Julklappar, check

2008-12-23 16:58:10
Konsumtion

Har precis kommit hem från Göteborg, eller bara nästan. Gick in en sväng till min vän Rickard och gav honom hans julklappar, och jag fick min. Har lyckats hålla mina fingrar ifrån den, men jag är jättenyfiken!

    En sak som är lite dum, är att när man går där, så hittar man alltid något som man kan ge till någon annan. Eller jag gör det i vart fall. Som jag hittade en Peter Jöbacks-skiva på NK till min mami, så köpte jag den. Och jag hittade en film till min syster på samma ställe, som jag också köpte.
   Hittade också en bok till mig själv. Snabba Cash av Jens Lapidus, får väl finna mig tid att läsa den också.
   När jag gick in på Bokia i Kungälv, för jag skulle köpa en penna och etiketter så jag kunde skriva God-Jul-hälsning som man gör på Rickards julklappar, så tittade jag där efter boken jag nyss köpt. Och till min stora förvåning, så var den dyrare där, än på NK. Inte så mkt, kanske 30 kronor, men den var ändå dyrare. Där ser man.
    Hittade en sak till min syster på Åhlens också, men jag tänker inte skriva vad, ifall att hon läser. Man vet aldrig. Haha.

   Nu blir det pepparkaksbak!
   Ha det fint

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Den boken är otroligt bra! :D se till att hitta dig tid att börja, sen är det inga problem för du kommer inte vilja lägga den ifrån dig :P

2008-12-23 @ 18:05:08
URL: http://maols.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0