6-5 till Sverige

2010-01-31 19:41:22
Min Dag
Såg på bandymatch det första vi gjorde när vi kom hem, nästan i vart fall. Vm-finalmatchen med Sverige mot Ryssland.
Hade nog inte ens tittat på den om det inte vore för att min pojkvän spelar bandy, men jag verkade vara mer entuasiastisk än honom ;) . Fast å andra sidan så har jag nog påverkats av min pappa som alltid skriker "JAAAA!" när landslaget (eller Frölunda) gör mål.

Och Sverige vann till sist. Men det var ruskigt spännande ett tag, haha. Visste inte riktigt om mina nerver skulle klara av det ett tag^^.

Men nu ska jag fortsätta förhöra min pojkvän innan han blir för otålig.
Trevlig kväll (:

31 Januari 2010

2010-01-31 18:42:04
Min Dag
Godkväll (:

Har inte skrivit några inlägg för jag igår hade orkade jag inte sätta mig vid datorn mer än på morgonen. Hade huvudvärk; tror det berodde på att jag inte sovit så bra eller druckit för lite. Dessutom är jag halvt förkyld med, så det skulle kunna bero på det med.

Åkte hem till pojkvännen igår på kvällen. Stannade där tills idag, och nu är jag hemma hos mig tillsammans med honom. Han sitter bredvid mig och pluggar kemi, som jag också borde göra egentligen. Men jag vet inte, men det känns som att jag skulle klara av provet. Som det ser ut just nu i vart fall. Men så brukar det kännas innan vissa prov, och då brukar det visa sig att jag inte alls kunde allt. Men då drar jag till med något istället och så visar det sig ibland att så kunde man göra, och ibland att så kunde man inte göra.
Men jag tror ändå jag kan lära mig en del på att hjälpa min pojkvän när han pluggar ;) .
Tre dagar kvar till slutprov, by the way.

Men nu måste jag springa och hämta glass innan in pojkvän blir galen på mig. Han är visst vääääldigt sugen, haha.
Just nu tuggar han på mig xD

Lördagsmorgon

2010-01-30 10:45:21
Min Dag
Godmorgon

Vaknade med att jag ahde huvudvärk och ont i halsen (dock har det mer eller mindre försvunnit nu) så det blev ingen spinning för mig idag. Ska kanske försöka ta en promenad sedan istället.

Har inte ätit frukost än och magen mer eller mindre skriker efter mat. Är bara för lat för att gå upp och göra några smörgåsar...

Vackert väder, för övrigt. Nästan synd att sitta inne. Men det som håller mig inomhus är att det är 20 plusgrader här inne och 16 minusgrader utomhus. Brr...
Glad att jag inte ska vara ute och spela bandy längre norrut i landet som min pojkvän...


Min fredag

2010-01-30 10:40:57
Min Dag
Hej på er!

Igår tillägnade jag 30 minuter av 1 timma och 20 minuter som jag har till godo att göra mig iordning innan jag går till bussen, till att göra en powerpoint om Amnesty. Tyckte den blev bra, men dock blev inte framträdandet lika bra. Hade inte övat på vad jag skulle säga riktigt, och blev tvungen att improvisera på engelska. Hade nog kunnat göra det på svenska, men inte på engelska. Lite svårt när man inte kan ord som yttrandefrihet och dödsstraff utantill. Sedan var vi dessutom sista gruppen och skulle försöka leda en diskussion med klassa om förnedrande beteende, men alla var så trötta och sega så det blev ingen bra diskussion alls. Dessutom avbröts vi igenom halva diskusson av att lektionen var slut, och vi (eller jag, haha) hade planerat att vi skulle spela upp en låt som avslutning. Så det fick vi helt enkelt skippa.
Men antingen så ska vi ta upp den på tisdag igen, eller så struntar vi i det^: För vi måste ha en ny infallsvinkel då mycket av det som vi skulle diskutera redan hade tagits upp av andra grupper.

På studiepasset satt vi med datorerna igen med något el-program eftersom det inte var någon som riktigt förstod hur vi skulle klara av att göra läxan (i datorn då, manuellt skulle det väl gå mer eller mindre). Sedan såg vi på film, men de flesta var så trötta att ögonlocken fälldes ner då och då.
Efter filmen hade vi en halvtimmas studiepass (wiho!) som jag ägnade till att gå och köpa något att dricka eftersom jag hade en sådan huvudvärk. Men de allra flesta gick hem, så när jag och min pojkvän kom tillbaka från Maxi gick vi också hem.

