Fredagskväll

2008-10-31 22:07:36
Min Dag
Hej bloggen
Sitter hos en kompis :)<3 .De spelar typ tv-spel, och flickan gick iväg.
Men nu får jag logga ut, innan jag blir asocial.

Puss puss.

Dagens köp

2008-10-31 19:08:37
Konsumtion
Godkväll bloggen.

Känner mig riktigt duktig, av två skäl:
 • Köpte en modetidning, MarieClaire, på engelska. Så nu ska ja plugga mig igenom den,förena nytta med nöje så att säga. Härligt ! Tycker att engelskalärarn borde ge oss någon sådan uppgift, att läsa igenom en engelsk valfri tidning på Engelskan. Då lär man sig ju de begrepp man själv tycker man har nytta av.
 • Köpte ett rosabandet band att sätta på jackan för 20 kronor. Sprang runt hela dagen och leta efter ett, då jag kände att jag verkligen ville göra en insats för att försöka stoppa bröstcancern. Till slut hittade jag de på Åhléns, härligt. Tycker alla borde köpa minst ett sådant band. Funderade på att köpa ett till varje jacka, så jag slipper ta av och på det hela tiden, men jag gjorde inte det. Tror det finns kvar nästa gång jag åker in.

Sedan fyndade jag lite, som en lila halsduk från Bikbok. Jätte mysig var den, så jag bytte min gamla och tog på den nya med en gång.
Fyndade även lite andra saker.
Kanske lägger ut bilder sedan.

Men nu ska jag äta,
puss puss

Hej bloggen.

2008-10-31 18:38:35
Min Dag
Hej bloggen.
Nu ska ja försöka skriva lite medan jag ändå väntar på att min mami ska göra klart maten. kanske borde hjälpa henne egentligen ? Men jag låtsas plugga, så jag behöver inte.

 • I måndags åkte jag hem till Zizzie för att se hur hon bodde, och för att vi skulle planera lite. Tror inte vi gjorde så mycket egentligen, men vi planerade vad vi skulle införskaffa, och vad vem skulle göra.
 • I tisdags åkte jag coh Zizziee in till gbg, för att köpa det allra sista. Och dessutom köpa utklädningskläderna. Det var ju ändå en halloweenfest vi skulle ha.
  På Buttericks vart det sämst att hitta något, för nästan allt var i stort sett slutsålt, och det var bara de dyrare sakerna kvar, så som vi uppfattade det. Men vi hittade ändå två kostymer som vi provade, men de vart inget bra på, så vi tog inte de.
  Köpte en blå , kort kjol. Förresten, vet ni hur svårt det är att hitta en kort, blå kjol under hösten/vintern? Jag hittade en till slut på H&M, tog den direkt utan att prova den, då jag var trött på att springa runt. Zizziee hittade en jättesöt på Victoria of Sweden.
  Dessutom så var det Jannikes födelsedag, grattis till flickan :) .
  Köpte en pumpa på CG, innan jag åkte hem igen med tåget.
 • Onsdag, dagen med stor D.
  Helt lyckad kväll tycker jag allt, även om det blev lite stressigt osv. Men det blev bra till slut. Ingen skräckfilm, då det var mysigare att sitta och prata med flickorna. Dessutom är jag inte så mycket för skräckfilmer, om jag får säga det själv, så det var bara bra tycker jag.
 • Torsdag vaknade jag hos Zizziee, och tog sedan en buss till Kungälv, samtidigt som hon tog en buss till Gbg. Mami hämtade efter jobbet, och slappade hemma sedan.
 • Fredag, shoppade med mami. Mer kommer senare ^.

Puss puss

Förlåt

2008-10-30 23:58:24
Min Dag
Hej bloggen
Känner mig sämst, som typ inte bloggat på jättelänge.
Men jag och en klasskompis vid namn Zizziee har haft halloweenfest, så vi har planerat/shoppat inför det. Typ fullt upp !
Men jag ska försöka bli bättre.

Dessutom har Blondinbella kommit tillbaka, jätte kul :)

Nu ska jag sova.
Ska upp tidigt imorn, då jag och min mami ska shoppa i gbg <3

Godnatt

Ursäkta röran

2008-10-24 22:08:45
Allmänt
Ursäkta röran, osv.
Försöker göra om lite på bloggen.
Blir klar så fort jag kan ^
Puss puss

Fredagens skoldag.

2008-10-24 20:00:12
Skolan
Hej igen.

Gick sådär på seminariet. Höll på att vakna samtidigt, med, så jag var inte riktigt klar i huvudet. Men jag försökte lägga mig i, och vara fräck och ta ordet då de (läs: killarna) var de som brukar prata mest osv, men jag lyckades väl bara någon/några gånger.
Dessutom gjorde jag bort mig på en fråga, och började svamla om något annat. Men det blir väl ett vg, som vanligt. Jag måste skärpa mig!

Sedan var dagen helmysig<3. Flummade, spelade schack och så fram till studiepasset.
Jobbade matte där, med Wille. Men den kombinationen kanske inte är världens bästa, får typ aldrig något gjort, haha. Helt klart värt det ändå.<3

Sedan kom en lärare (Peter), när vi flummade som mest, och sa:
"Lilla söta, vi har studiepass." Och så log han sådär som han gör hela tiden, haha.
Men han är kul, haha :D.

