Måndag

2011-02-28 18:55:06
Min Dag
Hej!

Har precis kommit hem
till Patrik efter att ha tränat på friskis. Känns i hela kroppen ungefär, skönt!
Ska snart äta middag och sedan blir det kemiplugg samt skriva klart min engelska-uppgift om lodjuret. Klockan åtta ska jag försöka titta på klass 9a som jag redan har missat två avsnitt av!

Nu ska jag äta middag.
Ha en finfin måndag. (:


Lördag med kemiplugg

2011-02-26 18:01:29
Min Dag

Hej!

Vaknade några gånger i morse men jag somnade om igen. Drömde två liknanade drömmar om matte och matteprov. Undrar vad det betyder ...?
Gick i vart fall upp klockan elva och tog en så snabb dusch som jag kunde. Vårt avlopp är inte riktigt som det borde för tillfället, är inte så insatt i det med det verkar som att det var något med något filter. Det jag  i vart fall vet är att det inte kan fixas förrän det blir plusgrader och pappa kan gå ut och gräva och fixa det som är fel ... Så tills dess får jag duscha hos Patrik eller på friskis&svettis (träningsmotivation!!).

Har pluggat kemi medan jag lyssnat på p3star sedan jag ätit frukost till klockan tre/fyra. Nu har jag en liten paus men ska fortsätta att plugga efter att jag har skrivit klart det här.



Finns inte så mycket intressant att skriva om egentligen för jag tycker bara att jag pluggar hela tiden och det finns inte så mycket mer att skriva om det. Och det tar aldrig riktigt slut heller för när ett prov är avklarat finns det ett nytt prov att plugga till ... Och nu på vårterminen kommer alla slut- och nationella prov att komma.
Jag är inte sysslolös i vart fall, ifall ni skulle tro det. ^^

Senare idag kommer Patrik hit (wiiiie!). Eller han kommer väldigt, väldigt snart skulle jag tro. Ikväll tänkte jag se på Melodifestivalen och sedan får vi se vad vi hittar på. (:

Nu ska jag äta middag och sedan blir det kemiplugg!
Ha en underbar lördag, mes amis!


Fortfarande snö kvar men det har varit plusgrader i dag i vart fall, woho! Längtar tills det blir lite, lite varmare och man inte behöver ha tjockaste jackan på sig längre.


Fredag

2011-02-25 18:47:05
Min Dag
Äntligen fredag idag. Den här veckan har gått så himla snabbt, kan inte riktigt att det var fem dagar sedan jag det var måndag. Känns som att det var igår eller förut idag ungefär.
I vilket fall så är det skönt med helg och lite ledighet. Eller det beror väl på hur man defenierar ledighet. Jag har kemi att plugga och engelska att skriva. Men jag kan gå upp och gå och lägga mig när jag vill i vart fall.

Idag hade vi ett engelskaprov på ordbildning. Det gick inte superdupermega-lysande men inte heller superdupermega-dåligt utan någonstans däremellan. Får se resultatet när jag får tillbaka det.

Nu ska jag sätta mig med kemin en stund tänkte jag. Skulle ha gjort det direkt när jag kom hem för då hade jag sluppit göra det nu, men datorn var helt enkelt mer lockande just då ...
Ha en fin fredagskväll!


En av de första bilderna jag tog med den nya kameran. Det är glaset på en busskur som har fått lite fina kristaller på sig, ifall man inte skulle se det.


Laga-mat-dags med älsklingen min. (: vår d...

2011-02-24 17:05:12
Min Dag

imag0073_1298563 (MMS)

Laga-mat-dags med älsklingen min. (: vår dag idag, för övrigt <3 Jag älskar dig, honeypie-love <3


Halsont och öronvärk

2011-02-22 18:22:37
Min Dag
Vaknade med halsont och öronvärk imorse, känns som att en förkylning är på väg eller är på väg att lämna kroppen. Funderade på om jag skulle stanna hemma och vila men beslöt mig för att åka till skolan ändå för vi hade prov i ekonomi och skulle gå igenom nya saker på mattelektionen så det kändes som att jag skulle missa mycket om jag stannade hemma.

Appropå provet så vet jag inte hur det gick. Skrev så mycket jag kom ihåg och som jag tyckte var relevant men har säkert missat/glömt några saker. Hoppas det inte är alltför många saker bara!

