Godmorgon

2009-02-27 07:28:07
Min Dag
Har suttit framför datorn i en halvtimma nu. Inte bra! Måste snart springa till bussen, fy på mig!
Ha en bra dag ! Kram

Torsdag 26/2

2009-02-26 19:29:04
Min Dag
Hej (:

   Var tvungen att gå upp klockan sex imorse, bara för att min halvklass hade den tidiga lektionen. Men nästa vecka blir det jag som får sova lääääänge (: !
   Hände väl inget intressant i skolan, mer än att det regnade när vi skulle gå till vår fysiklektion som ligger i en annan byggnad än där våra skåp är. Jättekul att behöva springa i regnet och bli blöt! (Eller inte..)
   Gick tidigare från skolan för att gå till tandläkaren där jag drog ut en tand. Känner lite ömhet i tanden nu, och det är jätte irriterande när jag ska äta, för jag kan knappt äta! Får dricka i mig näring istället xD, haha.
   Efter tandläkarbesöket gick jag omkring i Kungälv en stund och väntade på mami. Dessutom tyckte min mami att jag pratade jätte kul eftersom jag knappt kunde prata då högra underdelen av käken var bedövad, och på detta hade jag en liten tuss där tanden förut satt, och jag hörde själv hur jag nästan sluddrade fram orden. Typ, "näääh ska dy åhhhkhha häämifhrån?"

   I vart fall, så kom mami till slut till Kungälv och vi gick in till banken i ett ärende vi hade där, och efteråt sprang jag bort till bokrean på bokia och köpte böcker (: . Hittade fem stycken på bokrean! Bl.a. en om medeltiden, som jag tyckte kunde vara bra nu när vi arbetar om det i skolan och ska ha ett seminarie om det lite längre fram. Lägger nog ut en bild sedan..^
  Efter det åkte vi till friskis och tog ett medelpass. Så skönt ! Men nu ska jag inte träna förrän på söndag igen, då jag inte kommer hinna förrän dess..

   Men nu ska jag äta middag, ha det fint,kram

Onsdag 25/2 -

2009-02-25 19:07:54
Min Dag
Hejsan (:

   Gick upp 5.40 idag, och det är inte ofta det händer, men jag skulle duscha imorse därför gick jag upp så pass tidigt. Jag klarade mig genom skoldagen ändå, och var relativt pigg. Förutom mot matten (näst sista lektionen) som jag började känna av att jag var lite trött. Men jag kom snart på andra tankar tack vare mina klasskamrater^^.
   Fick dessutom veta att min halvklassgrupp inte har sovmorgon imorgon. Skulle gärna vilja ha den, men å andra sidan kan man kanske få något vettigt gjort under tiden jag har håltimma. Inte för att vi har något speciellt vettigt att göra, men man kan väl alltid jobba lite matte...^^

   Drog till gymmet efter skolan, körde ungefär en kvart på löpbandet och gjorde minst tio övningar på de flesta maskinerna. Var inte där så länge, då jag skulle hinna med ett tåg som gick 16.47, trodde jag. Tåget gick 17.04 från Ytterby! Det var min mami som hade sagt fel till mig... Men jag gick och köpte nya numret av CHIC som fick hålla mig sällskap^^, och i Kode hämtade pappa upp mig.

   Har som sagt inga läxor, så jag tänkte lämna datorn ganska tidigt ikväll. Kanske till och med runt klockan 20! Händer inte ofta kan jag säga^^.
   Dessutom ska vi äta semlor ikväll. Jag vet att det var fettisdagen igår, men vi åt inga semlor då för mami orkade inte göra några, och inte jag heller. Och vi kan inte köpa hem, eftersom jag har glutenintolerans och min syster är laktosintolerant. Lite tråkigt, men så är läget.

   Kram

Bokrea ♥

2009-02-24 19:22:48
Böcker

   Idag startar ju bokrean, vilket nog inte många har kunnat missa^. Men jag har ju som sagt varit hemma från skolan idag, så jag har inte kunnat ta mig ut till bokaffärerna för att kunna fynda. Att läsa böcker har blivit ett av mina senare tidsfördriv, nämligen. Ett så himla härligt sätt att varva ner på, innan jag ska somna, eller när det inte går något på tv är det så skönt att ha en bok att läsa.
   Men jag bad min mami att köpa en bok till mig, eftersom hon ändå skulle handla efter jobbet. Det var fortsättningen på Jens Lapidus' bok Snabba Cash, som jag ville att hon skulle köpa. Aldrig fucka upp heter den. Han skriver på sitt egna, annorlunda sätt, vilket jag gillar. Eller alla författare skriver ju egentligen på sitt egna sätt, men mångas likna varandra. Skönt med några som sticker ut ur mängden.

   Hon kom nyss hem med den, för övrigt. Så den ska jag börja sluka ikväll ^^. Sedan får jag väl själv gå ut någon dag under rean och fynda lite (: . Kanske hittar någon om medeltiden också då vi håller på med det i skolan just nu. Aldrig bra att ha någon bok om det då ^.
  Kram

Viral Trafik

2009-02-24 14:23:47
Allmänt

   Jag har skaffat Viral Trafik, som är en sida för oss som har bloggar/hemsidor och vad vet jag. Genom denna kan man få fler läsare till sin blogg, och fler besökare varje dag.
   Man kan göra på många sätt för att få många besökare, men detta är ett av de enklare sätten.
  Klicka här för att bli medlem du också ! (:


Förlovning

2009-02-24 14:18:44
Allmänt

   Grattis till deras förlovning, som hovet berättade för bara några minuter sedan.  De ska gifta sig i nästa sommar, tror jag.
   Inte för att jag är så insatt i kungahuset, men det var väl kul att de äntligen förlovade sig!
Aftonbladets artikel.

