Vecka 10. Min mage är ett soffbord

2023-03-07 09:57:15
Veckorapport
 
 
Week 10. My belly is a coffee table
 
 
Det utlovade snöfallet kom under natten. Skolbarnen sprang nyss så fort deras ben bar till pulkabacken. En av dem slängde sig ner i snön och gjorde en snöängel. Sedan raskt upp igen för att springa ikapp. Jag är glad att det var igår och inte idag som vi hade besök både hos barnmorskan och på ultraljud. Alla prover och undersökningar såg bra ut. Förlossningsläkaren sa att det är två pigga bäbisar som ser ut att må bra, och att om inget annat händer så kommer vi planera för en ingångssättning vecka 38. Vilket är om 5-6 veckor om jag räknat rätt. Bär just nu runt på lika mycket vikt som en enligsgravid runt förlossningsdatumet, så känner att det inte kommer vara en dag försent med igångsättning. 2 gånger 2 kilogram.
 
 
Roar mig med att ställa tallrikar och skålar på magen. Behändigt att ha ett portabelt soffbord med sig. Är också ett nödvändigt ont. Har svårt att böja mig fram och försöka nå något från det riktiga soffbordet. Har blivit otroligt trött, som från en dag till en annan. De tre senaste dagarna har jag mest tillbringat sovandes i olika möbler. Sovit, ätit, tvingat mig ut på en promenad, gått på toa. Det är ungefär vad jag har gjort i helgen. 
 
 
Denna vecka hoppas jag få ork till att lägga tid på projektledningskursen. Kursens sista datum är i slutet på mars och jag lär ju inte bli piggare tills dess. Så ska väl fortsätta på min inlämningsuppgift nu. Hoppas ni får en fin vecka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0