Godnatt

2010-09-30 21:54:08
Min Dag
Somnade en kort stund innan jag skulle gå till spinningen så jag var trött och ville helst bara ligga kvar, men jag kom iväg (med lite hjälp av Patrik). Väl där så är det ju inte så mycket att göra än att gå på passet och det är bara innan som det kan kännas jobbigt för när man väl är där så känns det rätt bra ändå! Och så gjorde det också idag.
Och det känns i benen och rumpan att jag har tränat! Men det är bra för då vet jag att jag har tränat "ordentligt". Wiho!

Har övat litegrann på franskan och det känns som om att det kommer gå bra på provet imorgon; men som sagt så är det ju ny lärare och alltså nytt upplägg av prov så det kan ju faktiskt gå hur som helst om jag har lyckats öva på "fel saker". Önska mig lycka till! :)

Glömde en viktig lapp om jag vill ha en fransman hemma hos mig i en vecka eller inte hemma men som tur är så har mami löst så att jag kan få den imorgon (sista dagen att lämna in imorgon!) med hjälp av mormor och min moster. En mindre sak att oroa sig över...

Nu ska jag gå och lägga mig tillsammans med Patrik.
Ha en fin kväll/natt :)
Godnatt


Godnatt.

Torsdag 30 september

2010-09-30 15:23:25
Min Dag
Hej hej!

När jag vaknade imorse var det 16 grader i rummet. Brr... Jag och Patrik hade lagt oss med fönstret öppet och det kanske inte var jätte bra. Så när jag vaknade tände jag ett värmeljus i rummet i hopp om att graderna skulle öka lite. Men det hann bara bli 19 grader tills vi skulle gå (inte så varmt om man jämför med temperaturen i resten av huset).

Idag hade jag kemi, fysik och ännu mer fysik. Läraren var sjuk idag igen så vi hade den andra fysikläraren istället. Tror jag börjar förstå det vi håller på med i fysiken nu och det är väldigt skönt! Då finns det i vart fall lite motivation att ta sig igenom det.

Ska på spinning sedan efter fem och tills dess ska jag vila lite, kanske äta och plugga franska eftersom jag har prov imorgon! Första provet i franska steg 5 och det första provet är nästan jobbigast när man har en ny lärare för då vet man inte riktigt hur denne lägger upp sina prov. Vissa går mycket på glosor och att man ska ha pluggat verb, andra vill att man ska ha läst texterna och kunna återberätta dem till exempel. Så det ska väl bli lite "spännande" att se.

Ha en fin torsdag!


Promenadmorgon

2010-09-29 15:44:47
Min Dag
Den här dagen började inte direkt superbra. Först vaknade jag av alarmet vi åtta och så tänkte jag att jag skulle ligga kvar och blunda i fem minuter. Men då måste jag ha somnat för när jag tittade igen så var klockan kvart i nio men jag hade inte märkt att jag hade somnat eller sovit. Märkligt.
Men jag fick i vart fall lite bråttom då eftersom jag hade fyrtio minuter på mig innan jag behövde gå till bussen men jag hann på något sätt ändå vilket inte var så himla illa.
Fast när jag väl var framme vid busshållplatsen kom aldrig bussen så jag kollade på busstidtabellen och insåg att bussen redan hade gått. Den skulle gå 52 och jag trodde den gick 57 för det har den gjort under hela sommarlovet. Så jag fick traska mig ner till kodemotet för att ta röd express (tar ungefär tjugo minuter). Det mest typiska hade ju varit om jag hade missat 10:22 bussen också, men som tur var gjorde jag inte det!

Så jag har alltså på bara den här morgonen gått i 50 minuter så nu behöver jag inte ut och röra på mig mer på hela dagen (om man ska gå efter att rekomendationen för hur mycket man ska promenera per dag är 30 minuter).

Och så fick jag reda på att vi hade fysiklektion också vilket kanske inte är något jag direkt jublar högt för.
Men, det kunde ha blivit en mycket jobbigare morgon...



Skoldagen

2010-09-29 15:32:01
Min Dag
Hej!
Åkte ju in till skolan idag och gjorde lite projektarbete. Vi utformade en hypotes och gick och pratade med en handledare. Han sa att den lät väldigt bra och det är ju lovande!
Vi hade fysik idag fastän vår "ordinarie" lärare var sjuk för vår andra fysiklärare hade lektionen med oss istället. Smet lite tidigare för att hinna med två-bussen hem.

Nu ska jag göra lite franska och engelska. Har franskaprov på fredag och engelskatal näst-nästa fredag!
Ha en fin onsdag! :)










Besökare

2010-09-28 21:41:07
Allmänt
Det har varit ovanligt många besökare inne på min blogg idag, och det är självklart jätte kul! Jag hoppas ni stannar kvar :) .
Men, jag undrar: vart kommer ni ifrån? Har jag blivit länkad på någon sida? Hur hittade ni hit?
Kan vara kul att veta :)


Maxens brillor! Hur snygga som helst! :)

Springtur

2010-09-28 21:23:48
Min Dag
Hej!
Tog en springtur förut och det känns i låren! Gissar på träningsvärk imorgon... Var  i vart fall jätte skönt att få komma ut och springa speciellt när jag ätit choklad och godis nästan varje dag och inte motionerat sedan förr-förra torsdagen (förutom i lördags då). Det här kommer jag må bra av!
Testade min springklocka (eller vad heter det?) som jag fick i födelsedagspresent. Eller ja, jag använde tidtagaren på den och det var så mycket jag orkade testa idag. Lite krånglig är den faktiskt men jag brukar klura ut hur tekniska saker fungerar så det ska nog lösa sig med den här också.

Kom förresten på att jag inte kan den tio-bussen imorgon som jag tog idag, för den går bara på tisdagar och torsdagar av någon anledning som jag inte vet. Så jag får gå igenom skogen och ta 09:57-bussen vilket betyder att jag får gå hemifrån innan tjugo i tio... Jag som hade tänkt att gå upp åtta och sitta i lugn och ro och göra lite franska/engelska. Kanske hinner göra lite ändå när jag tänker efter, men det hade ju helt klart varit bättre om tio-bussen hade gått idag med. I-landsproblem...

Nu ska jag se på House tänkte jag.
Ha en underbar tisdagskväll! :)




Moi aujourd'hui.

Korta skoldagar

2010-09-28 13:23:23
Min Dag
Hej igen!
Har precis kommit hem. Hade so-förhör och jag tror det gick superbra! Var inte så svåra frågor egentligen. Kan inte skriva så mycket om det eftersom hälften av klassen ska ha förhör imorgon.
Matteläraren var sjuk idag så matten var inställd, så det är därför jag är hemma såhär tidigt. Han skulle visst vara hemma imorgon med så i princip skulle jag kunna vara hemma imorgon, men jag kom överens med Wille att jag tar tio-bussen imorgon och så gör vi lite projektarbete tills hon ska förhör och så åker jag hem med tolv-bussen imorgon igen. Vilka sköna dagar!

