Underbart

2008-10-05 15:43:00
Träningen

Jag sprang runt som en galning och letade efter mitt medlemskort till Friskis&Svettis, som jag hade förlagt. Det satt kvar på pappret som man får det med, enklare att hitta tre papper, än ett litet kort, så där hade jag tur.

Tillslut hittade jag det under bänken i hallen. Jag riktigt andades ut när jag hittade det. Köpte det i onsdags, så pinsamt att fråga om ett nytt efter så kort tid.

Så nu ska jag och min kusin åka till Friskis kl. 19. Ska bli riktigt härligt att börja träna nu, regelbundet. Det har gått lite upp och ner för mig innan.

Jag gick ju i boxning förut med Elsa, men det var väl lite halvt seriöst. Jag menar, vi var ju knappt där. Så vi två funderade på att börja i tennis, nu efter sommarlovet, men vi blev ställda i kö. Har alltid velat spela tennis, inte för att jag är bra, tycker bara det verkar kul.

I vart fall, så ska jag på ett stations-pass, ingen aning om vad det är. Men kusinen sa att det var ett bra pass, så jag litar väl på henne. Har verkligen sämst kondition, undrar hur pinsamt det kommer vara när jag står där och är helt slut efter bara halva passet, som för övrigt är på 1,5 timmar. Yes, nu får jag kämpa!
Dessutom får jag cykla till tåget som jag ska ta in till Ytterby.
Sedan efter får jag vänta på tåget i 40 min. Kanske hinner springa in till CG en snabbis och köpa ngt.
Sedan cykla hem igen. Kommer ju inte vara hemma förrän 22.
Tur att jag börjar sent imorgon.

Puss puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0