter frukosten i morse så vi är redan på 7 december). 
 
 
Och! Preppade iordning vår escape-room-kalender för att kunna köra lucköppning.
 
 
Bara första luckan (eller dörren) är markerad. Varje dags uppgift blir att lösa en gåta för att kunna hitta till morgondagens lucka. Vi är instängda i en grotta efter ett lavinras och måste hitta ut. Mycket spännande och mysigt, och lagom enkelt. 
 
 
Och här sitter jag i soffan omringad av flyttkartonger och strukturerat kaos. Vill tidsmässigt bara förflytta mig till måndag eftermiddag när vi får nyckeln till vår nya lägenhet. Låsa upp dörren, stiga in och säga "just det, det var såhär den såg ut i verkligheten". Där i kanten kan ni förresten skymta en taklampa vi fyndat på Heart secondhand för 250 riksdaler - hoppas att den kommer passa i vardagsrummet ovanför bordet. Önskar en trevlig helg hörrni!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0