Bonjour!

2008-12-09 07:52:38
Min Dag

Bonjour


Skönt att gå upp såhär tidigt, tycker jag. Så man har massa tid på sig innan bussen går. SKa springa ner till bussen runt 9.20, och innan det ska ja ha hunnit med en del tänkte jag.

   Idag ska ja ha ett idrottsprov, som jag har övat inte sådär jättebra på, men det känns som om jag kan en del. Gamla kunskaper från nian, känns rätt skönt. Men plugga får jag göra, på ea:n tänkte jag, innan provet.

   Hade tänkt att åka och träna, men mami sa igår, att min farmor fyller år idag (vilket jag egentligen visste), så vi ska gå ner till henne och farfar och fira lite.

   Igår bakade jag lussekatter. Men jag åt av degen, vilket jag ångrar idag, och lite igår då jag har ont i magen och huvudet. Jäst bildar väl alokhol om det får för mycket socker? Och jag springer runt och äter socker ungefär hela tiden, haha.
   Men det hör till julen på något sätt, att man ska smaka på degen till (nästan) allt man bakar, hehe. Men det blev i vart fall några stycken, trots degförlusten.
   Sedan har jag en pepparkaksdeg också, som väntar på mig. Får se vilken dag jag orkar/hinner med den. Fast degen smakar gott, det har jag redan kontrollerat , hehe.

   Men nu ska jag väl äta frukost, och göra mig iordning, och titta över några läxor.

Ha en fin dag :)


Några av mina lussekatter. Har ingen saffran i, då mami inte tycker om det, och hon visste inte att jag ville ha det i mina katter.


Mami bakade också några stycken... :)



Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0