Muffinsarna blev uppskattade, tror jag i vart fall. De blev lite kladdiga och som Wille sa så hade de nog behövt stå inne i ugnen några minuter till. Men kladdkaks-muffins är väl inte helt fel det heller...

Har tagit med mig franska, matte och engelska (ska börja skriva på mitt tal tänkte jag) hem. Tänkte sätta mig ned med det en stund nu.
Ha det finfint så länge! :)

Elsa-Sara låg och väntade i soffan när jag kom hem.


Hej.



Körkortsmuffins

2010-09-28 09:59:48
Min Dag
Godmorgon!
Igår firade vi pappas födelsedag och så pluggade jag litegrann; därför blev det inga inlägg igår. Men nu har jag lite tid över för pappa sa att han kunde köra mig till skolan, så jag passar på att slänga i väg ett inlägg.

Vaknade klockan åtta idag. Hade tänkt att jag skulle ta en liten springtur, men så kom jag på att jag mer eller mindre lovat tre stycken att jag skulle baka kaka till dem idag så jag får helt enkelt springa när jag kommer hem.
Jag ska baka kaka till dem för att två av de kör upp idag (hoppas, hoppas att de klarar det!) och en redan har tagit körkort, så det blev grattis-till-körkortet-muffins. Smakade på en förut, och de blev väl okej. Inte som jag hade velat riktigt, men men. Hinner inte göra någon ny smet ändå.

Vet inte riktigt om jag slutar 14.30 idag eller tidigare, för vi ska ha SO-förhör som ska göras i smågrupper och jag vet inte om man får gå hem när man har blivit förhörd/ska ha förhör imorgon eller om vi får någon extrauppgift. Vi får väl helt enkelt se!

Men nu ska jag göra mig klar.
Ha en finfin tisdag!!











Söndag 26 september

2010-09-26 16:21:16
Min Dag
Hej hej,
Har precis städat klart mitt rum och om jag ska erkänna så var det ett tag som det dammsögs och alltså på tiden!
Egentligen skulle vi haft kalas för mig och pappa idag, men mami är sjuk (förkyld och bihåleinflammation) så vi har skjutit upp det till någon helg i oktober istället.

Ska plugga och så resten av dagen tror jag. Eller försöka i vart fall. Känner mig inte jätte pepp på att sätta mig och plugga faktiskt. Dessutom hittar jag inte mitt pennfack eller mitt engelskahäfte. Har ingen aning om var jag kan ha lagt dem. Hoppas att jag hittar de innan imorgon i vart fall för då ska vi ha engelskaredovisning och jag behöver mitt häfte för att veta vad det är jag ska säga.
Patrik har följt med mig. Han sitter och kollar på tv med mitt täcke runt sig och en kopp varm blåbärssoppa framför sig för han är förkyld han också, stackarn.

Men nu blir det lite franska.
Au revoir! (:



Tusen gånger starkare

2010-09-25 21:34:15
Min Dag
Godkväll!
Kom precis hem till Patrik nu. Har varit på bio tillsammans med Wille. Patrik och några kompisar hade bestämt att de skulle gå och se Resident Evil After Life 3D idag men jag kände att det inte var någon film för mig, så jag hade tänkt att jag och Wille skulle se Toy Story 3. Men när jag skulle boka den idag såg jag att den gick senast 15:30 och då var klockan redan runt kvart i fyra. Så Wille bestämde att vi skulle se Tusen gånger starkare istället.

Den var jättebra faktiskt! Hade ingen aning om vad det var för film förrän tills idag. Glad att Wille tog med mig på den för annars hade jag säkert missat en jätte bra film. Den handlar om att våga säga emot och att våga helt enkelt. Kanske låter lite mesigt, tråkigt och väldigt mycket kliché men de hade gjort det på ett annorlunda sätt vilket gör den väldigt sevärd. Tycker den borde visas i högskoleklasser för den visar, dock lite överdrivet, hur det kan vara/är på högstadiet och förhoppningsvis kan det få högstadieeleverna att tänka till. Man kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag bocka av (?) några inlägg på bloglovin och sedan vet jag inte vad vi hittar på, men det löser sig väl alltid.
Ha en fin lördagskväll!


Godmorgon! Sitter på friskis och väntar ...

2010-09-25 10:09:26
Min Dag

Godmorgon! Sitter på friskis och väntar på att mitt spinningpass ska börja. Är här för tidigt för jag trodde att det började halv elva och inte kvart i, så jag sitter och underhåller mig själv litegrann. Sedan idag ska jag vara på kalas med Patrik för att fira hans pappa. Ha en finfin dag! (:


En måndag på Krokholmen

2010-09-24 18:00:47
Min Dag

På måndagsmorgonen gick vi för det mesta runt och var ledsna över att SD hade kommit med i riksdagen.


Lärarna hade kommit på att några av oss skulle åka ut till en annan ö medan de andra seglade. Men Wille mådde inte bra så vi gick in och vilade istället.


När vi sovit klart gick vi ner till bryggan och såg de andra som seglade. Hade velat segla från början, men när jag gick ut igen var det så kallt att jag ändrade mig.


Vi spelade en del kort också, fast egentligen mest på söndagen, men det blev en del på måndagen också.
Och på måndagen kom också det tråkiga: städningen. Var glad över att jag ännu en gång slapp att städa toaletterna, för det luktar inte så himlans gott där faktiskt. Istället fick jag hjälpa till att städa barackerna där vi sovit istället, men vi var så många som skulle städa där att jag inte behövde göra så mycket.


När vi skulle åka hem runt 17-tiden regnade det litegrann.



Och det var nog näst sista eller sista gången jag var på Krokholmen.
Det är något speciellt med det stället. Fastän man klagar på att man vill hem och vill sova i sin riktiga säng så är det ändå som Willig sa, att man har himlans kul där ute på den ön. Och mysigt.

Fredag

2010-09-24 17:33:48
Min Dag
Hej!
Har över 300 inlägg att gå igenom på Bloglovin'. Det är egentligen inte lika kul när det är så många för då känner man verkligen att man måste ta sig igenom allihop och det blir mer ett tvång än nöje. Men jag vill inte trycka på "Markera alla inlägg som lästa" för då kanske jag missar något, så det finns inget annat att göra än att ploga sig igenom dem.

Skulle egentligen haft engelska-redovisning idag men jag kunde/kan inte hitta mitt engelskahäfte där jag har skrivit vad jag ska säga, så vi fick skjutit på det tills på måndag. Typiskt, för det hade varit skönt att bli av med det...