Sedan fick vi sluta tidigare, kl.15, vet inte riktigt varför, men alla hade velat sluta direkt efter sitt seminarie.

Och nu är det höstlov, härligt härligt.
Puss

Spelade schack under väntan på studiepasset ^ Förlorade , kan jag tillägga, buhu!

Värsta morgonen. Typ.

2008-10-24 19:40:21
Min Dag
Godkväll bloggen.

Idag slog jag personligt rekord.
Jag vaknade vid 7 utav väckarklockan, mami kom till och med in och sa att hon skulle åka, och att jag skulle gå upp.
Men jag täntke att jag bara skulle blunda en kort stund, för att sedan gå upp. Självklart somnade jag istället, och drömde om att jag var och shoppade, helt klart härlig dröm.<3 Men när jag vaknade till var klockan 8.45 och jag skulle vara i skolan 9.15 och ha ett seminarie.
Så jag rusade upp ur sängen, och sprang runt i huset och skrek "nej, nej, nej!". Ringde farfar, om han kunde köra mig, men han var inte hemma. Så ringde jag mami, men hon var på jobbet, å hon kunde inte gå ifrån. Så ringde jag min farbror, (tillika granne), för han brukar åka till jobbet 9. Men just idag så skulle han såklart börja tidigare! Så han var inte heller hemma, men hans sambo erbjöd sig att köra mig, verkligen min räddare idag<3.

Sprang uppför trapporna till Da Vinci i Skomakarhuset, och frågade Elin i förbifarten om min grupp hade börjat, men hon bara tittade på mig "eeeh."
Så jag sprang förbi henne, och frågade två andra flickor i farten, och en sa att de precis hade gått in. Puwh!

Slängde min väska till flickorna, och stressade mig fram till rummet där de satt. Öppnade dörren, och ryckte till, för att jag itne var beredd på att de skulle sitta just så, eller något.
Sedan flöt det på.

Puss puss

PLugg osv

2008-10-23 19:28:49
Min Dag
Hej.

Hinner inte skriva så mycket, då jag måste plugga inför seminariet vi ska ha imorgon, om Antika Grekland. Det kommer gå sämst, känns det redan som nu.
Jag vill inte, har inte velat sedan vi fick reda på det för första gången. Men vad kan man göra liksom ? Bara att få det överstökat, blir det mindre än vg, då dör jag ! För Ig och g för mig är samma sak, förutom i idrotten (a. Slår nästan vad om att hela da vinci kommer sitta uppe i natt , och plugga. Förutom de som redan har gjort det, skönt för de (:

Åkte med Zizzie hem efter skolan, eller det var tänkt så, men vi åkte och handlade lit till festen vi ska ha (hemligt, så jag skriver inte mer..).
Sedan åka hem med pappa, och sedan passa barn = tjäna pengar (y.

Aa, Bdb tog/tar upp en stor del av min tid.. *suck*

Vill bara tillägga att jag gick upp 5.20 imorse, då vi skulle ta skolkort och jag ville hinna duscha. Åkte med mami in, då hon skulle jobba på skolan idag. Var visst framme i skolan, när Wille gick upp -_-' . Hatar när bussarna går sämst !

Back to the studies.

Puss och kram, alla <3

Hackers, lediga dagar och plugg.

2008-10-22 19:56:23
Min Dag
Hej bloggen

Jag vet, jag är seg på att skriva. Men just nu är det så mycket med skolan, och så vidare.

Vill bara säga att jag var ledig i tisdags, jätte skönt. Fast jag åkte in för att spela, efter att ha lämnat in telefonen till en hacker, som kunde ta bort låset som gjorde att det bara gick att använda telia i den.
Gick på 279 :-, men hade bara 200 , som jag fått av expert , för att kunna låsa upp den. Så jag sa att jag skulle komma tillbaka idag.

På morgonen (?) var det ngn tunering mellan ettorna i Thorildhallen, vilket jag inte ens visste var handbollshallen. Men det märkte jag sedan. Inte spec bra planerat, om jag får säga det själv, egentligen hade man inte ens behövt gå dit, om man inte skulle spela. Men jag stötte klassen. Hihi.
Så åkte jag in till gbg efter skolan (satt och segade mig med Wille och tre klasspojkar, innan jag kom på att jag mst åka in till gbg^)
På vägen hem var det någon på bussen som satte sig bredvid, och började prata med mig. Ingen aning om vem det var. Ryckte till, sådär skrämt, när han sa:
"Jobbig dag idag, eller?"
Svarade att jag var lite trött. Och tittade genast om han höll någon ölburk i handen, för han verkade nästan full, då brukar man ju bli lite översocial, men han hade han inte, och inte luktade han heller.
Så från det att han satte sig där, längtade jag bara tills jag skulle få gå av. Orkade inte prata med någon, var jättetrött. Men det sa jag inte.

Nu blir det att kolla den nya telefonen ^.
Puss <3

00:15 - 00:20

2008-10-21 00:20:42
Min Dag
Vad säger man ? Godnatt bloggen ?

ÅÅh, sitter upp och pluggar inför so-seminariet vi ska ha på fredagen om antiken. Vi har fått frågor och så, så vi vet vad som kan vara bra att kunna, ungefär.
 Jag sammarbetade, över msn, med en i klassen med frågorna. Han hade sagt att vi skulle sitta och göra de tills vi var klara, men sedan banga han ur och gick och lade sig. Så nu sitter jag själv, och har typ ingen och fråga, eftersom alla andra också har gått och lagt sig, eller de som jag vet att jag kan fråga i vart fall.
 
