Snö, snö, snö. SNÖ!

2010-02-20 13:41:27
Min Dag
Herregud! Hur mycket till ska det snöa egentligen? Tyckte de sa på radion när jag åkte hem med bussen att det ska komma en decimeter till! Det är ju så att man skulle kunna bli insnöad!

Min lillasyster hade tagit en kort "promenad" över gräsmatten förut idag och hon sa att snön gick upp över knäna på henne. Och hon är ändå några tjugo centimeter kortare än mig eller så. Jag stannar inne resten av dagen!

Åkte ju hem från min pojkvän i Kungälv idag, och det var inte skottat på alla gåbanor så jag fick verkligen pölsa mig fram i snön (heter det pölsa?). På ett ställe gick snön nästan precis under knäet på mig!
Bussen var för övrigt 26 minuter försenad, men jag satt ändå kvar vid busshållplatsen istället för att gå tillbaka till min pojkväns hus igen, för jag tänkte att det kanske skulle komma en extrabuss. Och det gjorde det!
Pappa hade hållt på att köra ner i diket när man hämtade mig vilket en lastbil hade gjort i Kode.

Visst är det fint med snö, men man kan få för mycket av det goda!
Funderar på om jag hade klarat av att bo i Norrland året om...


Nästan så att det var snö ända upp till knäna! Ser ut som att jag har världens fettvalkar på benen för övrigt, men det är leggingsen som har krullat sig!


Tur att jag slap gå här när jag skulle gå till bussen. (Man kan ju undra varför någon skulle gå där överhuvudtaget, men jag ville bara visa hur mycket snö det är på vissa ställen)


Snö, snö, snö.. Stackars den som tänker cykla hem...


På ett av de mindre djupa ställena...


Det är inte bara snö i Kungälv, det är snö hemma i Kode med! Ni ska se det jag ser från mitt sovrumsfönster! Helt otroligt. Man kan knappt tro att det finns en gräsmatta en meter under all snö. (Orkar inte ta mer kort på snön)


Idag tänker jag sitta inomhus!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0