Efter skolan gick jag hem till Patrik för att sedan cykla tillbaka till skolan med hans gamla dator som skulle lämnas in. På vägen dit stack jag in på Maxi och köpte lite glutenfria saker till kemi-klassen så att alla kan baka glutenfria kakor till fredagsfikat.
När jag lämnat datorn och hämtat mina franskaböcker cyklade jag vidare upp till Munkegärde där jag skulle hämta Emelies skrivbok för jag ska skriva något om henne i den under helgen. Seda cyklade jag ner igen till Kungälv för att se om jag kunde hitta något fint till Patrik för det är en mycket speciell dag idag.
Först gick jag in på Axelsons Interiör och hittade ett svart glas som det stod I love you på, men jag hade inte tänkt att köpa det utan tittade bara lite. MEN så råkar jag naturligtvis tappa det så det hamnade på golvet och blev till glasskärvor. Butiksbeträdet kom med kvasten och började sopa upp. Hon sa att jag inte behövde betala så jag smet ut ur affären och gick till en annan affär där jag hittade något fint. (:

Nu ska jag fortsätta ta mig igenom alla blogginlägg tills Patrik kommer hem igen.
Ha en underbar fredagskväll!


Röstning, Krokholm och vacker solnedgång

2010-09-23 21:12:27
Min Dag

I söndags gick jag och röstade för det tycker jag är viktigt att man gör.



Sedan åkte klassen och italienarna ut till Krokholmen.


Och får man tråkigt kan man alltid ta en massa knasiga kort och sitta och skratta åt dem.


Hej hej.


Man kan också spela
lite volleyboll och bada i det iskalla vattnet om man känner för det.


Vi åkte ut till en annan ö som låg bredvid Krokholmen. Vi var så många att det behövdes tre(?) båtlass.


Det blåste väldigt mycket högst uppe på toppen.


Patrik <3.
Vår ena lärare berättade
små historier om ön, men jag tror inte att italienarna förstod så himlans mycket tyvärr.


Fint!


När vi hade hört alla historier och visat Bohusläns landskapsblomma för italienarna åkte vi tillbaka till Krokholmen igen.




Då var det dags för tävling! Tre tävlingar och sex lag. Det gick sådär halvbra för mitt lag: förlorade både båttävlingen och volleybollen, men vi klarade av memory hyfsat bra!


Var inte jätte pepp på båttävlingen, dels för att jag inte ville bli blöt och delvis för att det låg en massa brännmaneter i havet. Som tur var välte vi inte!


På kvällen fixade italienarna middagen. Det blev något italienskt med pasta, kött och tomatsås. Kom inte ihåg vad det hette men det var gott och väldigt mättande!


Solnedgången var hur vacker som helst! Ville aldrig att solen skulle gå ner.
Till min glädje fick vi se på valvakan och jag kan inte förstå hur SD kunde komma in i riksdagen. Usch!
Och det var den söndagen.


They're going home

2010-09-23 19:16:28
Min Dag
Hej!
Har inte haft tid eller tillfälle att sitta vid datorn nu när italienarna har varit här; det har varit full rulle hela tiden! Men kul. Och nu har de åkt tillbaka hem till Italien.
Även fast jag inte har haft någon italienare så tror jag ändå att det kommer kännas lite tomt och tyst imorgon. Fast på lördag kommer allt kännas som vanligt igen, tror jag.

Fick tandställning på underkäkens tänder igår. Tänderna är fortfarande lite ömma och jag har ätit värktabletter för att det inte ska göra så ont. Hoppas att det kommer ha försvunnit på lördag, för så lång tid tog det för munnen att vänja sig förra gången jag satte dit en räls. För det gör ont som in i bomben de första dagarna, så jag hoppas att jag ska behöva lida så lite som möjligt. I går funderade jag på om jag skulle åka tillbaka till tandläkaren och sa att de skulle ta bort alla tandställningar. Men jag gjorde inte det eftersom det var klockan 22-någon-gång på kvällen...

Nu ska jag lägga över alla bilder från kameran och fortsätta mumsa i mig mitt godis!
Ha det finfint :)


Dusch- och läggdags

2010-09-20 21:55:16
Min Dag

Det blev inget Biggest Loser Sverige för mig; fastnade här istället. Har lagt upp massa bilder i bildarkivet så att jag kan skriva ett inlägg om helgen imorgon när jag är hos Patrik.
Nu ska jag ta en dusch (kommer bli hur härligt som helst!) och sedan är det läggdags för mig. Sätter alarmet på åtta imorgon så jag hinner göra franskaläxan som jag hade tänkt göra tidigare.

Godnatt och sov gott!

Bild från i helgen. Wille tog kortet, därav kvalitén (hehehe...)


18 år 18 september 2010

2010-09-20 20:48:31
Min Dag

I lördags var det min arton-årsdag och den började med ösregn.
Hade helst av allt velat vakna upp bredvid min pojkvän och få en grattis-puss men eftersom han har en italienare hemma hos sig blev den önskningen lite svårare att få uppfylld.


Elsa-Sara sa grattis på sitt speciella sätt.
Fick reda på att några skulle åka in till Göteborg med sina italienare så jag hängde på dem. Dock tänkte jag fel på tiden och tänkte att halv tolv var 12:30, så jag kom in en timma senare än alla andra. Men det gjorde inte så mycket.


Patrik var också nere i stan och eftersom det var min födelsedag fick jag massa grattis-på-födelsedagen-pussar och en present som jag inte hann öppna. Ska få öppna den på fredag istället då vi ska fira min födelsedag bara jag och Patrik.


När jag kom skulle de andra äta lunch. Jag hoppade eftersom jag nästan nyss ätit frukost. Italienarna ville först äta smörgås eller sallad, men när vi gick till Paprika ville de inte ha det längre. Men McDonald's passade bra, så dit gick dem istället.
Men Wille och en till klasskamrat ville inte äta på McDonald's så de köpte var sin baguette istället och så gick vi ut och satte oss.



Det var massa duvor i närheten. Och när de fick reda på att det fanns goda baguetter i närheten ville de gärna vara ännu närmare oss. Fast jag är rädd för fåglar på nära håll så jag satt mest och var rädd hela tiden. Usch! Är rädd för att de ska flyga in i ansiktet eller hacka mig i benet. Man vet aldrig...


Och så här såg jag ut på min födelsedag.


När italienarna hade ätit färdigt ville de gå till Hard Rock Café och det hade de tydligen tjatat om hela dagen. Så vi visade de var det låg, och sedan spenderade de pengar inne i souvenirshopen.


Utanför stod en annorlunda cykel, eller vad det var som Patrik lutade sig mot tills de som ägde den kom och frågade vad Patrik gjorde.


När italienarna hade spenderat sina pengar ville de spendera mera pengar inne i en affär som hade hiphop-kläder för män. Jag föreslog Hollywood så dit begav vi oss.
Men ingen av oss svenskar orkade gå in i affären utan satt utanför. Efter en liten stund gick jag, Wille och en klasskompis in i andra affärer som vi tyckte var roligare.



