Inför Styret-omsittsen

2016-04-24 19:49:45
Kalas och festligheter
I fredags hängde vi, det gamla Styret, hemma hos Anton. Vi målade naglarna, lånade läppstift och bytte om till kostym respektive klänning.
 
Och så drack vi goda drinkar, käkade chips och lyssnade på musik. Plus pratade minnen och lyssnade på nostalgiska låtar. Här är Amanda och Brumm, förresten.
 
Katta, Anton och Bagge. Så himla fantastiskt att vi var fulltaliga och alla var pangsnygga!
 
Vi tog några gruppbilder innan det blev dags att gå vidare till själva omsittsen där vi fick hänga med tidigare och nuvarande Styret. Tog dock tyvärr inga bilder därifrån men temat var Gudfadern och vi käkade god mat men dansade för lite. Mycket bra fredag och omsitts!
 
 

Halloumi, milkshakes och nyklippt

2016-04-18 18:45:45
Min Dag
För någon vecka sedan mötte jag upp Nalle och Bagge för att handla middag. Sedan vandrade vi hemåt till Nalles lya och lagade mat. Det blev för övrigt halloumi (för Nalle hade sjuk cravings på dessa) och rotfrukter i ugn, om ni ville veta.
 
Nalle och Bagge. <3
 
 Bagge hade cravings på milkshakes, så det fixade vi till någon slags efterrätt. Blev extra gott med vaniljsås i, tips tips! Sedan somnade vi lite försent för att egentligen orka oss upp till skolan dagen efter. Men det var det värt.
 
Och så har min grymma syster klippt mig. Det syns inte så jättemycket men hon gjorde finfin styling och jag tänkte att dettamåste jag föreviga. Hon är för övrigt på upphällningen nu och alltså snart färdigutbildad frisör! Wow.

Annandag påsk

2016-04-12 08:17:47
Min Dag
Vill "varna" på förhand för ett inlägg med mestadels bilder på katter, men även någon blåmes, några blommor och vårlandskap. Så att ni är förberedda mentalt.
Annandag påsk vaknade jag upp hos mina föräldrar ute på landet. Hade träden varit lite grönare hade det nästan gått att lura sig själv att det var sommar.
 
Jag satte mig utomhus och låtsades att det var lite varmare än vad det borde, och löste korsord.
 
En blåmes gjorde mig sällskap. Fast på håll.
 
Svårt att få ett bra kort på den då den dansade omkring däruppe på ledningen. Det här blev den bästa.
 
Pälsbollen Ester var också ute och spanade omkring i solskenet.
 
På påskliljorna, till exempel.
 
 Klappa, klappa.
 
 Snödropparna har snart blommat färdigt och ska snart ge plats för ringblommorna och lejongapen.
 
Ester.
 
Pappa, mamma, mormor och jag gick ut för att titta på vårblommorna och växtligheten runtom våra ägor (haha).
 
Eskil hängde med oss. Vaktade oss från andra katter och andra farligheter och så.
 
Krokus växer i rabatten, åh vad fin du är.
 
Blåsipporna som säger att nu är det faktiskt vår. Och vi som säger äntligen.
 
Knoppar som bara väntar på att det ska bli lite, lite varmare så att de får energi till att slå ut i all sin prakt.
 
Vi vandrade omkring lite till. Sedan satt jag i soffan och pratade med mormor om celler och livet i allmänhet, till exempel.
Och tidigt på tisdagmorgon åkte jag tillbaka till Göteborg igen och pluggade in i det sista och skrev min omtenta en annan dag och jag tror det kan ha gått riktigt bra.
 

Har för övrigt inte så mycket inspiration, tid eller ork till att blogga för tillfället. Men jag pluggar på (lite mer än en månad tills kandidatarbetet ska vara klart, shit vad tiden gick fort), hänger med vänner på diverse utflykter/äventyr, äter hyfsat god mat, springer, simmar, och dansar omkring.
 

Shhh

2016-04-08 17:08:35
Dagens låt
En ny låt jag har fått en hang-up på.
Är ju så himla fint att Beatrice och Silvana gjort en låt ihop. Och det blev ju så fett.
 
Silvana Imam - Shhh (ft. Beatrice Eli)
 

Påskdagen

2016-04-06 10:27:01
Kalas och festligheter Min Dag
På påskdagen tog jag bussen tre mil norrut och hamnade här. I ett hus där Elsa-Sara låg och slumrade bredvid det stora påskägget.
 
Några timmar senare gick vi ner till farmor och farfar. Jag hade gjort bakad jordärtskockssallad som blev okej men inte det bästa jag gjort (svårt att veta första gången). Det var ifall gjort på jordärtskockor som växt bakom växthuset och väntat hela vintern under jorden.
 
Jag fick trängas i soffan vid matbordet (mysigt), se på barnprogram med min yngsta kusin, och leta påskägg med mina kusiner. Jag vann för övrigt hela 20 riksdaler på trisslotten, om någon ville veta.
 
När påskrullen låg i magen gick vi hem där Ester väntade på oss. Ungefär så.
 

Påskafton med opera

2016-04-04 12:01:00
Min Dag
Påskafton firade jag med att möte upp Wille och åka till Göteborgsoperan. Jag gav henne i födelsedagspresent att se en konsert på Konserthuset, men de hade stängt nu när hon var här, så vi såg Madame Butterfly istället. Under pausen hade vi den här utsikten, till exempel. Gillar operahuset så himla mycket.
 
Och här är vi! Hej, hej. Madame Butterfly var för övrigt himla bra. Perfekt ljussättning och bra skådespel. Och bra röster, såklart. Efter sista akten gick vi till en bar och satte oss. Kollade på när England kom ikapp Tyskland i en fotbollsmatch och pratade om livet. Finfin lördag.
 

I want to know what love is

2016-04-02 08:45:00
Dagens låt
 Min senaste måste-lyssna-på-minst-tre-gånger-om-dagen-låt. Tycker det är så mycket perfection över den här låten (covern). Och de första sekundrarna är magiska. Sedan bär det av på en flygande matta med mjuka ljud som bär det hela framåt, och landar med en sådan mjukhet att duntäcket blir avundsjukt.
Åh. Amason "har gjort det" igen.
Hittade den inte på youtube eller soundcloud, så om ni har Spotify finns den här:
 
Amason - I want to know what love is
 

hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0