Söndag 22/3 - helgen^^

2009-03-22 12:22:50
Min Dag
Hej på er! (:

I fredags i skolan hade jag ett seminarie om medeltiden, och det känns som att det gick mycket bättre än förra gången vi hade seminarie, då om Antika Grekland. Men jag tror det kan bero på den gruppen som jag var med i, för alla lät liksom låta varandra prata och se till så att alla fick prata och inte tog alltför stor plats. Fast jag gjorde bort mig lite, och svamlade på om lite annat. Men det beror ju bara på blackout, eller något åt det hållet. Kunde nästan allt när mami och pappa förhörde mig på torsdagskvällen. Men jag tror som sagt att det gick bra^^.
   Efter det satt jag kvar och gjorde ingenting. Orkade inte plugga, så det blev att kolla på när killarna i klassen spelade Dota, och tetris och allt vad de nu spelar x) . Gick och köpte godis också, hade ändå inget vettigare för oss^^ , eller egentligen hade vi det. Plugga inför kemiprovet, som sagt, men det känns som man kan det hyfsat i vart fall ^.

   På lördagen gick jag upp tidigt, runt 07.45, för att jag, mami och min syster skulle åka och träna på friskis. Passet började klockan 9, men det är bra att vara där i god tid så att man fick en bra plats^^. Efter det sprang jag på löpbandet medan min mami och moster var på gymmet, och min syster var på ett pass med mitt kusinbarn.
   Tog en dusch där, och bastade en stund. Sedan bar det av till mormor, och äta smörgåsar och kakor. Efter det blev jag hämtat av Willes och hennes pappa, och vi åkte in till Kungälv. Tog en buss till bion, med några fler^. Såg Kenny Starfighter. Haha, så rolig x) . Sevärd, kan jag ju säga x) .
   Efter bion åkte alla hem till sig, och jag stack till Rickard efter att ha ätit middag och han hade kommit hem ifrån Uddevalla. Vi såg på tre filmer. Höll på att somna under den sista, för att jag var så trött. När jag sedan skulle gå hem, och hade kommit en liten bit upptäckte jag att jag hade glömt min väska, så jag fick gå tillbaka och hämta den. Segt, men jag kom hem till slut och då var det sängen som gällde!

   Idag ska jag försöka plugga lite kemi, försöka alltså... Sedan ska jag äta våfflor hos farmor och farfar, och efter det blir det till att åka till friskis och ta ett skivstångspass med mami.

Vad ska du göra idag ? (:
Kram


Petter ft. Diaz

2009-03-22 12:00:33
Dagens låtPetter ft. Diaz - Norge mot Sverige

Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart

2009-03-17 19:04:29
Dagens låtBonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart
Den här låten väcker minnen, och får mig också att tänka på en viss kompis, som man inte träffar lika mycket längre, tyvärr. Men hon lyssnade jämnt på denna låten, och gick omkring och sjöng på den. Ibland vill man bara åka tillbaka i tiden, visst vill man ?

And I need you now tonight,
And I need you more than ever,
And if you only hold me tight
We'll be holding on forever,
And we'll only be making it right,
'Cause we'll never be wrong...
Together we can take it to the end of the line
Your love is like a shadow on me all of the time...
I don't know what to do and
I'm always in the dark
We're living in a powder keg
And giving off sparks!!!
I really need you tonight!!
Forever's gonna to start tonight

Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
Nothing I can do

Once upon a time there was light in my life
But now there's only love in the dark
Nothing I can say
A total eclipse of the heart


Söndag 15/3 - Melodifestivalen 2009

2009-03-15 11:39:03
TV/Podcast
Hej på er! (:

Såg på finalen igår, som runt 3 miljoner andra svenskar också gjorde. Kan ju säga att jag tyckte att helt rätt låt vann! Och de som låg i bland toppplaceringarna var de låtar som jag tyckte vi kunde ha skickat. Faktiskt Caroline of Ugglas också, för jag tycker hennes låt är bra. Annorlunda, men bra. Fast det var det bara jag i min familj som tyckte, förutom mami som tyckte den var lite bra, haha.
   Direkt efter när programmet frågade en kompis till mig "Vad betyder La voix nu då?", så jag fick förklara för henne x) .
   Han som sjöng Hero i mellanakten, Motoboy, såg jag en gång med två kompisar på Liseberg. Han har färgat håret blont sedan dess, och klippt det. Men läppstiftet sitter fortfarande kvar, och det klär honom (: .
 
