Bokrea ♥

2009-02-24 19:22:48
Böcker

   Idag startar ju bokrean, vilket nog inte många har kunnat missa^. Men jag har ju som sagt varit hemma från skolan idag, så jag har inte kunnat ta mig ut till bokaffärerna för att kunna fynda. Att läsa böcker har blivit ett av mina senare tidsfördriv, nämligen. Ett så himla härligt sätt att varva ner på, innan jag ska somna, eller när det inte går något på tv är det så skönt att ha en bok att läsa.
   Men jag bad min mami att köpa en bok till mig, eftersom hon ändå skulle handla efter jobbet. Det var fortsättningen på Jens Lapidus' bok Snabba Cash, som jag ville att hon skulle köpa. Aldrig fucka upp heter den. Han skriver på sitt egna, annorlunda sätt, vilket jag gillar. Eller alla författare skriver ju egentligen på sitt egna sätt, men mångas likna varandra. Skönt med några som sticker ut ur mängden.

   Hon kom nyss hem med den, för övrigt. Så den ska jag börja sluka ikväll ^^. Sedan får jag väl själv gå ut någon dag under rean och fynda lite (: . Kanske hittar någon om medeltiden också då vi håller på med det i skolan just nu. Aldrig bra att ha någon bok om det då ^.
  Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0