Sov en stund (20 minuter) när jag kom hem och kände mig lite piggare än förut efteråt. Har gjort den matten vi skulle göra och skrivit klart min svenska-krönika. Jag skrev om när jag tappade min mobil i torsdags och att det finns snälla och hederliga människor som inte tar saker de hittar utan försöker ge den till sin ägare.
Känner mig rätt effektiv faktiskt och det känns bra!

Nu ska jag äta middag och efter middagen tänkte jag göra så mycket engelska jag orkar. Har både en liten sak att skriva (om lodjur) och öva inför provet vi ska ha på fredag.

Ha en finfin tisdag!




Ny kamera

2011-02-20 16:44:39
Min Dag
Sista dagen på sportlovet idag, om nu helgerna räknas till loven på det sättet för man är ju ändå ledig på helgerna vare sig det är lov eller inte. I vart fall så är det söndag.
Och jag ska plugga idag (för ovanlighetens skull). Har SO-prov på tisdag (om nationalekonomi), ska ha skrivit en krönika till samma dag (har ingen aning om vad och det börjar bli lite smått stressigt så förslag/inspiration tas tacksamt emot), engelskaprov på fredag samt slutprov i kemi nästa fredag (som jag ska försöka plugga lite varje dag till).

Häromdagen när jag satt och pluggade (kommer dock inte ihåg vad) så funderade jag lite på hur det skulle kännas att inte behöva ha något att studera. Vad gör man när man kommer hem? Vad gör man på kvällarna? Låter som att jag inte har något annat liv (vilket delvis är sant också) när man hör det, men när jag satt där och tänkte på hur det skulle vara att inte sitta med en lärobok i knät kändes lite underligt på något sätt. Vad gör man?
När jag riktigt tänker efter så vet jag att man hittar såklart på något roligt att göra (eller tråkigt som att städa), men just då kändes det konstigt, så tomt att inte plugga.

Åkte in till Göteborg förut och köpte mig en ny kamera (min gamla är som sagt kaputt för det verkade inte som att den gillade att få sprite på sig) innan jag åkte hem till Patrik. Köpte en likadan som min syster har (fast i en annan färg) så nu har vi både likadana kameror och mobiler (fast i olika färger, haha).

Nu ska jag återvända till att plugga kemi och SO. Får hoppas att jag hittar något att skriva om i min krönika också ...
Ha en finfin söndag, mes amis!


75-årskalas

2011-02-20 13:19:35
Kalas och festligheter
Igår var jag hemma hos farmor och farfar för att fira att farfar fyllt 75 år. (:
Min kamera är sönder (har lyckats hälla sprite över den så hela objektivet har klistrat fast sig och vägrar att visa sig något mer) så det blev bara några halvbra bilder tagna med mobilen, men det får duga! Annars har nog Eme lagt upp några bättre. (:


Smörgåstårta.
Fast jag och farmor fick varsina specialare, såklart!

Sedan fick vi äggost med fast den kom inte med på bild men den var i vart fall supergod!




Efter farfar öppnat sina presenter åt vi tårta och drack likör (eller alla drack ju inte likör, men ni fattar).


Och jag och farmor fick god kladdkaka istället för prinsesstårta.
Vi tittade litegrann på melodifestivalen också, och om jag ska vara ärlig tyckte jag det inte har varit någon riktigt bra låt hittills, men det tar vi någon annan gång.

Och sist av alla gick vi hem tillsammans med ungefär fem påsar med tvätt. Och om det skriver jag också någon annan gång.


Är på väg till frisören. Kommer bli så skö...

2011-02-18 15:50:41
Min Dag

Är på väg till frisören. Kommer bli så skönt att få bort de slitna topparna! Nyklippt hår är så himla lent! (:


Last night

2011-02-18 12:27:24
Min Dag
Godmorgon

Igår gick jag och Patrik ut (efter lite om och men) och mötte upp några andra vänner som skulle till samma ställe. Väl framme fick vi stå i kön i en timma eftersom vi var där en timma innan de öppnade. Hade genomfrusna fötter och tår när jag äntligen fick komma in.

Tappade bort min mobil senare på kvällen. Inte så kul. Jag och Patrik hade gått ner till dansgolvet och när vi skulle gå ifrån en stund märkte jag att min väska var öppnad (tror knapparna var dåliga på att hålla väskan stängd) och allt innehåll låg någonstans på golvet. Lyckades otroligt nog hitta min plånbok men mobilen var borta.
Gick och frågade ungefär alla vakter och bartender om de hade fått in någon borttappad mobil men icke. Fick lite smått ångest och började tänka igenom allt jag måste göra, som att spärra simkortet och mobilen och om jag skulle köpa en ny likadan mobil eller någon annan.