   Har lyssnat lite på de andra ländernas låtar också, på denna sidan (som är på franska..), och några undrar man hur de kan skicka ? Som Kroatien, de skickar sina ballader på sitt hemspråk varje år, men när ska de fatta att de inte kommer vinna när de skickar de låtarna ? Kanske om tio år, när vi ritkigt har tröttnat och röstar fram de till en etta bara för att vi ska slippa få fler ballader på det Kroatiska språket. Eller inte...
  Har hunnit komma till Rumäniens låt, Balkan Girls, och den är väl lite... svänging ^^.

   Men ska nog ta och göra min franska läxa nu, kram på er.


Malena Erman - La voix

Tisdag 10/3

2009-03-10 17:08:02
Min Dag
Hej,

har tappat intresset för datorn mer eller mindre... Ändå sitter jag där varje dag, men gör ingenting vettigt, egentligen..

  I vart fall så har det inte hänt någonting, mer än att en journalist kom till vår klass igår, så vi fick skriva en påhittad artikel, fast jag och Wille redigerade bara en bild^, de andra i gruppen fick skriva artikeln^^.
   Sedan har vi fått grupparbete i franskan, som ska vara klar på måndag, men det är vi nog i min grupp i vart fall ^.

  Hade ingen idrott idag heller, så vi slutade 12.40, så skönt! Mami fick hämta upp mig efter att hon hade slutat.

   Ska titta igenom lite på franskauppgiften, och kanske lite om medeltiden också, eller om jag gör det imorgon istället. Vi blir nog färdiga med den med (: .

Ska göra något vettigt, så kram ^

Queen ft. David Bowie

2009-03-09 19:55:06
Dagens låtQueen ft. David Bowie - Under Pressure

It's the terror of knowing
What this world is about
Watching some good friends
Screaming `Let me out'
Pray tomorrow takes me higher
Pressure on people, people on streets

Insanity laughs, under pressure we're cracking
Can't we give ourselves one more chance
Why can't we give love one more chance
Why can't we give love, give love,
give love, give love, give love


Pressure, pushing down on me
Pressing down on you, no man ask for
Under pressure, that burns a building down
Splits a family in two
Puts people on streets


Justin Timberlake ft. T.I.

2009-03-08 15:32:20
Dagens låtJustin Timberlake ft. T.I. - Dead And Gone
(tryck på HQ för bättre kvalité..)

Ohh I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home

The old me is dead and gone,
 dead and gone

Ohh I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone,
 dead and gone

Söndag 8/3

2009-03-08 14:06:33
Min Dag
hej på er!

Det blev att jag stack över till några kompisar igår, men vi gjorde inget speciellt. Gick hem runt tolvtiden, för jag var jätte trött. Men jag kom ändå inte i säng förrän två-tiden... Typiskt..

   Idag vaknade jag runt tolvtiden, och har inte gjort så mycket än. Hade tänkt att gå ut och ta en långpromenad, men när jag vaknade så regnade det. Så det blev ingen promenad. Men jag har läst lite, ätit frukost osv. Senare ska jag och mami på skivstångspasset på friskis. Efter det blir det väl hem, duscha och se på Beck. Om det ens är Beck idag, men det hoppas jag. Annars får jag väl se på en annan film innan jag somnar ^.

  Vad ska du göra idag, då ? (:

Kram

Happyface^

Lorentz & m.sakarias

2009-03-07 10:14:10
Dagens låt
Lorentz & m.sakarias
- Mayhem


Lördag 7/3

2009-03-07 09:58:12
Min Dag

Hej (;

Jag vet att det var ett tag sedan , men jag har inte haft något vettigt att skriva, eller haft ork till att skriva heller. Men jag slänger iväg ett litet inlägg nu^.

   Idag snöar det på som bara den, och jag som tycker om snö har inget emot det, så länge det inte börja töa och bli slaks och annat äckligt. Men än så länge ser det fint ut (:

   I veckan var jag ledig måndag och tisdag för vi hade studiedag. Åkte ju in på bio på måndagen, och på tisdagen var jag bara hemma.
   I onsdagas gjorde vi ett franskaprov på den första lektionen. Gick väl ganska så bra, eller sådär. Men jag får se hur det gick när vi får tillbaka de^.
  I torsdags fick vi tillbaka no-provet, och det gick bra för mig ^. 3 fel, allt som allt. Efter skolan gick jag och Elsa (mami var med också...) på ett gympa pass på friskis. Den ledaren som brukar vara hade ryggskott, så vi fick en annan. Och som min kusin sa (som också var med^): Hon är en levande studsboll. Och det håller jag verkligen med om. Vad hon sprang omkring, och hoppade och studsade och hoppade och sprang omkring. Har träningsvärk i vaden ännu...
   I går kändes som den längsta skoldagen på hela veckan. Arbetade med samma ämne hela tiden: Vikingatiden som vi har som ett grupparbete.  Lite jobbigt i längden att sitta en hel skoldag med vikingarna, så det gick inte så bra framåt slutet. Flummade väl mest runt...
   Gjorde inget vettigt igår alls efter skolan. Satt väl mest framför datorn..
  
   Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Melodifestivalen är ju ikväll, får se om jag ser på det eller om det dyker upp något annat.
  Vad ska du göra idag? (:
Kram

Måndag 2/3

2009-03-02 20:07:16
Min Dag
Hej på er (:

Var på bio idag, som sagt och såg I Taket Lyser Stjärnorna, och den var jättebra! Lite sorglig, och jag fick tårar i ögonen runt slutet, men den var helt klart sevärd!
   Jag och Wille träffade på två andra flickor som går i vår klass (: , de skulle se på samma film, samma tid. Vilken slump! Vi hade ingen aning om att de skulle se den, och jag tror inte de hade någon aning om att vi skulle se den heller ^^ .
  Men jag och Wille var verkligen som två blondiner (var av en av oss verkligen är det med, haha), för hon som river av biljetterna sa åt oss att vi skulle gå mot höger. Så vi gjorde ju det, och gick mot toaletten. Eller vi trodde att vi gick mot höger, men när vi var framme vid toaletterna kom vi på att vi hade gått åt vänster istället ! Och inne på toaletten, kunde jag inte stänga dörren, så jag stod och försökte flera gånger men det gick inte ändå. Och givetvis stod jag och fnissade över att det inte gick, och för att jag och Wille hade kommit på att i vi gått åt fel håll. Så jag fick ta en annan toalett, men när jag sedan kom ut upptäckte jag att den toaletten som jag först försökte få stängt dörren om var stängd, så den gick alltså att stänga. Och sedan när jag hade tvättat händerna fungerade inte de där fläktarna som man "torkar" händerna med... Vanliga turen ...
   Men trots allt detta missade vi ingen buss, vilket var otroligt ovanligt, för att vara mig (: .

    Efter bion tog jag ett spinningpass, och nu har jag kommit hem, ätit och duschat. Funderar på att sätta på en film innan jag ska somna (:

Ha en fin kväll,
kram


Trailern till I Taket Lyser Stjärnorna

Godmorgon

2009-03-02 09:16:57
Min Dag
   Hur är det med er? Jag mår bra, är utvilad och har lite träningsvärk, sådär lagom mycket så att det inte är jobbigt^.
   Idag ska jag och Wille på bio, tänkte se I Taket Lyser Stjärnorna (: , och efter det ska jag åka och spinna.
  Men först ska jag äta frukost framför tv:n
Ha en bra dag, kram

Söndag 1/3

2009-03-01 16:49:05
Min Dag
Hej på er !

Har inte haft ork eller lust att skriva, men jag tänkte att jag skriver en liten rad nu ändå ^.

   Igår var jag på jobbet, gick upp äckligt tidigt (5.30), och mami var gullig och körde mig. På jobbet träffade jag min moster och mormor, alltid lika kul när personer man känner kommer dit och hälsar^^.
   Men jag blir så sur och irriterad personer som frågar efter en vara vi inte har vid just det tillfället, och bara sparar kort och spydigt; "Häpp." Det är verkligen hur tråkigt som helst att höra. Om den personen har en dålig dag, kan väl den försöka vara lite trevlig i vart fall? Jag kan ju inte hjälpa att vi inte har den varan, jag jobbar bara där en gång varannan vecka (fast det kan i och för sig inte kunderna veta...), så det är inte mitt fel att vi inte har den, och jag kan inte göra något åt det just då. Kan det vara så svårt att säga något i stil med "Nähä, okej. Men tack ändå." ?

   Senare på kvällen blev det melodifestivalen, såklart. Tyckte de flesta låtar var bra, men man kan ju diskutera några hurvida de tänkte ? Jag menar, typ Thorleifs. Tänkte de verkligen att vi skulle skicka de till Moskva och låta de representera Sverige? Man kan ju undra...

   Idag har jag inte gjort något speciellt alls, suttit lite vid datorn, läst lite och försökt plugga lite inför franska provet jag ska ha på onsdag. Men det gick inget vidare bra, tappade intresset efter att jag hade förhört mig på verben... Men det känns ändå som jag kan det, ändå :D .
   Snart ska jag för övrigt åka till friskis och ta ett skvstångspass tillsammans med en kompis och min mami (: . Måste byta om nu,
ha det fint, kram (:

hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0