Skor och ljus.

2009-02-24 13:48:07
Min Dag

Nu har jag gjort klart med mina skor. Tog inte så lång tid som jag hade trott.
   Passade även på att räkna hur många skor jag har, och kom fram till 18 par, av de som är framme. Sedan har jag väl en massa ballerinor också, som kommer fram till sommaren och andra sommarskor. Men, man kan inte ha för få skor.

   Har tänt mitt doftljus från Ikea, doftar underbart!
   Nu vet jag inte vad jag ska göra. Plugga lite, kanske ?

Tisdag 24/2 - Hemma och sjuk

2009-02-24 11:50:15
Min Dag
Hej på er

   Är hemma från skolan idag. Kändes som jag skule spy när jag vaknade, så jag beslöt mig för att vara hemma idag.  Mår bättre nu i vart fall. Men det är ändå ingen idé att åka till skolan nu, eftersom jag ändå har ringt och sjukanmält mig.

   Vet inte vad jag ska göra, sova kanske ? Haha. Eller sätta upp skorna på en hylla mami har fixat åt mig, eftersom hon tröttnade på att alla mina skor står på övervåningen huller om buller och tar en massa plats.
Men, jag får se^.

  Vad ska du göra idag?

   Ha en fin tisdag ! Kram

Måndag 23/2 -

2009-02-23 22:27:28
Min Dag
Godkväll !

   Ska snart gå och lägga mig, tänkte jag. Eller jag sitter redan i sängen, och läser alla blogginlägg som jag prenumenerar på genom bloglovin(eller bloggkoll som det hette förut). Hade nästan en hel vecka att ta igen, så det sysslade jag med lite i helgen och idag, att läsa igenom alla inläggen. Nu är det knappt 60 kvar, av över 340 som det var när jag började... Tur att vi inte har något att plugga just nu!

   Tycker dagen har gått oerhört fort (som vanligt...). Det känns knappt som om jag har varit i skolan idag, men det kan jag försäkra er om att jag har ;).
   Efter skolan gick jag på ett spinningpass på friskis. Medel för övrigt, och jag känner hur mina ben känns som betong nu. Har inte varit på spinning på ungefär två veckor. Men jag har varit sjuk, och lite, lite lat. Måste gå på det minst en gång i veckan nu. Inga undanflykter, förutom sjukdom^.

  Imorgon börjar vi 11.25, så gott ! Men jag kommer ändå inte hem förrän 18, eftersom jag har tvärflöjten också.
Nej, måste borsta tänderna nu.
Sov så gott (: Godnatt


Såhär ser det i vart fall inte ut. Ligger ett litet snötäcke (som snart kommer smälta bort) på marken...

Söndag 22/2 - helgen

2009-02-22 14:35:40
Min Dag

Hej vänner

Denna helgen har varit helt underbar. Nästan bättre än vad jag hade trott.
Nästan underbar i vart fall. Missade fyra bussar i fredags! Den som tar mig till buss 306 på morgonen, och alla de tre bussar som skulle kunnaha tagit mig hem! Jag lyckas med allt. Extra typisikt var att jag hade bråttom hem också, eftersom vi skulle åka och se på Mary Poppins. Sprang bort till röd express, och tog den. Sedan fick pappa hämta upp mig på vägen. Slängde i mig middagen, innan vi fick åka till röd express, för att ta den in till stan.

   Mary Poppins var jättebra! Ni som inte har sett den -> se den! När vi kom hem stupade jag direkt i säng, haha. Var jätte trött, fastän klockan bara var runt 23.

   Igår var jag ju på konsert. Hämtade upp flickor i Kungälv först, och sedan gick vi omkring i Partille innan det började, för det vi ville inte stå där utanför och vänta.
   Det började lite segt faktiskt, han var ungefär en kvart försenad med (?), och han började med låtar som jag aldrig hade hört :$ .Sedan började han komma igång, publiken kom igång.
 Ojojoj. Hade värk i benen sedan, och i ryggen. Har fortfarande ont i ryggen, men det var det värt :P .
    Dessutom så lyckas ju jag och min mami nästan skämma ut mig ! Hade glömt att sätta mobilen på ljudlös, och precis innan Håkan skulle spela sista låten, var det helt tyst. Eller Håkan pratade ju, men hela publiken var tyst och bara lyssnade på honom. Så ringde min mami, klart! Min ringsignal är en låt med Håkan Hellström, men de runtomkring vände sig om och tittade på mig. Men jag lät den ringa, kan ju inte prata i telefon när Håkan prata x) . Lite pinsamt var det ju ! Jaa, herregud.

   Men snart ska jag åka till ett skivstångspass, så jag måste göra mig iordning.
  Ha en fin söndag! Kram

Håkan Hellström (blev inte så många bättre bilder ^^ -> dålig kamera)

Onsdag 18/2 - försovning

2009-02-18 18:20:55
Min Dag

   Hej (:

   Har inte haft tid att skriva, har lite plugg , är lite halvt sjuk och kände inte för att skriva. Är smått förkyld, för övrigt. Jag måste blir frisk till helgen.