Först gick vi till Weekday och provade hattar.
Sedan såg vi en godisaffär vi inte tänkt på förut och gick inte och kollade på allt gott som fanns därinne.
Wille köpte en knäck-klubba för hon ville vara lite nostalgisk. Blev sugen på att köpa någon av kola-påsarna som fanns men gjorde ändå inte det.


Efter att Patrik köpt nya skor var det dags för alla att åka från Göteborg. Jag och Patrik åkte hem till mig medan hans italienare åkte med en klasskompis hem så länge.
Farmor och farfar kom med en fin blomma :) .
I bakgrunden ser ni middagen jag fick bestämma (potatis i ugn och fläskfilé).


Under efterrätten kom mami och Eme med presenter till mig. :) Fick bland annat en pulsklocka och en bok av mami och pappa, och av Emelie fick jag pengar så jag kunde köpa något fint.
Patrik kom också med ett litet paket han hade haft med sig från sina föräldrar. Paketet innehöll ett presentkort hos Gina Tricot; alltid användbart!

Sedan åkte Patrik till sin italienare och var med på en fest hos en klasskompis. Jag var hemma och firade min födelsedag istället.

Och det var min 18-årsdag. Hade det inte varit för att italienarna varit här hade den nog blivit lite mer som jag hade förväntat mig, men det blev ändå en väldigt bra födelsedag!


Hemma på fastlandet igen

2010-09-20 19:20:35
Min Dag
Hej!
Nu är jag (äntligen) hemma igen. Har väldigt ont i halsen, vilket jag tror beror på att det blåste som tusan i går. Eller det var ju ingen orkanstorm direkt, men det blåste en del.
Ska ta en dusch snart tänkte jag och ta på mig nya, rena kläder och bänka mig framför Biggest Loser Sverige. Tänkte bara säga att jag fortfarande lever och inte blev kvarlämnad av misstag på ön. Vilket jag för övrigt inte tror att någon annan heller blev...
Har lagt in alla bilder från kameran till datorn och jag tänkte redigera dem och skriva några fler inlägg om helgen.

För övrigt tycker jag att det är en skam att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Fy bubblan!

Ha en fin kväll!

Känner mig inte megafräsch just nu, så det blir en gammal bild!

Jag har röstat!

2010-09-19 11:13:21
Min Dag
Godmorgon på er!
Har precis kommit hem från att ha röstat. Och nu går det inte att ångra sig, som pappa sa när vi åkte hem igen. Men det känns som om att jag har röstat på det jag tycker är rätt. Hade så gärna velat se valvakan i kväll vilket jag troligtvis inte kan för jag ska vara på en ö ute i havet där täckningen är sämre än hemma hos mig och inget internet. Kanske att någon har med sig internet eller iPhone men jag får se hur det blir med det. Hade så gärna velat se!
För övrigt tycker jag att det är en skyldighet man har att rösta, för jag anser att om man inte röstar så förnekar man demokratin. Man kan rösta blankt om man inte tycker att det finns något parti som är bra, men huvudsaken är ändå att man röstar! Så jag hoppas att ni som kan och får rösta verkligen gör det!

Nu ska jag fortsätta packa och vid halv tolv åker jag och pappa och hämtar Willig. Sedan blir det Krokholmen med italienare och klassen!
Och eftersom jag har lite tajt om tid just nu hinner jag inte lägga upp ett inlägg om min gårdag, så det får komma när jag kommer hem från Krokholmen på tisdag!
Ha en fin dag <3 :)










Hej! Fyller år idag! Så nu är jag arton...

2010-09-18 12:04:35
Min Dag

Hej! Fyller år idag! Så nu är jag arton och får göra nästan vad jag vill! :-D Är på väg in till Göteborg för att möta upp bland annat Patrik, Wille och några italienare. Åker hem med mami sedan och firar min födelsedagen med familjen. Ha en fin dag! (:


Short à noeud

2010-09-17 17:26:58
Mode

Åh.
Åh. Åh.
Detta måste vara de
sötasta shorts jag någonsin sett! De hade inte varit fel faktiskt. Från Queen's Wardrobe.
Åh.

Les petites nœuds

2010-09-17 16:59:49
Min Dag

Efter franskan kom Wille med ett litet paket med ett av de finaste omslagspapprena jag sett. Hon har alltid så fina papper på sina paket. (:




Inuti låg det små rosetter i form av hårspänne och strumpbyxa. Jätte fint! Måste invigas mycket snart. (:
Tack så mycket min fina vän<3

Italienarna är här

2010-09-17 16:10:45
Min Dag
Hej!
Just nu står ungefär hälften av mina klasskompisar i Göteborg och väntar på italienarna som ska hämtas upp klockan 16 på centralstationen. Funderade ett tag på om jag skulle åka med Patrik in, men jag beslöt mig för att åka hem istället. Kommer förmodligen att få träffa de flesta imorgon för det verkar som om det finns planer på att hitta på något med alla italienarna och då tänkte jag hänga på!
Fast eftersom jag fyller år imorgon (WIHO!) så kan jag inte vara borta hela dagen och mami slutar klockan 17 så då ska vi fira mig!

Kom försent till franskan idag och jag förstår inte hur jag kunde lyckas med det, men jag gick hemifrån Patrik en kvart innan så jag borde ha hunnit. Men jag fick ta en buss för att försöka hinna, men den var såklart lite försenad så jag kom försent i vilket fall.
Skulle haft redovisning på engelskan idag men några hade lagt till diskussioner på sina redovisningar så vår hanns inte med så vi får vänta tills nästa fredag. Hade varit skönt att få gjort det idag så man blev av med det, men men.

Nu ska jag gå och se om det finns något att äta för jag är lite hungrig.
Ha en fin fredag!

Min nya jacka som jag inte tror att jag har visat.
Den hänger lite konstigt men jag har fixat till det nu!

Jag kan mina glosor

2010-09-16 20:58:30
Min Dag
Det var hur skönt och underbart som helst att spinna! Verkligen den bästa träningsformen om ni frågar mig! Kommer väl känna av dagens träning i låren imorgon när jag ska gå upp för alla trappor i skolan..

Tränade på franskaglosorna förut och de verkar sitta som ett smäck! Skönt. Och nu hoppas jag att vi blir förhörda på dem imorgon med, hehe.
Nu ska jag bara fixa lite småsaker och sedan blir det läggdags; ska upp tidigt imorgon för jag börjar 7:50 (enda dagen jag gör det!).
Så godnatt och sov gott (:


Skolfoto och studentmössor

2010-09-16 15:11:10
Min Dag
Hej!
Är hemma hos Patrik nästan helt själv för Patrik cyklade precis iväg till gymmet och hans mamma gick precis till jobbet. Så det är bara hans pappa här hemma, och så jag då. Härligt, nu började det spöregna också! Kul för Patrik som cyklar...

