4/2 - Grattis mami <3

2009-02-04 20:33:15
Min Dag
Hejsan,

Jag tycker inte om när jag börjar tidigt, för jag lägger mig aldrig i tid, vilket resulterar i att jag sover för lite, och jag är trött och grinig hela dagen. Oftast i vart fall, men W<3 gjorde så att jag höll mig på topp, hihi. Alltid lika kul i skolan med den flickan (: .

   Hände väl annars inget speciellt i skolan, mer än att jag fick värsta läxan i religion (som de andra fick i måndags, men jag var sjuk då..). Läxan är att man ska reflektera en massa, om t ex meningen med livet, och vill man ha högre betyg, då får man banne sig motivera också. Hur ska det gå ? Är inte bra på att motivera, har alltid funnit mig i mycket. Fast å andra sidan har man ett tag på sig att reflektera, till den 20:e. 16 dagar vill säga ...

   Efter skolan träffade jag på min vän Therese på bussen, som jag nog inte träffat på länge. Jättekul att träffa henne igen<3 . Man hinner liksom inte träffa sina vänner så mycket längre, är det inte plugg så är det att man behöver sova eller så. Eller så är jag sjuk. Ska bli skönt med sportlov nästa vecka, verkligen!

   Min mami fyller år idag, och vi firade henne förut medan vi åt pizza. Jag hade ju mer fantasi än min pappa i vart fall, som bara gav henne ett presentkort x) . Vågar inte skriva vad hon fick av mig, förutom ett örngott som det står JagÄlskarDig på upprepande gånger. Tyckte det var lite gulligt ^^ . Även ett nagellack från Isadora, som är det märket jag tycker är bäst när det gäller nagellack. Av de jag har provat, vill säga.

    Nu måste jag plugga (förvånaf?) och ta min andra dusch för idag.

Kram


Det snöade lite idag. Eller ganska mycket, på gräsmattan ligger ett vitt lager.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0