   På fredag ska jag på Mary Poppins med släkten, på lördag blir det Håkan Hellström, och på söndag tänkte jag ta ett skivstångspass på friskis (som vanligt^^).
   Så jag får helt enkelt inte bli sjuk, annars så drar jag mig dit ändå.

   I söndags var jag på dop av mitt kusinbarn. Dessvärre verkade många i släkten fått magsjuka, vinterkräksjuka eller något annat. De i min familj fick det också, men jag klarade mig. Eller hittills har jag gjort det, skönt i vart fall.

   Försov mig i morse, så jag missade franska-lektionen. Missade glosförhöret, antar att jag får göra det på måndag, för det fick jag göra förra gången vi hade glosförhör. Fast då var jag sjuk och var hemma istället. Men jag kan orden, så det skulle inte göra något om hon förhörde mig på de ^.


   Nu måste jag kika över kemin ett tag, då jag ska ha prov på det på fredag.
Ha det fint, kram !

Lördag 14/2 - Alla Hjärtans Dag

2009-02-14 10:40:31
Min Dag
Godmorgon på er!

   Hade tänkt att åka in till friskis och ta ett morgonpass, men när jag vaknade imorse kände jag att jag hellre ville ligga kvar i sängen, så jag skjuter upp det passet till en annan lördagsmorgon.

   Igår var jag och några andra vänner och firade en kompis. Jätte trevligt, och kul att få träffa de igen. Träffas inte så ofta numer, i och med skolan, och att vi går i olika skolor, på olika linjer osv.
   Hade tänkt gå hem runt kl. 22, för att orka upp till det passet. Men jag glömde av tiden, och klockan blev tolv istället, men det var det värt =D.

   Idag är det alla hjärtans dag, och jag ska iväg på ett dop runt klockan 14, då mitt tredje kusinbarn ska döpas. Skulle egentligen inte ha gått, för jag trodde jag skulle jobba, men min chef ringde och sa att jag inte behövde jobba, då det inte finns så mycket att göra på jobbet just nu.

   På kvällen ska jag nog va hemma och se på melodifestivalen, eller om jag ser den med någon kompis. Får se hur det blir^. Det kanske dyker upp något roligare, man vet aldrig.

   Har inte ätit frukost än, även om jag vaknade 8.30 (idag igen ... ), för jag har suttit och spelar RCT2 hela morgonen^^.. Så det ska jag göra nu.
Kram

Bild från gårkvällen (:

TLC

2009-02-13 11:49:53
Dagens låt

Tänkte vara lite nostalgisk, visst kommer ni ihåg låten ? (:


TLC - No Scrubs

Fredagen den trettonde

2009-02-13 10:56:52
Tankar Och Funderingar

  Idag är det fredag den trettonde.
   Det brukar inte hända något speciellt för mig då, men man kan ju alltid vara extra vaksam^.
   Nej, om jag ska vara ärlig så tror jag inte på det där. Liksom, att det skulle vara något speciellt med den dagen, det är ju kvar sedan långt bak i tiden. Grundar sig antingen på att Jesus lärjungar var 12, och Judas som förrådde Jesus var just den 13:e vid bordet, eller så är det för att ett antal medlemmar från Tempelherreorden blev fängslade just fredagen den trettonde (i oktober, för övrigt) 1303 på order av påven.

  Så nu vet ni det^^.

   Men som sagt, jag tror inte på det. Jag är inte särskilt skrockfull av mig, har istället ett massa jobbiga tvångstankar. T ex om jag blinkar med ena ögat, måste jag blinka med det andra också. Så att det blir någon slags balans.
   Har ni någon tvångstanke? ^

Fredag 13/2 - Fredagen den trettonde

2009-02-13 10:49:51
Min Dag

   Godmorgon på er!

   Min sista lovdag idag. Lite tråkigt, men samtidigt lite skönt att få komma tillbaka till skolan. Man blir nästan lite rastlös när man inte har något speciellt att göra.^

   Senare idag ska jag fira en vän som har fyllt år. Hon ska få en halvkroppsmassage av mig och en annan kompis. ^

   Innan det tänkte jag inte se om jag kunde få någon läxa gjord eller så. Eller se på en film. Köpte några filmer för ett tag sedan, men jag har aldrig haft tid att se de. Får ta mig tid, helt enkelt^^.

   Har faktiskt inte ätit frukost än, fastän jag vaknade 8.30. Får gå och göra det, innan min mage kurrar ihjäl, haha.

   Ha en underbar fredag!
  Kram

Min lilla drog

2009-02-12 21:53:18
Min Dag

   Nu har jag blivit nästan beronde utav detta lilla patiensspel. Sitter och spelar varje parti tills jag klarar det. Och det kan ta upp mot 4 minuter, till 30 minuter eller mer. Men jag ger mig inte. Haha.

Virrig mami och träningsvärk

2009-02-12 21:42:52
Min Dag

Hej på er,

idag har nog varit den mest innehållsrika dagen på hela mitt lov, nästan.
   Blev upphämtat av två vänner, och vi åkte hem till R<3. En vän har fått körkort, jättekul, grattis !(: Min kusin har också fått körkort, måste jag ju nämna, jätte kul (: ! Tänk vad folk börjar bli stora nu :O , snart är det min tur^.