Åkte in till Göteborg, och jag hittade presenter till både mami och E<3. Jag fick dessutom presenter (vet inte varför jag förtjänade dem riktigt...) av min b-friend. En godisskål med ett hjärta på och en likadan chokladkaka som jag gett honom.

Ägnade kvällen till att äta middag (vid halv tio!) och beställa biljetter till Trollflöjten som går på Göteborgsoperan. De hade till vår stora lycka släppt extraföreställningar i sommar, och vi hade turen att det fanns bara en rad med tre platser kvar. (:

Gick och lade mig tidigt; var helt slut när jag kom hem.

New wallpaper

2010-01-28 19:16:27
Allmänt
Skulle ju lägga upp bilder på de nya tapeterna (:
Så, här är de:



28 Januari 2010

2010-01-28 17:33:09
Min Dag
Torsdag idag. Vilket betyder långdag för mig i skolan, från 07:50 till 15:50. Vaknade dock lite utvilad på något sätt (trots att jag hade haft konstiga drömmar. Kanske berättar om dem sedan^) för jag vaknade innn väckarklockan och kände att jag inte behövde, men kunde, sova mer. Skönt att vakna med en (falsk) utvilad-känsla för en gångs skull.

Min kväll ser inte mer annorlunda ut än andra torsdagskvällar. Plugga blir det helt enkelt. Hade fått en engelska-läxa som man skulle göra i grupp och redovisa imorgn. Vi ska leda en diskussion med klassen om det ämne vi fått som rör en viss film vi såg i tisdags.
Dock har min grupp inte riktigt kommit igång, utan det känns som att vi ska improvisera. Men vi får väl i vart fall försöka få ihop några "tal-stolpar" på morgonen.

Efter skolan imorgon ska jag följa med pojkvännen in till stan för att han ska shoppa saker till sig och jag ska försöka hitta några födelsedagspresenter till bl.a. mami.

See you


Gillar att tända ljus hemma. Dels för att det blir varmare i mitt rum, och dels för att det
är så himla mysigt! Sprider en sådan värme både fysiskt och psykiskt (:

Min söndag

2010-01-27 17:36:50
Min Dag
I söndags firade jag och min pojkvän 8 månader tillsammans.
Vi hade tänkt att hela dagen bara skulle ägnas åt varandra. Dock blev det lite knas på morgonen; bl.a. missade vi minst två bussar och jag blev lite sur för att det inte blev som vi hade tänkt.

Men sedan blev det bra igen. Åkte in till Göteborg och shoppade små-presenter till varandra. Köpte även ett linne med rosett på till mig själv (:
Såg på New Moon på bio (: , tyckte det var den enda kärleksfilmen som gick på bio som båda ville se ;) .


Linnet jag köpte på H&M (:


Min present till min underbaring. Dessutom fick han två gulliga örngott, där det står
Min på den ena och Din på den andra. Fick muggar med samma text av honom i julklapp, så jag tänkte att det kunde passa om han hade sådana örngott ;) . Dock beslutade han att vi ska ha örngotten hemma hos mig och muggarna hemma hos honom^^.


Dessa gulliga saker fick jag i 8-månaders-present + bion.
De två "plattorna" ovanför Niveakrämen är magneter, och grismagneten är en intimgrej^.

Jag älskar dig, my love<3

Grå onsdag

2010-01-27 16:51:11
Min Dag
Härligt, grått väder det är utomhus idag. Känns som om att man tittar ut i en enda grå dimma när man tittar genom fönstret. Som att bara mörkret väntar där ute. Usch, så tråkigt!
Snöblandat regn regnar ner så det lockar inte alls att gå ut och ta en promenad. Inte för att jag hade tänkt att göra det, men jag skulle i vart fall inte få för mig det idag. Har dessutom lite att plugga.

Imorse när jag vaknade funderade jag på att ligga kvar i sängen hemma, för mitt huvud var så tungt och jag hade huvudvärk, men jag tog mig till skolan i vart fall. Var lite jobbigt att hålla ögonen öppna på vissa lektioner och kände av huvudvärken ibland, men jag tog mig igenom skoldagen i vart fall (:
Men ikväll ska jag verkligen lägga mig i tid så att jag orkar med hela torsdagen som inte är någon av mina favoritdagar (om man inte har lov). Börjar med franska, kemi och idrott. Efter lunchen har vi matte och kemi- eller fysiklabb. I know you envy me^.

