Regn + snö = neeeeej!

2010-02-26 18:28:35
Tankar Och Funderingar
Nu när det ligger minst en halvmeter snö överallt och har varit över fem minus sedan nyår, så ska det såklart vända just nu (när det ligger så mycket snö)!
Slaskigt och blöt snö får man tampas med när man ska ta sig någonstans (vilket jag inte frivilligt tänker göra ikväll).
Det har varit lite smådugg ett tag nu, men nu har man att det smätter lite på rutan (kan vara att det droppar från taket, orkar inte titta efter).

Så typiskt!

Antingen ska snön ligga kvar och gnistra sådär vackert i solskenet, eller så ska allt bort med en gång. Hatar slask.

Nu har vädret visst bestämt sig för att ta bort all snö. Usch för tö!


Fredag

2010-02-26 17:29:54
Min Dag
Har haft jätte konstiga drömmar på senaste tiden. Inte konstiga som i läskiga, bara konstiga. Som konstiga bröllop till exempel. Vet inte vad det kan bero på, men en sak som är bra är att jag inte vaknar mitt i natten och ligger och vrider och vänder på mig tills jag somnar om en halvtimma senare. Känner mig mycket piggare om dagarna nu i vart fall och blir inte lättirriterad över småsaker.

Imorse hade bussen jag ska byta till på morgonen kört i diket, så jag fick åka en specialbuss som egentligen bara skulle köra lågstadiebarn till lågstadieskolan. Självklart hade de synpunkter på det, och jag bara satt och smålog för mig själv när de pratade. Barn har sådana underbara kommentarer ibland!
I vart fall så kom bussen upp ur diket på något sätt, så vi fick byta till den ordinarie bussen istället som körde oss in till Kungälv.

Nu efter skolan följde jag med pojkvännen hem och kommer stanna här tills imorgon. Imorgon blir det spinningpass på morgonen. Så härligt!
Ledig på måndag och tisdag också, men då blir det nog till att plugga matte och rättskunskap + umågs med Wille (:

Trevlig kväll!

Vecka Åtta

2010-02-26 17:20:07
Min Dag
Har varken haft ork eller tid att blogga i veckan. Har inte hänt så mycket speciellt ändå..^

I söndags när jag och min familj var hos farmor och farfar var det såklart mandel i tårtan (kan ha varit nötter också, men jag tror ändå att det var mandel för tårtan skulle vara nötfri) och jag hann ta två-tre skedar innan jag märkte det. Så min överläpp svullnade upp som den alltid gör när jag äter nötter eller mandel, och jag mådde illa resten av söndagen. Härligt!
Haha, jag kan få den billigaste läppförstoringen som går att få ;) (dock kanske den inte håller lika länge som "vanliga" förstoringar).

Fysikprov i tisdags. Slarvade på hälften av uppgifterna känns det som tyvärr. Provet var för lätt helt enkelt, haha. För det var mycket lättare än vad jag hade förväntat mig.

Fick tillbaka kemiprovet och svenskaprovet. Gick bra på båda två ( = betyget högre än vg) så jag är nöjd (: . Dock har jag inte fått studiemotivering som jag brukar få när jag får tillbaka prov som det gått bra på, tyvärr. Har inte så stor studiemotivation alls för tillfället, vilket egentligen skulle behövas när jag har ett prov i veckan ett tag fram (i genomsnitt).

Jag och b-friend firade nio månader i onsdags. Jag fick presenter och han ska få sina idag när han kommer hem efter träningen. Försökte firade det med en pluggfri kväll, men det gick sådär eftersom pojkvännen hade tyskaprov på torsdagen och behövde plugga lite till det. Men vi hade mysigt ändå (: .

Bokrean startade igår! Hittade två böcker i lilla Kungälv igår, men om det blir som vi tänkt oss så ska jag och boyfriend åka in till Göteborg och då lär det bli bokrea för min del.

