Värsta morgonen. Typ.

2008-10-24 19:40:21
Min Dag
Godkväll bloggen.

Idag slog jag personligt rekord.
Jag vaknade vid 7 utav väckarklockan, mami kom till och med in och sa att hon skulle åka, och att jag skulle gå upp.
Men jag täntke att jag bara skulle blunda en kort stund, för att sedan gå upp. Självklart somnade jag istället, och drömde om att jag var och shoppade, helt klart härlig dröm.<3 Men när jag vaknade till var klockan 8.45 och jag skulle vara i skolan 9.15 och ha ett seminarie.
Så jag rusade upp ur sängen, och sprang runt i huset och skrek "nej, nej, nej!". Ringde farfar, om han kunde köra mig, men han var inte hemma. Så ringde jag mami, men hon var på jobbet, å hon kunde inte gå ifrån. Så ringde jag min farbror, (tillika granne), för han brukar åka till jobbet 9. Men just idag så skulle han såklart börja tidigare! Så han var inte heller hemma, men hans sambo erbjöd sig att köra mig, verkligen min räddare idag<3.

Sprang uppför trapporna till Da Vinci i Skomakarhuset, och frågade Elin i förbifarten om min grupp hade börjat, men hon bara tittade på mig "eeeh."
Så jag sprang förbi henne, och frågade två andra flickor i farten, och en sa att de precis hade gått in. Puwh!

Slängde min väska till flickorna, och stressade mig fram till rummet där de satt. Öppnade dörren, och ryckte till, för att jag itne var beredd på att de skulle sitta just så, eller något.
Sedan flöt det på.

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0