   Runt 16-tiden var jag tvungen att gå hem. Mami ringde runt halv fyra, och lät jättestressad:
  "Vart är du ngnstans?!!!!"
   "Jag är hos Rickard."
   "Jaha. Men ska inte vi till spinningen nu? Varför är du inte hemma?"
  
Vid det laget blev jag också lite stressad, hade jag glömt av tiden?
   "Men, den börjar väl inte förrän halv sex?"
   "Halv sex?"
  
"Ja, titta på schemat på kylskåpet då!"
   "Jaha, jaa. Oj då, halv sex, jaha."
  
"Jaa..."
   "När hade du tänkt att komma hem då?"
  
"Runt fyra."
   "Jaha, ja."

   Sedan ringde hon ytterligare två gånger till innan jag hann komma hem x) . Vad ska jag säga? Lite virrig kanske, haha^.

   Spinningpasset var i vart fall jätte jobbigt, trodde jag skulle dö, höll nästan på att svimma en gång. Har inte spunnit på två veckor, tror jag. Men det är så himla skönt när det är över, känner att jag har lite träningsvärk i rumpan. Sådär lite lagom, inte så att jag inte kan gå. Bara lite, så att jag känner av det.

   Kram


Aldrig funkar det

2009-02-12 09:54:20
Allmänt

   Profilbilden som ni ser åt vänster här, vill jag gärna byta ut. För den känns bara fel.
   Men det går inte! Hur jag än gör, så är den kvar. Laddar upp en ny profilbild, men det är den som blir ändå.

   Så ni vet det, att det inte är det profilbilden jag tänkt ^ .

   Har gjort om designen igen. Tänkte även göra om headern också, någon gång, men inte nu.^

Resultat av ett test jag gjorde ngn gång förra året, x) .

Torsdagen 12/2 - Godmorgon

2009-02-12 09:02:20
Min Dag

Godmorgon på er!
  Sovit gott?

   Min morgon startar med knäckebröd med keso på, supergott! Och ett avsnitt utav Andra Avenyn.

  Jag har inga bestämda planer för idag, förutom spinningpasset kl. 17.30 tillsammans med mami. Kanske även min moster, om hon inte går på gymmet istället^^.
   Men jag tänkte ringa och höra med en vän, vad han har för sig idag, och om vi skulle kunna hitta på något^. Har inte varit med någon vän på hela veckan, förutom i tisdags då, när R<3 var här på en snabb visit.

   Andra Avenyn  var det ja, ha en fin dag.
Kram.

Helt ofixad, men det rättar vi till senare, när jag har vaknat till lite ^

Jag Ändrar Mig !

2009-02-11 15:31:56
Allmänt

   Kom på att det kunde missuppfattas lite i det förra blogginlägget.
   Om att jag ljuger och så. Jag menade att jag inte ljuger ofta och hela tiden, utan att jag precis som andra människor lägger till en liten lögn. Men jag gör det inte ofta, det får ni inte tro. Herregud!

   Dessutom var kanske inte ljuger det bästa ordet, snarare överdriver kanske. Eller något åt det hållet.
  Snälla missuppfatta inte^.

Min lögn

2009-02-11 15:26:23
Allmänt

   Jag känner att jag ljuger en del. Om både små och stora saker, och jag tänkte nämna en nu.

   För jag skriver ofta att nu ska jag gå och plugga, men i typ 50% av fallen gör jag inte det. Jag sätter mig och gör en massa annat i stället, men det ser ju bra ut om det står att jag tänker plugga, visst gör det ? ^^
   Sådär ansvarsfullt och duktigt.

  Men jag pluggar ju också, men kanske inte så mycket som jag skriver att jag gör. Som idag; jag räknade faktiskt matte, det gjorde jag, men jag har inte gjort något annat. Skrev en mening på so:n, sedan tröttnade jag :P .

   Så när det står att jag tänker plugga, så ta det lite med en nypa salt ;) . Då skriver jag att jag tänker plugga, men det är inte så säkert att jag verkligen gör det.

Kramvill ha !

2009-02-11 15:14:30
Allmänt

Jag vill ha 21:a februari, nu!
  Nu! Nu! Nu! Och efter vill jag bara ha det datumet, det får inte försvinna, ni fattar.

Jag vill också ha 20:e februari, men inte lika mycket.^

Onsdag 11/2 - Godmorgon

2009-02-11 12:30:56
Min Dag
Godmorgon på er!
Fastän det är mitt på dagen^^, så goddag^.

   Idag är det inget bestämt på mitt schema, så jag tänkte plugga lite. Gjorde lite matte nu på morgonen, efter frukosten. Men nu ska jag nog öva lite inför kemiprovet vi ska ha nästa fredag, och engelskaprovet vi ska ha på måndag.

   För övrigt snöar det ute, litegrann. Funderar på att gå ut och ta en promenad senare, en lite längre än den jag tog i morse då jag bara gick till brevlådan för att hämta posten.

   Ska även försöka få pappa att skruva upp listen jag köpte i måndags på väggen. Det följde inte med några skruvar, och jag vågar inte skruva upp något på väggen, eftersom det är gips bakom tapeten.

  Vad ska du göra idag ? (:

kram


redigerade en bild igår igen^
Tog den i somras , runt 16-tiden. Tänk, det var ljust då!