Nyser som bara den med. Vilket betyder att jag är förkyld, dock i slutfasen vilket är väldigt skönt. Har inte tid att bli sjuk nu^.

Min lördag

2010-01-23 14:14:31
Min Dag
Idag ska jag...

...plugga kemi (slutprov om två veckor!)
...lägga in bilder från kameran till datorn
...lyssna på Nrj topp fem klockan fem (börjar bli vardagsrutin^)
...överväga om jag orkar ta ner julsakerna
...förhoppningsvis besluta mig för att ner dem
...öva på tvärflöjten
...kanske ta en promenad?
...åka med och hämta pojkvännen vid bussen runt sju/åtta
...ha myskväll <3


Så nu vet ni det (:

Ha en underbar lördag allihopa!


Snart, snart är det sommar igen...

Lördagsmorgon

2010-01-23 13:43:22
Min Dag
Har varit på spinning imorse som var slut vid halv tolv. Mami var också med^. Alltid lika kul att titta på henne när hon tränar, haha.
Efter att ha duschat åkte vi och köpte lite tapetklister (eller om det var vävlim?) till pappa och fyllde sedan på mitt fritidskort eftersom det gick ut förra veckan och jag behöver det imorgon.

Jag har ätit lite spaghetti med köttbullar och ketchup, och halvkokta ägg. Dock har jag ont i magen :( . Tror det är för att magen fick vara hungrig förut (åt inget innna spinningen) och att tarmarna har dragit ihop sig. Kanske borde lägga mig och vila i en halvtimma.

För övrigt så fyller världens underbaraste E<3 år idag (: . Har grattat henne med sms, men hon är inte hemma denna helgen så hon får sin present någon annan dag.

Hej så länge

(av någon anledning kan jag inte lägga till någo bild just nu :S hade tänkt att lägga ut något, men det får jag visst inte göra..)

Nu ska julen officiellt bort

2010-01-22 21:26:48
Min Dag
Nu ska vi (jag, syster och mami) ta ner julgransprydnaderna på julgranen.
Och då kommer julen att vara officiellt borta.
Förutom i mitt rum då^.
Kanske orkar ta ner allt imorn. Får se.

Skolträningsvärk

2010-01-22 18:23:00
Träningen
Har träningsvärk i min högra arm (och i ryggen med, tror jag) efter handbollen som vi hade på idrottslektionen igår.
Haha, lite pinsamt nästan, fast sedan upptäckte jag att det inte bra var jag utan fler som också hade det^. Inte bara jag som är otränad^.

Kanske borde börja gå på skivstångspasset igen?


Rise Against

2010-01-22 17:26:28
Dagens låt


Den här låten är så bra att det finns inte! Så mycket mening i den, så mycket som man börjar tänka på den.
Ibland när jag lyssnar på den börjar gråta bara för att den är så sorglig när man lyssnar på texten.
Lyssna! (:

Rise Against - Hero Of War

 

Hela texten hittar ni här.
Värd att titta och lyssna på.

I kicked in the door
I yelled my commands
The Children, they cried
But I got my man
We took hime away
A bag over his face
From his family and his friends


They took of his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him wit guns
and batons not just once
But again and again


She walked through the bullets and haze
I asked her to stop, I begged her to stay
But she pressed on
So i lifted my gun, and I fired away

And the shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blod had soaked
She collapsed with a flag in her hand


A flag white as snow


Fredag

2010-01-22 17:02:52
Min Dag
Hemma efter ännu en skoldag. Dock är det fredag idag, vilket betyder att det nu är helg. Känns som om det var mycket välkommet.

Var på föräldramöte igår och det kom upp några förslag om hur vi ska få ihop pengar till klassresan till Italien vi ska göra i trean. Av det jag förstod ska vi sälja plastpåsar och newbody, kanske även lotter. Tycker nästan att det räcker med plastpåsar och newbody för det blir så mycket att göra annars. Vi har faktiskt skolarbete att göra också.
De hade genomgång på vilka val vi kan göra inför trean och så. Verkade inte som att det var så många föräldrar som verkligen förstod, och mina sa att så länge jag vet vad det handlar om och jag vet vad jag ska välja så räcker det för dem^.
Vet precis vad jag ska välja; ska bara skriva in det i blanketten också.

Vaknade klockan ett i natt för övrigt; vet inte varför. Men jag hade somnat med smink på och utan att ha borstat tänderna (måste ha varit väldigt trött) så jag gick upp och gjorde det när jag ändå hade vaknat^. När alarmet sedan ringde vid 7:45 så kände jag mig hyfsat utvilad. Ska försöka fortsätta att somna vid kl. 22. Har känt mig hyfsat pigg den här veckan. Kan ju även bero på att det börjar ljusna nu; ser ju vart jag går när jag går hem^. Härligt är det i vilket fall.

