Happy New Year

2008-12-30 23:41:24
Dagens låt



Kommer inte hinna ladda upp en dagens låt imorgon, då jag åker vid 9, så jag slänger upp den nu. Och vad kan passa bättre, än denna låt på självaste nyårsafton?



Abba - Happy New Year

Chicago

2008-12-30 23:38:24
Filmer

Just nu går en av mina favoritmusikaler på tv, svt1: Chicago.
  Det är en oförklarlig kärlek mellan mig och den musikalen.  Snyggingen Richard Gere är ju med också, han må vara gammal som gatan, men så snygg och gullig. Haha.
Synd bara att jag känner att jag måste gå och lägga mig istället för att titta på den. Har ju sett den så många gånger, så egentligen gör det väl inget..

Ger er ett klipp från den, och det är där som filmen på tv:n är just nu, den scenen. Fast snart är den väl slut. :P


  

Rx Morgonzoo - klipp

2008-12-30 15:40:01
Allmänt

   Sjukt underbart.
   Haha, lyssna här. Bästa är när de kommer till katten.
   Gissar att det är så Elsa-Sara tänker, haha xD

Tisdag 30/12

2008-12-30 10:32:41
Min Dag

Godmorgon

Jag har lovat mig själv idag, att jag inte ska sitta vid datorn. Inte mycket i vart fall. Kanske dags att börja läsa Snabba Cash? Har inte haft tid än, vilket Madeleine föreslog att jag skulle ha.
   Kanske åker in till Stenungsund, och tittar på deras rea, lär ju vara lite mindre folk där än i Göteborg, så något kanske man hittar.
   Ja, rätt lugn dag idag, skönt skönt.
   Men först, frukost.
  Have a nice day!






I somras, ojojoj, ett tag sedan...

Nightwish

2008-12-30 10:27:27
Dagens låt



Niqhtwish - Amaranth

Dagens låt

2008-12-29 21:27:09
Dagens låt
Tänkte starta med en ny grej, att lägga upp en låt som jag lyssnar på varje dag. Har ganska bred musiksmak, haha.



Britney Spears - Blur

Mellandagsshopping i Göteborg

2008-12-29 21:10:37
Konsumtion

   Var i göteborg, och försökte hitta något på mellandagsrean. Men ingenting hittade jag. Inte på rean i vart fall ... Köpte lite saker till skolan, som gem och små post-it lappar, så jag är mer förbredd inför denna terminen än jag var inför förra.

   Jag blev så irriterad på allt folk som var överallt, det är nästan helt otroligt. Inne på Zara var det smockfullt, man kunde knappt röra sig, så vi gick ut fort igen.

   Åker kanske in efter nyår istället, då brukar det ju också vara rea på mellandagsrean, fynddags ? Fast i och för sig brukar allt vara slut då, i vart fall i min storlek. Men det skadar ju inte att åka in och titta. ^^

Godnatt från mig

2008-12-28 23:37:04
Min Dag

   Jag slängde i mig några makaroner och hemmagjorda julköttbullar som mami har gjort (gottgott!), innan jag stack till Rickard.
   Vi ringde Ch, och gick sedan till honom. Såg på film Narnia 2: Prins Caspian, Rickard hade inte sett den än. Så vi var gulliga och kollade den med honom.
   Gick hem ganska tidigt, runt 21.
   Satte mig och spelade RollerCoasterTycoon2, ett gammalt spel jag köpte när jag var mindre. Visste inte om det skulle funka på Vista, eftersom det är ett sådant gammalt spel, men det gjorde det til min stora glädje. Enda kruxet är att bilden blir inte över hela skärmen, men det gör mig ingenting, så länge jag får bygga upp min nöjespark.

   Dessutom blev det klart att jag ska fira nyår i Skövde, med min vän Elsa. Ska bli så underbart kul, för det vet jag att det alltid blir med henne. Är så glad, så glad. Ska nog börja packa imorgon, lite smått eller på tisdag, för vi ska sova över där med, hos några. Tjoho!

   Nu ska jag krypa ner i min säng och somna, kankse läsa en bok eller en tidning innan, så somnar jag riktigt gott. För imorgon ska jag åka och shoppa med min mami och syster. Mellandagsrea! Tjoho!
   Godnatt


Hemma hos min andra vän ^

Frosten ligger vit på taken, endast tomten är vaken...

2008-12-28 14:43:49
Min Dag


Frostigt var det när jag vaknade, och det ser så vackert ut.
Men, när kommer snön?

Krångligt

2008-12-28 14:02:37
Allmänt

Nu krånglar bloggen igen...
Såhär ska det se ut, men så ska det naturligtvis krångla och inte göra det. Blir så trött...

Söndag 28/12

2008-12-28 13:11:31
Min Dag
Godmorgon

Eller, det kanske är lite försent att säga det nu, haha. Men ändå..

Igår när gästerna hade åkt hem tittade min familj på alla Greveholm avsnitten. De var väl slut runt 2-tiden. Skönt att jag redan hade sett de, så jag kunde gå och lägga mig istället. Fast jag såg allt till avsnitt 21, haha. Men den är så sjukt rolig, hade inte haft något emot om de sände den igen, även om spänningen försvinner lite då eftersom man vet vad som kommer att hända...

   Sedan var Elsa-Sara, katten jätte söt (eller inte...) och väckte mig runt 6. Hon hade väl somnat under min säng, och så hoppar hon upp i sängen och väcker mig när hon vill komma ut. Men jag somnade om rätt fort, efter att ha släppt ut henne.

Idag ska jag vara med min vän Rickard, vet inte vad vi kommer hitta på. Men det blir väl något roligt, om inte annat mysigt. Så nu måste jag göra mig iordning.

Ha en fin söndag, kram

Släkten ...

2008-12-27 20:07:22
Min Dag

Nu är släkten här hos oss. Kände mig för att vara lite osocial, och så behövde jag prata med en kompis om nyår, så jag satte mig vid datorn. Har väl varit social vid middagen och desserten, eller egentligen inte så social. Är rätt trött, så jag tänker mest på att sova, haha..

   Snart ska vi äta godis och annat gott. Får väl gå och se om jag ska hjälpa till med att ta fram något.

Pusshey

Ett öga rött

2008-12-27 11:05:03
Filmer

   Såg Ett öga rött igår på film.
Den var ganska olik boken, för de hade tagit bort en massa personer, och gjort så att enligt boken familjens vän Nourdine var pappa till flickan som Halim blir kär i, bara som några exempel. Fatta ingenting. Får man göra så? Själva handlingen hade de ju inte tagit bort, men det var så löst, alltihop. De hade inte gått så djupt in på detaljer, och det saknade jag. Fast det är väl förståligt att filmen blir sådär äckligt lång om de ska ha med allt, men jag tycker ändå de kunde haft med mer i filmen om personerna.