Lediga ifrån skolan imorn. Gött gött. Enda baktanken är att vi måste göra lite matte hemma, eftersom matteläraren var snäll och lät oss slippa mattelektionen då det skulle vara den enda lektionen vi skulle ha haft imorgon. Schysst!

   Riktigt trött e jag, så jag vet knappt vad jag skriver.

   Nej, nu måste jag gå och lägga mig, kanske ser en film, kanske inte. Det lär ni få veta i vilket fall.

Ha det bäst, sköt om er.
Puss, godnatt

Godnatt (:

2008-10-18 23:40:57
Min Dag
Godnatt bloggen.

Idag blev det filmmys, med två filmer.
Först Batman:The Dark Knight, bara för att jag inte orkat se den innan.
Och fortsatte sedan i samma filmkategori med The Incredble Hulk.
Sedan var jag trött på teven,
så jag satte mig vid datorn istället, en stund. Innan jag satte mig vid teven igen, för att jag tröttnat på datorn.

Nu tänkte jag se på What Happens In Vegas, med Cameron Diaz bl.a., kanske somnar till den med.
Kanske inte.


Men i vart fall,
Godnatt, puss hej.

Gratis , gratis.

2008-10-18 23:03:15
Allmänt
Godkväll, godkväll bloggen.

Innan jag springer in i dushen, tänkte jag tipsa om två gratissidor, där man genom att gå in på vissa hemsidor/registrera sig och utnyttja erbjudanden, få poäng som man sedan kan lösa ut i presentkort.
Så, det var allt från mig nu.
Nu ska jag hoppa in i duschen.
Puss hej.

Lördag, igen

2008-10-18 13:00:31
Min Dag
Hej bloggen.

Då var det lördag igen. Denna lördagen känns rätt seg, om man jämför med den förra.
Känns nästan konstigt, att jag inte har en schemalagd helg.
man liksom slösar bort helgen då.
Vet att jag borde plugga, och skriva på bokrecensionen i engelskan, men jag känner inte för något just nu.

Så därför ska jag ta och sätta mig framför teven (elr om det blir datorn) och se på film, film, filmer...
Med mina katter.

Låter som en gammal  tant/pensionär, haha.

Förresten, så skrev jag inget igår, för jag gick upp 6, åkte till skolan, sedan hemma i knappt en timme innan jag åkte till mo-mo, och kom hem någon gång vid 23-tiden, och då var jag så trött så jag gick och lade mig.

Om du har något bra filmtips, så skriv gärna en kommentar :).

Puss puss

Pluggaren

2008-10-15 21:41:02
Min Dag
Godkväll, godkväll kära blogg.

Läste ett mail jag fick från nelly.se, där det stod att mitt paket kommer den 19:e. Och nu måste det komma då ! För annars blir jag galen på de. många kan det ju inte vara som beställer samma kläder, som mig. Så att det tar tre/fyra veckor.
Undrar om jag kan typ stämma de på något sätt, eller få det typ billigare. Fast jag vet inte riktigt hur man ska göra för det. Får prata med mina päron. De borde veta.

Imorgon efter skolan, så tänkte jag sitta kvar och plugga på no:n. Sedan dra och träna spinning, medan mami gympar, så åker vi gemensamt hem sedan.
Myyys.

Nu ska jag kolla om det finns något nytt, kul att beställa ifrån nelly.se, kanske bara hade otur förra gången. haha.

Puss puss

Killar och smink (förlåt, grooming)

2008-10-15 19:04:32
Tankar Och Funderingar
Hejsan, hejsan.

Har ni märkt att det har kommit mer och mer smink för killar ?
Fast det heter ju inte smink, eller make-up då, det heter grooming.
Om detta tänkte jag skriva några rader om idag.

Jag tycker det är kul, att fler och fler killar börjar använda det, så att det inte bara är tjejer. Att det inte bara anses vara så feminimt längre. Eller det gör det väl fortfarande, av många, men inte av mig.
Jag menar, det här med vad som är tjejigt resp. killigt, börjar brytas. En del utav jämnställdhetsprocessen.
Tänk de killar, som vill använda conceler, för att täcka över sina blemmor och kvisslor, men inte "får", det är inte rättvisst. Det är inte så det ska vara.

Fast det hålls ju lite undangömt i affärerna, liksom. Jag har inte sett det in real life, så att säga, utan bara läst om det i tidningar (deras åsikter påverkar inte min åsikt..).
Men jag ska fortsätta att hålla utkik.


Sedan kanske jag ska säga, att smink (förlåt, grooming) för killar inte ska vara högsta prioritet på en lista över hur man ska göra landet mer jämnställt, för alla, finns ju viktigare. Men som jag skrev tidigiare, det är helt klart kul!

Puss och kram.

Dagens shopping

2008-10-15 18:54:56
Konsumtion
Hallå Hallå


De nya stövlarna, kommer ifrån Vagabond, ligger på 1199 kr, köpta på Nilsons.

