Vecka 43.Tillbaka på Chalmers

2023-10-25 16:47:00
Veckorapport
 
 
Week 43. Back at Chalmers
 
 
I helgen var jag på en jubileumsfest på Chalmers. 10 år sedan vi började på KfKb "firade" vi. Det var andra gången jag var ifrån tvillingarna och det kändes lite märkligt att vara utan dem, men samtidigt skönt att kunna umgås med andra människor utan att ha ansvar för någon annan än mig själv. Kändes som att jag tog i kapp 7 månader av socialt umgänge. Stämbanden var helt slut när jag kom hem. Vilket jag gjorde någon gång strax innan midnatt. Lite senare än jag hade tänkt. Behöver ju orka med att ta hand om bäbisarna dagen efter också, tänkte jag innan. De kommer ju vakna vid 5 eller 6 oavsettt vad jag haft för mig. Hursomhelst så var det en kul kväll - kul att höra vad folk har för sig. Kul för Jessica att vara så duktig på musik att hennes olika lag vann båda tävlingarna. Kul att vara tillbaka i sektionslokalerna för en kväll och få minnen och känslor att komma tillbaka. Jag drack en cider med alkohol och tog en KfKb-shot (Hot shot). Men mådde dagen efter som att jag hade svept minst en flaska vin själv (har inte druckit alkohol sedan jag blev gravid för över ett år sedan). Det kändes så ovärt. Anton tog med sig tvillingarna på skogspromenad med sin familj. Så jag kunde ligga på soffan och försöka vila och må bättre. Det var tur. Och snällt. 
 
 
Annat vi har hittat på? Jag var sjuk i förra veckan (så det var ens oklart om jag skulle kunna gå på festen). Trist med halsont och snuvighet och trötthet. Anton var sjuk veckan innan, så jag misstänkte vad som väntade för mig. Vi har varit på första tillfället med babysim. Sett fram emot det så mycket då det blivit framflyttat två gånger redan. Vi har varit på Antons kusins 30-årskalas och barnens kusins 1-årskalas. Ett år redan, vilken grej! Hogwartsslottet i lego har börjat plockas ner bit för bit. Och därmed har projekt barnsäkra hemmet påbörjats.
 
 
Snart blir det vintertid. På söndag. Undrar hur det kommer gå med våra rutiner då. Klockan 6 kommer plötsligt bli klockan 5. Eller? Går det att få bäbisarna att förstå att vi ska göra allt en timme senare? Hoppas.
 
 
Men innan dess ska vi få finbesök från huvudstaden, baka tunnbröd (får se hur det går med två bäbisar), och hänga med Annies familj. Det blir trevligt det. Ha en fin vecka hörrni!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0