   Nästan bra att ha läst boken, och sett boken för då får man sett den ur olika perspektiv, mitt och regissörens. Jag hade tänkt att se filmen innan jag skickade in min svenskauppgift som skulle handla om barndomen sett från boken, eller något liknande. Men jag hann inte det. Det gjorde ändå inte så mycket, märkte jag nu...

Bilden tagen härifrån.

Lördag 27/12

2008-12-27 10:56:09
Min Dag

Mami har bjudit hit några i hennes släkt, som ska komma runt 17. Så jag måste städa lite idag, innan de kommer. Tycker inte om att städa, blir på dåligt humör under tiden, men sedan när jag är klar blir jag glad igen för att det är så rent och snyggt.

   Gårdagen var trevlig, sådär lagom kul. Linda kom och hämtade mig, så åkte vi till Tungedagiset, för hon kände några som skulle lana där, Dagislan haha. Men de skulle gå in och spela igen efter ett tag, så jag och Linda åkte till Kode Skolan. Ringde en vän, som vi åkte till. Lindas bror var där också, och vi gjorde inte så mycket.
   Frida kom med två pojkar, och vi åkte med de hem till Frida. Var där och hade det lite trevligt. Fast alla var trötta och sega, så vi slöade framför tv:n.
   När Linda var trött och ville hem, var hon söt och körde hem mig med, även fast det var värsta omvängen, inte ens omväg, det var åt helt fel håll! Så jätte söt är hon. : )

Riktiga vänner glöms aldrig bort ...

2008-12-26 16:20:09
Min Dag

   Ikväll ska jag vara med en vän som jag inte har varit med på riktigt länge. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något hittar vi nog allt på, hihi.

   Snart kommer hon, så jag måste skynda, skynda.

  Puss på er

ANNANDAG JUL

2008-12-26 11:44:36
Min Dag

Idag har jag varit i stan en snabbis, tog väl knappt en timma. Farfar skulle ha en tv, som han införskaffade. De håller väl på att installerar och grejar med den just nu.
   Jag själv köpte en trådlös mus till datorn, och ett headset till min mobil. Sedan tittade jag lite på de där små datorerna, och jga har bestämt mig för att köpa en. Men det får bli en annan dag.
   Nu ska jag se på tv, tänkte jag.

 Pusshey

Godnatt från mig

2008-12-25 23:42:41
Min Dag

Idag har jag varit hos mina kusiner, och ätit lite julmat osv. Känner mig jättetjock verkligen. Men jag kommer inte träna något, förrän nästa år, och det vet jag. För jag kommer inte hinna. Men det skulle behövas, känns det som när man nästan rullar fram...

   Imorgon ska vi åka in till staden. Farmor och Farfar ska ha en tv, och de är så otekniska osv så de behöver några som är med de och väljer, haha. Sedan ska jag införskaffa en extern mus till min dator, och ett headset till mobilen då jag slarvigt nog tappade mitt troligtvis på maxi.

   Nu blir det snart sängen, för vi ska åka runt klockan 9, alltså upp 8. Usch, usch.

 Godnatt

Juldagen

2008-12-25 13:04:07
Min Dag

 Goddag

   Idag ska jag ta det lungt tänkte jag, till klockan 16 ungefär. Då ska jag börja göra mig iordning, för vi ska åka till mina kusiner och äta julmat.  Och så ska jag ge farfar hans julklapp, för den glömdes kvar hemma hos oss, när de kom för att hämta sina julklappar och lämna våra. Vad fult ändå, att farmor fick sina örhängen, och de fick en ljuslykta tillsammans, men att farfar inte fick något eget paket. Haha.

   Ha en fin juldag :)


Julgranen med alla julklapparna, som numer ligger öppnade.

365 dagar kvar till nästa julafton

2008-12-25 12:57:20
Tankar Och Funderingar

Ja, då var denna julafton slut. Gick så fort, så fort.

   Firade hemma hos min mormor, mysigt som bara den.

   På morgonen fick jag ett jättesött nattlinne i siden från min mami.  Med en liten rosett upptill, och jag är ju nästan skämmigt galen i rosetter, förmodar att hon vet det vid det här laget, haha.

   Fick inget speciellt märkvärdigt. En hårtork, som jag önskat mig :) , pengar, böcker, inga kläder ? Är väl ingen som vågar köpa till mig längre, haha. Fast det förstår jag nog å andra sidan. Lite kräsen osv.

   Mami blev jätteglad över koftan :), så det var ett lyckat köp.
   Alla blev väl glada egentligen.

    Fick du något speciellt som du blev extra glad över ? : )

GOD JUL

2008-12-24 00:07:57
Allmänt

Nu är det julafton!
 

GOD JUL
allesammans.

    Nu blir det sängen, och sova :)

Julstämning, where are you?

2008-12-24 00:01:59
Tankar Och Funderingar

Ja, nu är det snart julafton. Några få minuter kvar.
   Julstämmningen är som bortblåst. Känns som det inte är julafton imorgon. Vet inte vad som har hänt de senaste åren :S , spelar ingen roll hur mycket julmust man dricker, hur mycket julmusik man lyssnar på, hur mycket man pyntar med. Den är helt borta!
   Annorlunda var det ju när man var liten. Alla de övriga 363/364(vid skottår..) dagarna på året, längtade man till denna dag och sin egna födelsedag. Allt annat existerade knappt. Och julstämning kände man bara sådär, med en gång. Man tänkte inte ens på det. Den bara kom.
   Man behövde inte heller köpa egna julklappar, man bara fick. Man trodde på tomten (tills man fick upp ögonen osv), och skulle aldrig gissa att gubben med de stora glasögonen och tomteskägget var sin egna pappa.

   Men det är nog just det. När man var mindre, då la ens föräldrar mer tid på firandet, för att det är nästan som barnens högtid. Jag vet, det är familjens högtid, man firar Jesus födelse, man ska träffa släkten och blablabla. Men det blir ändå som de mindre barnens högtid.
   Men när barnen inte längre är stora ? Då blir det ingen tomte med skägg och stora glasögon. Inga barn som lägger sig vid kl. 20, medan föräldrarna pyntar och gör iordning det sista.

   Tråkigt när det blir så. Må låta barnsligt, men det är så jag vill ha det. För det är mysigare, när man verkligen försöker. Under juletiden skulle jag vilja vara liten igen ...

   Ha en fin julafton. Puss<3


bakade pepparkakor förut idag. Mums för degen! Haha
Tänkte hitta en bild på mig när jag var mindre och bakade, dels för att det är sött, och dels för att det hade passat till texten. Men jag orkade inte rota bland mamis fotoalbum...