Hade estet på studiepasset och vi fick börja vara i de grupper som vi har valt (har valt dramagruppen) och i min grupp började vi försöka få någon struktur på hur vi vill att pjäsen om Galilei ska se ut. Hittills har jag inte så mycket att klaga över utan tycker mer att det är spännande! Hihi.

Nu ska jag lyssna nrj topp fem klockan fem, hihi.
Hej hopp























Me Today.
It's true, life will smile for you ;)

Godnatt-inlägg

2010-01-20 20:51:55
Min Dag
Har precis kommit ut ifrån duschen.
Ska bara lägga upp ett dokument på fronter som jag ska skicka in till engelskaläraren på fredag. Sparar det på fronter eftersom jag kommer vara hos min pojkvän imorgon och på fredag, och har då inte tillgänglighet till denna datorn. Orkar ju inte släpa med mig den^.

Imorgon är det skola från 07:50 till 15:50. Börjar dagen med franska, lite segt om jag får säga det själv. Men å andra sidan så är språkvalet avklarat för dagen om man har det på morgonen. Beror ju på hur man ser det^.

Efter skolan följer jag med pojkvännen hem och stannar där tills föräldararmötet börjar någon gång runt åtta. Vi ska få lite mer information om valen vi kan/ska göra inför trean och om Italienresan som ska bli av någon gång i trean.
När mötet är slut följer jag med pojkvännen hem igen.

Antagligen blir det inte så mycket bloggande för min del imorgon då pojkvännen inte kan få sina datorer att fungera.

Men ville egentligen bara säga godnatt. Så då gör jag det.
Godnatt. (:


Godnatt säger både jag och Eskil

Nya tapeter...

2010-01-20 17:04:48
Allmänt
...i rummet utanför mitt rum. Vet inte vad man kallar det riktigt, tv-rum?
Mami hade bestämt och de är jättefina! Gråa med vita blommor på. Ska visa en bild senare.
Tapeterna innan var vit-aktiga från när vi (ehm, pappa) byggde huset (behövdes verkligen bytas ut! Tråkiga helt enkelt) och på en vägg (den som skiljer mitt rum från tv-rummet) såg man gipsskivorna eftersom den väggen har byggts till senare. Lägger nog upp en bild på det senare, om jag kommer ihåg och orkar...

Har börjat fundera på vad jag ska ha för färg på mina väggar. Lutar åt något brun-aktigt tror jag. Och kanske en fondvägg. Men jag får se först^.
Kollade i färgprover hemma hos min pojkvän idag och det fanns några fina jag skulle kunna tänka mig. Men när man väl fått upp färgen på väggen ser det inte ut som på färgprovet så det är jättesvårt att hitta något som jag tror kommer passa.
Men jag ska leta (: .


Min nuvarande tapet som mami och pappa hade när de hade sitt sovrum i mitt rum. Har inte blivit att vi har bytt den än. Vi skulle ha gjort det innan jag flyttade in^.

Kvällens planering

2010-01-20 16:54:20
Min Dag

Ikväll blir det kemiplugg, öva på tvärflöjten, skriva en slags bokrecension på engelska och plugga lite på franskagloserna. Inte överbelasta mig alltså ;) .
Dessutom ska jag vara smart och packa idrottsväskan idag så att jag slipper göra det imorgon kl.6.

Men först ska jag lyssna på Nrj Topp 5 klockan 5, läsa bloggar och äta middag.
Ha en trevlig kväll^


Det enda som är negativt med att det blir lite "mildare" väder (1-5 minusgrader) är att det inte går att åka på isen längre :(

Jag ser ljuset

2010-01-20 16:46:10
Tankar Och Funderingar
Helt otroligt!
Nu när jag åkte bussen hem och gick hem ifrån bussen så var det ljust! Jag behövde ingen ficklampa för att kunna orientera mig hem till huset.
Dock var det fortfarande mörkt när jag gick till bussen imorse kl. 7. Får hoppas att det börja ljusna vid den tiden snart också, så att man slipper stå och fläkta med reflexer och ficklampor för att busschauffören ska kunna se en.
Kom bara att tänka på det när jag satt på bussen. Märkte det inte i måndags för då åkte jag inte hem utan sov hos min pojkvän, och igår åkte jag hem med 17:15-bussen (för att jag spelat tvärflöjt) och då var det inte annat än mörkt!
Men härligt (: , nu kanske man får lite mer energi till att klara av att stiga upp på morgonen och inte lyckas somna på bussen.



