Godnatt från mig

2008-12-28 23:37:04
Min Dag

   Jag slängde i mig några makaroner och hemmagjorda julköttbullar som mami har gjort (gottgott!), innan jag stack till Rickard.
   Vi ringde Ch, och gick sedan till honom. Såg på film Narnia 2: Prins Caspian, Rickard hade inte sett den än. Så vi var gulliga och kollade den med honom.
   Gick hem ganska tidigt, runt 21.
   Satte mig och spelade RollerCoasterTycoon2, ett gammalt spel jag köpte när jag var mindre. Visste inte om det skulle funka på Vista, eftersom det är ett sådant gammalt spel, men det gjorde det til min stora glädje. Enda kruxet är att bilden blir inte över hela skärmen, men det gör mig ingenting, så länge jag får bygga upp min nöjespark.

   Dessutom blev det klart att jag ska fira nyår i Skövde, med min vän Elsa. Ska bli så underbart kul, för det vet jag att det alltid blir med henne. Är så glad, så glad. Ska nog börja packa imorgon, lite smått eller på tisdag, för vi ska sova över där med, hos några. Tjoho!

   Nu ska jag krypa ner i min säng och somna, kankse läsa en bok eller en tidning innan, så somnar jag riktigt gott. För imorgon ska jag åka och shoppa med min mami och syster. Mellandagsrea! Tjoho!
   Godnatt


Hemma hos min andra vän ^

Kommentarer
Postat av: Elsa!

Alltså det ska bara bli föör kul! Jag längtar så jag vet inte vad (L) Men jag ringer dej sen, om mat mm. Puss



Hoppas du hittar något kul på shoppingturen!

2008-12-29 @ 12:52:34

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0