2015, april till maj

2016-01-01 13:37:19
Tillbakablickar
Här kommer fortsättningen på årssammanfattningen.
 
APRIL
 Firade påsk hemma hos mina föräldrar men pluggade mest till omtentor som ju brukar ligga i påskveckan (klarade omtentan om ni ville veta, tjoho). Hade fått studiemotivation av att jag hade klarat tentor i tidigare läsperiod och kunde lösa uppgifter i elkursen, så det var en ganska bra vår.
 
Pluggade som sagt ganska så mycket, ända tills jag tyckte att nu får det räcka.
 
När tentan till slut var skriven lånade jag den här boken på Stadsbiblioteket och satte mig på Götaplatsen i all min ledighet. Dagen efter gick jag och Wille och lyssnade på ett författarsamtal med just Sara Stridsberg på biblioteket.
 
Jag åt en hel del mozzarella, både med pasta och på pizza. Men också bönpasta med tomater och fetaost.
 
Jag lyssnade mycket på Leon Bridges och "My baby don't understand me".
 
Skrev för övrigt ett inlägg om det här med tandställning och tänder.
 
Och så hade jag lite stress över det här med att springa Göteborgsvarvet, eftersom jag kände att träningen inte riktigt gick i den riktningen jag ville.
 
Sista april var det ju Valborg. Jag firade med att se på Cortègen (men inte vara med i tåget i år) tillsammans med mitt undulatgäng och med Chalmersmössan på huvudet.
 
MAJ
Började maj med att gå på "På spåret"-fest för att fira Wille och Felicia. Mycket bra och kul upplägg på ett födelesdagskalas!
 
Och sedan gick jag på en till "På spåret"-fest, men denna gång med KfKb-Styret och som StyrIT hade anordnat.
 
Våra bØf-efterträdare anordnade ohmsitts för oss pateter (företrädare), så vi hade förfest hemma hos mig, gick på sittning och dansade sedan en hel del. Som sig bör.
 
Jag lyssnade på ABBA, "Truth" och "Go". Väldigt mycket.
 
 Jag åkte hem en sväng till mina föräldrar och tog mig själv lite studieledigt, tror jag. Och firade min kusins 25-årsdag.
 
Jag och de andra (utan Katta) i KfKb-styret åkte ner till Lund för att gå på Kemisektionens 50-årsjubileum och gå på bal och andra roligheter. Så himla kul och fint!
 
Jag hade en teatersöndag med Wille och såg Främlingen på Stadsteatern.
 
Jag satt på golvet och pluggade till tentorna jag skulle ha i början av juni. Och beslöt mig för att inte springa Göteborgsvarvet pga var sjuk.
 
Jag lagade rött ris med fetaost och kladdkaka utan mjöl eller mjölk (men en hel del kokos).
 
Det var mors dag, men eftersom jag pluggade till tentor skrev jag en text till lilla mamma på mors dag, eftersom jag tyvärr inte kunde vara med henne.
 
Klart slut med vårmånaderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0