Någon timma senare kom en vakt fram till mig och frågade hur det var, och jag sa att min mobil var borta så jag var inte på något jätte bra humör. Och gissa vad han sa då? Att de hade hittat en vit HTC! Och det var min! Sådan himla tur att det finns inte! Trodde den skulle vara söndertrampad eftersom jag tror att jag tappade den på dansgolvet men den var lika hel som den var sista gången jag såg den innan jag tappade bort den. Otroligt!
När jag väl fått den ville jag bara åka hem så att jag inte tappade bort något mer. Men den väskan jag hade igår ska jag inte ha med mig någon mer gång i vart fall ...


Vår alla hjärtans dag

2011-02-15 21:23:24
Tillbakablickar
I måndags var det ju alla hjärtans dag och jag och fina Patrik åkte in till Göteborg för att fira den.


Efter att strosat runt lite på gatorna checkade vi in på ett hotell på Avenyn. På byrån i rummet låg en lapp och en godispåse och väntade på oss. Funderar på om vi fick hjärtan för att det var alla hjärtansdag eller om de alltid ger det till sina gäster. Fint i vilket fall!




Och efter att ha hängt av ytterkläderna måste jag titta mig omkring. Som på utsikten och se saker som man vanligtvis inte brukar se eller tänka på när man går på gatan exempelvis. Och provsitta fåtöljerna och soffan några gånger.


På toaletten fanns det ett badkar som vi såklart använde. Dock var det inte riktigt byggt för att två personer ska kunna använda det samtidigt, lite konstigt med tanke på att det var ett tvåbäddsrum. Så det var mest trångt.
Men det var ändå skönt att ligga ner i ett varmt bad, så himla längesedan jag gjorde det!


Patrik grejade mest med teven medan jag strosade runt och kikade på inredningen.


Lite presenter. (Det lilla ljuset luktar äppelpaj och jag tänkte att den doften skulle nog Patrik gilla för han gillar efterättspajer.)


Vi hade bokat bord på en Pasta Etc klockan 18, så vi tog ett bad, gjorde oss i ordning och tog första bästa spårvagn till restaurangen som det tog lite tid att hitta.
(Notera att Patrik grejar med teven i bakgrunden, haha<3.)




Jag beställde en "Scallopine alla dolomiti" som är biff i skivor, tomat, mozzarella, parmaskinka, potatis och grönsöker. Supergott!
Dock tål jag ju inte tomater, men de petade jag bara bort. Jag är inte super, superförtjust i parmaskinka  (dock smakade det rätt okej i den här rätten) så jag gav skinkorna till Patrik istället för han gillar det massor!
Jag blev för övrigt proppmätt efter lite mer än halva rätten men jag lyckades ändå få i mig allt (tror det var för att det var så gott).


Patrik beställde "Spaghetti Aglio Calamare" som är spaghetti med vitlöksfräst bläckfisk och tomatsås.
(För övrigt kollade jag upp på restaurangens hemsida vad maträtterna hette, för sådant kommer jag inte ihåg, haha.)


Vi orkade med en liten, liten efterätt som vi delade på efter maten. Sorbetglass med exotiska frukter, gott!


Sedan gick vi vidare mot bion.
Riktigt bra film, för övrigt.


Efter bion gick vi tillbaka till hotellet och gick och lade oss.


Vid nio-tiden gick vi och åt frukost. Där fanns allt man skulle kunna tänka sig att man skulle vilja ha till frukost. De hade glutenfria flingor också vilket jag tyckte var himla bra!


När frukosten var uppäten gick vi och kikade på hur gymmet såg ut (ifall man skulle vilja träna där någon gång om man sover där någon mer gång) innan vi gick tillbaka till rummet och packade.

Och vid tolv-tiden checkade vi ut och åkte hemåt.
Bästa alla hjärtans dag. Tack älskling. <3


Alla hjärtans dag

2011-02-14 10:23:33
Min Dag
Godmorgon

Och glad alla hjärtans dag! (:
Just nu packar jag lite, fixar lite (exempelvis försöker jag säga upp min prenumeration på Damernas värld, men det går sådär..) medan jag lyssnar på musik. Tänkte jag skulle försöka hinna med att måla naglarna innan jag måste ge mig iväg till bussen.
Fy vad kallt det är utomhus, förresten! Om jag hade kunnat hade jag stannat inomhus idag. Tittade precis på termometern och den visade fem minus, inte så mycket egentligen men det kändes som att det var minst 10 minusgrader.