Har tittat länge på de, men aldrig provat, fråga inte varför. Men så idag, bestämde jag mig för att jag måste köpa ett par stövlar ! Så då gjorde jag det, direkt efter skolan. Dessutom själv, men det kan vara mysigt det med.
  -   Impulsshoppade lite dessutom. MQ hade lite rea, såg jag, så jag fyndade ett par jeans, ett par bootcut från 365 Sunshine. Inte för att jag vet om jag kommer använda de, men jag kunde inte motstå, liksom. Kul att ha ett par, dessutom.
Sedan hittade jag ett brett bälte i brunt läder, eller något liknande, och ett par bruna tights på GinaTricot.

Hör och Häpna! Jag köpte inget från Rut m.fl., fast jag var så klart inne i affären, och funderade på att köpa ett par benvärmare. Men jag kände inte att det var lika akut som stövlarna.

Puss puss

Onsdagen 15:e oktober

2008-10-15 18:45:46
Min Dag
Hej.

Onsdagar är ingen direkt dag att se fram emot, egentligen. Börjar 07.50 ( =måste gå upp kl. 6, uschusch !), slutar 14:45. Har dessutom inga speciellt roliga lektioner. Jag menar franska, No (okey då ^, men min mage låter alltid på den lektionen för att jag börjar bli hungirg, pinsamt värre..,). Äh, jag ändrar mig, lektionerna går väl an, men jobbig dag ändå.

Åkte och shoppade efter skolan, tänkte lägga upp en bild på stövlarna jag införskaffat. Jätte nöjd med de.
Så måste jag ju plugga, som vanligt.

Puss puss.

En paus i livet.

2008-10-14 21:55:03
Min Dag
Hej bloggen, igen.

Jag kom precis på tanken, att ta en lugn dag. Kanske på lördag, kanske på höstlovet, och bara se på film.
Jag har så många filmer, som jag aldrig sett, för att jag inte har haft tid. bara köpt, för att det är "kul att ha".
En riktig mysdag, i mjukisbyxor och en skön tröja.
Det hade varit mys !
Får se om jag bjuder in några vänner, eller om jag är ego, och har den själv.
Fast det är helt klar mer mys med några vänner.
Men, denna dag ska jag planera in, som min dag.

Puss puss.

Simningen

2008-10-14 21:24:20
Skolan
Hej blogg.

Hade ju som sagt simning på idrotten.
Har ju skrivit över mina komplex. Men nu när jag tänker efter, är det skit samma, egentligen. Jag kan inte göra något åt det jag har komplex över, det finns där, och kommer alltid att göra, liksom. Mer eller mindre. Men jag kan ju röra lite mer på mig, helt klart. Och det har jag ju börjat med.
Men det var inte det jag skulle skriva om.

Vi hade livräddning. Simmade med Frida, och det gick väl hyfsat bra. Dränkte henne i vart fall inte. Men det känns rätt dumt, att man ska göra dessa övningar, när man vet att man kan de. Jag menar, det är inte en sådan grej som man glömmer bort, inte om man har övat på de i typ fem år, minst. (gick i simskola när jag var mindre, och tog en massa märken osv.)
Sedan hade vi en stafett, och var uppdelade i tre lag. Jag fick ju det lättaste av alla: att simma vanligt bröstsim. Tror mitt lag kom sist, men det var väl ingen som höll koll på det ;).

Dissade bastun denna gången, fast blev ändå klar samtidigt som Frida, som bastade. Men sedan hade jag ingen buss att passa som de flesta efteråt, heller. Spelade ju, som sagt.
   Längtar tills vi ska simma nästa gång, tycker det är ett av de roligaste sakerna man gör inom idrotten. :)

Puss puss.

Tisdagen

2008-10-14 21:16:55
Min Dag
Hej :)

Då har snart denna tisdagen, den 14:e oktober gått.
En skön dag, som började med att jag vaknade halv nio, ungefär. Jätteskönt!
Hade dessutom legat oh sett på Fame innan jag gick och lade mig, vilket blev runt halv ett.

Höll på att missa bussen, eller jag trodde att jag skulle missa den, för jag hade tre minuter kvar att gå när bussen skulle vara där, men hade tur och den kom när jag ställt mig vid kuren.

Matte, eget arbete och idrott.
På idrotten var det simning, skriver mer om det sedan...
(för jag vill ha det under skol-kategorin).

Sedan spelade, och hem.

Jag är verkligen sämst på att plugga, just nu. Det går liksom upp och ner för mig. Vissa dagar vill jag inte göra annat än att plugga, medan andra sitter jag hellre och myser framför en film/umgås osv.
Men jag måste ta tag i det här nu. Som Wille sa, att vi bara ska ha två prov i no:n, för vi ska sluta med det sedan. Så det gäller att få bra på de proven. För att verkligen visa, att man kan.
Men det känns som om jag kan. Så jag litar på det.
Fastän det inte brukar gå så bra när jag har just den känns-som-jag-kan känslan.

Så nu ska jag fortsätta att plugga, kanske se på AA i kväll, om jag hinner.
Dessutom måste jag ta en dusch, och lägga mig i hyfsad tid. Längsta skoldagen är imorn, från 7.50 till 14.45. Egentligen tjugo ii fyra, men vi har ingen estetisk verksamhet detta året. Skönt det, samtidigt lite ledsamt.

Puss puss

Hjälp mig!