Har varit lite halvtrött hela dagen och jag just nu känner jag inte alls för att gå på spinningen senare. Men jag ska dra mig själv dit för jag vet att när jag väl är där så kommer jag piggna till.
Hade ingen laboration idag av någon anledning som inte nådde mig, utan vi fick fortsätta jobba i fysiken. Mitt i lektionen (ungefär) gick vi till skolfotgraferingen. Mitt hår känns så himla platt och tråkigt idag (hade ingen tid åt det imorse för vi höll redan på att komma försent till bussen) och det lär väl inte se så himla mycket mer livligt ut på kortet. Förhoppningsvis får vi katalogerna i hyfsad tid i år och inte några veckor innan jullovet som förra året.

Provade studentmössor idag också. Herregud  vad mycket saker man kan köpa både till mössan och andra saker till studenten. Men något måste väl företagen tjäna pengar på. Man kan till och med köpa en mössa med inbyggd videokamera, vilket jag tycker är lite läskigt för då kan vem som helst filma en utan att man vet om det för själva kameran är så liten att den inte syns.

Nu ska jag gå och se om det finns något att äta. (:
Ha en fin dag!


Onsdag 15 september

2010-09-15 20:45:55
Min Dag
Hej hej
Vaknade idag efter att ha haft en riktigt skum dröm. Orkar inte skriva ner allt men det handlade kortfattat om att min pappa skulle ta högskoleprovet och att han skulle sitta och göra det på en ö. Eh, ja, det har varit några skumma drömmar det senaste.

Började skoldagen med veckans längsta mattelektion; en och en halvtimma. Sedan var det dags för lunch och trots att Mimers Hus ska ha Sveriges (eller i vart fall Västsveriges?) bästa schemaläggare har han lyckats lägga lunchen så att alla äter runt elva verkar det som för det är alltid kö till matsalen på onsdagar. Och idag var det tex mex så det var lite värre än vanligt. Hur tänkte han där, liksom?

På SO:n kunde vi inte göra så jätte mycket för nätet låg nere av för hög belastning, eller något åt det hållet men svenska/engelska-läraren kom och avbröt och sa att vi skulle ha ett litet möte om italienarna. Han sa att vi skulle ha knytkalas på torsdagen och så använde vi hela SO-lektionen till att bestämma vad vi skulle ha och vilka som skulle fixa vad. Men vi blev inte klara så vi fick använda fysik-lektionen till att planera också. Jag ska göra glutenfri paj och så ska jag fråga om mami vill göra äggost. Inte jätte säker på att hon vill, men fråga går ju alltid.

Gjorde lite matte tillsammans med Patrik när jag kom hem och efter en timma somnade vi.
Nu ska jag fixa med lite annat.
Ha en fin onsdagskväll!


Tisdag

2010-09-15 20:24:56
Min Dag
Hej!
Igår när jag höll på att skriva ett inlägg såg jag att det blixtrade utanför mitt fönster och det första jag tänkte var att Emelie stod och fotograferade på balkongen. Men så hörde jag mullret och förstod att det åskade och jag vill inte sitta vid datorn när det åskar för jag är rädd att åskan ska slå ner i datorn för vad jag vet så har vi ingen åskledare. Så jag stängde av datorn och gick upp i vardagsrummet för att titta efter fler blixtar, men det kom inga fler. Mesigt tycker jag.

I vart fall så somnade jag igår när jag kommit hem och höll på att jobba matte. Drömde att jag åkte tillbaka till skolan och beslöt om jag skulle fråga min mattelärare efter hjälp på ett tal jag hade fastnat på eller om jag skulle ta fyra-bussen hem.
När jag vaknat gav jag mig ut och sprang. Och självklart började det spöregna (överdriver faktiskt inte) när jag hade sprungit kanske 2 km, och då hade jag halva vägen kvar ungefär. Dessutom blåste det ordentligt på hemvägen  fast det hade slutat regna men jag var ändå redan blöt så det hade inte gjort så mycket om det hade fortsatt regna. När jag gick skulle gå in innanför dörren började solen spricka fram och jag tänkte att "åh, den kunde väl kommit lite tidigare?".

Och det var min tisdag tror jag.

Old.

Regn

2010-09-14 08:43:10
Min Dag
Godmorgon!
Hade tänkt att jag skulle ta en springtur nu klockan åtta men när jag tittade ut genom fönstret öste regnet ner och så blåste det. Inget bra väder att springa i, alltså. Ska höra med mami om hon ska till Friskis idag, annars får jag springa utomhus när jag kommer hem, vare sig det regnar eller inte. Usch, hoppas, hoppas att det slutar regna!

Börjar 11:05 idag med SO där vi ska fortsätta att jobba om politik och ideologierna. Slutar efter matten någon gång efter två. Ska åka in till Göteborg då och hämta ut två biobiljetter till filmen Dumma mig. Hoppas att det finns några biljetter kvar så det inte blev som förra gången då jag kom försent och biljetterna var slut. Idag är första dagen som man kan gå så det borde väl vara några kvar i vart fall när jag kommer...

Igår fick vi reda på att vi bara ska vara ute på krokholmen en natt, alltså kommer vi hem på måndag eftermiddag igen. Italienarna ville vara mer i den svenska skolan för att se hur vi har det här, så nu kommer de att få vara med i skolan på både tisdagen och torsdagen.

För övrigt så är bara fyra dagar kvar till jag fyller år. Wiho!

Såhär ser jag ut när jag nyss har vaknat...



Slutat

2010-09-13 15:06:27
Skolan
Hej!
Har slutat skolan för ungefär två timmar sedan och sitter och väntar på bussen som går kvart över tre. Har skrivit på min loggbok för jag hann inte skriva klart innan flöjtlektionen börjar.
Hade en disskusion på engelskan om Barack Obama som två i klassen höll i. Det dumma är att min engelskalärare skriver ner om man är med i diskussionen eller inte och hur delaktig man är, och jag är inte "bra" på diskussioner ens om det hålls på svenska. Men jag fick i vart fall sagt en sak vilket är en framgång för att vara mig. Om några veckor (ganska många) ska jag och Wille hålla diskussion för klassen, vilket nog kommer gå bättre än när jag är publik.
Måste börja forma mitt engelska-tal också. Har inte kommit på vad jag ska prata om än och det är ganska svårt när man får prata om vad som helst och inte komma på utifrån ett ämne för bara det är svårt nog.
Dags att börja plocka ihop mina saker.
Ha en fin måndag!

Old.


Sängdags

2010-09-12 22:42:06
Min Dag

Har nästan precis kommit ut från duschen. Glömde två av mina krämer hemma (har sådan himla torr hud att det kliar och sticks om jag inte använder krämer efter att jag har duschat) vilket inte var jätte bra. Men som tur är har Patrik av någon anledning en miniburk med  Niveakrämen som jag använder, och sedan fick jag ta hand- och nagelkrämen till resten av kroppen. Inget annat att göra och bättre än inget så att säga.

