Tv-kvällarna är sämst nu för tiden!

2009-01-31 19:53:47
Min Dag

   Det är otroligt tråkigt att vara sjuk. Hade lovat att vara med min vän R denna helgen, men då jag är sjuk, så kan jag inte.
   Lovade honom i vart fall att vi ska vara med varandra nästa vecka. Men då ska jag säkert iväg på en massa kalas, eller plugga. Fast å andra sidan är det ju sportlov då , skönt och behvöligt.

   Nu börjar snart körslaget på tv4, och Så som i himmelen på Svt1. Vet inte vilket jag ska se, om jag ska se något alls. Kanske sätter på en film, eller spelar sims^.
   Varför går det inget bra program på tv när man är sjuk?

  Ska öppna asken med Romerska Bågar, som jag fick av mami (: , som för övrigt är hos pappas faster för att hon fyller år. Bara jag och min syster hemma, och katterna då, förstås. Lugnt och skönt^^.

   Ha en fin lördagskväll allesammans.
   KramVeronica Maggio

2009-01-31 10:49:28
Dagens låt
Veronica Maggio - Måndagsbarn

Mmm, nu är det måndag snart
Och jag lever för ikväll
Sena nätter, tomma glas
Femhundra skjuter upp problemet för ett tag
Men jag tror att alla snart har fått nog av mig


Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort, för dig är det alltid helg

Och helgen måste ta slut

Det är fullt en lördag klockan 5
 Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem
Skulle vilja ta det sen, vad ska det bli av mig


Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
Det är måndag snart
Men jag lever för ikväll


Lördag 31/1

2009-01-31 10:43:28
Min Dag
Godmorgon

Gjorde lite tappra försök på förändring i går i bloggen, får väl se hur fort jag tröttnar på det. ^^
   Men jag har svårt att bestämma vilken textstil jag ska ha. Så jag testar lite fram och tillbaka, så att ni vet. (:

   Fortfarande ont i halsen, skönt att jag sa igår att jag inte skulle till jobbet. Hade inte orkat det idag, dessutom så går jag ju omkring i frysar/kylar hela tiden på jobbet, och det hade säkert gjort min förkylning värre. Helt säker på det!

   Jag tänkte ta tillfället i akt och plugga när jag ändå bara ligger i sängen. Lyssnar dessutom på lugn, avslappnande musik. Åh, jätte skönt är det (: .

   Kanske även spelar lite The Sims, det var ju jätte längesedan...

   Nej, nu blir det att ta tag i So-läxan vi har tills på måndag, och jag har inte ens börjat ! Aja, Elin, aja..

Kram.

Westlife

2009-01-30 22:36:45
Dagens låt


Tänkte vara lite nostalgisk, och ladda upp en låt med det kära, gamla, irländska pojkbandet som jag var helt såld på när jag var mindre. Och jag var nog inte ensam, haha.Westlife - When You're Looking Like That

Mitt kvällsfördriv

2009-01-30 18:19:57
Konsumtion
 ÅÅH, det är så himla kul att kika runt på kläder, eller hur?
   Speciellt
när man klickar hem något också.
   Kikar runt på H&M just nu, synd att jag nog inte klickar hem något.
   Dels fyller min mami snart år, och dels har jag inte betalat Håkan-biljetten än. fy på mig!

   Men det är ändå kul, att bara kika runt (a.

Vägen till himlen

2009-01-30 17:39:05
Böcker

   När jag ändå inte har något att göra, kan jag skriva att jag har läst ut min bok som jag lånade från biblioteket, Vägen Till  Himlen av Deborah Elis.
   Den handlar om Binti som bor i Malawi. Hon lever gott med sin pappa och två syskon, och de får gå i en lite finare skola som deras pappa har råd med genom att han säljer kistor. Binti är också med i en radioteater och får pengar för det. Men en dag dör hennes pappa dör i aids, som också hennes mamma har gjort. Hon och hennes syskon får istället leva hos släktingar som behandlar dem illa, och hon får aldrig mer spela i sin älskade radioteater.
   Väldigt läsvärd tycker jag i vart fall. Författaren är också påläst då hon har rest runt i Afrika, och pratat med barn som har förlorat sina föräldrar i aids. Binti är en påhittad flicka, men hennes historia liknar många barn i Afrikas.

Fredag 30/1

2009-01-30 17:18:22
Min Dag
Hej

Hann inte blogga igår, var hemma runt kl. 18.30, efter att ha varit på ett medelpass med min mami och E<3, min kusin och faster var också med ^^ .
   När jag kom hem var det mat, dusch och plugg som gällde. Öva inför svenska talet och matteprovet.
   Som jag för övrigt gjorde idag. Gjorde matteprovet på första lektionen, för när jag vaknade i morse hade jag jätteont i halsen, och funderade på att hoppa över skolan. Men jag ville få talet och provet överstökat så jag gick ändå. Men jag frågade min mattelärare om jag fick göra matteprovet på morgonen, för att kunna åka hem sedan när jag hade gjort mitt tal, och det gick bra, sa han.

    Provet var för övrigt lättare än vad jag hade tänkt mig, så det gick nog bra^^.
   Talet gick väl lite sådär, tyckte jag. Pratade nog för fort, kom jag på i efterhand. Men det verkade godkänt i vart fall, för jag pratade lite med min lärare efteråt om man kunde få reda på vad man fick för omdöme på talet. Då sa han att han måste räkna ihop alla poäng först, för han hade en mall som han utgick ifrån, men han tyckte att mitt tal var bra. ^^

   Åkte hem, och gick till sängs. Somnade, och när jag vaknade var klockan runt 14. Tänkte på att mina klasskamrater nog också hade gjort klart provet vid det laget, haha, det första jag tänker på när jag vaknar x).

   Egentligen skulle jag ha jobbat imorgon, men eftersom jag är sjuk så sa jag att jag inte kommer.

Kram.

Irriterad om något!

2009-01-28 18:41:41
Min Dag

Just nu är jag bara så himla irriterad. På precis allt.
   Mami undrar om jag inte ska vara med och klä av granen (kommentera det inte!), men jag ropar att jag inte hinner, har minst tre läxor att göra, och är dessutom super trött så egentligen vill jag ingenting.
   Ropar igen, och så säger hon till min syster : "Vad sa hon? "

   Imorgon kommer jag tycka att det var löjligt att bli irriterad, men just nu är jag det, och det kan inte hjälpas.

   Dessutom har jag lagt till en ny header, och ändrat lite i bakgrunden, men det syns inte, ghaaaaaaa! Blir ju tokgalen. Kanske borde stänga av datorn. Just nu är det ett irriterande störmoment när jag egentligen måste plugga...
   Problemet: engelskan ligger på datorn, och om jag behöver hjälp av någon i klassen blir det galet om jag inte kan nå de...


Såhär sa ju min blogg se ut, varför gör den inte det då ? ghaaaaaaa

Minnet - varför glömmer vi ?

2009-01-28 17:23:56
Skolan

   Det ska mitt tal handla om i skolan. Och som vanligt spårar jag ur när jag letar efter fakta. Såg en anteckning om att om vi lägger ut alla hjärnceller vi har i hjärnan skulle det räcka från Stockholm till Rio de Janeiro och tillbaka igen.
   Jag menar, vad har det med mitt tal att göra ? Det skulle bara bli långsökt, och jobbigt. Mindre fakta - mer relaterat, har vår lärare sagt. Inte lätt, för jag är inte den som står inför massa folk och berättar om mig, tar hellre en massa fakta och så. Men jag får väl försöka^.

   Har för övrigt skrivit klart mitt manus nu, jätte skönt. Tänkte läsa upp det sedan framför spegeln, så jag ser hur (dum) jag ser ut när jag läser, och försöka öva bort (dumma/fula) gester jag gör. Sedan blir det för katterna x) , och kanske mina föräldrar. Måste ju få kritik från någon med !

   På fredag smäller det, då ska det läsas upp inför klassen. Lite smått nervös, men det är bra säger vår lärare. Vore konstigt annars.
   Jag är nog inte nervös för att de tittar på mig och så, är mest nervös för att de inte ska lyssna eller tycka att det är ointressant. Att de ska göra gester, som gäspningar eller skruva sig på stolen. Det är bland det värsta som kan hända. Och det är upp till mig att se till så att de verkligen blir intresserade av vad jag har att säga.

   Ett djupt andetag, sedan kör vi ^.


Kom också på att jag har fysik, kemi och engelska till imorgon. Matteprovet (och talet) på fredag. Lite stressad.

Irene Cara

2009-01-27 19:45:07
Dagens låt
Irene Cara - What A Feeling

Well i hear the music
close my eyes
feel the rhythm
wrap around
take a hold of my heart

 
What a feeling.
 Bein's believin'.
I can have it all, now I'm dancing for my life.

Take your passion
and make it happen.
Pictures come alive,
 you can dance right through your life

Tisdag 27/1

2009-01-27 19:16:04
Min Dag

Hej (:

Måste bara säga att jag inte tycker om min katt. Eller jo, det gör jag, men inte som hon håller på. Elsa-Sara, katten, lägger sig i mitt rum (gömmer sig under sängen) och jag får inte tag i henne för jag orkar inte dra ut sängen.
   I vart fall, så vaknar jag mitt i natten när hon rör på sig, och sedan väcker hon mig runt 5 av att hon vill gå ut från mitt rum. Inte många timmars sömn för min del, alltså.
   Vet inte vad jag ska göra åt problemet, kanske flytta sängen. Men jag får se vad jag gör åt saken...