Axwell + Sebastian Ingrosso vs. Salem al Fakir

2010-01-19 19:56:07
Dagens låt

Den här låten får mig alltid på så gott humör. Även om jag har en svacka i livet för stunden så har jag egentligen inget att bekymra mig för; livet ler mot mig och jag borde göra det bästa åt situationen. För den här stunden, den här tiden kommer aldrig igen. Ta vara på det du har!
(Detta är inte orginallåten, utan en omgjord. Men det är mer "energi" i den här versionen^)

Axwell + Sebastian Ingrosso vs. Salem al Fakir - It's true

You thought you knew it all
But let me tell you
You're not the only one by far
Let's knock down all the walls
Take your first step and you will get there in time

It's true

Life will smile for you
It's true
Life will smile for you
It's true
Life will smile for you
It's true
Life will smile for you

It's true
Life will smile for you
It's true
Life will smile for you

Life will smile for you
Will smile, life will smile for you
Life will smile for you
Will smile, life will smile for you
Life will smile for you
Will smile, life will smile for you
Life will smile for you
Will smile, life will smile for you

I wouldn't lie for you
Life will smile for you
Will smile, life will smile for you
Life will smile for you
Will smile, life will smile for you
Life will smile for you
Will smile, life will smile for you
Life will smile for you
Will smile, life will smile for you

'Cause know you know it's true
Life wil smile for you
It's true
Life will smile for you
It's true
Life will smile for you
It's true
I wouldn't lie for you


P3-guld galan...

2010-01-19 19:30:18
Min Dag
...ikväll klockan 21:30.
Nog försent för att jag skulle kunna se det :( . För 21:30 måste jag ligga i sängen om jag ska vara någorlunda utsövd imorgon.
Jag vet att det inte är samma sak att se det efter alla andra. Men jag kanske kan ta mig tid i helgen när min pojkvän är på match och se den på svt play eller något sådant. Annars får jag helt enkelt skippa den i år. Behöver min (skönhets)sömn.

Min pyjamas^^

19 januari 2010

2010-01-19 18:34:38
Min Dag
Hej bloggen

Igår hade jag min första rättskunskap-lektion. Lite pirrigt i början för jag visste inte ens vad det var jag hade gett mig in på. Verkar dock inte vara så jobbigt som ryktena säger, förutom att läraren redan hade lagt ut två prov vi ska ha! Lite skillnad mot psykologin där vi inte hade ett enda prov...
Franskan var inställd för övrigt och jag tog tillfället i akt och pluggade lite kemi. Slutprov snart ju!

Vaknade runt 4 i natt av att jag behövde gå på toa; låg och drog mig ett tag också ifall att jag skulle kunna somna om. Men det kunde jag inte så jag fick hasa mig upp ur den varma sköna sängen...
Sedan vaknade jag runt halv åtta av att mobilen ringde. Det var tandläkaren som ringde och sa att min tid blir flyttad till på torsdag istället. Svarade mest mm, okej, aa (eftersom jag nyss vaknat, brukar inte vara så pigg på att prata då) och stackars tandläkaren sa "förlåt för att jag ringer så här tidigt" minst fyra gånger^.
Men det roliga var att min pojkvän varken vaknade av att telefonen ringde eller att jag satt och "pratade" i samma rum som han låg och sov i. Han måste ha sovit väldigt djupt...

För en gång skull kom vi inte försent till skolan idag, utan vi kom precis när vi skulle börja istället. Alltid en liten förbättring.

Nu ska jag plugga (ovanligt) lite so för jag har prov om statsskick och sånt. Wish me luck.


Snön ligger kvar ännu (:
Fast ärligt talat, lite har jag börjat tröttna på den. Speciellt när man ska till/från skolan.

Snö + skog = svett

2010-01-17 11:14:02
Min Dag
Just det, tänkte berätta en sak igår men glömde av det, så jag skriver det nu^.

Hade tänkt att ha ankelboots med en liten klack (4 cm kanske) på mig igår när jag skulle ta bussen tillbaka till Kungälv. Väldigt glad att jag inte gjorde det.
Tog min låga stövlar istället och halkade runt i skogen. Dessutom var marken så ojämn att jag fick kämpa mig fram och när jag väl kom fram till busshålllplatsen var jag svettig som en gris!