Effektiv morgon

2010-02-21 14:24:54
Min Dag
Gjorde något så tråkigt som sockmemory i morse! Men det är skönt när det väl är gjort och alla par sockar ligger på sin plats i garderoben.
Rensade även min garderob, vilket jag inte gjort på riktigt länge så jag hittade många plagg som var för tok för små för mig! Skönt att få bort dem så att det blir lite luftigare i garderoben.
Har även hunnit att göra en fysik breddning läxa, som jag dock inte riktigt har förstått vad man ska göra med den, så jag hoppas att jag har gjort rätt.

Tänkte att jag skulle
dammsuga mitt rum och byta sängkläder sedan med så kommer det kännas rent och fräscht i rummet (: .

Vid fyra ska vi ner till farmor och farfar och äta smörgåstårta! Mumsigt.

För övrigt så snöade ännu mer imorse när jag vaknade! Nu har det tack och lov slutat och det ser riktigt vackert ut när solen skiner på snön. Nästan så att man vill ut och åka pulka eller skidor. Men sedan kommer jag på att det är en meter djup snö på vissa ställen...
Kan inte lägga upp några bilder, för internet krånglar! :(

Glad överraskning

2010-02-20 13:47:27
Min Dag


Ett paket hade kommit till mig medan jag varit borta.


Möttes av att det
låg ett postat paket på min säng när jag kom in i rummet. Blir så glad när det har kommit paket eller blommor (för det kommer det inte så ofta till mig). Blir minst lika glad av att öppna det!

Det var min Chanel-film och Chanel-parfym som kom. Dessutom fick jag något mer med, som jag inte riktigt vet vad det är för något. Funderar på om det är ett armband...


Kan det vara ett armband?



Snö, snö, snö. SNÖ!

2010-02-20 13:41:27
Min Dag
Herregud! Hur mycket till ska det snöa egentligen? Tyckte de sa på radion när jag åkte hem med bussen att det ska komma en decimeter till! Det är ju så att man skulle kunna bli insnöad!

Min lillasyster hade tagit en kort "promenad" över gräsmatten förut idag och hon sa att snön gick upp över knäna på henne. Och hon är ändå några tjugo centimeter kortare än mig eller så. Jag stannar inne resten av dagen!

Åkte ju hem från min pojkvän i Kungälv idag, och det var inte skottat på alla gåbanor så jag fick verkligen pölsa mig fram i snön (heter det pölsa?). På ett ställe gick snön nästan precis under knäet på mig!
Bussen var för övrigt 26 minuter försenad, men jag satt ändå kvar vid busshållplatsen istället för att gå tillbaka till min pojkväns hus igen, för jag tänkte att det kanske skulle komma en extrabuss. Och det gjorde det!
Pappa hade hållt på att köra ner i diket när man hämtade mig vilket en lastbil hade gjort i Kode.

Visst är det fint med snö, men man kan få för mycket av det goda!
Funderar på om jag hade klarat av att bo i Norrland året om...


Nästan så att det var snö ända upp till knäna! Ser ut som att jag har världens fettvalkar på benen för övrigt, men det är leggingsen som har krullat sig!


Tur att jag slap gå här när jag skulle gå till bussen. (Man kan ju undra varför någon skulle gå där överhuvudtaget, men jag ville bara visa hur mycket snö det är på vissa ställen)


Snö, snö, snö.. Stackars den som tänker cykla hem...


På ett av de mindre djupa ställena...


Det är inte bara snö i Kungälv, det är snö hemma i Kode med! Ni ska se det jag ser från mitt sovrumsfönster! Helt otroligt. Man kan knappt tro att det finns en gräsmatta en meter under all snö. (Orkar inte ta mer kort på snön)


Idag tänker jag sitta inomhus!

