Vecka 48

2023-11-27 08:56:00
Veckorapport
 
 
Week 48
 
 
För varje gång en aktivitet eller rutin tas bort eller försvinner förundras jag över hur den ens hanns eller orkades med. Bröstpumpning. Slöscrolla på facebook (vilket jag inte gjort sedan jag fick valet om att använda betalversionen eller inte). Att det har funnits tid för det. Helgerna fortsätter vi med fria från hushållssysslor och det är väldigt skönt, att få en uttalad paus. Ett avbrott. Kunna vila eller åka på utflykter. Ha mat redo i kylen bara att värma.  
 
 
I helgen åkte vi på julmarknad i Västerlanda. Köpte inget annat än en kopp glögg. Fanns mycket fina och kreativa hantverk dock - folk är så duktga och påhittiga! Barnen har varit sjuka för första gången. Ingen feber tack och lov, men snuva och nysningar och rinnande ögon. Vi har försökt ta det lugnt och se till att de får vilat mycket. Eller så mycket de vill. Barn som är sjuka vill fortfarande vara uppe och springa och öva på att kräla på golvet. Hoppas att jag och Anton har klarat oss och att nysningarna och halsontet vi har beror på att det är torrare och kallare i luften nu. Frost på marken och det är som att det går att se hur luftmolekylerna har stannat upp. 
 
 
Denna veckas projekt blir att börja julpynta tänker jag, är ju december redan till helgen. Får se hur mycket vi vågar ha framme denna jul. Vill ju inte att någon ska få en porslinstomte i huvudet eller krasa sönder en julkula. December hoppas jag kommer med mer energi, nu när vi snart lämnar gråa november bakom oss. 
 
 
Nej, nu ska jag passa på att gå och vila när bäbisarna tar sin förmiddagslur. Ha en fin sista vecka i november. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0