2008-10-14 20:28:21
Allmänt
Hej :)

Jag skulle vilja ha hjälp med en sak.
Jag vill designa om min blogg.
Men jag känner mig sämst på det. Har kollat designadinblogg-bloggen, men jag fattar typ inget, och han har inte tagit upp saker som jag vill ändra.

Jag vill t ex ändra:
färg
uppbyggnad
kunna sätta bilder runt omkring
(egna bilder)
annat format

Någon som skulle kunna ge något tips?
Elr ska man helt enkelt plöja igenom designadinblogg-bloggen?

Puss

Jobb

2008-10-12 00:24:53
Jobb
Hej.
Känner mig verkligen sämst på att blogga, men ändå duktig över att jag prioriterar andra saker, egentligen.

Jobbade igår, (klockan är över midnatt^), och det gick hyfsat bra. Bara det att jag gjorde allt typ jättelångsamt, bara för att jag inte var sådär van vid det.
Men jag vänjer mig väl snart. Ska jobba på CG nu, varannan lördag ojämn vecka. Får se om de vill ha mig där på höstlovet också ^
Pengar rullar in i vart fall.

Ska jobba senare idag med, med barnpassning. Får betalt då också, vet inte hur mycket. Men nu måste jag sova, för att orka med.
Tänkte det kunde vara bra med ett inlägg i vart fall.

Puss hey.

Bra med prov.

2008-10-09 19:01:45
Skolan
Hej blogg, igen.

Jag har kommit på en bra sak med prov.
Det är att om man lyckas få ett bra resultat, då får man tillbaka studiemotiveringen, som man ibland tappar. Man blir så glad över resultatet, att man vill uppnå det igen, och pluggar järnet. Under tiden går studiemotiveringen neråt, man gör ett prov och sedan går den upp igen.

Det är som blodsockret nästan, när man äter godis, du vet ?
Bara en tanke sådär, en torsdagskväll då jag egentligen borde plugga inför matteprovet.

Planering för helgen

2008-10-09 18:59:13
Min Dag
Hej hej blogg.

Min helg är helt fullspäckad. Men det är kul. För en gång skull känner jag att jag tar vara på min tid. Så här ser min helg ut, ungefär:

Fredag:
07.00 - gå upp från min varma säng , göra mig iordning osv
08.25 - bussen går, byta till en annan som går halv
09.45 - Skoldagen börjar med svenska :)., fortsätter med so, och sedan lunch
12.50 - Studiepass med bl.a. matteprov. Tror vi ska öva lite på pjäsen med
15.40 - Skoldagen slutar
15.55 - Ta Grön Express till Ytterby
16.30 - Ta ett spinpass (medel) med mami friskis&svettis. Kul att vi tränar tsm :D
17.30 - passet (äntligen!) slut, åka hem osv
17.45 - ungefär hemma. Plugga/blogga/lata mig => ??

Lördag:
07.00 -jobbet börjar, osäker när jag ska gå upp / hur jag ska komma dit
14.00 - jobbet slutar. Vet inte hur jag ska komma där, får kolla med mami elr ngn om de vill köra..
15.00 - kanske titta igenom Naturkunskapen->prov på fredag!
Resten av kvällen ska spenderas med Rickard<3 och nog andra vänner :) , lääängtar !!

Söndag:
09.00 - tror jag ska gå upp vid denna tid, inte alltför sen lördagkväll med andra ord
10.00 - ungefär.. Barnpassning av grannar, osäker hur länge
14.00 - tror jag är klar med barnen. Packa osv, åka till Elsa<3. Läängtar :)
19.00 - gympapass(station,medel) på friskis&svettis med Elsa och mami, och ev några grannar.
21.15 - passet slut. Åka hem, dusch!
Tror jag kommer somna gott :)

Fullspäckat (nästan), and I like it! Får klämma in AndraAvenyn någon gång med :), för det går inte att missa (a.
Puss puss

Förvånandsvärt

2008-10-09 18:46:41
Skolan
Hej bloggen

Idag blev jag minst sagt överraskad. Vi fick tillbaka vårt engelskaprov idag. Jag var helt säkert på att jag hade failat totalt (=fått g.). När lärarn Per sedan dessutom sa att det var ett visst antal som hade fått ig, då kände jag bara hur jag nästan sjönk ihop.
Jag trodde verkligen att jag gick i en sådan klass, där ingen aldrig, någonsin fick ig. Jag vill absolut inte klandra mina klasskamrater eller säga att jag är besviken på de (då jag egentligen inte har något med deras resultat att göra), men jag trodde verkligen det.
Vi fick inte proven förrän i slutet av lektionen, efter att vi hade blivit förhörda på dagens glosor, och suttit i en liten grupp och pratat om en text. Som vanligt, vet inte hur det alltid blir så, men så fick jag mitt prov bland de sista. Per hade sagt att det bara var 6 st som skulle få Mvg, och jag märkte hur en efter en (nästan) började "jubla" över sitt mvg. Så jag satt där och väntade, och fick tillslut mitt prov tillbaka.
Jag tittade på det, och blev hur glad som helst över vad det stod. VG, hur förvånad som helst över att det inte var "bara g". Dessutom så hade jag vg i engelska från nian, så det gjorde egentligen inte så mycket.
Nu ska jag bara fortsätta att bevisa att jag ligger på den nivån, eller ännu hellre mvg-nivå. Men det är bättre att prestera bra, än överprestera så man går in i väggen.