Julklappar, check

2008-12-23 16:58:10
Konsumtion

Har precis kommit hem från Göteborg, eller bara nästan. Gick in en sväng till min vän Rickard och gav honom hans julklappar, och jag fick min. Har lyckats hålla mina fingrar ifrån den, men jag är jättenyfiken!

    En sak som är lite dum, är att när man går där, så hittar man alltid något som man kan ge till någon annan. Eller jag gör det i vart fall. Som jag hittade en Peter Jöbacks-skiva på NK till min mami, så köpte jag den. Och jag hittade en film till min syster på samma ställe, som jag också köpte.
   Hittade också en bok till mig själv. Snabba Cash av Jens Lapidus, får väl finna mig tid att läsa den också.
   När jag gick in på Bokia i Kungälv, för jag skulle köpa en penna och etiketter så jag kunde skriva God-Jul-hälsning som man gör på Rickards julklappar, så tittade jag där efter boken jag nyss köpt. Och till min stora förvåning, så var den dyrare där, än på NK. Inte så mkt, kanske 30 kronor, men den var ändå dyrare. Där ser man.
    Hittade en sak till min syster på Åhlens också, men jag tänker inte skriva vad, ifall att hon läser. Man vet aldrig. Haha.

   Nu blir det pepparkaksbak!
   Ha det fint

Dan för dopparedan

2008-12-23 12:08:08
Min Dag

23 december
Helt ofattbart. Känns inte som att julaftonen är imorgon. Känns som om det fortfarande är höst, eller början av december ? Känns som om allt är så fejkat just nu. Men man vet, innerst inne att det är julafton imorgon. Och jag har lite kvar att göra...

Idag har jag ätit frukost, gjort mig iordning, dammsugt, läst lite i mina tidningar som jag införskaffade igår.

Idag ska jag åka in till Göteborg för att köpa en julklapp till en vän, baka pepparkakor, klä min tall och kanske ta det lite lungt. Självklart sova lite med.

Ska upp klockan 7 imorgon, ungefär. Ska äta julgröt här, med farmor, farfar, farbror och hans sambo. De ska komma hit, vi har ett nästan rullande schema om vem som ska ha hand om julgröten varje julaftonsmorgon. Mysigt, tycker jag. I år var jag nästan rädd att denna tradition skulle slopas, kommer inte ihåg varför men det var något som någon i släkten sa. Men självklart var det ju inte så, utan vi ska göra som vanligt.
  Kl. 9.15 ska jag vara i kyrkan. Mysigt det med.

  Nej, nu måste jag gå till bussen som ska ta mig till Göteborg. Ha en fin dag, allihop.
Och God Jul ! <3

Julpyntet, check

2008-12-23 02:06:56
Min Dag
Äntligen!
 Ni ska bara veta vilken lättnad som jag känner just nu.
   Allt julpynt är framme, förutom några tallkvistar som jag ska be någon i min familj ta in åt mig. Senare idag (det är ju tisdag) så ska jag dammsuga av en andra gång. Märkte att det kom lite glitter på golvet, när jag hängde upp glittret.

   Jag kanske tar en bild på allt senare, men nu behöver jag sömn känner jag.

 Puss, gondnatt

Måndag

2008-12-22 19:52:00
Min Dag

Hej vänner

  Åkte till Stenungsund i morse, med min familj förutom pappa, för han jobbar. Men jag fick köpt de sista julklapparna till mina farföräldrar.
   Blev örhängen till farmor, sockar till farfar och en ljuslykta till de båda. Mami sa att jag kunde ge farfar sockar, och jag hade tyvärr ingen bättre fantasi.

   Efter stenungsundsbesöket blev det till att åka och spela. Gick ganska fort, fortare än vad jag hade trott. Mami kom och hämtade mig och en kompis, som också hade spelat.

   Under den större delen av tiden jag har varit hemma har jag försökt städa, men det går så segt. Tycker inte alls om att städa. Det är så tråkigt, och man kan ju lägga den tiden på annat, egentligen? Därför tänker jag ha en städerska som städar åt mig när jag flyttar hemifrån!

   Tillbaka till städandet. Ha en fin måndagskväll.
Pusshey


Städa och slå in julklappar

2008-12-21 12:30:47
Min Dag

God eftermiddag

Idag slog jag in julklapparna jag har köpt. Nu är det bara farmor och farfar kvar, men jag har ingen idé om vad jag ska hitta på till de. Kanske något från duka, eller liknande? Så svårt, så svårt.
   Mormor var lättare att köpa till, för hon sa direkt vad hon önskade sig.  Örhängen, som hänger lite, inte sådana platta som hon nästan bara har. Självklart ska hon få det.

Ska ta och städa lite, medan jag väntar på att min vän Elsa ska komma. Byta julklappar, och så ska vi kolla igenom skolkatalogen tillsammans. Mysigt, och otroligt kul. Haha, skratta ut de som blev mindre bra, och så vidare. SKadeglädje kanske. För övrigt tycker jag inte att det blev likt mig på skolkortet:


Jämför med:



   Men nu sa Elsa precis att hon var på väg hiiit!
Måste leta reda på dammsugaren, haha.
Ha en fin söndag :)

Da Vinci granen

2008-12-20 22:09:10
Skolan

Granen! Med de snygga pepparkakorna :)

Måste ju lägga upp en bild på vår fina gran, som vi har på da vinci. Hoppas den inte har vissnat, när vi kommer tillbaka efter lovet. Någon måste ju vattna den, för det är en riktig gran. Någon städtant kanske vattnar, får vi hoppas.

Sedan ska vi dansa ut den. När vi kommer tillbaka. Mysigt. :)

SATC

2008-12-20 19:19:17
Filmer

Igår kom min efterlängtade film hem till mitt hus.
   Äntligen!
Nu gäller det bara att hitta någon tid över för att hinna se på den också. Men jag har ju jullov, så då borde det finnas minst 2 timmar över där jag kan se på den.
   Kanske blir en mysig tjejkväll?
   Har en till tjejfilm jag har köpt, som jag inte har sett på än. Moulin Rouge, som jag köpte för att 3 kronor gick till bröstcancerfonden Rosa Bandet.
   Det får nog bli tjejkväll! Haha.

   Dessutom är jag sugen på att gå på bio. Vet inte ens om det går några bra filmer, har ingen koll alls just nu.
  Eller jo, Burn After Reading med snyggingen Brad Pitt får vi ju spana in någon dag, haha.
  När jag har tid ...