Lars Winnerbäck

2009-02-10 19:44:06
Dagens låt

Tycker denna låten är så bra, så det får bli två låtar idag^Lars Winnerbäck - Stort Liv

(
Text finns i filmen)

Håkan Hellström

2009-02-10 19:29:13
Dagens låt
Håkan Hellström - För Sent För Edelweiss

Du säger att kärleken aldrig vart till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Du säger att den delar sig vid kinden
Och blir hel igen bakom dig


Varje moln är trasigt
Du räknar allt sorgligt natten lång
Och hon du älskade en gång
Och kanske älskar än
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
Kanske allt egentligen


Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina

det gör ont att veta men lika ont att undra

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
Och har du vin & sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt de är försent,
försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls

Försent för Edelweiss

At home

2009-02-10 17:23:46
Träningen

   Nu är jag hemma igen, efter 1 timma och 45 minuter på gymmet. Det var mami som lade på den sista kvarten, egentligen var det bara meningen att vi skulle vara där i 1,5 timmar. Men mami hittade någon från sitt jobb, som hon började träna med en stund.
  
    Det blev inte att jag använde alla maskinerna, men de flesta i vart fall. ^ Till och med spinningscyklarna, men de var typ inget speciellt alls. Tror jag gjorde fel, för jag blev knappt varm.
   Det blev minst 20 minuter på löpbandet, skönt. Tycker om att springa på löpbandet, tycker om att springa över huvudtaget. Fast i min egen takt, som motion, inte när man ska ta tid och grejs som i skolan. Då är det inte lika kul, mest tävling liksom.
   Känns i armarna nu i vart fall, och lite i låren. Får se till att vila imorgon, och köra ett spinningpass på torsdag med mami. Härligt!

   Nu ska jag gå och se om maten är klar, kram.

Dance - Life's for sharing

2009-02-10 12:30:43
Filmer


Helt underbar! Jag har inte fattat än om den är tillgjord, eller om det verkligen var så på Liverpool Street Station, att alla bara dansade. Kan vara en reklam med. Se ! :D

Vad är meningen med ditt liv, Elin?

2009-02-10 12:05:38
Skolan

   Igår satte jag mig en stund med so-läxan. Där man ska reflektera över sin livsåskådning.
   Innan jag satte igång, bara suckade jag och vill inte. Verkade så himla svårt, och jobbigt att ta sig igenom frågorna. Och dessutom när min lärare sa att man behövde argumentera mycket för att få högre betyg, kände jg att jag bara ville skjuta upp läxan till min dödsdag, haha. Men när jag väl satt där igår, så kom jag på mig själv med att tycka att det var lite kul, att verkligen få tänka efter hur man ser på sitt liv.
    Det sa min bästa vän E<3, när jag berättade om läxan, att det är roligt att reflektera sådana saker. Och, hon hade rätt.
   Men roligt till en viss gräns, tills man tröttnar^.

   Jag är inte helt klar, kanske gjort halva, för jag orkade inte mer igår. Men jag ska nog sätta mig lite senare idag med den, efter gymmet.

Reflektera, tänka efter, argumentera, motivera, redogör...

Tisdag 10/2 - Godmorgon

2009-02-10 10:29:37
Min Dag
Godmorgon på er!

När jag drog upp mina persienner i morse, såg jag ett vitt täcke ligga på gräsmattan, och i luften virvlade små snöflingor. De virvlar ännu, tills de slutligen hamnar på marken. Det ser så fint ut, tycker jag. Men det kommer väl vara slaks imorgon, usch och fy och blä^.

   Idag ska jag och min bror åka till gymmet, med mami som kommer dit lite innan eller efter, för hon  jobbar idag. Det var för övrigt mami som föredrog att vi skulle gymma idag, och det var inga roliga pass idag som inte redan var fullbokade, så jag sa "varför inte?".
   Jag tänkte ta minst 30 min på löpbandet, minst tio övningar på varje maskin och kanske cykla litegrann.
   Men allra först, frukost.

   Ha en fin tisdag, kram på er!


Snö igen ^

Borta bra, men hemma bäst

2009-02-09 18:37:10
Konsumtion

   Puwh! Äntligen kommit hem ifrån ikea (eller jag har varit hemma sedan kl.17, men har inte orkat skriva förrän nu)! Jag och mami går omkring och tittar på ingenting alls den mesta tiden.
   Men vi hittade lite av det jag ville ha, i vart fall. En ny lampa blev det i fönstret, lite söt är den (: , och en galge som man kan hänga upp sjalar/skärp på, en list som jag ska hänga upp ett foto på mig och bästa vän och lite andra saker^  och en kudde (: . Även ett doftljus som luktar jättegott! Kan inte placera doften riktigt, tänkte att den luktar lite som schampoo förut, men ändå inte riktigt. Ljuset är i en liten fin skål med, som jag tänkte sätta små blockljus i när det ordinarie ljuset har brunnit ut.
   Letade efter en bredare byrå än den jag har, men det hittade vi ingen som passade. Äsch då.

