Förvånandsvärt

2008-10-09 18:46:41
Skolan
Hej bloggen

Idag blev jag minst sagt överraskad. Vi fick tillbaka vårt engelskaprov idag. Jag var helt säkert på att jag hade failat totalt (=fått g.). När lärarn Per sedan dessutom sa att det var ett visst antal som hade fått ig, då kände jag bara hur jag nästan sjönk ihop.
Jag trodde verkligen att jag gick i en sådan klass, där ingen aldrig, någonsin fick ig. Jag vill absolut inte klandra mina klasskamrater eller säga att jag är besviken på de (då jag egentligen inte har något med deras resultat att göra), men jag trodde verkligen det.
Vi fick inte proven förrän i slutet av lektionen, efter att vi hade blivit förhörda på dagens glosor, och suttit i en liten grupp och pratat om en text. Som vanligt, vet inte hur det alltid blir så, men så fick jag mitt prov bland de sista. Per hade sagt att det bara var 6 st som skulle få Mvg, och jag märkte hur en efter en (nästan) började "jubla" över sitt mvg. Så jag satt där och väntade, och fick tillslut mitt prov tillbaka.
Jag tittade på det, och blev hur glad som helst över vad det stod. VG, hur förvånad som helst över att det inte var "bara g". Dessutom så hade jag vg i engelska från nian, så det gjorde egentligen inte så mycket.
Nu ska jag bara fortsätta att bevisa att jag ligger på den nivån, eller ännu hellre mvg-nivå. Men det är bättre att prestera bra, än överprestera så man går in i väggen.

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Elsa :)

Wohoo,! VG, grattis :D men förvånade mej inte alls om jag ska vara ärlig. men hur gick dt på matteprovet, elr ni skulle la ha dt? :) <3<33

2008-10-11 @ 15:29:07
Postat av: Anonym

Wohoo! VG, grattis :D men jag är inte alls förvånad om jag ska vara ärlig. hur gick dt på matteprovet förresten, elr ni skulle la ha det? :) <3<33

2008-10-11 @ 15:31:17

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0