   Simmade på idrotten, men livräddning och sådant. Klarade mig precis på vg-tiden, även om idrottsläraren sa att det inte var betygsgrundande eller så. Men jag skulle vilja simma igen, för jag vet att jag kan förbättra tiden^.

   Hade sedan utvecklingssamtal, fastän matteläraren hade glömt av oss x) . Går bra för mig i alla ämnen, verkar det som, tjoho! Och det mest ofattbara någonsin: VG i idrott. Det har aldrig tidigare hänt. Där ser man, jag kanske till och med kan få ett mvg ? Verkar ju trots allt inte helt omöjligt^.

   Nu måste jag plugga lite. Har matteprov på fredag, och ska dessutom hålla tal då. Men det har jag säkert redan sagt, hehe.
   Imorgon blir det förövrigt baspasset på frisiki i en timma, sedan hem. Funderar på att ta ett spinningpass eller annat senare på kvällen, kan ju behöva det...

Kram


Mindy Smith

2009-01-25 22:38:47
Dagens låt
Dålig uppdatering inom denna kategori, men jag har inte riktigt orkat. Dessutom krånglar vårt internet så som det gör då och då...Mindy Smith - One Moment More

Hold me even though I know you're leaving
And show me all the reasons you would stay

It's just enough to feel your breath on mine
To warm my soul and ease my mind
You've gotta hold me and show me now


Oh, please don't go
 Let me have you just one moment more
Oh, all I need
All I want
is just one moment more
You've gotta hold me and keep me now


Tell me how someday you'll be returning
And maybe, maybe I'll believe
It's just enough to see a shooting star
To know you're never really far
It's just enough to see a shooting star
To know you're never really gone

You've gotta hold me and maybe I'll believe..
So hold me even though I know you're leaving.


Söndag 25/1

2009-01-25 22:32:06
Min Dag
Hej vänner

Snart är min värsta dag på hela veckan över. Ska formulera om mig så det inte blir missförstånd: Tycker inte om söndagar! Så dryga, och tråkiga. Man kan inte göra någonting, för man orkar inte.Kan inte förstå vad söndagar ska vara bra för.
   Förresten, så tycker jag att vi borde ha en till dag i veckan, eller helgen rättare sagt. Tänk så mycket man skulle kunna vila ut sig då! Känner mig trött som en gammal säck potatis.

   Igår var jag och mami i Stenungsund, och jag shoppade en kavaj, en slags skjortklänning och ett par skor. Även en present till min vän som fyllde år i fredags, och lite andra småsaker.
   När jag sedan väl kom hem runt 14-tiden, blev det till att börja göra sig iordning. Åkte till min vän senare på kvällen, och sov över där. (:
   Somnade väl vid 2, då vi satt uppe och tittade på King Kong som gick på Tv3, har inte sett den innan. Dessutom inte orkat heller, då den är tre timmar lång. Bra gjord i vart fall!

   Efter att ha ätit två äppelmuffins och glasstårta, åkte vi till friskis&svettis. Blev ett skivstångspass denna söndag igen. Mami var med, för övrigt. Hon tyckte det var ett bättre pass än spinning, vet inte riktigt hur hon tänkte där, men men ^.

   Nu är jag helt slut, i både kropp och själ. Men innan jag somnar måste jag titta över engelskaläxan vi har tills imorn, great! Har inte hunnit kolla på den i helgen. Kunde gjort det i fredags, men då var jag för lat. Usch då.

   Godnatt och kram


Fredag 23/1

2009-01-23 18:40:17
Min Dag
Godkväll

Känner inte alls för att blogga. Vill bara lägga mig ner i sängen och somna. Men då skulle jag vända på dygnet, så jag får vänta med att sova tills senare ikväll.

   Min kväll kommer jag tillbringa framför datorn. Satt knappt något vid datorn igår och i onsdags, så jag får väl ta igen det nu (a.

   Min vän fyller år idag, E<3. Grattis (: <3
   Ska till henne imorgon, tror jag. Eller vad vi nu ska hitta på (:

   På dagens svenska lektion hade vi SO, så vi hade dubbla lektioner med det ämnet. Vår lärare förde en diskussion om kärlek fanns, eller inte. Självklart finns den, sa han i slutet, men innan det var det värsta diskussionen. Alla försökte bevisa att den fanns, genom att deffinera den på olika sätt.
    Jag är verkligen dålig i diskussioner, för det jag tänker hinner oftast någon annan ta upp, innan jag får säga vad jag tycker. Därför är det nästan lättare för mig att ha en diskussion i en mindre grupp.
   En annan sak som oroar mig, är att läraren sa att det vi framförde idag kommer påverka våra betyg. Och jag sa ingenting! Eller jo, jag sa en sak, men det var för att jag blev tillfrågad. Inte bra...

   Ska vila ut denna helg, tänkte jag. För denna vecka har jag verkligen varit helt slut. Vet knappt hur det kommer sig att jag har orkat upp ur sängen på morgonen. Ett under, nästan.

   Nu ska jag fortsätta spela Harpan, haha.

Kram

Onsdag 21/1

2009-01-21 17:48:40
Min Dag

Hej vänner

Hur har din dag varit?
   Min har varit slö., eller jag har varit slö, rättare sagt. Har nog inte sovit tillräckligt, får börja skärpa mig nu! (hur många gånger har jag inte sagt det, egentligen?)

   Ny franskalärare, verkade snäll (: . Det är ju positivt^. Mötte den gamla franskaläraren på väg ut från D-huset. Undrar vad han skulle göra där, men jag och W stannade för att prata en stund med honom, i kanske en minut. Vi nämnde inte att det var vår första franskalektion idag, för hela året. (a.

  På bussen hem höll jag på att somna, men som tur var så gjorde jag inte det. Är alltid lika rädd för att somna på bussen, och sedan vakna upp flera hållplatser längre bort.
   En gång somnade jag faktiskt på bussen efter att den varit uppe vid Ericson (en mataffär), så jag visste att jag var i Kode i vart fall, och när jag vaknade var det helt kolsvart så jag såg inte vart bussen var, så jag plingade. Det visade sig vara en hållplats innan min, och som vanliga otur regnade det såklart, och blåste. Kommer ihåg att jag ringde hem och blev sur när mami inte ville hämta mig. Men nu efteråt fattar jag har dumt det var x), jag hade ju hunnit komma hem innan hon hade hunnit möta upp mig.

   Ikväll blir det lite franska, kanske. Om jag orkar. Man får ju ha något att göra på fredagens studiepass med, hehe
Annars ska jag lägga mig tidigt. Även om jag har sovmorgon imorgon. Behöver sömnen, ohja.

   Ha det fint
Kraaaam

Gammal bild, från i somras^

Skolan

2009-01-21 11:29:01
Skolan
   Sitter i skolan. Borde egentligen göra lite franska.

Egentligen ...

Tisdag 20/1

2009-01-20 21:58:21
Min Dag
Hej

   Jag blev inte blöt om fötterna, för min mormor var söt och körde mig till Kode, så jag kunde ta bussen därifrån istället! Jättesnällt.

   På idrotten hade vi ingen styrketräning, eller man kunde ha haft en stund i gymmet om man ville, annars var det fotboll som gällde. Ehm, gjorde ju mycket för mitt lag, verkligen, haha.

   Lånade för övrigt en ny bok, Vägen till himlen. Verkar något seriösare än den förra jag läste^.

   Lovade mig själv att inte sitta så mycket vid datorn, och jag tycker jag har lyckats att hålla det. Dessutom har jag kommit på hur jag ska kunna hålla kontroll på mig själv, så jag inte sitter för länge. Jag drar helt enkelt ut kontakten till datorn, och när batteriet börjar ta slut, då får jag inte sitta mer vid datorn.
   Så nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig.

Godnatt (:

Miss Elliot

2009-01-20 09:57:12
Dagens låt
Miss Elliot - Lose Control

Flo’ proppa head knocka
Beat styla tail droppa
Do ma thang muthafuckas
Ma rose Royce Lamborghini
Blue Madina always beamin’
Ragtop chrome pipes
Blue lights outta sight
Know me sow it in
Set it in sow it in
 Make that money do it in
Booty bouncing gon’ hit


Everybody here
Get it outta control
Get yo backs off tha wall
 Cuz Misdemeanor said so
Everybody (step,step)
Everybody Everybody (step,step)
Everybody


Now put yo back on tha wall
 Put yo back on tha wall
Put yo back on tha wall
Put yo back on tha wall
 Misdemeanor’s in da house
Yeh Ciara’s in da house
Misdemeanor’s in tha house
(Music make you lose control)


Tisdags morgon

2009-01-20 09:45:15
Min Dag

Godmorgon (:

   Min träningsvärk sitter i, ännu. Får se om jag kan ta mig till skolan, x) .

   Jag börjar om ungefär två timmar. Skönt med så lång sovmorgon, men mycket dystert väder. Det regnar! Usch! Hoppas jag hittar något paraply, som är helt vill säga. Annars lär jag vara blöt när jag kommer till skolan.
   Men det kommer jag nog vara ändå, om fötterna i vart fall. Måste gå igenom skogen för att komma till bussen, för jag kommer inte hinna med bussen som går nerifrån landsvägen.

   Nu ska jag äta frukost och slänga på mig en tröja.
Ha en fin dag!
Kram

En ofixad jag.