 


Fredagskväll

2010-02-19 22:32:53
Min Dag
Sitter fortfarande hemma hos pojkvännen. Skulle egentligen ha åkt hem idag för att sedan åka på kalas hos mina kusiner på kvällen, men på grund av att det snöar så himlans mycket (fotspåren är nästan helt igensnöade på en kvart!) så blev det inte så. Mina kusiner bor ändå en trekvart hemifrån oss, och vi måste åka genom Göteborgs stad för att ta oss dit så jag räknade nästan med att vi inte skulle åka dit.

Är jättet trött för övrigt och håller på att somna. Kändes som om att jag skulle somna vid fikabordet (vi firar att pojkvännens mamma fyller år). Får väl snart gå och lägga.

Btw, stackars Patrik Järbyn! Hjärnskakning och har minnesförlust efter fallet.

Torsdagmorgon

2010-02-18 11:06:35
Min Dag
Godmorgon, godmorgon

Sitter hemma hos pojkvännen och har precis ätit frukost. Blev en riktig maffig en dessutom med kokt ägg, två tekakor med ost, tre glas oboy och sallad (med fetaost!).

Irriterar mig dock lite på hans mellanslagstangent, för att den är så trög så jag måste slå extra hårt på den för att det ska bli något mellanslag. Låter som att jag slår sönder tangentbordet, haha.

Men nu ska vi försöka plugga lite fysik. Har ju prov på tisdag.

Godmorgon

2010-02-17 08:45:47
Min Dag
Fattar inte varför jag vaknar runt åtta varje dag, även fast jag behöver sova längre. Men jag kan inte somna om för jag är nästan klarvaken. Äsch, svårt att förklara.

Är förkyld med, eller håller på att bli. Usch :( . Dessutom har jag ont i huvudet hela tiden för att jag dricker för lite under dagarna. Så just nu känns det inte så bra. Skulle bara vilja lägga mig under täcket igen och somna om, men det kan jag ju inte göra ändå så det är lika bra att göra något annat.

SKA försöka göra något vettigt pluggande idag. Nu kan jag inte skjuta upp det längre, tyvärr. Har fysikprov på tisdag och jag har inte pluggat något sedan i fredags. Inte bra, men jag har inte orkat.

Nu ska jag sluta klaga på allt, hehe. Senare idag ska jag åka hem till min pojkvän.
Ha en bra dag onsdag!

Godnatt

2010-02-16 21:24:06
Min Dag
Nu ska jag göra mig iordning för kvällen, stänga av datorn och tillbringa resten av kvällen framför teven. Om jag inte minns helt fel börjar herrarnas skidskytte om ungefär fem minuter!
För mig blir det OS varje kväll nu tills det tar slut (och vilket även har fått mig befodrad till att vara en väldigt bra flickvän av min pojkvän).

Godnatt!

Havsmiljö på vintern

2010-02-16 19:25:12
Allmänt
Bilder från när jag var ute och gick på havsisen (: .
Tycker det är otroligt häftigt att det har varit så kallt att havet har frusit, och det är därför jag skriver om det så ofta, hehe. Ni skulle bara veta hur vackert det var dessutom! Solen höll just på att gå ner och snön blev mycket svagt aprikosfärgat. Åh, det var så vackert!


Såhär ser asfaltsvägen till havet ut på vintern^.


Efter havet kommer skogen som den vackraste platsen! Speciellt vackert är snöklädda granar.
(Och nej, jag går inte genom skogen för att komma till havet ;) )


Vackert


Härifrån ser man en underbar utsikt över havet på sommaren. Nu ser man det bakom snökullen till vänster^


Berget och havet


Solen håller på och gå ner. Obeskrivligt vackert. Ni skulle vart där.


Fler än jag som hade gått på isen^


Från en annan brygga som går ut från den bryggan på bilden brukar jag hoppa i ifrån på sommaren. Konstig känsla ändå, att man kan gå på något som man vanligtvis brukar vara i i.


Någon hade kört med ett fordon på fyra hjul. Kanske bil, kanske fyrhjuling, kanske något annat. Men det bevisar ju bara på hur tjock isen var! Eller kanske är...