Sömntutor

2010-01-17 10:44:43
Min Dag
Hej hopp

Sitter hemma hos pojkvännen. Jag läser bloggar och gör lite annat på datorn medan han sitter och ser på tv (slalom förut, nu Cheers eller vad det hette^).
Äter chips också, känner mig sådär lagom nyttig. Har bara ätit chips och hallonbåtar hela morgonen. Jag är så nyttig, verkligen.
Blev ingen kladdkak igår heller :( . Dock somnade vi vid typ elva, haha. Var väldigt trötta efter allt godis vi ätit (låg sockernivå). Hann inte ens ta bort sminket eller släcka lampan innan jag hade försvunnit in i drömmarnas land. Vaknade vid tre mitt i natten igen och gick upp och släckte lampan, och somnade om direkt.

Ska väl försöka plugga lite
kemi sedan. Slutprov om några veckor och det kan vara skönt att plugga i tid så jag inte sitter en vecka innan och råpluggar (det kommer jag väl också göra, men det kommer inte vara samma sak.

Kram

Julia Bergs tävling

2010-01-16 15:06:15
Allmänt
Jag är med och tävlar i Julia Bergs tävling där man kan vinna en goodiebag. (:
Vill ni också vara med och tävla, klicka här för att se hur ni gör.




Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från Annaivan: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask
Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.


Planer för kvällen

2010-01-16 14:48:31
Min Dag
Senare idag framåt kvällen ska jag åka tillbaka till Kungälv för att sova hos pojkvännen. Han har sagt att han kommer hem någon gång vid sex/sju igen, så jag ska ta en klockan sex-buss, och har han inte kommit hem då så får jag väl vänta hemma hos honom en stund.

Vi hade tänkt att baka kladdkaka igår bara för att jag blev så sugen på det när jag var i skolan, men när vi kom hem till honom var jag bara så trött så att jag varken orkade äta eller göra någon kladdkaka.
Så det blir med största sannolikhet som vi gör en idag. Det blir lätt en/två kladdkakor i veckan när man är tillsammans med världens gottegris.

Och om hans lag vinner idag, eller om gottegrisen gjorde något mål så får jag väl hitta något att fira med ("belöning" som vi kallar det). Blir med största sannolikhet något med choklad tror jag...


Mums med kladdkaka!



Tomtar eller inte tomtar

2010-01-16 13:45:10
Tankar Och Funderingar
Funderar på om jag ska ta bort mina julsaker eller om jag ska låta dem vara ännu en vecka.
Pappa börjar ta ner "sina" tomtar nu och enligt hans "attityd" så tycker han att jag också borde göra det nu. Han tyckte till och med att jag har haft dem framme för länge eftersom jag satte upp dem vid första advent.^

Samtidigt som jag vill ta bort de för att de tar upp så mycket plats på både skrivbordet och nattduksbordet så blir det så mycket mysigare när de är framme. Det blir så..tomt.. annars

Eller så är jag helt enkelt för lat för att orka ta bort dem^.

Ska han bort nu eller sedan?



Spinningdays are back!

2010-01-16 13:21:15
Träningen
Gick upp klockan åtta idag med anledningen av att min pojkvän skulle iväg på bortmatch och skulle ha samling klockan 9, så då tänkte att då går jag upp lika tidigt och gör mig iordning för ett spinningpass!
Så himla härligt både då och nu efter. Känner mig lite mer hurtig, haha. Inte någon soffpotatis som trycker i sig chips längre. (okej, ska inte ta ut för mkt i förskott.. Kommer säkert ligga i soffan/sängen med en påse chips senare mot kvällen idag, men man kan ju alltid fantisera..)

Ska försöka trycka i mig fem frukter idag också. Bara för att det är så många som man egentligen ska äta. Men jag tål inte banan och det är typ bara banan och äpplen vi har hemma :( . Så det får bli äpplen idag om jag inte hittar något päron eller möjligen en apelsin/clementin.

Känns som att jag försöker ha en övernyttig dag.. Hmm..

Five days countdown

2010-01-14 18:31:38
Min Dag
Om fem dagar ska jag till tandläkaren.
Och jag hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att de tar bort min tandställning nu!

Börjar blir irriterad på den nu..

14 januari 2010

2010-01-14 17:54:59
Min Dag
Denna dagen har känts oändligt lång. Skoldagen verkade aldrig vilja ta slut.
Det var väldigt segt att behöva gå upp sex idag av någon anledning. Gick upp klockan sex igår med, men kände mig inte alls lika trött då (kanske för att jag gick hem till pojkvännen och sov en stund efter psykologin eftersom jag inte hade någon lektion då (och inte han heller)). Ett tag funderade jag på att åka hem med två-bussen, men när klockan väl passerat två var det försent.