Måndag 19/1

2009-01-19 21:49:39
Min Dag
Hej vänner

Måndag igen. Helt otroligt vad fort veckorna går. Fattar inte vart tiden tar vägen...

   När alarmet ringde, kände jag hur sängen höll mig kvar en stund. Usch på mig! Kan inte ligga och snooza sådär, då lär jag missa bussen. Men det gjorde jag inte. ^ För en gångs skull, haha.
  
   En "nykomling" kom till da vinci idag
, men det var ingen nykomling visade det sig sedan. Det var en niondeklassare som ville se hur vi har det på da vinci. Han verkade rätt intresserad av vad läraren sa och så, så jag tror det kommer bli en av de nya da vinci ettorna nästa läsår.
   För övrigt hade vi tre flickor i fredags som också hälsade på. Inte för att jag pratade med några av de, men de verkade inte lika intresserade som pojken. Äsch, jag vet inte.

   Spinning idag med E, och det känns kan jag säga. När vi skulle upp i position 3 (när man står upp men har rumpan långt bak...) så trodde jag mina lår skulle domna bort. Har sådan fruktansvärd träningsvärk ifrån gårdagens pass, och efter att ha spunnit med den träningsvärken så är den bara ännu värre. Synd att vi ska ha styrketräning på gympan imorn med. Orkar knappt lyfta en hantel (y.

   Börjar så skönt sent imorgon, 11.25 med matte dessutom. Great! (:

   Ska snart stupa i säng, trött som få.
Ha det fint
Kram

Salem al Fakir

2009-01-19 21:42:16
Dagens låtSalem al Fakir - Good Song

Sometimes we all have bad days
When everything feels far away

 If you'd ever let me
I'd do my best to bring you up again


 I hope you one day decide if
 The important things in life should bring you down
We all feel better without it
 So let it out don't you keep it inside
 It won't be no surprise
 If you suddenly rise again
To be the one you were before
Just let love be your guide my friend
 And you will never feel the same again
Just let me tell ya 'cause I know

Sometimes we all have bad days
 When everything feels far away
If you'd ever let me
I'd do my best to bring you up again


Akon ft. Colby O'Donis

2009-01-18 22:32:32
Dagens låt
Akon ft. Colby O'Donis - Beautiful

Insnöad!!

2009-01-18 22:03:04
Tankar Och Funderingar

   Jag vaknar upp en vinterdag, som förövrigt är en vardag. Jag kan inte tända lampan, för strömmen har gått. Jag kliver upp ur sängen, och går mot fönstret. När jag drar upp persiennerna, så ser jag absolur ingenting. Det är helt svart, en liten gnutta ljus längst upp i fönstret som inte är tillräckligt för att lysa upp mitt rum. Jag fattar direkt: Insnöad!!
   Så synd att det var en skoldag också...

Så har jag tänkt många gånger det har börjat snöa, fast det har aldrig blivit så. Vet inte om det är synd eller tur. Det hade ju varit kul, att någon gång få bli insnöad ^^, få känna hur det känns. Man kanske känner sig helt inlåst, som i ett fängelse, eller fri till att man kan göra vad man vill, vad man vill som inte kräver ström då. Strömmen har givetvis gått då det har fallit så mycket snö, att elledningarna har gått av (eller något liknande).

Utsnöad


Söndag 18/1

2009-01-18 21:51:38
Min Dag

Godkväll vänner

Har spenderat denna helgen hos en vän. Vi hade filmkväll ^, och såg fem filmer, på rad. Det ni!
  Åt också tacos (som vi typ gjorde själva, nästan...), och massa onyttigheter!

   Idag åkte vi in och såg Australia. En vän till mami hade sagt att man skulle ta med sig näsdukar, för att det var en gråtfilm. Men jag grät ingenting, brukar annars gråta när det är sorglig på film. Men jag hade inte med mig några näsdukar, för övrigt.

   Tog ett skivstångspass på friskis&svettis med E<3. Det var jobbigt, kan jag ju säga! Mina armar värker än, och de kommer nog fortsätta skaka till imorgon. Då blir det för övrigt ett spinningpass, tjoho.

   Självklart missade jag tåget som skulle tagit mig hem från Ytterby. Men E:s mamma körde mig till Kungälv, missade den bussen också! Så jag gick från kungälvsmotet till busstation, såg en grön express komma från Eriksdalshållet, så jag skyndade mina steg, och hann med den! Tog sedan tåget ifrån Ytterby hem. Under tiden jag gick från Kungälvsmotet till busstationen började det att snöa, så klart. Så när min mami hämtade mig från Kode, var jag nästan som en vandrande snögubbe, för det snöar en hel del.

   Ha en fin kväll.
Godnatt


Zinat Pirzadeh

2009-01-16 20:54:51
TV/Podcast

   Sitter just nu framför tv:n med datorn i knät, för det var så ensamt att sitta i mitt egna rum alldeles själv.

   Men, jag måste säga att en av deltagarna, Zinat Pirzadeh att hon är oerhört söt och gullig. ^^
   Hade ingen aning om henne förut, men när jag läste lite om henne, var hon visst en komiker ifrån Iran. Hon hade flytt från tvångsgifte med sin tvååriga son från Sverige. Det tycker jag är oerhört tufft, efter vad man har hört om Iran och så... Tycker det är bra att hon kom hit (: , man blir glad bara man ser henne bara för att hon är så glad själv^^.


Bilden tagen härifrån (expressen).

Fredag 16/1

2009-01-16 20:14:03
Min Dag
Hej vänner

Började dagen med  ett besök hos tandläkaren. Fick veta att jag hade mycket fina tänder (även om jag själv tycker de står åt alla håll, men jag tror hon menade att jag inte hade karies/hål och så vidare), men jag fick en ny tid om ungefär två veckor, för att dra ut tänder. Läskigt värre! Hoppas de tar ordentligt med bedövning. Annars vill jag inte...

   På svenskan skulle vi läsa upp en dikt skriven av en poet inför klassen med känsla. Tycker sådant är jätte kul! Att få leva sig in i dikten. Även om vi kanske inte fick så lång tid att verkligen öva in det, men det gick nog bra ändå^^.

   I So:n ska vi börja med religion, ett intressant ämne. Men vi ska göra på ett mer annorlunda sätt än vad jag är van vid, men det kommer nog gå bra ^^. Fast vi fick en jättesvår stencil, som vi också fick i läxa, med svåra frågor, som "finns kärlek?" och "var finns kärleken?". Man börjar ju nästan tvivla på om den då finns, eller om det är något som människan bara inbillar sig att den finns. Usch, tycker inte om djupa frågor för man kommer inte fram till något riktigt svar då.

   Efter studiepasset åkte jag och vän till Friskis&Svettis, för att träna lite yogainspirerande Ki Balans. Var inte så jobbigt, knappt ansträngande, bara för magen x). Men om man går några gånger kanske man blir smidigare? Skönt avslut i vart fall, höll nästan på att somna. Ville inte vakna när hon sa att vi var tvungna att försiktigt resa oss upp.
   Testade lite på gymmet, för första gången. Löpbandet kanske kommer bli en av mina favoriter ?

   Ikväll ska jag vara hemma, jag ska baka till imorgon och fixa lite engelska läxa. Sedan ska jag kolla på Samantha på 4:an, för att se om det är något att ha ^^.

  Ha en fin fredagskväll!
Kram


Matt Pokora

2009-01-16 20:02:25
Dagens låtMatt Pokora - Catch Me If You Can

I've been travelin' all over the world
Talk to some of the moste beautiful girls
Ain't no playa no I aint sayin' that
But they always seem
To get so attached

So if you callin' my phone
Leave a message
Black, blond, brunette,
even red heads
It don't mean
We gone together
Just because we ....
Don't mean that we gonna be forever

I'm sayin'
Na-na-na-na-na
Na-na-na-na
 Catch me if you can


Ny Design

2009-01-15 20:13:33
Allmänt

Ny design, igen...
   Sa ju att den andra kanske skulle vara kvar ett tag, men jag tröttnade på att den var så svart och mörk. Har gjort ett tappert försök att ljusa upp den lite (y.

   Men jag tycker vit text är så snyggt mot svart bakgrund, så det låter jag väl vara kvar ^^.

Emma

2009-01-15 15:49:57
Filmer
Igår kväll, slängde jag in en dvd-film i dvd-spelaren. Emma hette den, baserad på boken med samma namn av Jane Austen.
   Har velat se den sedan den kom ut på bio/dvd. Men det har liksom inte blivit av att jag har köpt den förrän nu...
   I vart fall, blev ganska så besviken.
   Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Jag brukar annars tycka om filmer som utspelar sig i England under 1800-1900-talet, mest tack vare de fina klänningarna^^.

   Filmen var ändå en besvikelse, kan inte förklara riktigt. Den var så mycket "på ytan", och gick inte in på djupet, och det stör jag mig på vissa filmer. För jag tycker man ska få så många detaljer som möjligt ^ , annars är det ingen mening. För man följer inte riktigt med i handlingen då.


Gwyneth Paltrow, så sööt (:

Torsdag 15/1

2009-01-15 15:39:21
Min Dag
Hej vänner

Nu har jag gått en vecka i skolan, känns som en dag. Går så ruskigt, äckligt fort. Hinner ju inte med ?

   Vaknade i vart fall av mig själv innan 9, alarmet gick på 9.
   Bussen.
   Engelska.
   Lunch (gulaschsoppa, usch).
   Matte.
   Buss hem.

