Julkalendern 2008

2008-12-02 18:27:27
Tankar Och Funderingar

Måste ju lägga
in ett inlägg om årets julkalender, Skägget i Brevlådan. Verkar ju helt klart lite mer julaktig, än de senaste julkalendrarna. Men jag skulle önska att de tog tillbaka Greveholm, det var ju helt klart bäst ! Finns inget som slår det. Eller okej, inte för att jag minns så mycket av det än små delar, men jag minns att jag tyckte det var jätte bra.

Och När Karusellerna sover, tyckte jag också om. Men det var nog mest för att det utspelade sig på Liseberg. Man har ju varit där några gånger, när man var mindre fanns ju typ inget bättre än att få åka till Liseberg.

Även Pelle Svanslös, var också helt underbart. Fast det kommer jag inte heller ihåg så mycket från, minns bara att jag tyckte det var bra, och att jag inte tyckte om Måns, hehe. Men det var jag nog inte ensam om.

Tycker nästan synd om de mindre barnen, som får växa upp med dessa julkalendrarna som är nu. Allram Eest var ju helt tragiskt, inte ens värt att skriva något om det.

Sedan kom jag att tänka på, just nu i skrivande stund, att de senaste julkalendrarna har utspelat sig i någon konstig miljö, inte den verkliga.
Förra årets, En Riktig Jul, utspelade sig lite här och lite där, pendlade mellan jultomten och Sverige. Fast den var väl rätt bra ändå, om man tänker på julstämmningen.

Nä, nu orkar ni inte läsa mer om vad jag har att skriva om julkalendrar, om ni ens har orkat läsa hela inlägget, haha. Jag har lätt för att spåra ur, har jag märkt, svårt att hålla mig till ett ämne. Skulle skriva om årets julkalender, se vart jag hamna. Haha.

Skägget i brevlådan

Kommentarer
Postat av: Elsa

Lage är bara föör söt ;)

2008-12-13 @ 12:42:20

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0