Min film kom!
Bild tagen ifrån cdon.com


Dagens jobb

2008-12-20 16:00:46
Jobb

Så har man vart och jobbat, kom hem för kanske en timma sedan.
   Väldigt hektiskt idag, och det kändes som om hela personalen var där och jobbade idag. För annars brukar jag nästan vara helt själv. Men det är väl så mycket innan jul, eller det är så mycket innan jul.
   Men skönt var det att jag kunde gå när jag ska sluta, 14.00. För jag visste att det fanns personal kvar, som eventuellt kunde ta det jag missat.
   Fick en julklapp av företaget, som jag tjuvöppnade på bussen. Hihi. Men ni får inte veta vad det var förrän julafton (a.  

   Jätte trött är jag med, men nu ska här ses på Andra Avenyn, sedan ska jag göra min svenskaläxa. Om jag orkar. Men jag måste orka. Den ska in innan jul...

Bussar är till för att missas

2008-12-19 13:16:29
Min Dag

ÅÅÅÅÅH!
   Jag missade bussen som skulle ta mig till Kungälv.
   Nästa går 14:38, och den måste jag ta.
   Jag är nog världsbäst på att missa bussar.
   Förlåt Wille<3, andra gången jag missar bussen när jag ska till henne. Två gånger av två, känner mig lyckad...


Cambild ...

Morgonen

2008-12-19 10:34:05
Min Dag
Hej vänner

Idag vaknade jag runt 7, av att mami kom in rummet med min mobil, och sa att den ringde och lät. Jag hade ju glömt att stänga av alarmet, som alltid går igång klockan 7fredagar och måndagar.
   Jag somnade om.
   Så kom mami in igen, runt 9, och sa att jag borde städa lite innan jag åker till Wille.
   Runt 10, kom hon igen igen, och sa att hon skulle åka.
  "Kan jag få sova?" typ mumlade jag.
   Hon kunde ju ha skrivit en lapp och lagt på köksbordet? Eller ringt sedan, när hon hade åkt? Men nej, nej. Det var meningen att jag inte skulle få sova.
   Och jag fick inte fira att jag har jullov med en äckligt lång sovmorgon. Äsch.

   Nu kurrar magen, dags för frukost.
Pusshey

Denna fredag ...

2008-12-19 10:30:08
Min Dag
...ska jag
  • Äta frukost
  • Städa lite snabbt
  • Kolla buss till Wille
  • Lägga in kort från igår ifrån kameran
  • Göra mig iordning
  • Åka till Wille
  • Åka hem
  • Sova
   Ska börja bocka av, nu.

 Ha en fin fredag :)

Travian

2008-12-18 20:54:59
Allmänt

Jag måste få bekänna en sak. Jag spelar. Spelar Travian.

  Men inte särskilt seriöst. Mest på skoj. Men det är sjukt tråkigt, att de andra som spelar mot en, tar det på ett sådant allvar, så jag har ingen chans mot de. Så därför gör jag det på skoj. För jag vet att jag aldrig kommer att bli den som vinner hela skiten.
   Försöker bygga upp min lilla koloni, min lilla by. Men nej, så fort jag vänder ryggen till, så blir den bombaderad, och plundrad. För jag orkar inte bygga upp en armé som skyddar min lilla by.

   Ville dela med mig av detta :)


En by, inte min haha.



JULLOV

2008-12-18 19:19:11
Skolan

Hej vänner

Nu är det jullov som gäller, för hela slanten.
Så skönt, att just Mimers Hus Väst, som jag går på, har avslutningen på torsdagskväll, istället för på fredagsmorgonen.

Så detta ska firas, med en äckligt lång sovmorgon, förmodar jag :)

Pusshey



Onsdag

2008-12-17 17:42:59
Min Dag

Godkväll vänner

   Idag vaknade jag runt 5.50, då mitt alarm på mobilen gick igång. Tänkte att jag kan nog bara blunda en stund, och somnade, utan att jag ens märkte det. För jag märkte inte ens att jag vaknade heller, utan trodde bara att jag öppnade ögonen, efter att ha haft de stängda ett tag.
   Jag tittade på klockan, och tänkte inte på att det stod 7.20 , utan tänkte att det stod 6.20 istället.
   Sedan, när jag kom upp till köket och tittade på köksklockan, så slängde jag en blick på den. 7.24. 7.24!!!!! Jag bara, f*n, f*n, f*n.
   Sprang runt i huset och gjorde mig iordning. Skickade också sms till några i min franskagrupp, och sa att jag blir försenad till 9. När jag tittade på schemat, och såg att franskan slutade 9.15, såg jag att det inte var någon idé att ta mig till franskalektionen.
   Tur att jag inte missade min buss också, för då hade morgonen varit rent ut sagt förjävlig.
   Jag hade inte missat så mycket, de hade sett på Råttatouille, och den har man ju redan sett. Och de hade gått igenom lite vart de låg på betygskalan, men jag vet att jag ligger runt  vg, men kanske ska ta ett snack med honom imorgon, om jag träffar på honom. Kul att veta mer exakt, och då vi inte ska ha honom nästa termin heller.

   Annars flöt dagen på.
   Ac/Dc biljetterna släpptes ju idag, och jag vet några i klassen som ska gå. Haha, så kul var de, när de försökte få tag på biljetter på ticnet. Gick knappt, för det var assegt då det var så många som försökte få tag i de.

   Sista skoldagen imorn för hela året. Känns nästan ofattbart. Men ändå skönt. Behövs ett jullov nu.
  Nej, nu ska jag fixa lite i ps. Har blivit grymt kul nu, det senaste.

Pusshey

Godnatt

2008-12-16 21:55:55
Min Dag

Tjoho

Nu blir det sängen för min del. Upp 6 imorgon.
   På franska lektionen skulle vi ha med oss lussekatter/pepparkakor eller så, lite mysigt, tyckte franskaläraren. Jo, men visst. Lite mysigt ska det väl bli.

  Sista riktiga skoldagen imorgon, på torsdagen ska vi väl springa runt, haha, eller något. Eller är det på kvällen? Jag vet inte, får fråga mina klasskamrater.
   Dessutom vet jag precis vad jag ska ha på mig, den svarta spetsklänningen. Nu är det bara skoproblemet kvar, vad ska man ha på fötterna? Hinner inte köpa nya skor innan dess. Får väl ta några gamla, som jag inte använt så mycket. Usch, känns så tråkigt att ta de gamla. Men så det får bli.
   Sedan vet jag inte om det var ironi, men en kille i klassen sa att han ska ha kostym på sig. Åh, va snyggt! Det är så fint när killar (för en gångs skull?) klär upp sig, med skjorta/kostym.

   Nej, sova var det ja. Och ta ut några lussekatter ur frysen, så jag inte glömmer det.

Pusshey


Wille med en "snö"klädd gran på Liseberg i fredags.

Filmpremiär

2008-12-16 21:49:10
Filmer

Åh, jag blir rätt sur på mig själv ändå.