   I vanliga fall brukar jag stanna kvar till 16 i skolan på torsdagar, för att plugga. Men vi har inget så stort att plugga just nu. Bara engelska. Skönt är det.

Ska öva på glosor nu.
Kram


Dåligt med nya bilder, jag vet. Men jag har tappat lusten för att ta kort just nu. Men det kommer väl snart. ^

Sunrise Avenue

2009-01-15 15:15:32
Dagens låtSunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

Find a new one to fool
 Leave and don’t look back.
I won’t follow
We have nothing left
it ’s the end of our time


 We can’t cry the pain away
 We can’t find a need to stay
There’s no more rabbits in my hat
 to make things right


 Out of my life,
 out of my mind
Out of the tears we can’t deny
We need to swallow all our pride
 And leave this mess behind
Out of my head,
out of my bed
Out of the dreams we had,
they ’re bad
 Tell them it ’s me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad


Evanescence

2009-01-14 17:29:07
Dagens låtEvanescence - My Immortal

TItta även på denna video

Onsdag 14/1

2009-01-14 16:57:46
Min Dag

Hej vänner

Har varit en slapp skoldag idag.
   På No:n lekte läraren lite med kemi. Blandade till FeS (Järnsulfid), och lite annat, i väntan på att biträdande rektor och SYO skulle komma. De kom, men var försenade. Skyllde på OP-klassen de varit hos innan. Jaja.
   Rätt bra att jag inte "försov" mig ifrån denna lilla föreläsning, för det var ju en del som de förklarade. Jag har bestämt mig för att läsa Franska steg 4 i vart fall, sedan de andra 100 poängen vet jag inte riktigt än, men Psykologi A och Rättskunskap låter kul ^^. Men får se, om jag ändrar mig. Har till den 29/1 att bestämma mig. Ett tag kvar...
   På Ea:n gjorde man inget vettigt, kanske tog lunch. Pratade med min engelska/svenskalärare också, och om jag skärper så ska det nog gå bra i engelskaämnet. (:
   På matten var det kanske lite flummigt, fick inte räknat så mycket, men jag ligger längre fram än de flesta i min klass, så det gjorde kanske inte så mycket...
   So:n var istället en ea (eget ansvar (x ) , och om jag hade fått veta det ungefär fem/tio minuter innan jag fick det, så hade jag kunnat ta en tidigare buss hem. Istället fick jag ta tio över tre bussen. Suck.
   På bussen hem ringde min chef, och sa att jag inte behövde jobba på lördag. Och kanske inte så mycket framöver, eftersom det är rätt lungt på jobbet vid dessa tider av året. Lite skönt kanske.

   Nu vet jag inte vad ja ska göra riktigt. Kanske kolla runt lite på internet, sedan kanske film? Är ganska trött efter denna långa skoldag. Kanske tar mig en tupplur ?

Ha det fint


Kolla vad kort hår jag hade när jag började gymnasiet. (Håret uppsatt i knutliknande knut på bilden, men det var ändå kort liksom..)

Film du borde se !!!

2009-01-13 23:00:14
Tankar Och Funderingar

DENNA FILM BORDE SES  AV ALLA,
   GER I VART FALL MIG EN TANKESTÄLLARE. Ä
ven om det kanske inte är aktuellt än, för mig..
   SE DEN!!!Björn G & Johan G , guldbaggegalan

2009-01-13 20:54:26
TV/Podcast
Missade tyvärr guldbaggegalan igår.
   Men jag hittade några klipp, haha x)


Mamma Mia Medley


Patrik 1,5 (cm)


AndraAvenyn

2009-01-13 19:45:51
TV/Podcast


Hade ju nästan glömt bort. AndraAvenyn, börjar ju idag, ÄNTLIGEN
:D

Jag ska nog se framför datorn, då tv:apparaterna är upptagna, och tv:n i mitt rum har ingen boxer osv. Äsch :) .

Dessa rektorer ...

2009-01-13 19:34:46
Skolan

   Har sovmorgon imorgon. För vi har ingen franska, gott.
  

   Men hade det inte varit för att någon rektor (tror jag det var?) som ville hålla ett föredrag på No:n imorn, som vi egentligen hade kunnat få vara lediga ifrån. Och det hade då innebärt, att jag och de i min franskagrupp började klockan 12.20, och börja med matte, sedan bara ha so (där några grupper ska redovisa inför läraren, så jag antar att man kan åka hem?).
   Fatta vad skönt det hade varit. Men nu är det ju inte så.

Sa till mami och pappa när vi åt, att jag kanske skippar att gå på föreläsningen, men de sa att jag nog borde gå på den. Annars hade de ju inte flyttat fram den från fredagen, då vi egentligen skulle ha varit på föredraget. Men då var vi ju lediga hela dagen.
   Kanske borde göra som de säger, föräldrar ska ju vara lite smarta och ligga ett steg före ^.

Tisdag 13/1

2009-01-13 19:25:26
Min Dag

Hej vänner

Fick redovisat marsprojektet idag. Kändes så himla nervöst innnan, men när vi fick gå ur därifrån: Lättnad!
    Fast en sak som oroade mig, var att vi inte fick några frågor, eller vi fick kanske två/tre stycken. Kändes som om de inte tyckte att det var intressant eller så. Så vi frågade läraren efter, men han sa att det kunde vart för att vi hade sagt så mycket, att de inte hade några frågor, eller för att tiden hade runnit ut. Vi hade 15 minuter på oss. För lite, tycker jag. Hade lätt velat ha 20 eller 30 min istället. För det var en del som vi hade fördjupat oss i, ordentligt, som vi inte ens fick fram på grund av den korta tiden.
   Men jag är ändå nöjd med det vi framfört, minst G i vart fall ^^.

   På EA:n pluggade jag och Wille mode.
   Det vill säga, vi kollade i min nyinköpta Plaza kvinna som jag sprang och köpte efter att Willes grupp hade redovisat. Vi ritade även en egen klädkollektion, som vi funderar på att skicka in till Plaza, de hade visst någon tävling om det. Haha, eller hur, Wille ? ;)

   Idrotten: Styrketräning
   Fuskade lite (a. I vart fall på vissa saker (a. Men på skivstångarna, blev det lite strul osv, så det blev inget fuskande med flit i vart fall.
   Känner i armarna, måste börja ta styrketräning en gång i veckan nu. Skulle jag verkligen behöva!

   Lånade en bok på biblioteket, ska väl läsa ut den på några dagar tänkte jag. Så skönt att ha något att läsa, tycker jag^.

   När man går hem är det lika svart som om man skulle gå och blunda. Tur man tog med en liten ficklampa, hihi.

   Ikväll ska jag bara ta det lungt, kanske se en film. Har gjort alla läxor, skönt är det.

Kram

Pussycat Dolls

2009-01-13 19:02:01
Dagens låt
Pussycat Dolls - I Hate This Part Right Here

The world slows down
 But my heart beats fast right now
I know this is the part
Where the end starts


 I can't take it any longer
 Thought that we were stronger
All we do is linger
 Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
 Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here

I just can't take your tears
I hate this part right here


Britney Spears

2009-01-13 18:37:53
Dagens låt
Laddade inte upp någon låt igår, då jag inte hann. Så jag slänger upp två idag istället (a.
Britney Spears - Candy From Strangers

Måndag 12/1

2009-01-12 21:29:18
Min Dag
Godkväll :)

Inatt så vaknade jag nästan helt klar vaken, runt 01. Sedan somnade jag inte om förrän 5, och skulle upp 7. Så jag var lite halv trött i skolan idag. Men jag var ändå med på lektionerna, fast jag hade glömt mina nycklar hemma. Så jag kom inte in i  skåpen, klantskalle! Fick släpa omkring med min väska och påse på lektionerna, men på lunchen fick den stå i lärarrummet, snällt (: .

   Efter skolan var det träning, spinningen. Helt slut efter den! Hade glömt av hur jobbigt det egentligen är. Men så himla skönt efteråt.
   Det var någon äldre herre (gubbe?) och hans kompis i ungefär samma ålder som under hela passet typ gapade, och visslade. Tror det skulle vara uppmuntrande, på något vis. Men det var bara jobbigt i längden. Men han gjorde väl ett gott försök. Efter passet kom det fram en annan och sa att han var en gaphals. Håller med henne, det blev för mycket till slut.

   Nej, nu blir det nog uppesittarkväll med vårt marsprojekt som vi (äntligen!) ska redovisa imorgon.

kramkram

Träninsdags

2009-01-11 20:18:25
Träningen

Så himla härligt!
   Ska på mitt första spinningpass detta år imorgon. Efter skolan. Längtar faktiskt. Ska bli så skönt att börja få träna bort allt extra jag lagt på mig under julen. Sedan har jag ju inte tränat sedan skolan slutade heller. Bra gjort av mig! (ironi).
Taggad! Laddad!
Haha


Linkin Park

2009-01-11 18:54:43
Dagens låt
Linkin Park - In The End

Söndag 11/1

2009-01-11 18:49:32
Min Dag

Godkväll sötnosar

Söndag, och lika seg som alltid. Tycker inte om söndagar. Det händer verkligen ingenting på de.
   Jag har inte gjort något speciellt, mest suttit vid datorn och skrivit lite. Men vårt internet funkade inte förrän nu, så jag har inte kunnat vara ute på internet. Kanske lika bra det ^^.
   Läste ut Snabba Cash. Skriver lite om den senare kanske.

