Vecka 3. Omvärdering av januari

2024-01-16 08:00:00
Veckorapport
 
 
Week 3. Revaluation of January
 
 
I mitt minne är januari trött, grått, mörkt, och trist. Lite som november, men efter julledigheten och det finns bara trettondagen att se fram emot. All mysig julbelysning är nedplockad. Det tydligaste tecknet att nu är vi tillbaka i vardagen igen med all dess ståhej. I år tycker jag att januari känns fin. Soliga dagar, frostiga träd, och helgerna fulla av kul aktiviteter. Är januari ovanligt fint i år, eller är det alltid sådär frostigt och isiga dammar och soligt? Jag är hemma som föräldraledig (så det där med ledig är ju inom citationstecken) och utnyttjar dagarna genom att vara utomhus 90 minuter dagligen. Hinner se soluppgångarna och solnedgångarna. Det blir januari i ett annat ljus, och jag är från och med nu benägen att omvärdera denna månad. 
 
 
Den uppmärksamme bloggläsaren har noterat att det kommer ett inlägg varannan dag klockan 08:00. Har kommit på att det är trevligt att sitta en kväll och tidsinställa inlägg för en vecka framåt, istället för att försöka skrapa ihop något från dag till dag när det finns tid över. Hur länge detta håller i sig får vi se.
 
 
Nu i veckan ska jag till frisören och det ser jag otroligt mycket fram emot. Har inte klippt mig på exakt ett år då jag klippte mig inför vår bröllopsdag. Som ju infaller på söndag i år. Till den har vi skaffat barnpassning under dagtid. Vad vi ska göra i flera timmar utan barnen har vi i skrivande stund inte helt bestämt än, mer än att det bör innefatta en måltid på restaurang. Känns peppigt och kul att få fira ett år som gifta! Och så ska barnen (och vi) gå på deras första barnkalas.
 
 
Det var det om detta. Ha en fin januarivecka och njut av frostiga träd.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0