Puss puss

Torsdagsmorgon

2008-10-09 09:16:46
Min Dag
Godmorgon, godmorgon.

Tre timmar på morgonen innan skolan är det inte varje dag man får. Men det sämsta är, att ju längre tid jag får på morgonen, desto mer måste jag stressa innan jag går till bussen. Skumt, det där.
Skoldagen börjar i vart fall 10.40, med engelska (fawn, har ju glosor tills idag!).
Slutar efter matten, 14.05. Helt göttans dag.

Men nu måste jag öva på engelskaglosorna, kom jag på.
Puss puss

Gårdagen 2

2008-10-09 09:14:17
Träningen
Hej igen

Efter skolan, fick jag gå hem ifrån Tungeskolan, för att mami släppte av mig där, då ho skulle dit på kvartsamtal.
En ritkigt lång promenad, som tog kanske 15 minuter. behövligt, behövligt.
Snabbt äta någonting.
Byta om till träningskläder och cykla till tåget.
Jag hade räknat ut att jag skulle få springa från tåget till Friskis&Svettis för att hinna dit innan spinningpasset började, men så var tåget försenat typ 6 minuter. Så jag fick springa så fort jag kunde med en väska.
När jag kom fram hade träningen redan börjat, så jag sprang in där och tog en cykel. Som tur var var det rätt mörkt, så de brydde sig typ inte.
Men jag visste inte hur man ändrade motståndet på cykeln, så jag fick kolla på de bredvid mig. Dessutom, märkte jag, har jag inte så starka benmuskler, så jag fuskade typ asofta. Satt ner, och låtsades dricka vatten/fixa med en handduk, osv, när man skulle stå upp.
Sedan efter passet, fick jag springa för att hinna med tåget igen.
Tåget kom precis när jag var framme vid stationen.
Sedan fick jag cykla hem igen.
Rörde mig otroligt mycket denna dag, kan man ju sammanfatta det med.

När jag sedan kom hem, var jag så trött, så efter duschen åt jag en yoghurt, och gick sedan och lade mig runt 21.
Innan satte jag klockan på 7, så jag skulle kunna få tre timmar denna morgon innan skolan börjar.

Gårdagen

2008-10-09 09:08:06
Skolan

- Gick på "catwalk" i skolan igår, på begär av Wille ^
Mami var snäll och körde mig till skolan igår. Kom dit rätt tidigt, så det var låst in till själva datahallen/salen osv.
Men en snäll lärare kom och öppnade för mig och en till.
Fick tillbaka franskaprovet idag, på första lektionen. Mvg! Så himla glad. Jag hade ju tyckt att det gick rätt bra, men kanske inte så bra. ^ Men det var kul i vart fall.
Sedan hade vi No, och min mage började att kurra, för den var hungrig. Tror inte att det hördes egentligen, men ändå.
På ea:n övade jag, Wille och Madde på matte. Gick väl sådär bra, tror inte jag fick så mycket gjort egentligen.
Efter lunchen hade vi matte, och då gjorde jag väl lite mer kanske.
På So:n blev det till att öva på fördjupningsarbetet om Antiken. Tror pjäsen sitter rätt bra, behöver bara öva in de "nya" scenerna lite mer.
Sedan var jag klantig och glömde min väska (med mobil, nycklar osv), mina skor, min påse med "rekvisita" och min kamera. Tvåorna hade lektion efter oss, så jag ville inte springa in och ta de. Så jag och Wille satt kvar och tränade på matte/so tills tvåorna hade slutat.
Sedan sprang jag in och hämtade mina saker.
Puss hej


Behöver ej läsas.

2008-10-07 21:49:56
Träningen
Hej igen.

Jag måste bara skriva ett inlägg om mina tider imorn, så egentligen är det här inlägget till mig själv, men jag vet inte något annat ställe jag kan skriva det på. Ni behöver egentligen inte läsa ^.

18.17  tåget går - cykla hemifrån 18
18:24 framme, spring !
18.30 spinningen börjar
19.30
passet slut (fråga om du kan gå tidigare)
19.32 tåget går
19.38 tåget framme i Kode -> cykla hem !
21.22 går nästa tåg om du missade det förra
21.28 är tåget framme i Kode -> cykla hem !

Tisdag

2008-10-07 21:45:31
Min Dag
Hallå

Det blir inte så mycket skrivet idag heller. Känner att jag vill lägga mer tid på matten, då vi har matteprov på fredag. Så det är vad jag har gjort sedan jag kom hem (förutom att äta, duscha, gå på toa osv). Riktigt stolt över mig själv att jag inte satte mig vid datorn det första jag gjorde.

I skolan idag övade min grupp på fördjupningsarbetet inom Antiken. Det var riktigt skoj. Speciellt då det blir så himla mycket flum hela tiden. Vi ska göra en pjäs, om Alexander den store(lille som vi har döpt om honom till. Jag har fortfarande inte fattat varför, men det var någonting om att storleken inte hade någon betydelse...). Jag undrar hur det kommer bli när vi verkligen ska framföra den, om vi kommer att skratta (och typ förstöra, egentligen x) ) eller om vi kommer att kunna hålla oss. Spännande.
Kommer bli kul att se de andra gruppernas arbete med. Några hade gjort någon film med lego om Troja. Verkar intressant.