<3
(kan tillägga att det blev riktigt kallt om händerna när jag gjorde den här eftersom jag grävde ut bokstäverna. Kunde inte röra dem på flera minuter)


Behöver jag ens nämna att det här är min favoritplats på jorden?


Dag på stan

2010-02-16 19:04:14
Min Dag
Kom hem från stan för ungefär två timmar sedan. Har läst ut en bok och ätit mat under de två timmarna^. Nu ska jag börja på en bok som är skriven på franska. Spännande att se om jag förstår något överhuvudtaget.

Hade lagt shoppingförbud på mig själv idag, och jag lyckades faktiskt att hålla det. Dock var det nära ett par gånger att jag gick till kassan med något köpbart i famnen... Hittade dock en jättefin vårjacka som jag ska inhandla nästa gång jag tar mig in till Göteborg.

En underbar dag tillsammans med två flickor. Det blir tyvärr så för mig att jag i stort sett bara umgås med min pojkvän och inte med mina andra vänner. Jag förstod att jag hade missat en hel del idag och jag ska ta mig i kragen och börja umgås med mina vänner nu också!
Nu fick jag det att låta som att jag inte alls trivs att umgås med mina vänner, men så är det inte alls. Jag gillar mina vänner jätte mycket men kärleken är något jag prioriterar väldigt mycket just nu så det blir lätt att de hamnar i skymundan.
Därför ska jag försöka att ge tid åt mina vänner. Synd att jag inte kan sätta det som ett nyårslöfte! Får helt enkelt bli ett "vanligt" löfte till mig själv. (:

Godmorgon Godmorgon

2010-02-16 09:18:14
Min Dag
Gissa vad jag möter när jag drog upp persiennerna för bara några minuter sedan? Det snöar! Igen. Och grått och mulet är det dessutom. Men inte så kallt, och det är ju skönt för man slipper ha på sig tre par leggings, och fem par strumpor.

Idag ska jag åka in till Göteborg med E<3 och en till kompis. En kompis som jag inte har sett på jag vet inte hur länge. Ska bli roligt (: . Vi ska shoppa lite, och förmodligen tar vi en fika också.
Men nu ska jag göra mig iordning!

Just det, lägger upp bilder från havsisen senare. Är så vackert vid havet att jag måste lägga upp de bilderna! Hihi...


Nu kommer det ännu mer snö!


Salem

2010-02-15 14:38:20
Dagens låt

Den här låten är till mon amour, som jag älskar så mycket att det inte går att beskriva. Du är verkligen allt för mig och du finns alltid i både mitt hjärta och i mina tankar. Så fort jag gör något tänker jag hur det vore om du var där och delade den stunden med mig. Vad du skulle göra och vad du skulle säga. Du gör mig lycklig, mitt hjärta.
Love you.


Salem - It's Only You (Part II)


Shouldn't tell you all I got inside but I just need to let it out
Let me say it if you don't mind
It's only you, I think about


Whoa whoa when I see you
Can't stop smiling just want to hold on tight
I know that must be love no doubt
That must be love no doubt

I can't sleep when all is spinnin round
I need to figure out how this can be so hard for me
when it shouldn't be
Can't get you off my mind
It's only you I think about

If you ever would be mine, I will never ever let you down
If you ever would be mine
If you ever would be mine, I will never ever let you down
If you ever would be mine
If you ever would be mine, I will never ever let you down
If you ever would be mine
If you ever would be mine, I will never ever let you down
If you ever would be mine

I can't sleep when all is spinnin round
I need to figure out how this can be so hard for me when it shouldn't be
Can't get you off my mind
It's only you I think about