Fick tillbaka matteprovet vi gjorde på sista skoldagen förra året innan jullovet idag. Eller vi fick reda på resultaten i vart fall. Hade gått (väldigt) bra och det känns skönt att något går bra när man är så trött^. Lite uppiggadnde, och som min gode vän Wille sa: lättande.

Hade ingen idrott idag så vi fick en håltimma på 2,5 timmar. Blev plugg och lunch på den.

Imorgon är det äntligen fredag! Den här veckan har gått sjukt långsamt och det har känts som om det aldrig kommer att bli fredag någonsin. Men imorgon är den till slut här. Skulle behöva sova hela helgen känns det som just nu. Men det vet jag att jag inte kommer att göra^. Ska på ett träningspass bl.a.

Nu ska jag plugga lite innan jag lägger mig i sängen. Har bestämt mig för att jag ska ligga i sängen kl. 21 ikväll. Wish me luck^.

13 januari 2010

2010-01-13 16:59:28
Min Dag
Hej hej

Idag är det tjugondedag Knut, vilket i min familj betyder att vi ska "dansa ut julen". Men jag vill inte ta förväl än. Jag tycker det är mysigt med adventsljustakarna, tomtarna och värmeljusstakarna. Så jag ska nog låta mina prydnader i mitt rum stå kvar ett tag till, kanske att de åker in i garderoben igen till helgen. Om jag har hjärta att stänga in dem då... Får helt enkelt se ^.

Jag och min pojkvän har för övrigt skaffat oss ett gemensamt nyårslöfte; nämligen att ta tag i läxor så fort vi får dem och inte spara dem till sista dagen som vi annars är så bra på att göra. Verkar dock som om att en av oss redan håller på att bryta löftet...

Sista psykologilektionen idag. Kändes lite sorgligt mot slutet när vi skulle tänka igenom vad vi hade lärt oss under kursen och vad vi har tänkt om det, tyst för oss själva och sedan redovisa det med att sätta en pärla på ett band. Symboliskt och fint. Och sedan sa läraren massa bra saker om klassen.
Nästa vecka börjar rättskunskapen istället. Har hört rykten om att det är en del att slå i lagboken och plugga om lagar. Får väl se om jag tycker det är intressant och roligt eller om jag hoppar av...

Nu ska jag sätta mig med so-boken och plugga lite. Vi har prov om en vecka och jag ska hålla mitt nyårslöfte och börja plugga i tid. Även om det känns som jag har koll på demokratier och diktaturer så kan det alltid vara bra att vara väl förberedd.


10 januari 2009

2010-01-10 13:49:01
Min Dag
Idag blir det pluggning som gäller. Psykologiläxa som ska in på måndag och jag har gjort ett slags utkast och tänkte renskriva det nu och lägga till några nya idéer.

Igår stod jag ute i kylan och tittade på bandymatch. 10 minusgrader tror jag det var och jag verkar aldrig lära mig hur mycket kläder jag ska ta på mig utan tar alltid på mig för lite. Så jag kan kort säga att jag frös!
Satt dock i kafeterian i halvlek och under andra perioden stannade jag kvar därinne. Drack lite varm saft under tiden. (:

Men nu ska jag sätta mig med psykologiläxan.



2009, året som gick. Del 1

2010-01-06 19:40:13
Tillbakablickar
Tänkte göra precis som förra året och sammanfatta mitt år som gick, i både bild och text. Tyvärr saknas det en hel del bilder från vissa månader eftersom kameran slutade fungerade, men jag tror att jag kan hitta passande bilder ändå. Enjoy!


Januari

Började året med en skridskotur. Antar att jag såg ut som Bambi på hal is; till och med femåringarna som var med åkte bättre än vad jag gjorde! Haha.
Fortsatte med det inte så populära Marsprjektet. Kommer ihåg när vi tillslut var klara med redovisningen. Då var det bara att lägga det bakom sig och jag tror jag kommer ihåg att jag hade en sådan lättad känsla av att det äntligen var över.
Vi har ännu inte fått reda på hur det gick på marsprojektet, kan ju hoppas på att man får det någon gång i framtiden..


Februari

Var på fest hos en gammal kompis som gått i min klass under hela grundskolan. Träffade alla de andra flickorna och några till. Kärt återseende, så att säga.

