Spotify wrapped 2023

2024-01-24 08:00:00
Musik
 
 
Spotify wrapped 2023
 
 
Låt se nu hur mitt musikår (och podd-) såg ut förra året. Hade en stark känsla av att Flowers skulle bli min mest lyssnade låt, och se det stämde ju. Stockholmsvy tycker jag har så härligt gung och passar för typ alla tillfällen förutom kanske dansfest. Phil Collins som mest spelade artist är Antons förtjänst, som lyssnat på Tarzan med barnen och försökt dansa.
 
Jag lyssnade mindre än vanligt, 2022 lyssnade jag i mer än dubbelt så många minuter. Haft så lite ork. Först gravidtrött, och sedan jaga sömntimmar när barnen kom. Och lyssnat på mer poddar än vanligt. Så är inte förvånad. Detta år vill jag hinna lyssna mera.
 
 
Mina låtar topp-10.  
 
 
 
Flashback Forever är podden jag lyssnat allra mest på. Humor har jag haft ork till, även när jag varit trött. Somnade dock flera gånger på balkongen i solstolen med FF i hörlurarna. Fick spola tillbaka när jag vaknade igen. 
 
 
Ungefär 91 timmar poddlyssning blev det. Försökt botanisera bland andra poddar, men har inte fastnat för så många ännu. 
 
 
Bebispodden har varit mysigt att lyssna på med barnen, som en pekbok i ljudformat. Favoritavsnittet är om nappen. De andra poddarna har passat min sinnestämning. Krävdes inte att jag lyssnade helt och fullt och koncentrerat för att hänga med. Kafferepet lyssnar jag typ bara på när jag har lyssnat ikapp de andra poddarna. Så var det med det. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0