Min helg

2010-02-15 14:19:15
Min Dag
I fredags hade jag svenskaprov på morgonen. Vet inte hur det gick riktigt. Minst vg i vart fall. Hoppas så klart att jag inte strulade till det hel och missade mvg:et.
Hade ingen lektion framt till studiepasset (12.50) efter provet, men de som var riktigt ambitiösa i fredags satt och pluggade. Jag satt mer och tog det lugnt, och gjorde lite fysik på studiepasset.
Efter esteten följde min b-friend med hem och hade fredagsmys. (Ärligt talat kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde..). Egentligen skulle mami ha haft sitt kalas i fredags, men flyttade det till söndagen istället.
Gick upp kvart i två mitt i natten (tidigt på lördagen) för att se på OS-invigningen klockan tre. Invigningen brukar vara maffig och snyggt så jag tycker det är kul och se på den. Trodde b-frienden skulle se den med mig, men icke sa nicke. Fick sitta helt själv. Dock blev jag så trött efter två timmar att jag stängde av och gick och lade mig istället.

På lördagen åkte jag med min pojkvän in till Kungälv. Han skulle ha banymatch och jag skulle köpa lite saker (okej, alla hjärtansdagspresenter) så jag tänkte att jag lika gärna kunde åka in vid tio så att mina föräldrar slapp köra till Kode så många gånger.
Hade tänkt ta 14-bussen hem, men beslutade mig för att stanna kvar och se på bandymatchen istället.
Hittade en jättefin prydnadssak som min pojkvän fick som match-present^. Kanske lägger in en bild på den när jag har fått ett kort på den ;) . Samma med hans alla-hjärtansdagspresenter, eftersom han har de hos sig är det lite svårt att få ett kort på dem nu.
Såg på melodifestivalen på kvällen, mot min pojkväns vilja ;) . Lägger ingen kommentar om den, för jag kommer ändå rösta på Salem i finalen! :D

Igår var det alla hjärtansdag och mami hade kalas (på en sådan dag??!!). Men jag fick ont i huvudet innan gästerna kom och kände att jag inte orkade vara med. Så jag och mon petit ami satt på rummet för oss själva. Dock hungrade vi ihjäl för att ingen av oss vågade gå upp och hämta mat, haha.
Han fick i vart fall ett örngott som det står I love you på och ett ölglas från kosta boda med samma figur på som på det snapsglaset han fick av mig i julas. Dessutom ett jättegulligt kort, som hör till (: .
Till slut gick gästerna hem och vi vågade gå upp och ta mat, haha.
Såg på OS (och jag nominerades till en perfekt flickvän av min pojkvän för att jag gillar att titta på OS!) som jag förmodligen kommer göra varje kväll nu fram till att det tar slut.

Solpromenad

2010-02-15 14:03:57
Min Dag
Kommit hem från min lilla promenad. Kändes riktigt skönt när jag väl gått ut och börjat gå för solen lyste helt underbart vackert.
Men sedan började solen försvinna mer och mer bakom moln, tyvärr. Och då var det inte lika skönt att vara utomhus längre. Jag ville bara hem och in. Dessutom började det blåsa. Usch, usch.
Men jag var i vart fall ute och rörde på mig, vilket är viktigt för mig. Om jag inte rör på mig brukar jag vara seg och trög, och detta vet jag mycket väl. Ändå tar jag mig inte alltid en promenad när jag kommer hem ifrån skolan, eller mellan lektionerna i skolan (men mest för att det inte brukar vara någon annan som känner för att bara ta en promenad...).


Det här är vad jag ser när jag tittar ut från mitt fönster (:


Vinterlandskap


Vår pulkabacke hemma^ Är väl lite mer åkvänlig i verkligheten än vad den ser ut att vara på bilden.


Solen hade gått bakom tunnare moln, så snön glittrade inte lika vackert på hemmavägen.


Får solen i ögonen. Inte så lätt att se glad ut då ;)


Massa snö.


Tyckte det var jättefint mönster i snön. Men det syns nog inte så tydligt...

 


Skriv på!