Jag hade fått två fribiljetter till en ny film, och den gick på Biopalatset i Göteborg igår. Jag hade tänkt att ta med mig min kompis Elsa. Det enda problemet, var att den gick runt 21.

   Då hade inte filmen varit slut förrän runt 22:30, och sedan tar det ett tag innan man kommer ut från bion, hinner med en buss och hinner komma hem. Och då hade det väl gått en timma minst.
   Och mina föräldrar ville hellre sova, än hämta mig mitt i natten i Kode. För jag skulle bara kunnat ta röd express eller tåget, som bådas stationer ligger i Kodes "centrum", där jag inte bor. Bor ju lite i utkanten.
   Skulle ju kunnat åka taxi, när jag tänker efter.
   Men jag tänker inte alltid så långt, förrän efteråt!
   Och sedan var det ju det här med skolan, hade jag gått hade jag inte läst ut Mars-boken, och jag hade inte hunnit klart med engelskan. Så det var väl kanske lika bra.

   Men, hur ofta är det man får chansen att gå på en biopremiär?
Jag menar , jag är ju en helt "vanlig" människa. Jag brukar inte springa omkring på galor, och premiärer.

   Men en glädjande tanke:
   Nu var det ju två andra som fick glädjas och gå på premiären, istället för mig och Elsa. Kul för de! :)

Denna film som jag fått premiärbiljetter till. The Duchess med otroligt vackra Keira Knightley.
Får springa och se på den sedan, när den har haft riktig premiär, tror den är på fredag.


Blondinbellas TV-program

2008-12-16 19:35:14
Tankar Och Funderingar

Ååh, nu har jag sett det.

Haha, så kul. Så rolig hon är, men jag undrar om hon är 100% seriös ? Eller om hon slänger in lite kommentarer, för det låter så sjukt , nästan.

Haha, men go Blondinbella. Helt underbart!


Skolkatalogen

2008-12-16 19:09:23
Skolan

Imorgon kommer vår efterlängtade skolkatalog.
Näst sista dagen!
   Den har blivit enormt försenad, skulle fått den i fredags, sas det, men nähä då.
   Tycker inte om att behöva vänta på sånt. Det har nästan hunnit gå en hel termin. Nästan snart dags att ta ett nytt skolkort, ju.

   Och får vi den inte imorn, då vet jag inte vad jag gör.

Happy X-mas

2008-12-16 19:06:21
Musik

Sitter och lyssnar igenom jullåtar medan jag jobbar i photoshop (blev dessutom alldeles nyss klar med mars!). Och jag har kommit fram till den låt jag tycker om allra mest.
    Tänkte jag skulle dela med mig, så här är den.



Men denna är också fin. Ooohja.


Bloggdator

2008-12-16 16:33:41
Tankar Och Funderingar

När jag ligger i sängen, och precis ska somna, då ploppar det upp en massa tankar som jag skulle kunna skriva om här i bloggen. Men de tankarna försvinner sedan när jag har vaknat.

   Men igår så tänkte jag på det, just det, att de tankarna försvinner. Så då skulle jag kunna ha en liten bloggdator som nästan alltid är på, och uppe på min bloggsida, så jag kan skriva ner det jag tänker.
   Fast det är ju inget bra för miljön, inte ens om det är en sådan där liten eee-pc, elr vad de heter, haha.
   Jag skulle kunna ha ett skrivblock bredvid sängen. Men då kommer ändå inte de tankarna upp direkt. Fast det är ju bättre än inget :).

   Har du något sånt?

Mars

2008-12-16 16:26:38
Min Dag

Hej vänner

Idag hade jag inte ens behövt gå till skolan, hörde jag av mina klasskamrater när jag kom till skolan. Hade ju bara en lektion, matte och den var frivillig, eftersom det var den enda lektionen vi skulle ha haft på hela dagen.
   Men jag och min grupp satt och finslipade lite på marsprojektet. Nu är det bara powerpointen kvar, känns det som. Men vi har imorgon också på oss. Och då är det väl bara att finjustera lite. Tycker den blir bra ändå. Eller ändå, klart den blir bra !

   Tvärflöjtens sista lektion hade jag förra veckan, och det kändes nästan konsigt att åka hem, utan att ha haft idrott eller tvärflöjt. Men skönt är det ändå. Att få komma hem lite tidigare.

   Nu ska jag sätta mig och redigera i photoshop, som jag sagt till min grupp att göra.
  Ha det fint.


Vår grannplanet Mars. Bilden är tagen av rymdteleskopet Hubble i omloppsbana runt jorden.
och tagen ifrån denna sida.

Måndag

2008-12-15 23:05:51
Min Dag

Hej vänner

Somnade runt 00 igår, och gick upp runt 6.30 då jag skulle duscha.
   Trots lite sömn, var jag hyfsat pigg under skoldagen ändå. Och den gick oerhört fort, skoldagen. När jag satt med min grupp och arbetade med marsprojektet kändes det som om det var dagens första lektion.

När jag kom hem blev det till att läsa ut Framåt Mars av Ella Carlsson som jag lovade min grupp att göra. Eller jag har ett kapitel kvar, men det tänkte jag läsa imorgon på frukosten/bussen.

   Fick dessutom reda på att vi inte har någon idrott imorgon, så egentligen har vi bara en lektion. Men min marsgrupp ska samlas runt 9 och få kläm på det sista. Är nästan lite nervös att vi inte kommer hinna med det sista, fastän jag vet att vi kommer att göra det. ^^

   Nu blir det till att sova, är ganska så trött.
   Tisdag, Onsdag, Torsdag. Sedan är det jullov. Gott är det, men jag vill inte att det ska gå så fort. Och vart är snön???

Godnatt :)

Godnatt och tack för mig

2008-12-14 22:47:07
Allmänt
Hej vänner

Det funkade, med att ha en lösenordsskyddad blogg
:)
Så himla skönt, nu ska ja skriva av mig ordentligt, innan jag går och lägger mig.

Godnatt alla :)


Yes, så glad jag är

2008-12-14 16:30:40
Allmänt

Så skönt är det!
Engelskan är klar !
Ska bara be någon av mina päron att läsa igenom den, sedan ska den skickas in.

   Sedan har jag givit ett löfte:
   Folk verkar bli så sura på mig hela tiden. Vet inte ens vad det är jag har gjort. Men jag ska i vart fall vara snäll mot nästan alla till julafton. Knappt ens retas lite, fast det kan ju egentligen inte gillas? Inte om den andra retas, för då måste ju jag få retas tillbaka.
ElinHaraldssson.
14/12-2008
Uppdatering: Gäller inte mina två små katter, som gärna vill förstöra mitt rum och min dator. Men jag ska försöka vara snäll mot de, if they show some mercy...
  
