Lördag med kemiplugg

2011-02-26 18:01:29
Min Dag

Hej!

Vaknade några gånger i morse men jag somnade om igen. Drömde två liknanade drömmar om matte och matteprov. Undrar vad det betyder ...?
Gick i vart fall upp klockan elva och tog en så snabb dusch som jag kunde. Vårt avlopp är inte riktigt som det borde för tillfället, är inte så insatt i det med det verkar som att det var något med något filter. Det jag  i vart fall vet är att det inte kan fixas förrän det blir plusgrader och pappa kan gå ut och gräva och fixa det som är fel ... Så tills dess får jag duscha hos Patrik eller på friskis&svettis (träningsmotivation!!).

Har pluggat kemi medan jag lyssnat på p3star sedan jag ätit frukost till klockan tre/fyra. Nu har jag en liten paus men ska fortsätta att plugga efter att jag har skrivit klart det här.



Finns inte så mycket intressant att skriva om egentligen för jag tycker bara att jag pluggar hela tiden och det finns inte så mycket mer att skriva om det. Och det tar aldrig riktigt slut heller för när ett prov är avklarat finns det ett nytt prov att plugga till ... Och nu på vårterminen kommer alla slut- och nationella prov att komma.
Jag är inte sysslolös i vart fall, ifall ni skulle tro det. ^^

Senare idag kommer Patrik hit (wiiiie!). Eller han kommer väldigt, väldigt snart skulle jag tro. Ikväll tänkte jag se på Melodifestivalen och sedan får vi se vad vi hittar på. (:

Nu ska jag äta middag och sedan blir det kemiplugg!
Ha en underbar lördag, mes amis!


Fortfarande snö kvar men det har varit plusgrader i dag i vart fall, woho! Längtar tills det blir lite, lite varmare och man inte behöver ha tjockaste jackan på sig längre.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0