Oh, well. Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning så att jag inte missar bussen. Hoppas ni får en finfin alla hjärtans dag med någon ni tycker om (inte nödvändigtvis pojkvän/flickvän/make/maka, det "går ju lika bra" med en finfin katt, en bästa kompis, någon man tycker om helt enkelt!). (:


<3

Halsont

2011-02-13 22:21:21
Min Dag

Har lite ont i halsen och öronen. Jag hoppas så himla mycket att det inte blir värre under natten. Skulle vara så himla, himla typiskt om det skulle bli så. Just imorgon...
Men som sagt hoppas jag att det ger med sig under natten så att jag känner mig pigg och frisk som en nötkärna imorgon.

Sitter för tillfället och kollar igenom inlägg på bloglovin'. Har inte hunnit vara på bloglovin' under hela skolveckan så i fredags när jag satte mig där en stund hade jag nästan 300 inlägg och det äldsta var från förra torsdagen. Men nu börjar jag komma ikapp. :) I skrivande stund är det 177 olästa inlägg. Hinner inte gå igenom alla idag, men jag kommer nog avverka en del i vart fall.
Ha det bra! (:


Två är gammal bild. Så roligt att kolla på gamla bilder och se hur mycket man själv och andra har förändrats och säga "Men herregud! Vad har de på sig?".

Längtar till imorgon!

2011-02-13 22:01:27
Min Dag
Godkväll

Åh, jag längtar så till imorgon! Det är ju alla hjärtans dag imorgon och då ska jag och min fina Patrik checka in på hotell och bo där till på tisdag. Vi ska också gå ut och äta och sedan avslutas kvällen med bio! Vi ska se The Tourist, alltså inte någon ulitmat alla-hjärtans-dag-film men de brukar ju vara lite halvtrista ändå.
Åh, jag är övertygad om att det här kommer bli finfinfint! ((:

Idag har jag inte gjort något spektakulärt direkt. Åkte in till Göteborg en snabb sväng tillsammans med Patrik och köpte en almancka (på tiden!) och kikade lite efter saker till balen, men jag hittade inget. Men klänningen, det svåraste, är ju avklarat så det andra får komma när jag hittar det helt enkelt. :)
Har pluggat lite också. Gjorde klart engelskan som jag låg lite efter med och gjorde halva franskaläxan. Skönt!

Men åh vad jag längtar till imorgon! Och om ni frågar Patrik verkar han mest längta efter hotellfrukosten, haha!
Ha en fin söndagskväll, eller natt rättare sagt ;) .


Middag som fina Patrik här gjort. (Tur för...

2011-02-12 18:56:24
Min Dag

imag0042_1297533 (MMS)

Middag som fina Patrik här gjort. (Tur för mig att han gillar att laga mat eftersom jag inte gör det ;-) ). Och om ungefär en timma ska vi se på melodifestivalen (eller jag i vilket fall..). Ha en fin lördagskväll!


Sitter på tåget på väg till spinningen. Bl...

2011-02-12 10:08:55
Min Dag

Sitter på tåget på väg till spinningen. Blev lite stressigt innan jag kom i väg (läs: mami körde mig) och hade inte tåget varit försenat hade jag missat det! För övrigt är det jätte vackert väder ute: snö och sol. Alltså det ligger snö på marken som glittrar i snön. Fint! Får lust att åka skidor, synd bara att man inte kan göra det någonstans (utan att man här skidor). Men jag kanske kan få med Patrik på en promenad... Ha en fin lördag! (:


Äntligen sportlov!

2011-02-11 21:52:22
Min Dag
Hej

Åh, äntligen har jag (och en hel del andra) fått sportlov! Så himla, himla härligt! Kände mig riktigt skoltrött och var inte särskilt pepp på någonting.
När jag kom hem idag fick ajg intala mig själv att jag inte behövde plugga någonting. Faktskt riktigt skönt känsla! Fick för mig att jag ville kolla på Ugly Betty men eftersom Patrik inte är här kunde jag inte se den.

Men vid sju-tiden fick jag ett sms som påminde mig om att jag har psykologiinlämning idag. Eller själva meningen med sms:et var väl inte att det skulle påminna mig, men det blev så ändå (: .
Så nu sitter jag och filar lite med det medan jag får feedback från min fina pojkvän och ska snart, snart lämna in den. Sedan är jag fri för ikväll, igen! Fast det blir nog ändå att jag går och lägger mig, ska nämligen upp och träna imorgon.