Man blir trött och slö av att inte göra någonting, så det känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig nu.
ZzzZzzZzz


Cambild ..

Lördagskväll

2009-01-11 18:46:20
Min Dag

Jag behövde inte plugga hela kvällen. Ett sms räddade mig.
   Rickard undrade om jag ville följa med honom och Ch ner till Kode. Jag kände mig klar med matten och marsarbetet, så jag sa att det gjorde jag gärna.
   Tog ett tag innan jag kom över till de (hallå, jag är ju tjej?!!!!!), men till slut befanna jag mig i Rickards hall. När vi hade gått en bit, började de backa ur. Ch gnällde som han alltid gör, så vi vände och gick hem till honom istället. Blev film, och trots att jag ville se en gullig tjejfilm, så blev det Hancock, även om vi har sett den typ tusen gånger.
   När filmen var slut, gick jag hem. Somnade, för jag var redigt trött.


Jannikes katt Enter. Jätte sööt :)

Pluggtime

2009-01-10 18:48:37
Skolan
Här
hittar ni mig ikväll. I sängen. Med datorn framför, och böckerna omkring mig.
Hoppas eran lördagkväll är mer innehållsrik^.
Kram

Lördag 10/1

2009-01-10 15:22:52
Min Dag

Hej sockertoppar

Så sjukt segt med vädret som är, helt mulet. Regnväder på väg in, skulle jag gissa på. Hade tänkt att ta mig en promenad, men när jag vaknade och såg vädret så ändrade jag mig. Så sjukt tråkigt väder.
   Suttit vid datorn och övat lite på engelskaglosor, och lite på marsprojektet. Men datorns batteri höll på att ta slut när jag satt med den i knät i sängen, så jag satte den på laddning på skrivbordet, och tittade lite på SexAndTheCity filmen. Men jag orkade inte titta längre än till att tjejerna drog till Mexiko. Kände att jag behövde plugga lite mer. Kan ju inte göra så mycket annat denna gråa lördag.

   Ha en fin lördag, kramNo stress - dance

2009-01-10 15:11:48
Allmänt


   Tjejen är ju grym! :D


Madcon

2009-01-10 15:10:49
Dagens låt
Madcon - Beggin

The Love Guru

2009-01-09 23:32:04
Filmer

Igårkväll såg jag på The Love Guru innan jag somnade. Fattade inte hur jag kunde hålla mig vaken igenom hela filmen.
   Till er andra som inte har sett den: NI MISSAR INGENTING!
   Så kass var den, med lite halvroliga skämt. Det var en rolig miljö i bakgrunden, man såg att det var tänkt som en komedi. Men den var inte rolig så att man skrattade, man log bara när de drog något skämt.
   Filmen handlar i vart fall om en indisk (tror jag?) guru som ska se till så att ett hockeylag vinner Stanley Cup. Och för att de ska vinna måste gurun se till så att den bästa hockeyspelaren Darren Roanoke blir tillsammans med sin fru Prudence igen. Prudence har gått över till Jacques "Le Coq" Grande, som är Roanokes fiende inom hockeyn.

   Och Justin TImberlake skulle vara med, men honom såg jag ingenstans. Får kolla upp sedan på imdb.com vem han var i filmen. Om han ens var någon ? :sThe Love Guru - Trailer

________________________________________________________________
Uppdatering: Justin Timberlake spelade Jacques Grande. Fast det märkte inte jag, när jag såg på filmen...

Let's Dance

2009-01-09 22:41:25
TV/Podcast

Ja, då var det första programmet av årets Let's Dance avklarat.
   Såg det halvvägs med min vän, tills hon åkte hemåt. Men vad vi skrattade åt Carl-Jan Granqvist, han är så himla.. Åh, glad ? Rolig ? Ja, man kunde inte annat än le/skratta när man såg honom :D . Sprider glädje gör han allt ^.

   Kommer  nog inte se fler avsnitt, som förra året. Ser första avsnittet, men sedan finns liksom inte lusten där, eller vad man ska säga. Det bara känns så, uttjatat ?
   Fast man kommer nog få reda på vad som händer i programmet ändå, med tanke på att Blondinbella nog kommer att skriva en hel del om det, eller hon gör ju det redan. ^

   Morgan Alling tyckte jag var jätteduktig, likaså Laila Bagge. Någon av de ska vinna, för de var jätteduktiga!


Hittade detta sjukt roliga klipp från förra året. Bönder, alltså! x)

Artonårsgräns - konsert

2009-01-09 22:27:54
Musik

Glasvegas
Storan, Göteborg
18-årsgräns ?????


   Varför ? Jag blir ledsen, faktiskt. Dessa skottska killar är jätte bra! Men varför sätter de artonårsgräns, för ?

  Men... Sedan när jag tittar här så står det inget om artonårsgräns ? Vad är det här ? Är det någon som vet om det är åldersgränsen eller inte ?
   För i så fall blir jag ledsen, och Wille /:Daddy's Gone

Fredag 9/1

2009-01-09 13:50:47
Min Dag

   Ledig Fredag.
Men vad ska man göra ? Alla andra är i skolan, och den närmsta klasskamraten bor flera km från mig. En vän är hemma och är sjuk, stackarn.
  
   Försökte göra lite om vårt marsprojekt, men jag tappade lusten för det. Vill helst bara slänga det i sjön, för nästan varje dag kommer vi på något vi har glömt, eller något som vi borde fördjupa oss i. Och jag ska skriva ett manus till vad jag ska säga på redovisning, och kolla upp lite fakta. Tur att det är grupparbete, för annars hade jag bara struntat i det och tänkt att det löser sig. Men jag vill ju inte förstöra för de andra i gruppen, så jag ska snart ta mig i kragen...

   Senare tänkte jag och mami åka in till friskis&svettis för att förnya vårt medlemskap, eller vad det nu heter. När vi är klara där, ska vi hämta en vän, som ska följa med hem ^. Eller om jag åker till henne istället.

   Nej, ta mig i kragen var det !
Later


Elsa-Sara :)

Ice Age 3

2009-01-09 13:21:25
Filmer

På en bio

jag var på i somras i sthlm, såg jag denna skylt.
  Och jag blev nästan barnsligt glad när jag såg det. För Ice Age är så barnsligt kul. Och så gullig ^.

   Nu är bara frågan. När kommer 3:an egentligen ut på bio ?
Looptroop Rockers

2009-01-09 13:17:15
Dagens låt

Looptroop Rockers - Trance Fat

Torsdag 8/1

2009-01-08 15:14:49
Skolan
Hallå

Första skoldagen på detta år. Segt att behöva gå upp 6 första skoldagen, men jag kom upp ur sängen. Duktigt tycker jag, för jag kunde lagt mig i sängen och somnat om igen. Men som en klasskamrat sa: "Man vill ju inte komma försent första skoldagen".

   Vi tog upp marsprojektet igen. Kan man inte gräva ner det snart ?
   Men vi fick reda på att vi ska redovisa på tisdag morgon. Kommer bli skönt att få det gjort, sedan.

   På engelskan fick vi reda på att vi fick ledigt imorn, härligt eller vad ? ^ Lärarna hade själva tagit ledigt, för det var något möte e var tvungna att ha. Så vi fick ledigt. Fast de hade en baktanke, man var tvungen att plugga. Visst, sure, haha.

   Kram


Back to School


Eminem ft. Dr dre & 50 cent

2009-01-08 14:55:42
Dagens låt
Eminem ft. Dr Dre & 50 cent - Crack A Bottle

En av hans nya låtar
Inte en av de bästa låtarna, men Eminem är <3


Trött som bara den

2009-01-07 20:30:02
Min Dag
Skolan
imorn. Så jag ska snart stupa i säng. Är redigt trött med.
Häromdagen var jag jätteladdad att börja skolan igen. Men nu vet jag inte. Usch. Velpelle ^.


Men nu ska ja fixa iordning mina naglar så att de ser lite fräschare ut imorgon.

Pusshey


Kvarndammen<3
Nödlösning

2009-01-07 17:42:13
Allmänt
Nödlösning
som jag gjorde för mina brills en dag. Kanske inte sådär jätte snyggt, ska införskaffa något annat, snyggare som de kan hänga på istället, någon dag. (Ni har kanske märkt att jag är bra på att skjuta upp saker ?)
Men än så länge får de hänga där.
Innan har de legat i garderoben. Och de var mest i vägen, ramlade ut när jag öppnade garderoben.
   I somras låg de på skrivbordet, uppradade, så att jag snabbt kunde ta ett par innan jag gick ut.


   Jag kanske ska göra något liknande med mina skor med ? Vet att Blondinbella pratade om det för några inlägg sedan, att hon ville ha skor uppradade på en hylla i sovrummet, men det ville inte Nils.
    Men jag har ingen Nils som kan säga emot mig, möjligtvis en mami och en pappa, men de skulle inte säga emot. Skulle nog mest vara glada över att få bort mina skor från övervåningen.
   Och nej, min mami har fortfarande inte fixat något ställe där jag kan ha mina skor på nedervåningen. Ser ni släktdraget ? Haha

Rosettväskan

2009-01-07 17:36:02
Konsumtion
Nämen titta vad jag hittade. Och det oförskämt billigt. Knappt så jag vågar skriva vad den kostade. Men jag gör det ändå. Ni behöver inte läsa det.
64 kronor.
På JC.
Hade presentkort där (=gratis ^)

Den liknar ju nästan den på MQ, från Paris&Katie&I, som jag inte har lyckats införskaffa. Men denna var nästan lika söt ?
Och rosetten är på, alltså var det ett självklart köp från min sida. ^

En tur på stan

2009-01-07 17:23:06
Konsumtion

Har kommit hem från att ha varit i Göteborg. Det var inte alls så mycket folk. Men det e klart, skolan börjar ju imorn och man vill ta det lite lungt sista dagen man har kvar på lovet, och många har börjat jobba efter ledigheten.