Börjar skolan någon gång vid halv tio med kemi. Kommer hem vid fyra någon gång eftersom jag ska spela tvärflöjt och måste ta tre-bussen hem.

Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid min pojkvän som ligger och tittar på en dokumentär om pirater utanför Afrikas kuster, eller vad det är för program...
Godnatt (:

Old. Har inga bilder på Patriks dator så jag får ta gamla som jag redan har lagt upp sedan tidigare, om ni undrar varför jag lägger upp bilder som jag redan har lagt upp förut. Tycker det är lite trevligare och roligare med en bild till inläggen.

Farväl, kära klubbsamling

2010-09-12 15:08:23
Tillbakablickar
När jag och min syster var mindre började vi samla på godisklubbor efter att ha sett en liten tjej i Guiness Rekordbok som hade över 600 olika klubbor! Vi tänkte att det där ska vi slå och så fort vi såg en klubba som vi inte hade med i samlingen köpte vi den. Och i slutet av varje vecka när vi hade köpt några nya skrev vi upp det i ett protokoll och lade dem till samlingen. Vi kategoriserade klubborna efter bland annat söta & fina och övriga (vanliga och/eller tråkiga). Och så fick de stå på en vagn i träkubbar som vi hade borrat i och tegelstenar med hål i.
Och varje gång andra såg vagnen sa de till exempel "oj, vad många klubbor" eller "varför äter ni inte upp dem?". (Svaret på den sista frågan var att de flesta av klubborna var flera år gamla.)

Men, de senaste åren har det inte kommit så många nya klubbor till samlingen och de stod bara där på sin vagn och förvånade folk tills mami ställde dem utomhus för att de bara stod i vägen inomhus.
Så de har stått utomhus under vår balkong fram tills igår. För då var det dags att säga farväl och slänga allihopa.



Vi räknade dem och
fick det till 248 klubbor. Det kanske var några till som redan blivit slängda eller uppätna (dock inte så troligt för jag hoppas vi har varnat alla som har försökt att ta någon!).


En geting kom och tyckte att det luktade väldans gott. På vissa av klubborna var bara själva pappret runt kvar och godiset borta, så vi gissar att flera myror och getingar och kanske även andra djur har varit där och mumsat.


Vi fick fyllt en hel Monki-påse och kanske en tredjedel av en stor Rut M.Fl.-påse.
Nu är de borta och ligger i soptunnan. Jag ska också låta mina barn få samla på något för det var kul medan det varade. (:
Hej då klubborna!

Söndag

2010-09-12 14:51:46
Min Dag
Hej hej
Är hemma hos Patrik nu och väntar på att han ska komma tillbaka från gymmet.
Usch,  har en sådan huvudvärk. Vet inte varför men gissar på att jag har druckit för lite vatten. Så jag tänkte dricka lite sedan och se om det hjälper; hoppas det!

La in franskaglosorna förut imorse innan jag åkte hemifrån så jag ska öva på dem någon gång idag. Har tvärflöjtsläxa också som jag skulle behöva spela igenom, men det känns lite dumt att spela här hemma hos Patrik. Dessutom har han inget notställ så jag får lägga noterna på bordet och spela med böjd nacke vilket inte är en jätte skön ställning att spela i. Så jag får väl se om jag plockar fram flöjten eller inte.

Nu blir det lite bloglovin tror jag allt.
Ha en fin söndag!

Snabbredigerade lite bilder innan jag åkte hemifrån också, så här är en snabbredigerad bild!

Grattis på födelsedagarna

2010-09-11 18:16:53
Min Dag
Hej!
Det verkligen ösregnar ute! Eller som vi beskrev det förut: väldigt många små regndroppar. Otur för min farbror och faster som ska ha kräftskiva idag för de tänker ha fem kamp utomhus. De har satt upp ett partytält, men det kommer ju ändå bli blött på både gäster och spel. Mami och pappa ska också vara med och äta kräftor.
Själv tänkte jag sitta hemma hos oss och mysa med pojkvännen. Emelie ska bort och passa min minsta kusin i farbror och fasters hus så vi kanske blir ensamma hemma.

Idag fyller tre stycken
som jag känner år så det verkar vara en populär dag att födas. Så grattis till er som fyller år (: .

Nu blev pojkvännen klar
med att duscha, wiho.
Ha en underbar lördagskväll (:
<3

Spinningen är slut nu och åh vad härlig...

2010-09-11 12:10:42
Min Dag

Spinningen är slut nu och åh vad härligt det var! Kände i låren att jag spann i torsdags för det tog emot lite ibland men jag kämpade på! Är helt slut nu och glad över att det inte är jag som behöver köra hem... Sitter i bilen och väntar på att mami ska handla klart så jag kan äta lite frukt. När jag kommer hem blir det duschen och sedan vet jag inte riktigt, men det dyker nog upp något. Ha en finfin dag!


Spinningdags!

2010-09-11 09:21:25
Min Dag
Godmorgon!
Vaknade för ungefär en halvtimma av mig själv, tror jag. Kan ju ha varit någon som gick i trappan och att jag vaknade av det.
I vart fall så blir det ju spinning om lite mer än en timma. Kul! Mami, som har träningsvärk, följer med. Gissar att hon kommer ha ännu mer träningsvärk imorgon, hehe. Jag trodde faktiskt att jag skulle få värre träningsvärk efter torsdagens pass än vad jag fick. Skönt att slippa det ändå.

Ha en underbar lördag!


En löradagspromenad-fotografier

2010-09-11 00:01:34
Foto
3 september 2010








Såg verkligen ut som om hela himlavalvet var en tavla målad av Michelangelo!




Proppmätt

2010-09-10 22:22:31
Min Dag
Hej igen!
Kom hem för inte alltför länge sedan. Är proppmätt och lite trött efter kalaset (fast i och för sig så har jag varit mer eller mindre trött hela dagen).  Tänkte att jag ska lägga mig inte alltför sent för jag ska ju upp någon gång vid halv tio/tio-tiden så jag kan gå på spinningen på morgonen. Ska gå med mami och kanske om Patrik kommer upp imorgon (vilket jag inte alls räknar med) så följer han också med. Ska bli kul i vilket fall!

På engelskan idag fick vi ett gammalt utdrag ur ett högeskoleprov. Gick väl sådär faktiskt. Engelska är inte direkt mitt starka ämne om jag ska vara ärlig, så det var väl därför antar jag. Men vi ska öva några gånger till så jag kan ju hoppas på förbättring!
Skolröstade idag också. Spännande att se om de sätter ihop det till någon statistik som t ex "om bara alla elever på Mimers hus hade fått rösta hade det sett ut såhär i riksdagen...". Lite roligt att de inte tänker på att alla inte röstar jätte seriöst utan lägger en röst på vilket parti som helst utan sedan gör en statistik av rösterna och tror att de får ett seriöst resultat. Tråkigt kanske, men det är så det är.