   Sedan hittade vi lite örngott på hemtex också, jag behövde minst ett nytt då jag bara har ett påslakan utan örngott och jag hittade ett som passade till det ^.


lampan jag numer har i fönstret istället för julstjärnan^^
bilden tagen från ikea

Håkan Hellström

2009-02-09 12:22:05
Dagens låt


Jag hoppas det kommer vara ungefär såhär om 12 dagar, så himla underbart^


Håkan Hellström - Nu Kan Du Mig Lätt
(Live från Hultsfred 2001)

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort

när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann


Vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie
Var det den store poeten
som hon var förälskad i?
Fanns det en plats
i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort
för jag undrar så


Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
Och du va sötade än dom
men jag slängde bort dig igen

jag slängde bort nån slags vän

Det va så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på något


Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt


Måndag 9/2 - Godmorgon

2009-02-09 11:19:14
Min Dag
Godmorgon på er !

    Vaknade utav mitt alarm på mobilen, som jag hade ställt på 9.55. För jag och min syster ska ta bussen till Kungälv sedan runt klockan 13, och möta upp mami där. Vi ska nämligen åka till Ikea. Jag behöver bl.a. en ny lampa i fönstret, tycker inte om den jag hade förut. Dessutom är julstjärnan kvar. Men jag tänkte att den får stå tills jag har köpt en ny lampa, vilket blir idag (förhoppningsvis om jag hittar någon som jag tycker passar).
   Men först, frukost.

Kram


Tycker sådana bilder är så fina (:

LET IT SNOW

2009-02-08 11:48:54
Allmänt

Det snöar här, såg jag nu när jag tittade ut genom fönstret. Rejält med! Gud vad härligt (: . Så länge det inte blir slask så^. Jag menar, vad är ett sportlov utan snö?
   Det össnöar!
Hade tänkt att gå ut och ta en promenad, men det verkar inte bli något med det ^.

Laurent Wolf

2009-02-08 11:46:29
Dagens låt
Laurent Wolf - No Stress

I don't wanna work today, maybe I just wanna stay
,
Just take it easy cause there's no stress.
I know it's not an other crime, something pleasure in my mind,
Nothing can cause me destressed.

It's not that im lazy, I think I'm just crazy

No need to fight against the feelings, because the life is not depressing

I text my baby on her phone tell her get her sexy body home

That's the way I wanna spend my day.
Got to find AN ALIBY" cause I don't wanna waste my time
I don't wanna feel destressed

No Stress, think I'm just crazy.
No need to fight against the feelings, because the life is not depressing

Söndag 8/2

2009-02-08 10:48:28
Min Dag

Godmorgon

Sovit gott? Jag sov som en stock, haha. Skönt det ^, hoppas jag gör det varje natt nu under lovet, så jag blir riktigt utvilad ^.

Idag tänkte jag göra lite på so:n, lika bra att börja någon gång. Sedan ska jag och mami ta ett skivstångspass runt 18-tiden. Tänkte kolla med henne om vi kan åka och köpa nya träningskläder innan, eller om vi kan åka imorgon.

   Vad ska du göra idag ?

 Kram

Satt och redigerade lite igår kväll, igen^

Håkan Hellström

2009-02-07 11:55:20
Dagens låt


Håkan Hellström - Kom Igen Lena

Sluta dröm om det ljuva livet,
(vi kommer aldrig va med om det)
Och be aldrig mer om ursäkt
(för sakerna du aldrig gjorde)

Jag vet att de bara är fantasier
och nu är hon i mig.
Och kommer alltid vara.
Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri,
men det struntar jag i
för vi dansar och du har så mjuka läppar.


Men bryt inte ihop nu,

du e bara en av många människor jag drömt om.
Och du kan inte fånga Mig
och jag kan inte fånga Dig
för Jag vet att hela stan vill ha Dig

Och ut på synthesizer-golvet,
Ner i ljuva livet
Upp på taken
Över staden
Under fabriksmolnen


Jag ser:
Elvispojkarna som slänger upp påskliljorna

andra Långgatan-flickorna
med hjärtat av på mitten
när Jag går runt här i feber
nere vid kanalerna
och nån dag är Jag glömd härÅh kom igen Lena,
vad skulle vi annars göra?
Kom igen Lena.


Lördag 7/2

2009-02-07 11:49:41
Min Dag
Godmorgon

Skönt att vara utvilad efter skolveckan. Sovit minst åtta timmar, så skönt så att det inte går att beskriva! Haha

   Idag ska mami ha kalas, för att fira hennes 45 år på jorden. Gästerna kommer vid 18 ikväll, vilket innebär att jag troligen kommer missa melodifestivalen. Men det gör egentligen inte så mycket om det skulle vara så, det kommer väl ligga ute på nätet i så fall, och så kommer det ju en repris på måndag.

   Ska ta och dammsuga lite i mitt rum, och kanske lägga in en matta. Får nog hjälpa mami dessutom litegrann (a.

   Ha en fin lördag, kram på er (:


Mitt fredagsnöje

2009-02-07 00:16:48
Min Dag

Detta är vad jag har gjort denna fredagskväll, som jag gjorde klart då. Började på en massa bilder, men jag tröttnade då det tog så lång tid x) .

Nej, nu ska jag sova. Godnatt på er
Kram

Håkan Hellström

2009-02-06 18:59:49
Dagens låt
Håkan Hellström - Dom Kommer Kliva Dig

En pojke sköt sig ut från skolgården
Det är på alla framsidor

Och jag förstår honom för folk skrattade åt mig
När jag pratade om dig när jag försvarade dig

Jag gick runt och mumlade, jag sa inget mer
Bakgator, jag mötte dig på bakgator

Dom kommer kliva på dig,
dom kommer kliva på dig igen.