   NK:s rea började ju idag, klockan 09.15 . Jag tog mig en titt, men inte mer. Sedan hade jag inte med mig så mycket pengar, skulle egentligen bara köpt en almanacka och kanske ett pennfack och så. Synd det /: , för det fanns många fina grejer på rean.

   Istället köpte jag lite på Zaras rea istället, och ginatricots. Hittade en väst på gina, och lite basgrejer och en klänning på Zara. Allt för under 300 kronor. Sheet!
   Kanske lägger upp en bild på något sedan ^.

   Min almanacka i år blir en med en ny dag på varje sida. Kändes behövligt efter att mina föregående varit lite mindre (förutom den jag hade i 7:an, den var stor! (x  ). Hittade också ett pennfack, så nu blir det ordning på mig och pennor/suddigummin. Letade efter en svart pennvässare, som skulle matcha pennfacket, men nehej. Det fanns ingenstans. På Åhléns fanns det en vit/svart randig, men jag vill ha en helsvart. Mami kanske hittar någon åt mig, någon gång (a.

Kram

Nya tekniktrender

2009-01-07 10:08:36
Allmänt

År 2009 kommer det 10 nya tekniktrender, enligt aftonbladet.

Bl.a. snabbare mobilnät. Tjoho!
   och att en dator ska förstå konversationer, eller något sånt x)

   Hela listan finns hos aftonbladet.

Amy + Fred ?

2009-01-07 09:51:00
AllmäntHar hört rykten att Amy WInehouse ska börja designa för Fred Perry. Intressant kan det ju bli, om inte annat.
    Om jag ska vara ärlig, tycker jag inte att det är samma klädstil direkt. Tänk vilka kläder det kommer bli ? Haha.
    Men det är ju bara rykten som jag hittade på marie claire.


   Hon ska visst inte börja designa, utan hon håller väl just nu på, om jag inte läst fel. När får man se resultatet ? ^

Mando Diao

2009-01-07 09:46:07
Dagens låt
Mando Diao - If I Don't Live Today, Then I Might Be Here Tomorrow

För övrigt, spelar de på Lisebergshallen den 24 april
ni följer väl med ? (a.

Onsdag 7/1

2009-01-07 09:31:07
Min Dag

Godmorgon

Idag ska jag ta mig in till Göteborg tänkte jag, eller om jag är lat och åker till Stenungsund istället.
   Behöver köpa en almanacka till den nya terminen, och kanske ett pennfack med tillhörande saker, för jag har märkt att jag skulle kunna behöva det.
   Sedan ska jag titta efter lite kläder, alltid kul att starta terminen med något nytt ^, och jag hittade inte något på mellandagsrean, så jag får kika lite extra idag.

Usch, måste bara säga att man blir alltid trött om man vaknar av ett alarm. Annan sak om man vaknar själv, då är man ju utvilad och redo för dagen.
   Igår kunde jag inte somna, förrän runt 3-tiden. Låg och vred och vände, så man bara blev äckligt varm, usch för det. Men till slut lyckades jag somna, efter att jag hade läst tills ögonen inte vill hålla sig öppna längre.

Nu måste jag slänga i mig lite frukost, så att jag kan åka iväg.
Ha en underbag dag, kram.

Valutakonverterare

2009-01-07 00:04:22
Allmänt


Detta är nog det bästa som jag har lagt till på mitt google (även kallad min startsida).
Asbra när man ska shoppa från andra länder osv.
Den har inte svikit mig än ^

Damp

2009-01-06 23:57:44
Allmänt

Kan inte lägga upp bilder i mitt inlägg, kommer väl säkert inte ens kunna publicera detta inlägg.

Usch, hatar när internet är emot mig ...

Snygg kappa

2009-01-06 23:16:45
Mode

Snart är våren här. Vi ska bara ta oss igenom denna vintern först, som till stor del kan vara mysig, men då bara om det är snö, som man ser som ett glittrande lager på marken när man tittar ut genom fönstret när solen har gått ner. Annars är den mest bara kall, skönt att vara inne och mysigt med alla värmeljusen (: , men nja, vad kan egentligen slå sommaren ? Haha.

Men det jag tänkte skriva om, var vad man ska ha för en kappa denna vår ? Eller vad för någon jacka över huvudtaget. Vinterjacka är så mycket enklare, där är enda funktionen att den ska vara varm, och kanske se någorlunda bra ut. Vinterjacka och sommarskor är lika lätta att köpa, tycker jag. Det har blivit så.
   Vårjacka. Hmm.

   Kikade in på marie claires hemsida, och hittade denna söta kappa, som ni också ser som bild längre ner. Och det ofattbara är att den bara kostar £40, hallå ? Det är typ runt 400 SEK, lite mindre kanske.
   Buhu att det verkar vara något som bara finns idag, så att jag inte hinner bestämma mig /: .


Men visst var den sööt ?
_______________________________________________________
Uppdatering: Den fanns inte i min strl /:

Galen rea!

2009-01-06 22:56:37
Konsumtion

Kikade in på asos, och jag måste säga att deras rea är ju helt galen!

Upp till 75 % rea . Helt sjukt. Där kommer ni hitta mig ikväll i vart fall, haha.

Mitt lov is gone

2009-01-06 22:46:37
Min Dag

Det här lovet. Jullovet 2008/2009. Vad har jag gjort av det, egentligen ?
   Finns så mycket bra saker jag kunde ha gjort.
  Jag kunde rensat min garderob (behövligt!).
   Jag kunde ha möblerat om på min rum (blir på något sätt gladare då, det känns "nytt")
   Jag kunde ha umgåtts mer med vänner, eller vänner som jag inte träffar så mycket längre /: .
   Jag kunde ha övat på att spela.
   Jag kunde ha pluggat lite, och legat ett steg före, pluggat lite på saker som jag "tror" vi ska jobba med nu till vår.
   Jag kunde ha vart ute och rört mig, tagit en promenad varje dag.

Istället satt jag vid datorn.

Kanske inte hela tiden, men den största delen.
   Känner mig så lat. Äckligt lat.
Men jag är utvilad, och redo för en ny termin. Nu tar vi nya tag och kör igång. Taggad ? OHJA!

Pepparkaksbak
ägnade jag dagen innan julafton åt :)

Umgicks
med mina släktingar, tack vare mami som bjöd hit de, i två omgångar.

Fotade
utomhus en dag, när det var sådär frostigt och fint :)
Men det var väl så mycket utomhus som jag var frivilligt som mest x). Ute i trädgården, alltså ^

The Last Day

2009-01-06 19:03:46
Skolan
Nu är det bara 2 dagar kvar, till skolan börjar.
Eller det kanske blir 1?
Äh, vi börjar på torsdag i vart fall.
Tjoho, haha :D

Jag vet inte om jag längtar, eller inte.
Längtar såklart till den goa klassen<3, fanns den kan man ju liksom umgås med utanför skolan med ?
Sedan får man ju något att göra under dagarna med. Nu sitter man liksom mest vid datorn, och bara fördriver tiden på det mest sämsta sätt man kan eller något åt det hållet, haha.
Men sedan alla inlämningar och sånt, det kan jag väl inte säga att jag direkt längtar till. Även om jag är så vetgirig, ska veta och ta reda på nästan allt. Sedan beror det ju på om det är intressant eller inte, såklart.

Ja, en dag kvar på lovet, som sagt. Kanske dags att göra något nyttigt ? x)

Rihanna ft. Sean Paul

2009-01-06 18:54:55
Dagens låt
Sean Paul ft. Rihanna - Break It Off
Gammal som gatan är låten, jag vet, men den väcker minnen.
Sommarnen 2006.
Jag och Elsas grupparbete i skolan om reggea, då vi hade denna låt med i redovisningen.
För att ta några exempel :)
Sedan är den grym med, haha !


Tisdag 6/1

2009-01-06 18:37:32
Min Dag

Godkväll :)

Igår hade jag bestämt lite halvt med mig själv, att jag skulle åka skridskor på isen uppe i skogen. Därför hade jag satt alarmet på mobilen på 08.45. Alaramet gick igång, men  när jag gick upp och stängde av det la jag mig i min säng igen, och såklart somnade jag om. Vaknade runt 10 igen, och då var det ingen idé kände jag, för runt 14 skulle jag åka iväg.

   Så istället läste jag lite Snabba Cash, bytte till en engelsk Marie Claire som jag köpte i november på pressbyrån för att jag tänkte att det kunde vara bra att hålla igång engelskan, eller vad man ska säga. Men jag har aldrig riktigt orkat läsa ut den, så jag tog mig tid idag.
   Gjorde mig iordning för att åka, men jag blev så snabbt klar att jag hade lite extra tid, så jag satte mig med matteboken, som den mattenörden jag är, haha.

   Åkte runt 14 till kyrkan, som vi skulle till. Sedan var det väl mest dötid att slå igen inne på församlingshemmet, innan det var dags att gå till kyrkan denna trettondag. Jag tror jag börjar "komma in" i bloggandet nu, eller vad man ska säga, för under hela predikan satt jag och tänkte det prästen sa som blogginlägg istället, haha.
 Efteråt var det julspel i församlingshemmet, och jag spelade lite när barnen sjöng.
   De dansade sedan kring granen, och när de (äntligen) var klara åkte vi hem igen.