Nu ska jag kolla upp några saker och sedan ska jag gå och lägga mig.
Godnatt och ha en fin kväll (:

Old.

Fredag

2010-09-10 17:01:33
Min Dag
Hej!
Sov ganska dålig i natt så jag har varit jätte trött hela dagen. Höll till och med på att somna på kemilektionen. Men sov i ungefär en timma när jag kom hem till Patrik och det var precis vad jag behövde! För jag blir riktigt grinig när jag inte får sova, grinig som i lätt för att gråta och inte grinig som i sur. Men nu är jag piggare och vill inte gråta för minsta grej!

Vid klockan sex ska jag följa med Patrik och hans föräldrar på kalas hos Patriks bror som fyller år! Kul (: . Strax innan tio ska Patrik ut med sina kompisar och jag som inte är myndig än får åka hem istället. Så är det med det. Åtta dagar kvar nu dock...

Men nu ska vi gå ner till Willys!
Ha en finfin fredag (:


Hej! Sitter inne på friskis och svettis o...

2010-09-09 17:34:57
Min Dag

Hej! Sitter inne på friskis och svettis och väntar på att mitt spinningpass ska börja. Åh, det ska bli så kul att få spinna igen! Har varit knas mer eller mindre hela dagen känns det som. Det började på frukosten när jag hällde mjölk i glaset som jag skulle ha juice i, och sedan fortsatte det med att jag kollade upp en buss på morgonen som jag skulle kunna ta till Ytterby vid klockan fem, men hade räknat lite fel på när jag behövde vara i Ytterby. Vilket jag kom på någon gång efter tolv då det även kom fram att jag inte skulle kunna ta två-bussen hem pga att den politiska debatten vi skulle se på var två timmar och inte en som jag av någon anledning hade räknat med. Nu vet jag inte om ni överhuvudtaget förstod något av det här, men jag har i vart fall haft en lite, lite strulig dag som dock kunde ha varit värre (: och nu ska jag på spinning. Ha det finfint! (:


Hemma

2010-09-08 17:06:11
Min Dag
Har kommit hem från skolan nu. Hade tänkt att jag och Patrik skulle ta en buss uppe ifrån Munkegärde, men det blev lite strul och missförstånd mellan mig och Patrik så vi "missade" den och fick ta 319, vilket gjorde att vi fick gå genom skogen.

Hade matte, so och fysik idag. På sista lektionen, fysiken, blir jag alltid lika trött och dessutom är lektionen en timma och 35 minuter så jag orkar inte koncentrera mig hela lektionen när jag samtidigt är trött. Så det hade ju varit helt klart bättre att ha en till, kortare fysiklektion än denna långa för jag skulle nog få mer gjort då.
Dessutom var jag jätte chokladsugen och som tur var så satt Willig bakom mig med en chokladkaka och snäll som han var delade han med sig (:

Ikväll är det klassmöte (som föräldramöte fast i gymnasieform) och jag lovade att baka chokladbollar till ikväll, men det verkar visst som att det blir mami sm gör de, eller smeten i vart fall...
Nu ska jag öva på franskaglosor.
Au revoir et soyez bien!


Hos Patrik

2010-09-07 15:40:17
Min Dag
Hej igen!
Sitter och dricker mjölk hos Patrik och väntar på att han ska komma tillbaka från gymmet. Vi ska gå tillbaka till skolan sedan vid halv sex för då ska vi få våra nya datorer. Det verkar som att alla treor ska komma till skolan vid halv sex och det lär ju bli kaos när 700 elever ska ha nya datorer. Så vi får väl hoppas på att de har löst det på något smidigt sätt.

Nu blir det bloglovin' och mer mjölk.
Ha det fint!


Doft av nybakat

2010-09-07 09:34:19
Min Dag
Godmorgon!
Hade ju tänkt att jag skulle ta en springtur nu på morgonen vid åtta-tiden, men så vaknade jag och kände att det gjorde ont i halsen och dessutom nös jag lite senare, så jag tänkte att jag låter kroppen vila lite tills på torsdag för då ska jag gå på spinning. Åh, så kul!
Vaknade dessutom av mig själv och kände att det gjorde lite ont i halsen och tänkte att då kan jag lika gärna sova en stund till och vakna av väckarklockan. En stund senare vaknade jag av mig själv igen, och blev jätte rädd att jag hade försovit mig och inte vaknat av väckarklockan. Men då var klockan kvart i sju, eller något sånt, så jag somnade om igen. Men så vaknade jag ytterligare två-tre gånger och trodde att jag hade försovit mig igen, vilket jag alltså inte hade gjort. Jobbigt att vakna flera gånger samma morgon och i vanliga fall brukar jag vara jätte trött när jag har gjort det, men idag tycker jag att jag är hyfsat pigg i vart fall.

Mami håller på att baka så det luktar nybakat i hela huset. Trodde att hon skulle ha hunnit baka bröd till mig innan jag vaknade så jag skulle kunna äta nybakat bröd till frukost, men hon höll på att baka kakor när jag vaknade så det blev inget med det. Men när jag kommer hem i kväll ska jag äta nybakat bröd! Mums.

Håller på att laddda över lite bilder från kameran och kanske slänger upp ett inlägg innan jag går  (eller springer) till bussen vid tio-tiden.
Ha en fin tisdag! (:

Snart kommer snön , om några månader eller så... Ojojoj

Lanvin <3 H&M

2010-09-06 19:15:48
Allmänt
Har ni hört? Lanvin ska göra en liten kollektion för H&M! Åh, så kul! Åh, det kommer nog bli bra. Kommer nog bli något jätte fint av det här!

För er som inte vet så gör en designer en kollektion för H&M lite då och då (såå insatt är jag inte så jag vet om det är under speciella perioder, exempelvis vår/höst/vinter/sommar). Senast var det väl Sonia Rykiel, om jag inte minns helt fel. Hon gjorde den här fina koftan som jag hade velat ha. Men nu går den ju inte att få tag i längre, och det är synd. Så det misstaget tänker jag inte göra om ifall att Lanvin gör något lika fint (vilket de med stor sannolikhet kommer att göra).

Lanvin kommer att göra en vinterkollekton om jag inte har fattat det helt fel. Åh, så kul!
(Lite sent ute kanske, men jag har tänkt att skriva det här ett tag och då blev det som det blev. Ett inlägg som har funnits i huvudet ett tag alltså.)



Biggest loser Sverige

2010-09-06 18:58:58
Min Dag
Hej igen!
Har precis ätit middag, potatis med fisk och ärtor. Gott. Fast jag har ätit för mycket godis så jag är lite mätt och allmänt äcklad av godis. Skulle inte ha gått och köpt något.

