Vecka 41. Första gången

2023-10-10 10:46:43
Veckorapport
 
 
Week 41. The first time
 
 
I fredags testade jag på att vara själv med tvillingarna en hel dag. Första gången så det var lite pirrigt och oroligt. Hur ska det gå? Hade pensionärer i beredskap som kunde rycka in ifall det skulle bli helt kaosartat. Mamma kom förbi en stund efter jobbet och stannade tills Anton kom hem igen. Det gick helt okej allting. Skrikfest när någon var trött (svårt att natta en medan den andra vill ha uppmärksamhet), men inte mer än vanligt. Bara att nu var jag själv att lösa det. Trodde jag skulle vara helt slut på eftermiddagen, men hade faktiskt energi kvar. Så jag åkte in till Göteborg. För att fira Kattas födelsedag tillsammans med Nalle och Bagge. Första gången jag var borta själv från barnen en längre stund, och för nöjes skull. Kändes hela tiden som att något fattades mig. Undrade också hur det gick därhemma. Slappnade av när jag fick höra att barnens faster och sambo var på besök. Det var väldigt mysigt att bara få hänga med kompisar och faktiskt hinna prata. Jag fick en nötallergisk reaktion som, som tur var, släppte allteftersom tiden gick. 
 
 
På lördagen åkte vi till Bryggvingen på Lyrön och käkade med min familj. Vår födelsedagspresent till pappa. Första restaurangbesöket för kidsen som verkade tycka att det var spännande, men behövde också mutas med smaknappar en stund. Jag var dock otroligt trött för barnen hade haft en orolig natt och knappt någon av oss fick bra med sömn. Skönt att vara flera som orkade underhålla barnen. Och väldigt skönt att söndagen var utan bestämda planer. 
 
 
Vi försöker börja jobba med att få in rutiner. När det ska ätas och när det ska sovas och när det ska promeneras. Bäbisar ska tydligen älska rutiner. Hoppas på att det ska underlätta för oss under dagen, och framförallt ge mer sömn på natten. Snart snart snart kanske nattmåltiden försvinner. Snart kanske det blir en hel natts sömn för oss allihopa.  
 
 
Till helgen ska vi gå på flera kalas. Annars händer det inte så mycket. Mer än hela vardagen och alla dagliga bestyr. Hoppas ni får en härlig vecka!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0