Där har ni löftet, så nu är det till och med nedskrivet, och undertecknat utav mig.
Pusshey



Ny

2008-12-14 13:09:49
Allmänt

God eftermiddag

   Nu har jag fixat en ny design, även fast ja vet att ja egentligen inte hinner sitta och fixa med bloggen.
   Hoppas ni tycker om den.
   Lite smågrejer som ja fixa till, som färgerna på texten, osv. Men det får bli senare.
  Nu ska ja fortsätta med engelskan.
:)

Glad tredje advent

2008-12-14 10:49:06
Min Dag

Godmorgon

Idag ska jag plugga som bara den, tänkte jag.
  En timma för varje ämne, med en liten rast emellan. Börjar med engelskan.
    Får se om jag hinner städa mitt rum också, det är ju tredje advent. Försöker hålla snyggt i rummet varje advent.
      Då är ju inte risken så stor att det ser ut som usch på julafton. Om jag håller mig till det städschemat, vill säga.

Ha en bra dag.
Bonjour

Min lilla katt Eskil, för någott/några år sedan.

Uppdatering

2008-12-14 01:30:15
Allmänt


   Äh, det blev inget fixande av headern.
   Såg på Pelle Svanslös istället. Så bra e den :) Hihi

  Nu ska ja gå och lägga mig.
  Godnatt sötnosar <3


Time for a change

2008-12-13 23:21:30
Tankar Och Funderingar

Vet att jag borde plugga, vet att jag kommer få sitta med allt imorn.
Men jag tappade lusten, nu.
   Så jag tänkte ändra lite på designen på bloggen.
   Och en sak som är lite tråkig, är att när man har ändrat något, så syns det inte med en gång, som jag vill att det ska göra. Utan man får vänta ett dygn, eller till nästa dag.
   Men imorn kommer ni få se en ny design.
   Tröttnat på headern. Tröttnat på allt.
   Men förvänta er inget stordåd, haha. För det gör inte jag heller.
  Tss

  Allt från mig :)
Ha en fin lördagskväll<3


Meningslöst

2008-12-13 22:56:30
Tankar Och Funderingar

Jag vill skriva något riktigt bra. Något som får alla att tänka efter. Något som får alla att bara sätta sig ner och fundera. Men jag kommer inte på något sådant bra. Inte nu i vart fall.
Kanske senare.
Fy vad det här inlägget är meningslöst egentligen. Haha.

Julklappsshopping i julstaden Göteborg

2008-12-13 22:48:46
Konsumtion
Hej

Idag har varit helt stressigt, men ändå trevligt.
Gick upp runt 8, hoppade in i duschen, fixade lite med datorn, medan jag gjorde mig iordning.
   Hann inte äta frukost, men pappa sa strängt till mig, att jag måste äta frukost, annars får jag inte åka in till gbg. Eller han hade i vart fall inte skjusat mig till bussen som jag hade tänkt att ta runt tio i tio.
  Så jag fick snällt göra mig lite snabb frukost, och meddela min vännna att jag inte skulle hinna ta bussen som vi hade bestämt.
   Det lyckas nästan alltid bli så för mig. Har nog fått det i från min mami, tror jag. Hon är också rätt bra på att försena sig osv. Får väl hoppas att jag har en mildare grad än henne, bara.
   I vart fall så kom jag i väg till Göteborg.
  
   Så mysigt att bara gå runt i julstaden Göteborg, och bara kika i de fina skyltfönstrena. Det värsta är att tvingas trängas med allt folk, och alla barnvagnar som tar sådan jävla plats överallt. Fast ja, de har ju rätt att få shoppa de med, mammorna/papporna med sina barnvagnar. Men inte i sådan mängd. Blir ju nästan galen!

   Meninngen var ju att jag skulle köpa julklappar, men ni vet ju alla vad som händer när man går runt i affärer, och ser något sött, som man bara inte vill vara utan. Man köper det, och så ryker julklappspengarna på en själv. Eller en del av de i vart fall. Blir ju nästan sur på mig själv. Jag är inget bra alls på att hålla en budget. Och sedan vet man ju att man kan gå och ta pengar från sparkontot, osv...

   Men några julklappar fick jag allt köpt.
 
Bl.a. till mami, pappa, mormor och en kompis. Bara några få kvar nu. Och lite pengar kvar också, som jag vet kommer räcka till de personer jag har kvar. Om jag låter bli att köpa något åt mig själv, vill säga, haha.

Jag och min kära Wille inne på Topshop. Vi provade deras snygga paljettmössor. Jag tyckte faktiskt de var lite snygga, även om de verkar helt galna för en shoppingdag, men en festkväll? Hade väl varit snyggt. :)

Liseberg och filmkväll

2008-12-13 22:33:52
Min Dag
Godkväll

Igår, fredag, var jag med några från klassen på Liseberg. Underbart roligt var det, och jag skulle inte säga nej om vi skulle göra något liknande igen. Sedan åkte vi (förutom tre, som åkte hem) till en flicka i klassen. Mysigt värre, med pepparkaksgarnering (elr det var väl två flickor som garnerade, vi andra tittade på, haha) och film.
   Åkte hem rätt tidigt, då min skjuts kom tidigt. Haha.

Sedan hem och sova, upp 8 igen. ^

Fullt upp med att äta knäckäpple med karamellströssel på Liseberg.
Förövrigt så var vi på väg in i Lisebergstornet när bilden togs.


En halvbra dag

2008-12-09 21:09:44
Min Dag

Bonsoir,

Känner för att slänga in ett inlägg innan jag sätter mig med pluggandet.

Idrottsprovet idag gick verkligen jätte dåligt. Skäms över att jag inte hade pluggat mera, fast det verkade inte gå så mycket bättre för så många andra i klassen heller, men ändå. Vill verkligen inte ha tillbaka det, bara om det är minst g.

Efter mattelektionen idag har jag inte känt någon lust för någonting. Undrar om jag går in i en depression , eller om jag bara är lite skoltrött?
   Tror i vart fall inte att det är för att jag sover för lite. För jag brukar sova runt 8 timmar, eller 7. Någon enstaka gång 6 eller 9, men det är inte så ofta under vardagarna. Jaja, längtar till lovet, då man kan få sova ut (eller kanske inte, med så mycket som ska göras).

   Fick mvg på matteprovet. Jätteglad över det. Kunde inte blivit bättre, dessutom med bara 3 fel ! Varav två var slarvfel, så irriterande ! Men lärarn vet väl att jag visste det egentligen, får man ju hoppas, hehe.

   Funderar på om man kan typ låsa inlägg, så att ingen kan läsa de. För det skulle kännas skönt, att få skriva av sig. För vissa saker ska man inte skriva här, de är för privata (eller ointressanta). Kan ju skriva ner på ett papper, men jag får så ont i armen när jag skrivit för mycket. Och det är en del jag skulle velat skriva ner. Får se om man hittar någon sådan funktion.

