Last night

2011-02-18 12:27:24
Min Dag
Godmorgon

Igår gick jag och Patrik ut (efter lite om och men) och mötte upp några andra vänner som skulle till samma ställe. Väl framme fick vi stå i kön i en timma eftersom vi var där en timma innan de öppnade. Hade genomfrusna fötter och tår när jag äntligen fick komma in.

Tappade bort min mobil senare på kvällen. Inte så kul. Jag och Patrik hade gått ner till dansgolvet och när vi skulle gå ifrån en stund märkte jag att min väska var öppnad (tror knapparna var dåliga på att hålla väskan stängd) och allt innehåll låg någonstans på golvet. Lyckades otroligt nog hitta min plånbok men mobilen var borta.
Gick och frågade ungefär alla vakter och bartender om de hade fått in någon borttappad mobil men icke. Fick lite smått ångest och började tänka igenom allt jag måste göra, som att spärra simkortet och mobilen och om jag skulle köpa en ny likadan mobil eller någon annan.

Någon timma senare kom en vakt fram till mig och frågade hur det var, och jag sa att min mobil var borta så jag var inte på något jätte bra humör. Och gissa vad han sa då? Att de hade hittat en vit HTC! Och det var min! Sådan himla tur att det finns inte! Trodde den skulle vara söndertrampad eftersom jag tror att jag tappade den på dansgolvet men den var lika hel som den var sista gången jag såg den innan jag tappade bort den. Otroligt!
När jag väl fått den ville jag bara åka hem så att jag inte tappade bort något mer. Men den väskan jag hade igår ska jag inte ha med mig någon mer gång i vart fall ...


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0