2010-02-15 12:15:37
Tankar Och Funderingar
Det finns många djur som plågas bara för att giriga människor ska få det de vill ha. Jag pratar om pälsindustrin. Det är så sjukt att folk som bär riktig päls inte inser vad djuren utsätts för. Jag gissar att de aldrig har sett en video som visar hur djuren behandlas och hur de plågas.

Många av djuren är fortfarande vid liv när de flås av sin päls. Och det är bara pälsen man vill åt. Allt annat som man skulle kunna ta hand om, som köttet bara kastas. Så meningslöst!

Jag fattar inte hur man kan blunda så mycket för hur djuren behandlas. Helt jäkla ofattbart!

Skriv på här om du inte heller accepterar att pälsindustrin misshandlar och plågar oskyldiga djur!
http://blog.peta.org/archives/GEDC2354.JPG
Bilden är härifrån

Godmorgon

2010-02-15 11:56:07
Min Dag
Godmorgon, godmorgon

Jag har varit uppe ett tag nu.
Vaknade först klockan sju av att mobilens alarm ringde. Självklart hade jag ju glömt att stänga av alarmet som går på varje måndag och fredag klockan sju vanliga skoldagar. Men känner faktiskt för att sova längre på morgonen nu när jag har sportlov.
Sedan vaknade jag klockan nio av att min pokjväns mobils alarm ringde. Dock hade han satt på det alarmet med flit för att han skulle kunna åka härifrån i tid eftersom han var tvungen att åka hem tidigt.

Det är fanatastiskt fint väder ute idag, så jag ska ta mig ut på en promenad alldeles strax tänkte jag (: .
Sedan borde jag plugga lite fysik/matte. Men får se om jag känner för det. Känner inte för att tvinga mig till något idag. Inget annat än ett spinningpass som jag ska på ikväll.

Vi ses efter min promenad.

8 februari 2010

2010-02-08 19:12:47
Min Dag
Godkväll, godkväll

Sitter hemma hos pojkvännen just nu och ska renskriva ett manuskript på franska på datorn. Måste bli kvar ikväll för på torsdag ska hela "pjäsen" redovisas! Och då måste man ju ha renskrivit manuset..

Pojkvännen ligger och sover. Får väl väcka honom om en stund för han ska iväg på sin bandyträning.
För övrigt hoppade jag spinningen idag. Kände mig trött och att jag hade lite att göra. Och faktiskt, om jag hade gått på spinningen så hade jag nog inte vart klar med så mycket som jag är nu. Men på onsdag måste jag träna i vart fall!

Sov dåligt inatt. Vet inte riktigt varför, men det kan ha berott på att jag hade konstiga drömmar eller sov ensam. Tror jag har börjat vänja mig vid att sova bredvid någon. I början kunde jag knappt få en blund, men nu börjar det verka som om att jag istället inte kan sova om jag inte sover bredvid någon. Intressant...

Annars har det väl inte varit någon speciellt händelserik dag. Slutade tidigare idag bara för att några i gruppen skulle hinna med en buss som gick dåligt, och när de gick så gick resten av klassen även jag.

Just det, innan jag stänger ner för stunden och börjar renskriva. Klicka här och skriv på för att visa att du bryr dig! Visa att du bryr dig att det inte är okej att våldtäktsmän får 6 månader i fängelse för att de har förstört en persons liv! Visa att du vill att regeringen ska reagera mer mot detta sexbrott!
(Egentligen skulle det ha fått ett eget inlägg men just nu hinner jag inte skriva ett eget inlägg till det, kanske gör det senare i så fall)

Det var allt från mig (:

Godnatt

2010-02-07 21:59:14
Min Dag
Ska bara fixa en snabb grej med mobilen och datorn innan jag slänger mig i sängen. Ska dessuom hinna packa ner lite kläder och annat eftersom jag ska sova hos my love imorgon.

Så, Godnatt (:


Ute och vandrar i februarivädret..


