Vecka 42. Frost, lägenhetsfri, och arbetssökandet.

2022-10-19 14:28:40
Allmänt Veckorapport
 
Week 42. Frost, apartment free, and job-seeking.
 
 
 
Mötte löv under frosttäcke på min förmiddagspromenad. Var inte beredd på det just idag och blev förvånad, men tänkte häromdagen på att vi borde väl komma in i den tiden på året snart. Iögonfallande vackert men kallt. 
 
 
Hursom. Jag har ju sagt upp min lägenhet i Mölndal, och lämnade in nycklarna till den i måndags. Varit där och dragit ur pluggar ur väggen och spacklat (första gången för mig tror jag, känns vuxet!) två helger i rad. Axlarna har åkt ner en bit - behöver inte längre tänka på den eller åka dit för att fixa något. Eller behöver, jag kan inte ens längre. Väldigt skönt. Det står möbler samt påsar med något oklart innehåll både i vår lägenhet och hemma hos mina föräldrar. Hann inte riktigt sortera men tänker att det mesta kommer vi väl kunna ha användning för i vårt nya hem. Återstår bara att göra samma process i lägenheten vi bor i nu. 
 
 
Det här är min sista vecka som arbetsbefriad. Skrev in mig hos arbetsförmedlingen för andra gången i mitt liv förut idag. Söker jobbpositioner jag tycker låter spännande. Men när jag inte gör det eller går på promenader eller simmar så tittar jag på tv-serier i soffläge. Till exempel på SATC (men tröttnade på karaktärerna någonstans i säsong tre), Jane the virgin (som jag verkar ha tagit en paus ifrån), Lyxfällan (som mest gör mig irriterad över att sms-lån och kasinon på nätet inte är olagligt/mer reglerat - håller dagligen föredrag för Anton om hur dåligt det är), och nu senast Derry girls (20-minuters komediavsnitt om ett gäng katolska tjejer i Nordirland under 90-talet, tipsar!). Försöker också komma igång med/komma på något att skriva på nu när jag ändå "har tid" om dagarna. 
 
 
I helgen är det stora tunnbrödsbaket hos mina föräldrar, så att vi har bohusländskt bröd till julen. Skulle gått på en kräftskiva också men den blev inställd, så min plan är nog bara att ta det lugnt - kanske se färdigt Derry girls. Hoppas ni får ett fint slut på veckan och en härlig oktoberhelg. 😊
 
 

hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0