 Farmor fyllde år idag, så jag kom nästan precis hem ifrån att ha grattat henne. Blev lite smörgåstårta, och schwarldsscwarldztårta (stavning?). Gott var det, fast jag var så trött så jag var nog inget vidare sällskap, haha.

Nu blir det engelska/franska/no/so, yes :)

Ha en underbart fin fortsättning på kvällen :)

Pusshey

Bonjour!

2008-12-09 07:52:38
Min Dag

Bonjour


Skönt att gå upp såhär tidigt, tycker jag. Så man har massa tid på sig innan bussen går. SKa springa ner till bussen runt 9.20, och innan det ska ja ha hunnit med en del tänkte jag.

   Idag ska ja ha ett idrottsprov, som jag har övat inte sådär jättebra på, men det känns som om jag kan en del. Gamla kunskaper från nian, känns rätt skönt. Men plugga får jag göra, på ea:n tänkte jag, innan provet.

   Hade tänkt att åka och träna, men mami sa igår, att min farmor fyller år idag (vilket jag egentligen visste), så vi ska gå ner till henne och farfar och fira lite.

   Igår bakade jag lussekatter. Men jag åt av degen, vilket jag ångrar idag, och lite igår då jag har ont i magen och huvudet. Jäst bildar väl alokhol om det får för mycket socker? Och jag springer runt och äter socker ungefär hela tiden, haha.
   Men det hör till julen på något sätt, att man ska smaka på degen till (nästan) allt man bakar, hehe. Men det blev i vart fall några stycken, trots degförlusten.
   Sedan har jag en pepparkaksdeg också, som väntar på mig. Får se vilken dag jag orkar/hinner med den. Fast degen smakar gott, det har jag redan kontrollerat , hehe.

   Men nu ska jag väl äta frukost, och göra mig iordning, och titta över några läxor.

Ha en fin dag :)


Några av mina lussekatter. Har ingen saffran i, då mami inte tycker om det, och hon visste inte att jag ville ha det i mina katter.


Mami bakade också några stycken... :)



Helt nere

2008-12-08 17:02:18
Tankar Och Funderingar

Vet inte riktigt vad det är, och om jag visste skulle det nog vara för personligt för att jag skulle skriva det här, men jag känner mig helt nere just nu. Har inte lust med något. Har sjukt mycket plugg att göra, och så har jag sagt till mami att jag vill baka mina lussekatter själv, men just nu känner jag att jag inte orkar.
Kanske håller på att bli skoltrött ?
Har ont i huvudet med.

Neej, jag kanske ska gå och lägga mig några timmar, skönare att plugga på morgonen faktiskt, om man har fått sova ut.

Ääh, jag får se hur jag gör med det. Men plugga måste jag i vart fall.

Ha en fin måndagskväll :)



Upp och ner

2008-12-07 22:31:08
Allmänt

Haha, gillar min statistik, elr vad man ska säga. haha x)

Helgen

2008-12-07 18:31:55
Min Dag

Hemma hos Frida.

Denna helgen har varit den mest roligaste på flera veckor. Var med två kompisar , och vi såg på OC, och det är en underdrift att säga att vi är helt besatta av den. Vi verkligen lever oss in i den.
   Kalla oss töntiga, kalla oss nördar, men vi har sjukt kul i vart fall.
   Vill inte gå in på några detaljer, haha. Men vi började hos mig, sedan vid 22-tiden, åkte vi hem till Frida efter hennes förslag. Vi somnade där med. Myisgt om något ! Tre flickor i en 1.20-säng. Tack flickor, detta behövdes<3

Längtar tills vi ska se nästa gång igen. Måste ju få veta hur det går för alla därborta i Carlifornia. Missade ju det när det gick på tv, så nu får man ta igen det. :)

Lördag, igen :D

2008-12-06 15:42:52
Min Dag

Vet inte hur många timmar jag har sovit denna natt, men inte mer än 6 i vart fall. Kunde inte somna igår natt. Har väl för mycket tankar just nu, som håller mig vaken.

På jobbet var det rätt mycket att göra, men jag hann med i vart fall. Tycker det nästan är jobbigare att inte ha något att göra, än att ha för mycket att göra. Annars går man bara runt och ser ut som om man bara är där, och får lön för att inte göra någonting.

Efter jobbet hämtade pappa mig, efter att vi hämtat ut skorna och kläderna, åkte vi hem.  Och nu är det bara att vänta, på att flickorna ska komma, så vi kan ha OC-kväll. Ska bli mysigt värre :)
Fast innan måste jag ju plugga lite med. Jag är sämst på att plugga när jag sitter vid datorn, blir att man bara snackar med andra, fast det kan i och för sig ge lite ibland, till pluggandet, men det är väl inte så ofta, hehe.

Ha en fin och underbar lördag :)




 Avslutningen i nian. Min kompis har redigerat bilden , :)

De kom !

2008-12-06 15:36:32
Konsumtion

Denna gånga var Nelly lite fortare med att skicka hem kläderna. Och paret skor med, funderar på att lägga upp en egen tagen bild, fast de blev inget bra, så ja struntar i det.

Så glad, när allt passade, t.o.m. skostorleken, som jag var lite orolig över innan de kom. Men de passade som foten i skon, haha.

Nu läääängtar jag tills något bra tillfälle då ja kan få använda klänningen med volanger, skit nöjd med den med.

Som jag var rädd för , så blev mami sådär lagom glad på mig, men ja tänker inte skicka tillbaka de ! Nej, aldrig !


Skorna, och jag vet vad min kompis Elsa tycker om de ;) haha

Snö , snö , snö

2008-12-04 16:58:08
Tankar Och Funderingar

Min katt utanför huset innan jag sprang till bussen, som jag dessutom missade.

   Jag vill ha snö, gärna nu, men helst på julafton. Var väl ett tag sedan nu, många gröna jular har passerat förbi. Varje år, tänker jag på de vitklädda skogarna runt huset, att det är så det kommer att se ut just denna julen. Men nej, så brukar det inte bli. Kanske lite frost, som ser ut som snö (som på bilden) , men det är ingen riktig snö.

   Ge mig snön ! Nu , gärna !

Det går så fort !

2008-12-04 09:16:25
Tankar Och Funderingar

Nu har veckorna gått sådär fort igen, man hinner knappt blinka förrän måndgen har blivit till fredag. Fast idag är det bara torsdag, å andra sidan, men imorgon kommer fredagen.
  I helgen känner jag mig helt uppbokad, och vet knappt om jag kommer hinna med allt jag ska göra.

Nej, nu ska jag ringa city gross med, HJÄLP !