Jag fick lift ner till Malmö på ett statoilflak
Sökte varje jobb, ja varje jobb jag kunde hitta
till sist en tatuerare dom sa du är för ung och så är det med det
Ta ett råd - åk tillbaka hem
Mina ögon brann, när jag hörde det
Så jag stal en bil för inga bilar gav lift tillbaka

Dom skulle kliva på mig,
dom skulle kliva på mig igen.

Jag sålde 14 gram marocko finest
I korridoren på Åvägens studenthem
En dag ringde en "Klas" från ett skivbolag
Och sa "det kan nog bli nåt av dig"

Och jag läste inte ens kontraktet
Jag fick en tågbiljett och ett hotell på natten

Nu tar jag med mig pengarna hem för själen jag nästan sålde


Jag sitter ensam i parken
Jag gjorde alltid det bästa för den jag älskadeDom kommer kliva på mig,
dom kommer kliva på mig igen.


Fredag 6/2 -

2009-02-06 18:48:57
Min Dag

Tja,

   nu har jag sportlov ! Har haft det sedan kl. 15 idag, då vi fick sluta tidigare. Mami och jag drog till gymmet. Sprang lite på löpbandet och lyfte lite maskiner. Skönt som bara den att avsluta med ki-balans passet. På avslutningen av passet då vi ligger och slappnar av tror jag faktiskt att jag somnade, men jag märkte inte att jag gjorde det. Om jag nu gjorde det^^.

   Ikväll ska jag städa mitt rum lite och så. Mami ska ha kalas imorgon, då hon ju fyllde år i onsdags.
Skulle verkligen inte ha något emot att få somna lite (a.

Nu ska jag äta lite middag,
kram kram.

Håkan Hellström

2009-02-05 21:29:35
Dagens låt

Funderar på att ta en HåkanHellström låt fram till damutet jag får se honom. Det vill säga om 15 dagar!
Men jag kanske tröttnar, och vill ha variation. Får se, men bara som ni vet, det kan bli så (a.Håkan Hellström - För En Lång Lång Tid

Du säger att du är stark
Att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
Det finns inte mycket mer att säga nu


Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort

Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

Varför vi måste vi såra varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid
För en lång lång tid


Torsdag 5/2

2009-02-05 18:27:51
Min Dag
Hej hej,

Fattar inte att det är torsdag igen, och om bara några timmar kommer det vara fredag. Det är helt sjukt ju! Kändes som om det var igår jag låg hemma och var sjuk, och tänkte på att det är en hel skolvecka kvar innan vi får sportlov. Men nu står fredagen runt hörnet, liksom sportlovet. Härligt, ändå! Men ruskigt äckligt att det går så fort.

   Hände väl ingenting i skolan, inget speciellt. Lite kemi, lite matte och lite engelska.
   Efter skolan åkte jag med mami och handlade, och träffade på min kusin som jobbar där ^^. Träffade mormor utanför affären, men hon kom med nybakat bröd, det var fortfarande varmt. Gott, gott (:

   Har en massa religion att göra. Förhör imorgon för mig, och livsåskådningen som ska in efter lovet. Blir til att reflektera under lovet ...

   Tillbaka till so:n nu, och min chokladkaka :D

Kram


Fortfarande kallt, på med mössan!

4/2 - Grattis mami <3

2009-02-04 20:33:15
Min Dag
Hejsan,

Jag tycker inte om när jag börjar tidigt, för jag lägger mig aldrig i tid, vilket resulterar i att jag sover för lite, och jag är trött och grinig hela dagen. Oftast i vart fall, men W<3 gjorde så att jag höll mig på topp, hihi. Alltid lika kul i skolan med den flickan (: .

   Hände väl annars inget speciellt i skolan, mer än att jag fick värsta läxan i religion (som de andra fick i måndags, men jag var sjuk då..). Läxan är att man ska reflektera en massa, om t ex meningen med livet, och vill man ha högre betyg, då får man banne sig motivera också. Hur ska det gå ? Är inte bra på att motivera, har alltid funnit mig i mycket. Fast å andra sidan har man ett tag på sig att reflektera, till den 20:e. 16 dagar vill säga ...

   Efter skolan träffade jag på min vän Therese på bussen, som jag nog inte träffat på länge. Jättekul att träffa henne igen<3 . Man hinner liksom inte träffa sina vänner så mycket längre, är det inte plugg så är det att man behöver sova eller så. Eller så är jag sjuk. Ska bli skönt med sportlov nästa vecka, verkligen!

   Min mami fyller år idag, och vi firade henne förut medan vi åt pizza. Jag hade ju mer fantasi än min pappa i vart fall, som bara gav henne ett presentkort x) . Vågar inte skriva vad hon fick av mig, förutom ett örngott som det står JagÄlskarDig på upprepande gånger. Tyckte det var lite gulligt ^^ . Även ett nagellack från Isadora, som är det märket jag tycker är bäst när det gäller nagellack. Av de jag har provat, vill säga.

    Nu måste jag plugga (förvånaf?) och ta min andra dusch för idag.

Kram


Det snöade lite idag. Eller ganska mycket, på gräsmattan ligger ett vitt lager.