Bakseat

2010-02-07 21:47:54
Dagens låt

Hittade den här låten på Hannahs blogg och lyssnade på den en gång. Tyckte då att den lät sådär,men nu när jag lyssnar på den kan jag bara säga att jag kommer lyssna sönder den! Låten är så underbar :D
Och btw; Damien Adore är
Salem al Fakir!
Säger som Hannah;
Varför
har inte youtube en repeatfunktion?



Staygold & Robyn, Spank Rock & Damien Adore - Backseat


Backseat love, backseat love
Backseat love, backseat love

Get the job done in the parking lot
That's true love, that's true love
Let's get the job done in the parking lot
In the backseat, in the backseat of your car



Söndagsmorgon

2010-02-07 11:53:13
Min Dag
Godmorgon på er!

Sitter hemma hos pojkvännen helt själv för tillfället eftersom han är ute och handlar lite grejer. När han kommer tillbaka ska vi äta frukost och sedan blir det plugg för min del. Eller det måste bli plugg för jag pluggade inte mycket igår och jag har en franskauppgift jag måste ha gjort till imorgon.

Igår gick jag en låååååång promenad ner till havet och gick på havsisen ett tag. Helt otroligt att det har varit kallt så länge att havet har frusit till is. Man kan till och med gå över till de andra öarna och det var några som hade kört med bil (eller något fordon i vart fall) på isen! Lägger (kanske) upp bilder när jag kommer hem. Jag var nere vid isen när solen sakta men säkert höll på att gå ner så det var jättevackert! (:

Såg också på film innan b-friend åkte till sin andymatch. Inglorious Basterds med bl.a. Brad Pitt blev det, och det var både roligare och bättre än jag hade trott. I filmen driver de mycket med både tyskar och amerikaner och lite allt möjligt, haha. Sevärd!

Åkte hem till pojkvännen sedan på kvällen och såg på melodifestivalen. Jag visste inte att Salem al Fakir skulle vara med, så det var en glad överraskning. Jag gillar Salem al Fakir och hans musik, och jag jublade när han gick vidare till Globen. Bestämde att jag ska rösta på honom i finalen.

Ska fortsätta läsa lite bloggar innan pojkvännen kommer tillbaka (vilket lär vara ganska snart), kram så länge.


3 februari 2010

2010-02-03 16:55:19
Min Dag
Hej

Nu är slutprovet över. Eller det har varit det ett tag, men ändå. Ingen mer kemi den här terminen. Om jag ska vara ärlig gick det väl sådär på provet. Har kommit på en massa fel efteråt när jag har pratat med klasskamraterna, men jag hoppas att det inte var så många att jag fick vg. Vill helst ha mvg i kemi (vill helst ha mvg i alla ämnen om jag ska vara ärlig, men om jag ska vara så pass ärlig så vet jag att jag inte kan få det..), men jag hade en illamående känsla när jag kom till skolan som övergick till huvudvärk under provet vilket gjorde att jag inte orkade kolla igenom alla uppgifter ordentligt utan ville ut från klassrummet så fort som möjligt istället.
Men nog om kemiprov.

Fick sluta tidigare idag! Inte ofta jag hinner med tvåbussen hem, så det är riktigt skönt när man väl kan göra det. De som slutar 14 minst två gånger i veckan borde vara riktigt lyckliga; de förstår nog inte hur bra de har det ;)
När jag kom hem lade jag mig en stund och läste och somnade en stund, och nu är huvudvärken mestadels borta. Ska försöka hamna i säng i tid ikväll (säger jag varje dag, men gör det aldrig ändå..) så att jag klarar av morgondagen då jag går från 07.50 till 15.50!

Nu ska jag göra lite läxor och kanske öva inför nästa prov som är svenska-provet. Dock känns det som att det är en bagatell jämfört med kemiprovet, haha. Så jag kanske inte behöver lägga lika mycket krut på det.

hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0