Torsdag

2008-12-04 09:14:43
Min Dag

Vaknade för en timma sedan, ungefär. Av sms. Fast alarmet skulle ringa strax efter, så det gjorde väl inte så mycket egentligen.
Min dag i punktform:
  • Äta frukost
  • Ringa City Gross, annars blir Wille sur på mig
  • Springa till bussen?
  • Skolan
  • Stanna kvar och plugga i en halvtimma
  • Mami hämtar mig
  • Åka till banken
  • Hemåt
  • Plugga
  • Äta
  • Tv? Neej, Plugga
  • Sova
  • Drömma om NO

Jag har tänkt länge nu, att slänga in två nya kategrier, men de är rätt tidskrävande, och kräver att jag skriver varje dag, vilket jag inte har riktigt tid med just nu, fast jag gör ju det ändå, i och för sig.
   Får se när jag känner för att starta de.

Nej, nu kurrar magen lite. Måste ha frukost, och det nu !

Ha en fin dag :) Ciao

Jag har beställt :)

2008-12-03 22:07:24
Konsumtion

Den här söta klänningen har ja beställt hem till mig,
jätte nöjd, hoppas jag att jag kommer bli. Fanns i typ beige-aktig ton, men den fanns inte i small, fatta att man blir lite ledsen då. Men svart är väl också fint, bara det att man ser ju inte alla små detaljer lika bra.
Sedan beställde jag hem ett par skor som såg nästan likadana ut som hon har på bilden, men inte riktigt. Längtar tills de kommer !

Fast min mami kommer väl bli lagom glad på mig när räkningen kommer, beställde inte bara klänningen och skorna heller. Aja, den smällen får hon ta, hehe. ;)

Julkalendern 2008

2008-12-02 18:27:27
Tankar Och Funderingar

Måste ju lägga
in ett inlägg om årets julkalender, Skägget i Brevlådan. Verkar ju helt klart lite mer julaktig, än de senaste julkalendrarna. Men jag skulle önska att de tog tillbaka Greveholm, det var ju helt klart bäst ! Finns inget som slår det. Eller okej, inte för att jag minns så mycket av det än små delar, men jag minns att jag tyckte det var jätte bra.

Och När Karusellerna sover, tyckte jag också om. Men det var nog mest för att det utspelade sig på Liseberg. Man har ju varit där några gånger, när man var mindre fanns ju typ inget bättre än att få åka till Liseberg.

Även Pelle Svanslös, var också helt underbart. Fast det kommer jag inte heller ihåg så mycket från, minns bara att jag tyckte det var bra, och att jag inte tyckte om Måns, hehe. Men det var jag nog inte ensam om.

Tycker nästan synd om de mindre barnen, som får växa upp med dessa julkalendrarna som är nu. Allram Eest var ju helt tragiskt, inte ens värt att skriva något om det.

Sedan kom jag att tänka på, just nu i skrivande stund, att de senaste julkalendrarna har utspelat sig i någon konstig miljö, inte den verkliga.
Förra årets, En Riktig Jul, utspelade sig lite här och lite där, pendlade mellan jultomten och Sverige. Fast den var väl rätt bra ändå, om man tänker på julstämmningen.

Nä, nu orkar ni inte läsa mer om vad jag har att skriva om julkalendrar, om ni ens har orkat läsa hela inlägget, haha. Jag har lätt för att spåra ur, har jag märkt, svårt att hålla mig till ett ämne. Skulle skriva om årets julkalender, se vart jag hamna. Haha.

Skägget i brevlådan

Ingenting vet jag

2008-12-02 17:54:35
Tankar Och Funderingar

Känner mig så ovetande, känner mig så dålig. För jag har ingen koll alls, nästan, vad som händer i världen. Hörde lite snabbt i veckan att folk hade åkt ifrån Thailand, och jag visste inte ens varför. Tror jag måste börja engegera mig lite mer i vad som händer i världen. Skönt att hänga med liksom, när man ska prata.
Det senaste jag vet, är väl att Obama blev president. Där ser nu hur dålig koll jag har. Bara det vet jag.

Men som jag skrev förut, det är ju inte mycket som jag tänker på att göra, som verkligen händer, som jag verkligen gör.
Så dålig är jag. Måste verkligen bättra mig, på typ allt.

Boxning

2008-12-02 17:50:49
Skolan

Idag på idrotten hade vi boxning. Eller boxersize, som det kallas. Gick ju i boxning ett tag på vårterminen i nian. Eller okej, jag ska inte överdriva nu, hehe, jag och en kompis gick väl kanske max sex gånger ? x)
Men idag, efter gympan kände jag ett sug efter att få börja igen. Det var så kul! Medan alla andra var helt slut, och trött i armarna, så kände jag bara att jag ville mer. Eller, det kanske inte beror direkt på de där få gångerna jag gick, men vi kanm låtsas det, hehe.
Fast i och för sig, så går jag ju på friskis nu, man kanske ska lugna ner sig ? Och inte överanstränga kroppen. Fast å andra sidan är boxning grymt bra träning för hela kroppen, och alla muskler. Saknar det lite faktiskt, att på söndagarna vara sådär härligt slut, och känna att man verkligen förtjänar den där choklasbiten. x)

Jaja, får väl se hur det blir. Det brukar inte bli som jag säger ändå, hehe.
Puss<3

Gott :D

2008-12-01 19:13:23
Allmänt

Förresten så kom mami hem nu, tror jag. Så nu ska här smakas på nybakat tunnbröd. Så gott är det ! :)


Mars och vatten, vatten och mars

2008-12-01 19:12:33
Skolan

Försöker hitta lite fakta om vatten på mars, men det går inte så bra. Har inte fått fram så mycket mer fakta än jag redan har hittat. Och det är att det har funnits flytande vatten på mars, men nu finns det bara i form av vattenånga och is. Ska nog inte skriva mer, ifall någon i klassen läser det här. Man vill ju självklart att ens egna grupp ska vara bäst, hehe.


Nej, tillbaka till mars med mig.

Så Irriterande

2008-12-01 18:41:17
Min Dag

åååh ,jag blir så arg och sur på mig själv. Hade ju tänkt och åka och träna efter skolan på friskis. Jag åkte dit till lokalen, och gick in i omklädningsrummet. När jag väl var där inne, upptäckte jag att jag inte hade några strumpor med mig. Och i skolan hade jag haft strumpebyxor, så de kunde jag inte ha.
Förra veckan glömde jag t-shirt, undrar bara vad jag kommer glömma nästa vecka.

Trött, men nu blir det plugg. Som om du inte redan kunde gissa ;)

Förövrigt har mami och momo bakat tunnbröd, ska smaka på det sedan :)

Ha en fiin kväll, puss <3

hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0