Idag hade jag förresten bakat till kemi-fikat. Det blev semlor! De såg väl inte så himla superrunda ut, men de var goda i vart fall!

Nej, dags att ta mig tillbaka till psykologin och de olika perspektiven.
Ha ett underbart och fint lov! (:


Härligt med snöblandat regn såhär på torsd...

2011-02-10 08:30:34
Min Dag

imag0041_1297322 (MMS)

Härligt med snöblandat regn såhär på torsdagsmorgonen.


Plugg, plugg, plugg

2011-02-09 21:05:27
Skolan
Hejhej

Har av någon konstig anledning fått för mig att det är torsdag idag. Fast det hade i och för sig varit lite skönt för det hade varit en dag närmare helgen och lovet.

Just nu känns det som att vi har så himla mycket att göra i skolan att jag inte har tid med så mycket annat (förutom att gå på kalas då och då). Eller så är det bara jag som pluggar "för mycket" om man nu kan göra det.

Har fysikprov imorgon på växleström och magnetfält. Känns som att jag har någorlunda koll i vart fall och jag orkar inte plugga mer på det ändå. Ska hålla ett litet, litet tal på svenskan imorgon tillsammans med Wille. Inte något avancerat men jag måste ändå öva litegrann, vilket jag ska göra innan jag går och lägger mig och imorgon på bussen. Det lär räcka.

Har psykologiinlämning till fredag och jag börjar så smått bli klar med den. Ska läsa igenom det några gånger till och lägga till/ta bort saker och sedan ska den nog vara i godtagligt skick. Till samma dag har jag nästan 100 glosor i franskan (om man räknar med alla feminina och maskulina former) men de känns det som jag har koll på och det är himlans skönt för det hade varit lite jobbigt och tragligt att plugga in nästan 100 glosor på två dagar.

Nu ska jag öva lite på tvärflöjten och sedan öva på mitt lilla tal och sedan får det vara nog med plugg idag.
Ha en finfin onsdagskväll.





Balklänning funnen!

2011-02-09 20:46:03
Min Dag
Hej!

Igår efter skolan följde Patrik med mig och provade balklänningar. Eller jag provade och Patrik tittade på och nickade eller skakade på huvudet, haha.
Hittade i vart fall en som var precis så som jag vill ha det (eller i den stilen). Skickade en  halvtaskig bild  (man ser inte klänningen så mycket) och ett inlägg igår om att jag hittat en klänning, men det kom visst inte fram av någon oförklarlig anledning. Oh, well. Kommer nog inte lägga ut eller visa några bilder förrän på baldagen, känner att jag vill göra så. :)

Men är så himla glad över att jag hittat en klänning och den är verkligen hur fin som helst! Känner mig hur pepp som helst inför skolbalen nu! Mami bokade frisören, som även ska sminka mig, på tisdagsmorgonen också, så nu är det "bara" skor, väska, sjal/bolero och smycken kvar tills jag är klar!
Åh, jag vill ha bal nu, nu, nu, nu så jag kan få ha på mig klänningen! :-D




80-årskalas

2011-02-07 12:00:00
Kalas och festligheter

I lördags var vi hos mormor för att fira att hon hade fyllt hela åttio år! Jag såg ut ungefär såhär. Det blev en knut i håret för jag hade duschat och hann inte torka det med hårtork och då är det helt enkelt enklast att bara sätta upp håret i en knut så blir det fint och torrt på samma gång. Eller inte riktigt torrt kanske, det var fortfarande lite fuktigt längst in när jag kom hem ungefär åtta timmar senare.


Emelie var med. Vi fick smyga upp till min moster först för att slå in presenten till mormor som vi hade köpt på vägen dit. Köpte fint snöre med hjärtan på, men det verkade ingen annan märka att det var inslaget med det. Jag tyckte det var fin i vart fall.


Här ser man hjärtsnöret. Gulligt.
När alla hade kommit hade vi välkomstdrink. Fick ingen bild på det men det var något vin-aktigt tror jag.


Efter ett tag blev det dags för förrätt som bestod av en jättegod räk-cocktail!
Den gröna pusselbiten betyder att det är min tallrik utan tomater.





Huvudrätten. Kanske inte någon jätteaptitlig bild, men det var gott i vart fall! (Och här har min mormor ett bildbevis på att jag faktiskt tog sallad! Hon tyckte att det såg ut som jag knappt hade tagit någon.)






