Onsdag 25/2 -

2009-02-25 19:07:54
Min Dag
Hejsan (:

   Gick upp 5.40 idag, och det är inte ofta det händer, men jag skulle duscha imorse därför gick jag upp så pass tidigt. Jag klarade mig genom skoldagen ändå, och var relativt pigg. Förutom mot matten (näst sista lektionen) som jag började känna av att jag var lite trött. Men jag kom snart på andra tankar tack vare mina klasskamrater^^.
   Fick dessutom veta att min halvklassgrupp inte har sovmorgon imorgon. Skulle gärna vilja ha den, men å andra sidan kan man kanske få något vettigt gjort under tiden jag har håltimma. Inte för att vi har något speciellt vettigt att göra, men man kan väl alltid jobba lite matte...^^

   Drog till gymmet efter skolan, körde ungefär en kvart på löpbandet och gjorde minst tio övningar på de flesta maskinerna. Var inte där så länge, då jag skulle hinna med ett tåg som gick 16.47, trodde jag. Tåget gick 17.04 från Ytterby! Det var min mami som hade sagt fel till mig... Men jag gick och köpte nya numret av CHIC som fick hålla mig sällskap^^, och i Kode hämtade pappa upp mig.

   Har som sagt inga läxor, så jag tänkte lämna datorn ganska tidigt ikväll. Kanske till och med runt klockan 20! Händer inte ofta kan jag säga^^.
   Dessutom ska vi äta semlor ikväll. Jag vet att det var fettisdagen igår, men vi åt inga semlor då för mami orkade inte göra några, och inte jag heller. Och vi kan inte köpa hem, eftersom jag har glutenintolerans och min syster är laktosintolerant. Lite tråkigt, men så är läget.

   Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0