Söndagsmorgon

2010-02-07 11:53:13
Min Dag
Godmorgon på er!

Sitter hemma hos pojkvännen helt själv för tillfället eftersom han är ute och handlar lite grejer. När han kommer tillbaka ska vi äta frukost och sedan blir det plugg för min del. Eller det måste bli plugg för jag pluggade inte mycket igår och jag har en franskauppgift jag måste ha gjort till imorgon.

Igår gick jag en låååååång promenad ner till havet och gick på havsisen ett tag. Helt otroligt att det har varit kallt så länge att havet har frusit till is. Man kan till och med gå över till de andra öarna och det var några som hade kört med bil (eller något fordon i vart fall) på isen! Lägger (kanske) upp bilder när jag kommer hem. Jag var nere vid isen när solen sakta men säkert höll på att gå ner så det var jättevackert! (:

Såg också på film innan b-friend åkte till sin andymatch. Inglorious Basterds med bl.a. Brad Pitt blev det, och det var både roligare och bättre än jag hade trott. I filmen driver de mycket med både tyskar och amerikaner och lite allt möjligt, haha. Sevärd!

Åkte hem till pojkvännen sedan på kvällen och såg på melodifestivalen. Jag visste inte att Salem al Fakir skulle vara med, så det var en glad överraskning. Jag gillar Salem al Fakir och hans musik, och jag jublade när han gick vidare till Globen. Bestämde att jag ska rösta på honom i finalen.

Ska fortsätta läsa lite bloggar innan pojkvännen kommer tillbaka (vilket lär vara ganska snart), kram så länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0