Lördag 14/2 - Alla Hjärtans Dag

2009-02-14 10:40:31
Min Dag
Godmorgon på er!

   Hade tänkt att åka in till friskis och ta ett morgonpass, men när jag vaknade imorse kände jag att jag hellre ville ligga kvar i sängen, så jag skjuter upp det passet till en annan lördagsmorgon.

   Igår var jag och några andra vänner och firade en kompis. Jätte trevligt, och kul att få träffa de igen. Träffas inte så ofta numer, i och med skolan, och att vi går i olika skolor, på olika linjer osv.
   Hade tänkt gå hem runt kl. 22, för att orka upp till det passet. Men jag glömde av tiden, och klockan blev tolv istället, men det var det värt =D.

   Idag är det alla hjärtans dag, och jag ska iväg på ett dop runt klockan 14, då mitt tredje kusinbarn ska döpas. Skulle egentligen inte ha gått, för jag trodde jag skulle jobba, men min chef ringde och sa att jag inte behövde jobba, då det inte finns så mycket att göra på jobbet just nu.

   På kvällen ska jag nog va hemma och se på melodifestivalen, eller om jag ser den med någon kompis. Får se hur det blir^. Det kanske dyker upp något roligare, man vet aldrig.

   Har inte ätit frukost än, även om jag vaknade 8.30 (idag igen ... ), för jag har suttit och spelar RCT2 hela morgonen^^.. Så det ska jag göra nu.
Kram

Bild från gårkvällen (:

Kommentarer
Postat av: Elsa!

Glad alla hjärtans dag! <3<33

2009-02-18 @ 11:29:48
Postat av: ElinHaraldsson

Tack underbaringen <3333

2009-02-18 @ 18:26:00
URL: http://elinharaldsson.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0