   Ska väl snart äta middag, och kanske se på Eva Rydberg som går på Svt 1, klockan 20, om jag inte minns fel.

Later

Ny Design

2009-01-05 14:52:20
Allmänt
Ny design på bloggen, igen. Men denna gången blev jag rätt nöjd, så den får nog vara kvar ett tag ^

Ni får gärna säga till om ni har några synpunkter ^ :) .Petter

2009-01-05 10:32:43
Dagens låt
Petter - Goda Dagars Magi

Hunken spelar på Nafartiti den 17 mars, någon som vill följa med ?
(:

Måndag 5/1

2009-01-05 10:28:24
Min Dag

Godmorgon

Jag måste plugga lite. Eller jag måste kanske inte, men jag vill, haha. Har fått en sådan himla studiemotivation nu, så jag vill knappt göra något annat än sitta framför skolböckerna. Låter sjukt, jag vet.
   Synd bara att det inte finns så mycket att plugga på, matte kanske ? Men jag är redan framme vid betinget, äsch då.
   Marsprojektet ? Kan ju titta över det, tjoho.
   Senare idag , runt klockan 17 ska min familj bege sig till min mormor för att fira trettondagsafton som vi alltid gör, som varje år. En gullig liten tradition vi har fått till där (: . Sista gången man äter julmat (?) för den julen/vintern. Bra är väl det, då man redan har proppat i sig en massa innan x) .
Camposer ??
Eller något liknande, haha.

2008, året som gick 2

2009-01-04 23:35:50
Tillbakablickar
Det förra inlägget blev så låååångt, så jag började med ett nytt istället ^.

Augusti
Kom hem från Sthlm
Och herregud! Vad har jag på mig??
GALET

säger jag bara, haha

Någon sa jag ser ut som Emil i Lönneberga, kanske stämmer ? x)


Införskaffade även min dator den första augusti, dagen innan jag åkte till Sthlm, om jag inte minns fel ^.


Solbrillssamlingen

växte, och det med 400%, minst.


RixFM Festival
Kommer ihåg Paraplykriget vi hade där! Det regnade, och paraplyn kom upp. Det vatten som samlades uvanpå paraplyna, skvättes det omkring med. Irritation! Efter tag gick vi därifrån, fast då hade det ju slutat regna, men alla ville hem x).

JannikeThereseElin
<3

Skolan började
Nv1d<3 Jag visste det inte då, men nu vet jag att ni är den bästa! I alla kategorier, utan att överdriva!
Kräftskiva!
Med släkten, och Rickard<3.
Hoppas denna traditionen håller i sig i fler år :)


OC-kväll

Med mina två flickor<3


September
Blogg
Jag startade min blogg. Och jag började läsa andras. Ibland ångrar jag det, när jag inte har något vettigt att skriva, andra dagar är det skönt att få skriva av sig ^.
Var det någon

som sa brun period?
Den har jag haft under hela 2008, haha. Såg jag något som var brunt och snyggt, så var det mitt. Nästan. Haha.Dagens Outfit

Höll jag på med i ett tag. Men sedan så orkade jag inte, haha.
Dessutom hade jag inget bra ställe att ta kort på.
Får se om jag tar upp det någon gång senare, men jag tror inte det ^.
Plugg
och plugg i massor! Och än har väl det värsta inte kommit?


16 år

fyllde jag. Fick inget märkvärdigt i present ^, datorn kanske ? Men det vet jag inte, haha.


Fick också ett kusinbarn den nionde :)<3
Sandra fyllde år

Så vi var och firade henne. Bjuder sjukt mycket på bilden, haha, men det fanns inte så många andra bättre på mig från den kvällen x)

Pappa och farbror fyllde jämnt
Stor fest, i pappas bygge. Höll på långt in på natten, haha. Fick höra lite sedan på morgonen efter ;) haha...
Oktober
Krokholmen<3
med klassen. Hårda sänger, kunde inte duscha, äckliga toaletter..
Men det var det nästan värt, haha.

Alexander den Lille

Så kul vi hade :)
Även om vi inte var så seriösa, och inte fick så bra betyg på det , men det var kul. Men nästa gång, seriösare flickor ;) .

"Går catwalk", men så skrattade jag till när Wille skulle ta kort x), haha. Fail.Friskis och Svettis
började jag på. Har nog gjort spinning mest, men några gympapass , och ett skivstångpass hann jag med denna termin. Började lite sent, men bättre sent än aldrig^.Tjejkväll
hemma hos Angelica. <3


Halloweenfest
för Zizziee och mig :)
Flickor i klassen kom, plus en till ;)
<3

November
Fars Dag
som varje år firades nere hos farmor och farfar, och när vi kom hem igen fick far min sina presenter^

Teater

med klassen. Måsen på BackaTeatern.
Plugg och åter plugg.


December
Ännu en OC-kväll
som började hos mig, men slutade hos Frida, ;) .Mysigt som bara den är det i vart fall :) <3

Liseberg
med några i klassen<3
slutade med en filmkväll (:


Da Vincis Julgran

Som tvåorna klädde, men pepparkakorna lades till av två flickor i klassen :)

Jullov<3


Julafton<3
Firades hemma hos mormor<3
Tack för allt, :D <3

Frost
men ingen snö, som så många julaftnar innan ... :<


Nyår
Firades med Elsa i Skövde <3

Har satt upp några nyårslöften för mig själv också. Och de ska jag följa i år, annars blir jag sur på mig själv, haha.
Slutligen vill jag önska er ett gott 2009
<3
Ha det finast

2008, året som gick.

2009-01-04 22:30:28
Tillbakablickar

Jag tänkte göra en sammanfattning av det gångna året, i bilder. Jag vet att det kan vara lite sent, men jag gör det nu :) . Bättre sent än aldrig, hihi.
Men innan ni ser bilderna, vill jag bara säga att 2008 var det bästa året hittills. Jag hoppas att 2009 bara blir ännu bättre :) .
Januari
Året "började" som alla andra år, med en trettondag hos min mo-mo :)
Hade en VGA-kamera, haha. Ojojoj.

Det kom massa snö, så jag åkte pulka osv , haha

Munkegärde, en gammal klasskompis :)
Så såg man ut då ^

Passade grannbarnen, mot betalning. Denna passningen var extra lyckad (ironi). Började med jordnötsringar i soffan, slutade med stopp i deras toalett för att det ena barnet proppade toaletten full med papper x)
Bästa vän fyllde år :)
Jag och Elsa arbetade med Samisk Musikmusiklektionen, som grupparbete. Lyssnade på det minst en gång om dagen, sheet. Inget jag saknar, haha.

Februari
Denna kväll kommer jag ihåg. Haha, innan hade vi varit hos Jannike och hennes mami hade bjudit på lite att dricka. Och mamin var jättesööt, när hon sprang omkring ;), och några hade vinboxar på huvudet. Ojojoj, sedan ner till Kode, träffa några. Min bror mådde piss, så mami och pappa fick komma och hämta oss. Ojoj, vilken kväll *=D
Melodifestivalen hos ThereseT. Haha, så söt var hon :) . Dessutom åt jag micrad skumtomte för första gången, gott var det.
Dansmattan! Den hade jag t.o.m. glömt av x) , det var första och sista gången den blev använd. Fast nyttigt som bara den var den, så svettig som man blev! Kanske dags att plocka fram ? =D
Mars
Hittade detta i tv-tablån. Förbryllar mig fortfarande x)


Kort hår hade jag i vart fall. Den saken är då klar

Hade en vecka med, vad jag tycker nu efteråt, helt galna frisyrer. Kolla bara på den här. Det var ännu rufsigare i verkligheten, och helt fult därbak, med bara en liten tofs eller något x)
.
Var helt förälskad i min svarta mössa, den enda jag kunde tänka mig att använda x)

Världen är för underbar ibland. Vi garvade ihjäl oss, jag och Jannike när vi hittade artikeln x)


Mathilda katten, hade cancer, och bölden blev för stor för hennes kropp att hålla inne, så den sprack. Kan inte förklara det på något bättre sätt, men hon varade hela tiden, och det luktade förskräckligt illa. Vi såg hur illa hon mådde, men ville ha henne kvar i livet, som man vill med alla djur som man vet snart ska dö.
Det kom snö i mars. Den som inte kom på julaftonen 2007, kanske ?


Den 18:e mars tog vi Mathilda till vetrinären, som avlivade henne. Jag grät, ska jag säga. Mathilda och jag liksom växte upp tillsammans, om ni förstår. Hon föddes på våren 1992, jag i september. Hon bodde hos farmor och farfar, jag hos mamma och pappa. Hon bytte hem, till vårt ett år. Och sedan bodde hon hemma hos oss. Hon är mamma till de två katterna vi har nu, och några hemma hos farmor och farfar. Sedan bytte hon hus igen, till grannhuset som vi hyr ut osv, men när hennes cancer blev svårare flyttade hon hem till oss igen. Hon var så otroligt fin, men hon har det bra nu :)


Sedan begravde vi henne, några dagar senare, på vår djurkyrkogård som vi har på tomten x)

Jag och Elsa började i boxning, haha :DJag klippte håret ännu kortare och färgade luggen rosaaktigt. Jaja, man ska väl testa på det mesta innan man dör, eller ?