Har gjort klart alla franska läxor för veckan nu, förutom att jag behöver öva på glosorna. Men det känns skönt att slippa behöva tänka på att jag har franska läxa att göra, en mindre sak i tankarna alltså.
Börjar klockan elva imorgon vilket är väldigt skönt för då hinner jag ta en springtur på morgonen vilket jag tänkte att jag skulle göra. Fast jag vaknade med lite halsont idag, så jag hoppas på att det inte blir värre till imorgon. Just nu känns det bra, men det kan ju bli värre över natten...

Ska se på Biggest loser Sverige idag klockan 20 på fyran tänkte jag. Känner några som känner en som har varit med i programmet och de sa att den här personen hade gått ner väldigt mycket. Så det låter ju lovande för det här programmet! För meningen är/var ju att de ska gå ner i vikt.

Men nu ska jag hjälpa pappa, som har börjat i skolan igen (om nu de sex veckorna han ska plugga räknas som att gå i skolan?), men en uppsats han ska skriva.

Ha en fin måndagskväll!


Första flöjtlektionen

2010-09-06 14:47:48
Min Dag
Hej!
Har precis avklarat terminens första flöjtlektion. Fick två nya låtar att spela och eftersom jag inte har spelat på ett tag fick jag lite ont i kindmusklerna, eller de musklerna i ansiktet som man anväder när man spelar flöjt (fanns vissst ett speciellt namn för det som min lärare nämnde idag men jag har redan glömt bort vad det hette). Men jag fick en låt som var jättebra om man ville öva upp de musklerna, så det var väl bra.

Slutade skolan för ungefär två timmar sedan men sitter kvar för jag väntar på mami som slutar halv fyra idag. Den tidigaste bussen jag kan ta nu går ändå klockan kvart över tre, så jag kommer hem tidigare om jag åker med mami.

Fick veta att jag ska hålla tal på engelska om fyra eller fem veckor. Känns skönt att det ändå är så många veckor kvar så att jag har tid att skriva ett tal och välja ämne, och att det inte är så långt tills jag ska hålla talet utan att jag snart kommer att vara av med det och en sak mer ur världen. Har ingen aning alls om vad jag ska prata om för jag kan ju prata om precis vad jag vill. Men jag får hoppas att jag kommer på något bra snart.

Nu tänkte jag vara lite duktig och göra lite matte eller något annat skolarbete som man alltid kan göra. Det är ingen kvar här heller för alla har antingen gått hem eller har lektion.

Ha en fin måndag (:


Ryggont

2010-09-05 17:57:09
Min Dag
Hej igen!
Har hamnat hemma hos Patrik nu. Övningskörde hit till Kungälv och det gick, enligt mig själv, väldigt bra! Jag klarade av att köra iväg flera gånger efter att jag stannat utan att det blev en rivstart! Börjar få koll på när jag ska växla och var växlarna ligger nu också. Framsteg, framsteg!

Patriks morbror med familj och hans kusin som är i Sverige och hälsar på från Ungern var här förut. Vi satt och fikade med de och åt hur mycket morotskaka som helst! De andra (förutom Patrik och jag som inte kan språket) satt och pratade ungerska, som jag för övrigt tycker lät som finska då och då, så där satt vi och förstod ingenting. Fast Patrik mamma och Patriks moster var snälla och översatte ibland, men jag kände mig ändå lite utanför...

Hur som, så hade jag ont i ryggen när jag vaknade och har haft det sedan dess. Mest känns det när jag andas. Tror att det har hänt något med en muskel där bak, så jag antar att det hände något när jag sprang igår. Ska be Patrik massera mig lite sedan och hoppas på att det blir bättre!

Snart blir det middag! (:
Ha en finfin söndag!

Slänger in en fin sommarbild (:

Söndagsmorgon

2010-09-05 10:50:25
Min Dag
Godmorgon!
Sitter och äter ridgrynspudding med jordgubbssylt till frukost, gott!
Tänkte lägga in några franska och engelska glosor så det går bättre på läxförhören nästa vecka! Hade glömt att öva ordentligt så det gick inte så himla bra på franskan men desto bättre på engelskan för där var det muntligt förhör och inte skriftligt och som tur var fick jag ett ord som jag kunde!

Senare idag tänkte jag åka hem till Patrik. Eller jag tänker och kommer att åka hem till Patrik. Ska bara dammsuga mitt rum först, sedan får jag åka. För en städning av rummet behövs kan jag säga...

För övrigt blev det inget Theme Hospital igår. Det ville inte installeras på varken min eller Emelies dator. Så jag spelade Sim City 3000 istället som egentligen är jätte tråkigt för det går inte att klara av att ha en stad utan att man blir bankrutt... Fast jag har i och för sig inte testat att använda fusken än.

Ha en finfin söndag! (:

Titta så söta mina små katter är när de samsas om maten (:
Namnamnam

Theme Hospital

2010-09-04 15:33:29
Min Dag
Hej!
Började den här dagen med att ta en springtur. Riktigt härligt! Fast är lite trött, men inte segt trött utan trött för att jag har ansträngt mig.

Jag och Patrik försökte se på Ugly Betty förut (vi har ju bara ett avsnitt kvar på säsong ett!) men det ville inte dvd-skivan att vi skulle göra för den hackade och ville inte visa menyn, så vi bestämde oss för att försöka se den hemma hos Patrik imorgon på hans dator för att se om det kan hjälpa.
För övrigt har Patrik precis åkt hem. Han ska på bio med några kompisar och sedan ut på krogen och då kan jag inte följa med för jag är ju inte över arton än (och dessutom så får han juvara lite själv med sina kompisar också...).

Blev jätte sugen på att spela Theme Hospital förut och jag är fortfarande lite sugen så jag tänkte installera det på min dator och sedan hoppas, hoppas att det gamla spelet vill fungera!
Men först så ska jag lägga in mitt "träningspass" på jogg.se och kanske slänga in några glosor på glosor.eu också.

Ha en jätte fin lördag (:

Fin bild jag tog i onsdags.

Dags för utrfrågning!

2010-09-02 20:01:15
Min Dag
Hej!
Började tjugo över nio idag med kemi, och sedan varvades fysik med lite mer kemi. Hade labb sista lektionen och vi hann bli färdiga innan klockan blev två, så jag hann med två-bussen! Woho!

Somnade en stund när jag kom hem och vaknade av att mami sa att det var dags för mat. Satt lite vid teven och sedan hamnade jag här igen.

Imorgon börjar jag tidigt, ska gå upp klockan sex. Inte jätte pepp men å andra sidan slutar jag kvart i tolv! Och Patrik kommer hem till mig någon gång imorgon :) .

Men, nu ska jag bänka mig framför teven igen och se på Svt:s utfrågning av vår statsminister Fredrik Reinfeldt.

Ha en fin torsdagskväll (:

Kvällarna är så himla fina nu på kvällarna (: . Så här fint var det igår.

hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0