ABBA

2009-02-04 18:43:05
Dagens låt
ABBA -  Dancing Queen

Tisdag 3/2 - botoxläppar

2009-02-03 21:18:00
Min Dag
Hej vänner ^

Sov inte många timmar i natt, för jag kunde inte somna. Men jag tror jag ändå lyckades slockna runt tolv/ett i vart fall.
   Skoldagen började med fysik, och jag fattade inte så mycket, som vanligt. Men lärarn sa idag att det brukar släppa efter ett tag, för att det är många elever som säger att fysik är deras jobbigaste ämne i skolan, men sedan ändrar sig efter att de har kommit över en "tröskel". Hoppas den tröskeln är nära, för det här går inte , tss.

   Efter matten åkte jag till tandläkaren. Drog ut två tänder, och jag tänkte när jag låg där i tandläkarstolen och kände hur de drog ut mina tänder att jag skulle se ut som en tandlös tonåring, men det gjorde jag visst inte. Det syns knappt att jag har dragit ut några, skönt det.
   Men efter tandläkaren åkte jag in till Göteborg, för att köpa en present till min mami som fyller år imorgon<3. Då jag hade fått bedövning i nästan hela överkäken kändes det som om jag hade fyllt mina läppar med botox, eller gjort en läppförstoring. Och när jag tittade mig i speglar, såg det ut som det med. Men det var säkert en ren inbillning, haha. Fast å andra sidan kändes det som om många tittade på mig... Fast det kunde vara för att jag visa halva rumpan, då min skjortklänning hade fastnat i jackan på något sätt, sådant som jag lyckas med. Men det var en snäll expedit på Åhléns som påpekade det, när jag sprang omkring och pratade med pappa i telefonen. Tack så mycket för det (: .
    Hittade efter mycket vel presenter till mami, skriver om de imorgon istället, ifall att någon skulle läsa det här..
   Blev för övrigt ett par örhängen till mig, kunde inte motstå när de var så himla söta.

   Åkte till Ytterby med tåget, där jag gjorde lite fysikuppgifter medan mami tränade. Jag är ju förkyld, så jag orkar inte träna. Men på söndag, senast, ska jag ta ett pass i vart fall^.

   Nu ska jag titta över franskan jag har till imorgon, sedan blir det sängen.
Kram, och godnatt
Syns det att två tänder är borta ? (a.


Nya örhängen, men usch, så dålig bild ...
Måste börja använda kameran (a.

Måndag 2/2 - Julen är härmed borta

2009-02-02 13:27:38
Min Dag
   Hej, hej

   Var hemma ifrån skolan idag, dels för att min mami tyckte det, då jag inte var frisk nog att gå till mormor igår, och dels för att jag kände att jag inte var tillräckligt frisk. Inte när jag vaknade i vart fall.
   Tog tillfället i akt, och städade bort mina julsakaker. Ja, du läste rätt. Jag har varken haft tid, lust eller ork att göra det innan. Men idag var jag hemma, har knappt några läxor att göra, så jag satte igång. Blev alldelesnyss klar.Och åh! Vad skönt det är nu, inte en enda tomte i sikte.
   Bara julgardinerna som hänger kvar...

   Funderar på att tapetsera mitt nattduksbord, eller måla om den. Är trött på att den är vit. Den enda möbeln som är det imitt rum, för övrigt.

   Nu ska jag roa mig lite med RCT2,
puss och kram


Japaner är galna !!

2009-02-01 20:15:51
TV/Podcast
   Det blev ändrade planer. Sitter hemma istället för att vara hos mormor. Kände att jag inte var frisk nog, /: .
   Har sett på film och ätit massor av vitlök, och ser just nu på tv. Något på 6:an, om Japanska tv-lekar. Och det är verkligen galet! Vilken humor japanerna har, alltså. Helt galet.

   Snart blir det duschen, kanske somnar innan familjen kommer hem igen.
   Min näsa rinner som en vattenkran, hoppas att jag är frisk imorgon. Har inte "råd" att missa något i skolan, egentligen. För just nu hänger jag inte alls med i fysiken, vilket för övrigt är mitt hatämne.

   Nej, duschen var det.

Kram


Håkan Hellström

2009-02-01 14:19:41
Dagens låtHåkan Hellström - Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

Ge mig arsenik
För stan är full av tanter och tragik
Pulver hjälpte mig, verkligen
Skriv det här i tidningen för jag var nere men uppe på fem

Lillebror,
bli inte som jag när du blir stor
Du stod i dörren och sa:
"Är det här allt som blir, så dör jag"

Känn ingen sorg för mig Göteborg
Och Singoalla tror att
Om himlen finns är jag förlorad

På diskotek
Men jag tar allting på lek även en hemlighet
Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
För jag vill veta om kärlek finns


Det var en kväll på ett diskotek
Jag följde varje hennes danssteg
Vi kanske ses det finns en chans
På nån spårvagn någonstans


Känn ingen sorg för mig Göteborg

Grattis mormor♥

2009-02-01 11:38:32
Min Dag

  Mitt liv är nog det minst innehållsrika just nu. Består av att plugga, se på tv och sova. Även sitta vid datorn. Ghaaaa, blir ju tokig av att det inte händer något.
   Blir tokig av att jag inte kan träna, känner riktigt hur jag blir tjockare och tjockare, hehe. Skulle behöva dubbla spinningpass, och ett styrkepass när jag är frisk. Men det får jag väl inte heller göra. ghaa.

   Nu ska jag dyka ner i min fysikbok och vänta på att vi ska åka till mormor, som förövrigt fyller år idag ♥.

Kram


hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0