Vecka 24

2023-06-14 11:42:00
Veckorapport
 
 
Week 24
 
 
De varma och soliga dagarna fortsätter. Hänger emellanåt på vår balkong med markisen utfälld. Skönt att kunna fixa skugga när det blir över 30°C i solen. Vi har inte inrett balkongen mer än med lite växter och en bänk att sitta på. Vi har lite planer men inte fixat något av det än. Blev lite roligare med växterna i vart fall. Ett fikonträd och en stor tomatplanta, resten är olika örtväxter. Anton fick alltihop i födelsedagspresent.
 
 
Bäbisarna verkar klara värmen bra. De snarare njuter av den. Vaknar upp svettiga ibland, men det verkar inte bekomma dem utan fokuserar bara på att få oss föräldrar att förstå att de vill ha mat NU. Jag har börjat sova i bara påslakan, blir alldeles för varmt med täcke.
 
 
Vi har varit på 3-månadersbesöket hos BVC. Bäbisarna väger snart 5 kg var, vilket märks då det är tyngre att hålla dem. Växer så det knakar! De första kläderna i storlek 44 har vi lagt undan, och behöver göra det med storlek 50 också. Känner mig dock nostalgisk och sentimental kring kläderna de burit, så det tar emot. ♥ De fick också sina första vaccinsprutor och jag blev så ledsen när de fick ont. Det brast i mitt hjärta.
 
 
I fredags var vi på farfars begravning. Tvillingarna fick vara med. Grät en del. Skrattade en del. Svettades en del. Min faster sa att nästa helg blir det roligare träff i kyrkan när tvillingarna ska döpas. Påminnelse av döden och firande till livet på ungefär en veckas mellanrum.
 
 
Jag hann förresten göra färdigt vimplarna med barnens namn förra veckan. Hann även baka några tårtor och småpyssla när vi hade barnens farmor på besök i helgen och vi fick hjälp med barnpassning. 
 
 
Just nu sitter jag med ett sovande barn i bärsele, men tror det snart är matdags igen. Verkar så till och med. Okej det får vara allt för nu. Ha en fortsatt fin vecka! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0