Nu ska jag nog bara öva igenom glosorna en snabbis på glosor.eu, sedan ska jag ta på mig body lotion och sedan sova.
Hade egentligen tänkt att måla naglarna, och lägga upp någon bild här ifrån idag, men jag känner inte att jag hinner det.

Ha det bäst, alla fina människor. Godnatt.

Måndag

2008-10-06 23:00:18
Min Dag

Hej blogg ^

Har inte orkat blogga idag.
Känner mig lat. Usch.
Ska skriva imorn istället, eller något. För nu ska jag sova.

Godnatt puss

Det blir aldrig som man planerat..

2008-10-05 23:04:30
Träningen

Fick inte cykla till tåget som jag skulle ta till träningen. För familjen skulle åka till min morbror en stund, så de skulle ändå köra förbi där.
På tåget märkte jag att mitt fritidskort hade gått ut, så det gick inte att åka på. Jag hade 20 kr ifall kontrollanten skulle komma, men det gjorde han aldrig, och jag kände inte att det spelade någon större roll, så jag struntade i det. Inte världens största brott kanske. Men det brukar väl vara kontrollantens uppgift att kolla så att alla har betalt ?

Väl inne på friskis&Svettis träffade jag min kusin efter ett tag. Passet , som hette StationMedel, var precis lagom jobbigt. Känner värken lite nu i armarna (använde bl.a. hantlar), och oroar mig för hur död min kropp kommer vara imorgon.

Sedan längtar jag till nästa pass. Svårt att få det att passa, med tåg/buss in eller ett pass som både jag och mamma kan gå på, passa tid med skolan. Nu hade det varit underbart med moppe. Eller jag kände mig rätt trött och kunde knappt stå när det var färdigt, så det hade nog varit livsfarligt med en moppe, men ändå.

Fast jag såg att två grannar var där och gympade, på samma pass. Så om de ska åka in i veckan, kanske de är gulliga och tar med mig. Det skulle vara super.

Sedan ska jag också lova mig själv, att börja träna regelbundet, och inte bara lite då och då. Minst tre ggr i veckan! Önska mig lycka till.

Godnatt puss

Underbart

2008-10-05 15:43:00
Träningen

Jag sprang runt som en galning och letade efter mitt medlemskort till Friskis&Svettis, som jag hade förlagt. Det satt kvar på pappret som man får det med, enklare att hitta tre papper, än ett litet kort, så där hade jag tur.

Tillslut hittade jag det under bänken i hallen. Jag riktigt andades ut när jag hittade det. Köpte det i onsdags, så pinsamt att fråga om ett nytt efter så kort tid.

Så nu ska jag och min kusin åka till Friskis kl. 19. Ska bli riktigt härligt att börja träna nu, regelbundet. Det har gått lite upp och ner för mig innan.

Jag gick ju i boxning förut med Elsa, men det var väl lite halvt seriöst. Jag menar, vi var ju knappt där. Så vi två funderade på att börja i tennis, nu efter sommarlovet, men vi blev ställda i kö. Har alltid velat spela tennis, inte för att jag är bra, tycker bara det verkar kul.

I vart fall, så ska jag på ett stations-pass, ingen aning om vad det är. Men kusinen sa att det var ett bra pass, så jag litar väl på henne. Har verkligen sämst kondition, undrar hur pinsamt det kommer vara när jag står där och är helt slut efter bara halva passet, som för övrigt är på 1,5 timmar. Yes, nu får jag kämpa!
Dessutom får jag cykla till tåget som jag ska ta in till Ytterby.
Sedan efter får jag vänta på tåget i 40 min. Kanske hinner springa in till CG en snabbis och köpa ngt.
Sedan cykla hem igen. Kommer ju inte vara hemma förrän 22.
Tur att jag börjar sent imorgon.

Puss puss.


Söndag

2008-10-05 15:33:16
Min Dag
Hej bloggen

Jag tycker inte som söndagar. De är jämt så tråkiga. Det blir liksom en pluggdag, där det är meningen att man ska plugga, men man känner egentligen ingen ork till det.
Denna veckan har gått riktigt fort, igen. Man hinner knappt med, när måndagen förvandlas till en söndag.

Längtar till imorn, då vi har prov i Engelska. Skönt att få det gjort. Sedan ska jag börja koncentrera mig på seminariet vi ska ha om Antiken. Det ska bli kul, om man kan vill säga. Så jag får läsa på.
 Puss puss

Eva & Adam

2008-10-04 16:26:51
Min Dag
Åååh, jag skulle titta efter när dagens Sverigematch var i dag mot Portugal på tvplaneten.se.
Men jag hittade inte tiderna, men istället fick jag se ngt som fick minnen att gå tillbaka.
Eva&Adam sänds idag på svt1. Jag ska titta! Det är så himla roligt att se just de avsnitten. Jag må väl vara barnslig, fast jag skulle hellre kalla det nostalgisk. För Eva&Adam är nostalgi, no doubt !
Kl. 19 börjar det. Kommer bli besviken på mig själv om jag missar det. Men Sverigematchen dissar jag. För jag fattade inte när den börjar, eller vilken kanal. Säkert en som jag inte har.

Senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Om några sötnosar vill vara med mig, eller om jag ska ta det lite lugnt.
Det är så mycket jag ska hinna med nu, och så sitter jag vid datorn och slösar bort min tid. Det är verkligen så!
Så nu måste jag göra ngt nyttigare, ha. Önska mig lycka till..