Efterrätt: pannacotta. Hur gott som helst!


Två timmar efter pannacottan var det tårt- och kakdags! Den lilla uppe i vänstra hörnet är min och Emes. Vi orkade inte ens halva. Och jag orkade bara en enda liten kaka.




Vid ett-tiden åkte vi hem igen och då var jag supersupertrött (smått grinig med) och somnade snabbt.
Fint kalas!


Söndag

2011-02-06 16:01:07
Min Dag
Hej!

Idag blir det en pluggdag igen. Tråkigt (saker som man måste göra och när det är mycket att göra blir det tråkigt) men behövligt. Känns som jag börjar fatta fysiken litegrann också. Eller fattar och fattar, jag klarar uppgifterna hyfsat i vart fall.

Idag kommer min fina, fina Patrik hem från sin skidresa i Hemsedal. Det dåliga är att jag inte vet när han kommer hem idag (och om vi alltså kan ses eller inte) för han har inga pengar på sin mobil.
I vilket fall så vet jag att vi kommer ses imorgon och han kommer sova här eller jag hos honom, får se vilket det blir! Åh, jag har sovit ensam i snart en hel vecka. Usch.

Igår var vi hos mormor på ett litet 80-årskalas. Tänkte slänga upp några bilder senare.
Provade en balklänning som min kusin hade när hon gick på bal. Kände mig lite som askungen faktiskt (balklänningen var blå och lång). Den var lite för stor men det verkade som om vi kunde sy in den lite. Men jag ska kolla på minst en klänning till och så får jag se vilken det blir :) .

Tillbaka till pluggandet.
Ha en fin söndag!

Är hemma hos mormor på kalas. Fint!

2011-02-05 18:41:06
Min Dag

imag0038_1296925 (MMS)

Är hemma hos mormor på kalas. Fint!


Lördag

2011-02-05 10:15:27
Min Dag
Godmorgon!

Idag blir det plugga igen. Är inte så himla pepp på det för tillfället, men jag får tvinga mig själv till det.
På söndag ska jag ha lämnat in en engelskauppgift, på måndag eller onsdag eller någon helt annan dag ska psyklogiläxan lämnas in, på torsdag har vi fysikprov (hjälp!) och på fredag har jag franskaförhör på runt 70 glosor!
Lär inte bli sysslolös, helt enkelt.

Skulle väl egentligen ha pluggat lite igår, men jag var så trött när jag kom hem att jag gick och lade mig och vaknade vid fyra-tiden av att Eva&Adam-filmen var slut (Romeo-låten spelades). Men då kände jag mig för trött och seg för att orka plugga något och dessutom var det ju mamis födelsedag.

I vart fall får jag plugga till senast halv fem för då ska jag börja göra mig iordning. Ikväll ska jag på kalas hemma hos min mormor :) . Fint!

Neej, tillbaka till fysiken och växelström och magnetism.
Hoppas ni får en roligare förmiddag!


Gammal bild. Ser absolut inte ut såhär för tillfället. Lite mer nyvaken och med myskläder.

Idag är det mamsens födelsedag (grattis ma...

2011-02-04 19:59:24
Min Dag

imag0037_1296845 (MMS)

Idag är det mamsens födelsedag (grattis mamma<3) och vi firar henne med god mat och presenter. Just nu äter vi middag (kyckling med currytäcke tror jag det hette) och till dessert blir det det ni ser på bilden. Vet inte riktigt vad det är mer än det ser gott ut! Ha en fin fredagskväll :-)


Och jag får en egen tårta att mumsa på. Så...

2011-02-01 18:29:36
Min Dag

imag0032_1296581 (MMS)

Och jag får en egen tårta att mumsa på. Sådan lyx får man om man är lite speciell...


Tårta, (massa) kakor och kaffe för dem som...

2011-02-01 18:26:18
Min Dag

imag0030_1296581 (MMS)

Tårta, (massa) kakor och kaffe för dem som vill. För mig blir det mer sockerdricka. Mums! :-)


Dessert: pannacotta med hallon! Gott.

2011-02-01 16:36:52
Min Dag

imag0029_1296574 (MMS)

Dessert: pannacotta med hallon! Gott.


Är på väg hem till mormor för idag är det ...

2011-02-01 15:25:49
Min Dag

Är på väg hem till mormor för idag är det hennes 80:e födelsedag! Fint :-)


hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0