Årets mest efterlängtade och ihågkomna konsert! Håkan Hellström i Patrille. Så underbart magsiskt, så fantastiskt. När han kommer tillbaka efter sin paus ska jag gå och se honom igen! Oförglömliga minnen.<3
Dagen innan gick jag på Mary Poppins på Göteborgsoperan. Också oförglömligt.

Kommer ihåg att jag och Wille var förbannade på bandet
Glasvegas för att deras enda konsert i Göteborg var det artonårsgräns på! Så vi beslutade för att bojkotta de för ett tag. Ett väldigt kort tag. Någon dag eller två.

Mars

Var på ett 30- och 50-årskalas för min kusin och hans mamma (min moster^). Kommer ihåg att det var en mycket trevlig kväll som avslutades med avfyrade fyrverkerier.
Såg även
I Taket Lyser Stjärnorna och Kenny Starfighter på bio. Jag och Wille försökte även få några kompisar att bli tillsammans, men vi misslyckades rätt så stort och jag tänker därför inte svara på några frågor om detta eftersom det var ett misslyckande (och för att de inblandade inte vet något).


April
I april hände det en hel grejer.
Jag såg
En Shopaholics Bekännelser och The Fast And The Furious 4 på en och samma dag, dock med olika personer. "Flickan med de rosa solglasögonen", en replik som jag kommer ihåg från den dagen^.
Såg även på
17 Again. Säger inget mer än att jag inte har sett den någon mer sedan den gången, och kommer nog inte göra det heller.
Tappade min mobil och jag har inte sett den sedan den dagen. Lyckades dock skicka efter ett nytt simkort och lånade en mobil ett tag tills jag köpt en ny.
Oc-kväll med mina två flickor.

Skulle ha sett Petter live i Ale, men ingen av de tre som jag var med kände egentligen för att gå när det kom fram att det var en massa fjortisar som skulle vara med (trots att vi hade fått en massa förvarningar så vägrade vi på något sätt att tro dem, tills vi såg det med egna ögon). Så vi spenderade tiden en stund omkring Ale Gymnasium tills vi tillslut tog oss till Kungälv och jag avslutade kvällen med en filmkväll hemma hos en skolkamrat. Mysigt.


Maj
Den bästa månaden på hela året om jag får säga det själv. Jag och min pojkvän blev ett par, fast det hände i senare delen av månaden, så jag tänkte först skriva om det som hände innan^.
Jag fick tandställning. Vet dock inte om det var gummibanden, eller den som jag fortfarande har i gommen, men någon var det eller kanske till och med båda.
Låg väldigt lågt med bloggen i vart fall. Skrev inte ett enda inlägg.

Hade en slags foto-dag med Wille. Eller det bara råkade bli så. Vi drog ut sjalar och andra acessoarer från min garderob och fotade. Galna och mindre galna kort. Ett av de mindre korten, of course.^
Gick på ett poolparty som var hur mysigt som helst!
Min första fältstafett gick av stapeln. Var utklädd till
Hippie, men tyvärr vann vi inte. Dock gjorde klassens killlag det. Grattis till dem^.
Hade en fest en lördag, och när jag vaknade på söndagen så hade jag en pojkvän. (Tänk inte för mycket, inget sådant. Lite komplicerat, men ändå gulligt.)


Juni

Åkte till Stockholm med klassen. Oförglömliga minnen. Vi var bland annat och såg på baletten Svansjön som jag velat se ända sedan jag spelat stycken därifrån.
Gi
ck ut första ring på Da Vinci och sommarlovet låg framför mig. Firade med några klasskompisar och vänner^.
Låg lågt med bloggen även denna månaden. Inte ett enda litet inlägg. Antagligen umgicks jag mest med min pojkvän och ansåg inte att jag behövde slösa några timmar vid datorn utan kunde ägna dem åt honom istället (vilket jag för övrigt tycker ännu^).

Gott nytt 2010

2010-01-06 18:07:17
Tankar Och Funderingar
Då har det varit nyår ännu en gång.
Nu har det gått ett decenium på det andra milleniumet. På något sätt är det svårt för mig att förstå att det har gått så lång tid. Att i år fyller jag 18 och får gå på krogen och i stort sett göra vad jag vill.
Konstig känsla det där.
Får göra (i stort sett) vad jag vill.
Utan att behöva be om lov.
Fast, det är några månader kvar tills den dagen inträffar. Nästan ett helt år. Så jag tar det nog då.

Gott nytt år allesammans!


hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0