Puss puss
Elin.

Träning

2008-10-04 16:20:09
Träningen
Imorgon blir det träning för min del.
Ska dit med min kusin :) för min mamma bangade. Ett pass klockan 19 på kvällen, så jag får se till att plugga innan det, men det borde jag hinna.

Dagens pluggning går inte alls, men jag ska börja leta efter min engelskabok nu.
Puss puss
Elin.

Hemma igen !

2008-10-04 14:11:42
Min Dag
Några öar , ingen aning om vilka x)

Då vart man hemma igen, efter att ha varit på Krokholmen med klassen.
Riktigt rädd för att jag har massa blogginlägg att läsa nu, när jag kommit tillbaka.
Chansar på över hundra.

Men vi hade riktigt trevligt på ön, och jag kan bara fortsätta at säga att klassen blir bara bättre och bättre, när man får lära känna varandra mer.
Men om vi åker iväg någonstans med klassen igen, så skulle jag helst nog inte vilja att vi åkte dit.
Visst var det mysigt, men det fanns inga riktiga toaletter, utan över 60 personer (vi åkte med 2:orna också) använde fyra mulltoalleter. Dessutom fick man inte duscha, och alla kände sig sådär lagom fräscha. VI var ju ändå där i två nätter och en hel dag.
Så nästa gång; gärna ett ställe med riktiga toaletter och duschar.

Nej, nu ska jag väl titta över engelskan som vi har till på måndag.
Puss puss
Elin.

Bulimi/anorexia

2008-10-01 21:07:19
Tankar Och Funderingar
Läste Blodinbellas blogg, om bulimi och anorexia. Tyckte det lät som en bra sak att skriva om, så jag härmar henne lite.

Bulimi och Anorexia är en allvarlig sjukdom, bland såväl killar som tjejer. Det är hemskt att man tittar på nästan onaturligt smala modeller och får de som förebilder.
Jag vet att jag gör det ibland, tittar på de alltså, och önskade att min kropp var lite mer åt det hållet. Men när jag säger det högt, säger folk åt mig att jag redan är smal, har fin kropp osv. Svårt att tro på det, när det ända man ser är en liten bullmage och hängande armar i spegeln.
Jag ska inte påstå att jag vet hur det är att ha dessa två ätstörningar. Men jag kan fatta hur det känns att se den där bilden i spegeln. Som dessutom är enormt felaktig.
Förstår inte hur vissa företag kan använda så himlans smala modeller till vartenda modelljobb.
Det är inte ens snyggt.
En positiv sak är att när jag har gått på stan har jag sett skyltdockor med lite mera kött på benen. Underbart att se.
Men sedan är det klart att man inte ska ha modeller/skyltdockor som är överviktiga. Det är inte heller hälsosamt.

Stå för den du är ! Ingen annan kan göra det för dig.
Om du tycker att du är tjock , so what,  egentligen ?
Det gör dig inte sämre, eller fulare, eller äckligare.
(Säger jag...)

sedan vill jag berömma och tipsa om tyras blogg. Hon bevisar att kändisar och modeller egentligen inte alls är sådär smala som vi ser de. Och de har inte alls det där perfekta leendet, eller den perfekta hyn. Man får se före och efter bilder, av en redigering som tidningar osv gjort, för att lura oss att de är helt perfekt. Den nakna sanningen helt enkelt. Dessutom är hon själv modell.


Som sagt, den du ser i spegeln är inte du. Ta ett kort av dig själv, och du ser vem du egentligen är.
Sa någon som besökte min förra skola, som gjorde som Tyra och visade oss för och efter bilder. Stämmer till större del.

Sedan vill jag också säga att de som inte lyfts fram lika mycket, det är killarna med dessa ätstörningar. Fattar inte varför det, när vi nu påstås bo i ett sådant jämställt samhälle. Det finns kanske inte riktigt många killar som tjejer, men de finns! Men de får inte synas, får inte hjälpen, får inte veta vad de riktigt håller på med.
Det är inte så det ska vara. Fram med killarna med ätstörningar !
Missförstå mig inte nu, jag vill inte att de ska bli fler, bara att de ska få lika mycket uppmärksamhet i media.

Ha det bäst
Puss puss
Elin.

Onsdag igen.

2008-10-01 20:53:55
Min Dag
Känner mig sämst aktiv, haha. Men skolan tar som sagt upp en hel del.

Men jag ska försöka bättra mig.
Men dessa följande dagar blir det inte lätt, då vi åker till Krokholmen med klassen. Vill vara där nu (: . Verkar så mycigt och roligt på alla sätt. Och det sköna är att vi inte har så mycket läxor och prov nu, som inte kan vänta. Annars hade det varit panik. Men om det regnar kan man ju alltid sitta och plugga och mysa. Underbart.

Det som är mysigt när det regnar, är att sitta i soffan i vardagsrummet, och höra vattendropparna slå mot rutan, läsa en bok och man drömma sig bort i bokens värld. Ååååh. Jag ryser bara jag tänker på det.Klassen är den underbaraste, vilket jag sagt några gånger. Men det finns ingen man tycker illa om, och så har dt aldrig varit förut för mig. Därför jag skriver det om och om igen, så jag verkligen ska fatta att det är sanning.
Pusspuss
Elin.

hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0