April
Stoppade in mina nytvättade skor i ugnen, för att de skulle torka. Ett av mina misstag x) . Skorna blev gula runt gummit, och det var inte bra sådär allmänt. Men de är sköna och ingångna så jag kan inte slänga de (a.
Och ja, mina vänner påpekar det fortfarande, så fort de ser skorna, och ibland en ugn . Haha...
Jag och bästa vän gick på Angeredsgalan, eller vad de kallade det. Det var inför gymnasiet, om man ville gå på Angeredsgymnasiet så kunde man komma dit, typ som öppet hus eller något. Modevisningen var på kläder, som de som utbildade sig till designer hade gjort. Jättefräckt var det, och det gjorde att mitt val dit hamnade högre upp på listan...

(Hade fortdarande VGA-kameran, därför sådan dålig kvalle på bilderna)
Jag började utveckla någon form av stil, tror jag. Låter väl fult som bara den, men det är sanningen. Även om man ångrar vissa klädval, när man tittar tillbaka, men det kommer man väl antagligen alltid göra...Började "skolka" ifrån orkestern jag var med i. Hade tröttnat lite, men det kändes dumt att sluta när en halv termin redan hade gått, så jag gick då och då (läs nästan aldrig) och kom på konserterna.
Konserterna var kul, när man väl fick spela, men det andra runt omkring, det var det som var så tråkigt. All väntan och så.
Jag slutade sedan, på höstterminen.Tog två till hål i öronen, men de har jag nu på sista tiden låtit växa igen, haha...


Maj
Som sagt, utvecklade min stil. Haha, herregud !


Vädret blev bättre, och byxorna med hög midja blev väl användna.
Sa jag inte att det blev bättre väder eller ? Detta var den 9:e maj.Juni

Fatta hur skönt, att direkt efter skolan, slänga skolväskan på golvet och byta ut den till strandväskan, slänga upp sig på cykeln, cykla till havet och bara slippa allt vad skola heter. Hoppas det blir så denna sommar med :)9f:s klassresa till Aröd<3
Vi var kanske inte världens bästa klass, men då var vi den bästa! Helt underbar och mysig ! Även om inte alla var med...
Minnen :)<3 9f:s klassresa.
En vän fyllde 18, och hade en liten fest för mig och två vänner till, för att vi inte kunde vara med när hon hade haft den större. Ute vid havet var det, jätte mysigt :> . Fast mami kom och förstörde och hämtade tidigt :<


På nationaldagen spelade jag på Bohus Fästning, inför kronprinsessan Victoria, Sanna Nielsen och en till artist som jag alltid glömmer av namnet på!

Skolavslutningen

Tog tyvärr inga egna bilder, men såhär såg jag ut i vart fall ^.
Min kompis hade en likadan klänning som mig, fast röd, lite surt, haha..
Men det var sjukt kul. Hade trott att jag skulle gråta, men det gjorde jag inte, inte en endaste gång!Midsommar
Firades först i Dalen, som alltid. Jag och Elsa stod i fiskedammen, haha. Sedan firade jag, bror, Elsa och Rickard hemma hos oss :) . Fast vi drog över till Rickard och var på den sidan sedan. Vi gick hem efter att vi hade somnat i en soffa hemma hos Rickard x) , då var det läge att gå hem. Haha.

Bytte till större del till digitalkameran istället, haha.

Bakandet
Jag och Jannike var bakmästarna nummer ett! En kväll bakade vi två kakor, och började klockan 22, haha. Aja, vi hade sommarlov :)
Men vi bakade mest hela sommaren, haha. Och alla skulle smaka när vi var klara :)


Cykling
Jag cyklade hur mycket som helst! En gång cyklade jag och Jannike från henne, till Stenungsund, och sedan tillbaka. Och det tog väl runt 45 minuter att cykla dit? Minst! Minnen säger jag bara!
Den cykeln må inte vara snyggaste, men den är mig trogen i vart fall ^

Guldbröllop
Min farmor och farfar firade guldbröllop i Dalen. Grattis till de :)
Bad Mami ta ett kort på mig, och hon och kameror. Aja.^
Juli
Min vän från Stockholm kom hit, och vi umgicks ^. Puss, älskar dig<3


Musen
Hittade en mus i garaget hos min vän :) . Söt var den, och jag tror vi döpte den till Husmusen ^
Fem-Kamp
På Liseberg med släkten :) . Jättekul var det :D
Så blev det väl att man åkte lite attraktioner med^.
En dag att minnas
För mig, för den var en av de bästa :) . Vi umgicks, kan jag säga ^
Vi gjorde inget speciellt, men vi hade sjukt kul! Det var inte bara jag och Jannike, utan nästan alla. =D


Båttur
Åkte en sväng med denna båten, med släkten^Augusti
Sthlm
hos Anna<3 . Så underbart, så :)<3
Såg på någon föreställning x). Kul var det i vart fall :D
Shopping
i stocholm, självklart!

RHCP

2009-01-04 14:38:59
Dagens låt

Red Hot Chili Peppers - Otherside

Låten tar fram några barndomsminnen för mig, då jag lyssnade mycket på de när jag var mindre, eller för kanske 3 år sedan ? Men de är bra, och kommer alltid att vara (:

Lördag 3/1

2009-01-03 14:36:31
Min Dag

Goddag på er

Idag har mami bjudit hem släkten på pappas sida, en liten mysig bjudning, inte fira något, bara träffas som med mamis sida förra veckan.
   Så jag måste städa i mitt rum. Som tur är ser det inte så hemskt ut som det gjorde förra veckan, mest bara plocka undan saker och så.
   Men så skulle jag lägga min plattång någonstans, som jag hade haft med till Skövde. I vanliga fall ligger den upppackad i hallen, så jag kan använda den när jag känner för det (läs näsan aldrig). Men jag vill inte att den ska ligga där längre, för det kommer säkert sluta med att pappa får ett städryck och lägger den, locktången och hårfönen i mitt rum, och då måste jag städa igen.
   Jag kom då på att jag kan lägga den i badrummet, mellan skåpet och taket. Men då måste jag först städa bort sakerna som ligger där. Helt otroligt! Massa rakblad (vems kan det vara ?) och tvålar (mami försvarade att det var hennes fintvålar som hon har vid finare högtider, men jag tror henne inte. Har aldrig sett de innan, haha) och lite annat smått och gott som kammar. Dags för en rengöring! Och det blir av mig det.
   Dags att fortsätta x)

Ha en fin lördag allihop!


Redigerad bild på mig och Elsa.

Tracy Chapman

2009-01-03 14:03:39
Dagens låt

Tracy Chapman - Crossroads

Mitt nyår

2009-01-02 22:42:10
Min Dag

Så, nu har jag orkat  lägga in bilderna från mitt nyårfirande på datorn, och jag tänkte slänga upp några här. :)


Min nyårsklänning


Bästa vän och jag


Ville ha kort på fyverkerierna, och det här var väl det närmsta jag kom med min kamera. Äsch då.


Sådana snygga kort blir det när man slänger runt med kameran. Haha, snyggt gjort av mig x)


Dagen efter bar det ut på isen med skridskorna. Kommer inte ihåg vad sjön hette. Hunden Smila var med.


Så otroligt vackert var det!


Jag och Stella, Isen och solnedgången


Orkar inte redigera, men här är bevis. Jag står på skridskorna! Och jag kunde åka runt lite, ska inte säga för mycket, haha. Men det gick nästan. Sedan orkar jag inte redigera bilden, så ni får se orginalet, haha.


Långfärdsskridskor (Y) som jag fick låna av några, jätte snällt (:

Det var de bilderna jag vill lägga upp, sedan finns det ju några som nog inte ska läggas upp x)

God fortsättning

2009-01-02 16:18:49
Min Dag

Oj, jag har inte suttit vid någon dator på två dagar, rekord för mig nästan ! Men skönt ändå, finns ju så mycket annat man kan göra, haha ^.
   Men jag firade ju nyår i Skövde, med Elsa och vänner till hennes familj, och det var jätte kul! Ville inte åka hem på kvällen, när jag skulle åka hem, för det var så kul där. Men jag var tvungen, skulle upp halv sex för att jobba.

   Igår åkte jag skridskor för första gången på jääääääääääättelänge. Eller om man ska kalla det åka, försökte ju i vart fall. I slutändan kom det fram att jag hade haft fel skridskor, att de jag hade inte vat så bra, tss. Kanske hade gått lite bättre med ett par andra, men jag ska inte säga något, för jag vet inte. :P , men nu har jag gjort det i vart fall. Fick in tekniken lite i vart fall, och det är ju ett framsteg.

   Jag har bilder på kameran, som jag tänkte lägga in på datorn från mitt nyårsfirande och så, men jag orkar inte riktigt det nu. Är förkyld, uschusch. Bra start på det nya året, (eller inte).

   Men nu ska jag nöra RollerCoasterTycoon2, eller läsa lite Snabba Cash. Nu har jag verkligen fastnat i den! I början tyckte jag inte den var så mycket att ha, men nu har jag verkligen fastnat och det blir bara mer intressantare och spännande för varje sida man läser. Och som vanligt har jag läst den sista sidan i boken, gör alltid det. Kan inte hålla mig, haha.

Ha en fin fredagskväll, och en god fortsättning på det nya året :)

Danish

2009-01-02 16:09:02
Dagens låt
Danish - Le Igen

Lyssna på texten, där är så vacker :')

hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0